Forum » Igre » League of Legends
League of Legends
Temo vidijo: vsi
Halfdead987 ::
http://lol.gamepedia.com/Articles:A_ref...
Tabe - China
After the Season 3 World Championships, Tabe retired from professional gaming, citing that the Chinese eSports scene "sucks balls", and has moved on to commentary and other related ventures. After Tabe's criticism of the Chinese scene, the Association of China E-sports has excommunicated him, barring him from joining any Chinese team in the future.
Tabe - China
After the Season 3 World Championships, Tabe retired from professional gaming, citing that the Chinese eSports scene "sucks balls", and has moved on to commentary and other related ventures. After Tabe's criticism of the Chinese scene, the Association of China E-sports has excommunicated him, barring him from joining any Chinese team in the future.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Halfdead987 ()
krOOokO ::
Danes pa LCS, komaj čakam.
Mislim da Alliance in Gambit ne bosta imela konkurence, druge ekipe pa so dokaj izenačene razen SK, ki so zame daleč najslabši team trenutno.
Vaša mnenja?
Drugače pa ugodno prodam nek start account, ki ga ne uporabljam več. Več na ZS.
Lp, M
Mislim da Alliance in Gambit ne bosta imela konkurence, druge ekipe pa so dokaj izenačene razen SK, ki so zame daleč najslabši team trenutno.
Vaša mnenja?
Drugače pa ugodno prodam nek start account, ki ga ne uporabljam več. Več na ZS.
Lp, M
Padel iz silver 2 v silver 4. Mmr iz gold v na bronze 1. Nenormalno,kakšni retardi so tam. Nikakor se ne da carryjat. Ziggs z Roa,adc pure ad rune,nek cho gath ki sploh ni hotel toplane..
Jerry000 ::
Halfdead987 je izjavil:
Padel iz silver 2 v silver 4. Mmr iz gold v na bronze 1. Nenormalno,kakšni retardi so tam. Nikakor se ne da carryjat. Ziggs z Roa,adc pure ad rune,nek cho gath ki sploh ni hotel toplane..
No vidis, to sej jas skos govoril:), pa niste vrjeli.
Sploh se ne da. Takim, ki so preretardirani za rune bi mogli dat ban za ranked dokler jih ne zrihtajo.
Pa da bi moral met vsak 500 normal gejmou za ranked (za smurfe bi pač nekaj drugega nardili npr. da se connectajo z mainom)
Pa da bi moral met vsak 500 normal gejmou za ranked (za smurfe bi pač nekaj drugega nardili npr. da se connectajo z mainom)
M-XXXX ::
Halfdead987 je izjavil:
Sploh se ne da. Takim, ki so preretardirani za rune bi mogli dat ban za ranked dokler jih ne zrihtajo.
Imam kolega, ki igra brez run pa je v Goldu.
def0r ::
Halfdead987 je izjavil:
Ce si boljsi kakor za svoj ELO runes don't matter. Velikokrat folk streama in ima po 90% zaporednih zmag iz bronze->platinum, pac nekateri krivijo samo druge:) Ko pa sami nic ne prispevajo na koncu.
Upam,da ni. Ker bi najraje teh prvih 10,ki so easy zmagal in šel direktno v gold. Ne morem zdržat tega elo hella..
Ta mmr ni normalen. Igram z bronzi in UNRANKED pa sem silver 4.. Ko sem igram unranked smo imeli garena z ap runami,ki je nafeedal njihovega silver 4 tryndo in šel afk. Je bil pa easy win. Vayne op
+9 lp lol
+9 lp lol
St235 ::
to samo pove,da je bila tvoja uvrstitev v silver laspsus in splet naključji in je dejanski rating precej nižji.
Kako sem potem z vayne 1v1 tryndamerja ki je isto silver 4 zownal? Pa še ulti ma.
Pa miljon gold v-ov sem pojedel.
True. Ampak vseeno 20 lpja dobim ponavadi. Le ta game je bil čuden da so bli neki unranked notri.
Halfdead987 je izjavil:
Kako sem potem z vayne 1v1 tryndamerja ki je isto silver 4 zownal? Pa še ulti ma.
Ker ga counteras 1v1?
Twixz ::
Halfdead pameten kot vedno.
Moj kolega (D3 player) si je zrihtal bronze IV account. V slabem tednu je prišel do gold I. Zdaj je spet na plat II. :)
Ni v teamu skoraj nič. Samo v tebi je, kar se sQ tiče.
Alliance je drugače razočaral, Gambit tudi, CW so presenetili, amm za ostale pa nimam mnenja kar se LCS tiče.:)
Moj kolega (D3 player) si je zrihtal bronze IV account. V slabem tednu je prišel do gold I. Zdaj je spet na plat II. :)
Ni v teamu skoraj nič. Samo v tebi je, kar se sQ tiče.
Alliance je drugače razočaral, Gambit tudi, CW so presenetili, amm za ostale pa nimam mnenja kar se LCS tiče.:)
>Ker ga counteras 1v1?
Kako že?
>Halfdead pameten kot vedno.
Tvojih odgovorov sploh ne rabim. Niso nič koristni.
>Ni v teamu skoraj nič. Samo v tebi je, kar se sQ tiče.
Ok. Očitno s tabo ni vse ok. Glej. Imamo na topu nekega retarda,ki je vzel napačne rune in nafeedal fioro. Kako naj jaz to fioro kot adc zownam? Ulti + AA in sem dead.
Kako že?
Ok. Očitno s tabo ni vse ok. Glej. Imamo na topu nekega retarda,ki je vzel napačne rune in nafeedal fioro. Kako naj jaz to fioro kot adc zownam? Ulti + AA in sem dead.
Halfdead987 je izjavil:
>Ker ga counteras 1v1?
Kako že?
Cist counter je vayne tryndameru, ce uporabljas pravilno skille. Sorry ampak je res. Nikoli ne glej kaj team narobe dela ampak kar sam.(ce ne vidis nobene napake prave kako bi pre-gold izboljsal igro svojo da cisto nosis spadas tja.)
Odvisno kateri ADC si? Kitanje je ena od možnosti.
Potem je tu še da se sam nafeedaš botlane in pač probaš vlečt igro čimdlje (če je tvoj team comp. boljši late game od njihovega).
Če ne pa pač igraš po "objectivih". Split pushanje, Draki, Turreti, CO. Mislim, Fiora pa res ni tak monster od championa...
Potem je tu še da se sam nafeedaš botlane in pač probaš vlečt igro čimdlje (če je tvoj team comp. boljši late game od njihovega).
Če ne pa pač igraš po "objectivih". Split pushanje, Draki, Turreti, CO. Mislim, Fiora pa res ni tak monster od championa...
>Cist counter je vayne tryndameru, ce uporabljas pravilno skille. Sorry ampak je res. Nikoli ne glej kaj team narobe dela ampak kar sam.(ce ne vidis nobene napake prave kako bi pre-gold izboljsal igro svojo da cisto nosis spadas tja.)
Ehm,jaz ko igram Tryndo rejpam adcja z 0 hpja zaradi ultija. 2hita pa zgine :)
>Odvisno kateri ADC si? Kitanje je ena od možnosti.
Npr. Caitlyn.
2x Q naredi pa mam ene 30% hpja manj. Basici ko ima 400 adja so itaq brutalni,o ultiju pa raje ne bi.
Sej se da carryjat če je vsaj tank normalen ( najbolj idealna sta pomoje jarvan in vi za engage).
Pač lockdowna enega ali več in jih še lahko. Sam pa čisto nič ne morem. Npr prejšni game sta nas shyvana in nasus rejpala. Čeprav z Vayne countram nasusa mu nič nisem mogel. Tf stun,shyvana ult.. On me je pa 1x hitnil,ker mu je garen pustil free farmat. Pa itaq sploh nismo imeli dobrega teama za engage (razen eve,ampak je bila zelo slaba)
>Odvisno kateri ADC si? Kitanje je ena od možnosti.
Npr. Caitlyn.
2x Q naredi pa mam ene 30% hpja manj. Basici ko ima 400 adja so itaq brutalni,o ultiju pa raje ne bi.
Sej se da carryjat če je vsaj tank normalen ( najbolj idealna sta pomoje jarvan in vi za engage).
Pač lockdowna enega ali več in jih še lahko. Sam pa čisto nič ne morem. Npr prejšni game sta nas shyvana in nasus rejpala. Čeprav z Vayne countram nasusa mu nič nisem mogel. Tf stun,shyvana ult.. On me je pa 1x hitnil,ker mu je garen pustil free farmat. Pa itaq sploh nismo imeli dobrega teama za engage (razen eve,ampak je bila zelo slaba)
Halfdead987 je izjavil:
>Cist counter je vayne tryndameru, ce uporabljas pravilno skille. Sorry ampak je res. Nikoli ne glej kaj team narobe dela ampak kar sam.(ce ne vidis nobene napake prave kako bi pre-gold izboljsal igro svojo da cisto nosis spadas tja.)
Pravilno igran vayne ne more izgubiti proti trynu end of story.
Tetraz ::
Halfdead987 je izjavil:
brez zamere, ampak to kar ti delaš ni relevantno. 1v1 je vayne > trynda v vsaki igri. in glede na to da tukaj že pol leta ali več jokaš da ne moreš ven iz [insert rank] tja tudi spadaš, ali pa celo nižje.
Lol. Mam frenda v platu in goldu. Oba mata lahko score tudi po 4-14 pa ju carryjajo. Jaz moram pa tu v low elotu zmeraj carryjat.
Halfdead987 je izjavil:
Lol. Mam frenda v platu in goldu. Oba mata lahko score tudi po 4-14 pa ju carryjajo. Jaz moram pa tu v low elotu zmeraj carryjat.
Prevec gledas druge, glej sebe kaj delas narobe ne kaj druge. Npr ce ti ni ze jasno da decent vayne nikoli ne bo izgubil proti trynu tudi ko dobi ulti (se lazje ga bo ona pri lvl 6) se moras kar poboljsat.
Preseason šteje? Wtf?
Zmagal 7 od 10 v preseason = silver 2
Zmagal 7 od 10 zdaj = silver 5
Zmagal 7 od 10 v preseason = silver 2
Zmagal 7 od 10 zdaj = silver 5
GamerBoy ::
@Halfdead987: Kaj ti zase igraš al za druge ? Nevem zakaj tako jokaš, saj nagrade niso denarne ali pa sploh kaj vredne. Tisti elise skin&ward skin&okvirček je vse kar se je dobilo, pa tudi če si diamond...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve
Potem podpiši:
>@Halfdead987: Kaj ti zase igraš al za druge ? Nevem zakaj tako jokaš, saj nagrade niso denarne ali pa sploh kaj vredne. Tisti elise skin&ward skin&okvirček je vse kar se je dobilo, pa tudi če si diamond...
Zase? Ja nevem radi bi bil čim višje,obvious.
Zase? Ja nevem radi bi bil čim višje,obvious.
GamerBoy ::
Glej če igraš zase igraš zato, da SI čimboljši igralec in ne da samo IZGLEDAŠ tako (kar je razvidno od tvojih apetitov po višjih divizijah) kljub pomankljivemu skillu.
Jaz sem tudi drugo(mojo prvo) sezono stagniral nekje na 1200-1400 elota. Zdaj tretjo sem bil že diamond III. Zakaj ? Ker nikoli nisem rinil z glavo skozi zid, tudi takrat ko je res team zajebal cel game z bedastim&naivnim baronfightom ali še prej z nenormalnim feedanjem itd sem iskal napake pri sebi oz. kaj bi še lahko še naredil, da bi izboljšal procente za zmago.Kar je še pomembneje je to, da se od boljših igralcev naučiš kakšno stvar vzet in jo prilagoditi svojemu stilu igre. 1:1 posnemanje pa je ponavadi takoj obsojeno na propad, ker vsakemu leži druga stvar + da ne omenjam, da za tisto kar proji delajo rabiš na tisoče in tisoče iger izkušenj pa še takrat ni nujno, da boš stvar osvojil in ali ti bo ustrezala.
Moje mnenje je, da večina teh slabih igralcev (bronze/silver/tudi gold) ne pridejo ven, ker imajo preveč egota, da bi si priznali kje so njihove meje in figurativno rečeno namesto da peljejo v 3. prestavi 80kmh bojo v 5. prestavi 60kmh ... In veliko jih igra za "gledalce" namesto da bi igrali optimalno pa četudi navidez ne najlepše. Meni na midu celo na diamon enemy v chat piše žaljivke, kaj se skrivam itd, pač jaz igram v lejnih pasivno (igram tudi take champe) in čakam na napake, ki jih pa vsakdo dela (tudi najboljši) in takrat udarim in šok je še toliko večji, ker jim po 10 min lejnanja zraste ego do vesolja, ker imajo občutek da jim nič ne morem.
Jaz sem tudi drugo(mojo prvo) sezono stagniral nekje na 1200-1400 elota. Zdaj tretjo sem bil že diamond III. Zakaj ? Ker nikoli nisem rinil z glavo skozi zid, tudi takrat ko je res team zajebal cel game z bedastim&naivnim baronfightom ali še prej z nenormalnim feedanjem itd sem iskal napake pri sebi oz. kaj bi še lahko še naredil, da bi izboljšal procente za zmago.Kar je še pomembneje je to, da se od boljših igralcev naučiš kakšno stvar vzet in jo prilagoditi svojemu stilu igre. 1:1 posnemanje pa je ponavadi takoj obsojeno na propad, ker vsakemu leži druga stvar + da ne omenjam, da za tisto kar proji delajo rabiš na tisoče in tisoče iger izkušenj pa še takrat ni nujno, da boš stvar osvojil in ali ti bo ustrezala.
Moje mnenje je, da večina teh slabih igralcev (bronze/silver/tudi gold) ne pridejo ven, ker imajo preveč egota, da bi si priznali kje so njihove meje in figurativno rečeno namesto da peljejo v 3. prestavi 80kmh bojo v 5. prestavi 60kmh ... In veliko jih igra za "gledalce" namesto da bi igrali optimalno pa četudi navidez ne najlepše. Meni na midu celo na diamon enemy v chat piše žaljivke, kaj se skrivam itd, pač jaz igram v lejnih pasivno (igram tudi take champe) in čakam na napake, ki jih pa vsakdo dela (tudi najboljši) in takrat udarim in šok je še toliko večji, ker jim po 10 min lejnanja zraste ego do vesolja, ker imajo občutek da jim nič ne morem.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
Potem podpiši:
Nočem "izgledati" dobro. Hočem pač v nek elo kjer bo team tako dober kot jaz in nič slabši. Prav tako enemy team.
Ko igram z prijateljem premade (on je plat 3 bil) komot winam lane proti goldom ali višje..Carryjat pa pač ne morem low elota..
Ko igram z prijateljem premade (on je plat 3 bil) komot winam lane proti goldom ali višje..Carryjat pa pač ne morem low elota..
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Guzzy ()
Mi ti pa govorimo da se mogoce precenjujes kakor 99% ljudi. Ce igras recimo 200+ iger v eni ligi in nisi visje veliko prisel... spadas tja simple as that, mogoce mislis da si diamond worthy ampak zgleda nisi. Tvoj pravi elo je to kar dosezes po dolocenem stevilu iger.
Moj recept za igranje na visokem nivoju je nekomuniciranje. Simple as that. Mogoče tu pa tam kak wp da vzpodbudim ekipo, če igram s kolegom tu pa tam kaj napišem več, v svojem jeziku, da bi pa na polno komuniciral, flejmal. Ne.
Igrati je treba neodvisno. Sam. Če je ss top ga vidiš na minimapi, ne rabiš poflejmat še bota zarad tega ker ti en top ni napisu ss in te je potem top champion ubil.
Warde placat da maš kontrolo nad junglerjem, si lahko bolj agresiven v lanu, dobiš kak kill več.
Igral sem tudi 10/2/15 Elise pa izgubil, stealal buffe, vse naredil kot naj bi bilo treba, pa ni šlo. Pač ne gre, en game ne pomeni dost. Dosti mi je pomagala tudi ena knjiga. Ne smeš se preveč obremenjevat.
Kill steala ni v mojem slovarju LoL jezika. Če vidim da je ADC zraven mu pustim kill, če ne se pač zaženem zanj in če mi ne rata, mi pač ne. Spovedničar ti je veliko povedal, @Spovedničar svaka čast da si si vzel čas za tak spis.
Drgač pa Halfdead, elo je sam še ena vrsta statistike ki ne pomeni nič.
Če bi ti malce, res malce pogledal nase in si zastavil par osnovnih vprašanj bi blo res super. Namesto zakaj ni klical mid ss, zakaj moraš met take feederje u teamu, zakaj top ne more enkrat bit dober v mojem teamu, delaj na sebi. Ne na tem da boš lahko enkrat prišel v šolo in rekel da si diamond v LoLu.
Aja pa za Fioro proti Caitlyn primerjava. V teamfightu Caitlyn zmaga. No, dobra Caitlyn.
Do 1v1 pa pomoje sploh ne bi smelo prit, ker dober ADC ne bi smeu bit caught out.
Igrati je treba neodvisno. Sam. Če je ss top ga vidiš na minimapi, ne rabiš poflejmat še bota zarad tega ker ti en top ni napisu ss in te je potem top champion ubil.
Warde placat da maš kontrolo nad junglerjem, si lahko bolj agresiven v lanu, dobiš kak kill več.
Igral sem tudi 10/2/15 Elise pa izgubil, stealal buffe, vse naredil kot naj bi bilo treba, pa ni šlo. Pač ne gre, en game ne pomeni dost. Dosti mi je pomagala tudi ena knjiga. Ne smeš se preveč obremenjevat.
Kill steala ni v mojem slovarju LoL jezika. Če vidim da je ADC zraven mu pustim kill, če ne se pač zaženem zanj in če mi ne rata, mi pač ne. Spovedničar ti je veliko povedal, @Spovedničar svaka čast da si si vzel čas za tak spis.
Drgač pa Halfdead, elo je sam še ena vrsta statistike ki ne pomeni nič.
Če bi ti malce, res malce pogledal nase in si zastavil par osnovnih vprašanj bi blo res super. Namesto zakaj ni klical mid ss, zakaj moraš met take feederje u teamu, zakaj top ne more enkrat bit dober v mojem teamu, delaj na sebi. Ne na tem da boš lahko enkrat prišel v šolo in rekel da si diamond v LoLu.
Aja pa za Fioro proti Caitlyn primerjava. V teamfightu Caitlyn zmaga. No, dobra Caitlyn.
Do 1v1 pa pomoje sploh ne bi smelo prit, ker dober ADC ne bi smeu bit caught out.
Feederje v temu elotu nimam. Sem v promotu za S4 (dobivam po 30lpja na win) in sem matchan z goldi.
TL;DR Kennen je op.
TL;DR Kennen je op.
korenje3 ::
jaz bom pa mogoče iz plat 1 padel na diamond 2 :p
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Nejcolin ::
Pfff.
Teli provisional so bedarija. Bil sem silver 1, lezel proti gold. 7 losov in 3 wine - padem v bronze 1... 3 mesce sem že v silver, in zdaj 10 iger pomeni več kot 300 v silver... Riot bitch please. Zadnje 3 igre povezan s samimi feederji, medtem ko sem sam ownal top. Nočem jokat ampak sem kar razočaran.
Teli provisional so bedarija. Bil sem silver 1, lezel proti gold. 7 losov in 3 wine - padem v bronze 1... 3 mesce sem že v silver, in zdaj 10 iger pomeni več kot 300 v silver... Riot bitch please. Zadnje 3 igre povezan s samimi feederji, medtem ko sem sam ownal top. Nočem jokat ampak sem kar razočaran.
jazbec ::
vse je odvisno od sreče
kolega v g1, 8/2 provisionali-->plat 1
kolega isto g1, 7/3 provisionali-->g3
en d1, 9/1 provisionali-->plat 1
en g5, 7/3 provisionali-->s2
kar jeba ja
kolega v g1, 8/2 provisionali-->plat 1
kolega isto g1, 7/3 provisionali-->g3
en d1, 9/1 provisionali-->plat 1
en g5, 7/3 provisionali-->s2
kar jeba ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jazbec ()
Jst sm tud biu Silver I, pa sem v season 4 v Bronze III. Who cares, bomo pa spet climbali do plat. :)
veng ::
honestly, sam sem igral LoL zelo dolgo in preveč časa, prišel sem do približno 3500 gamov lahko si sami preverite, summoner name: vengpjer
in lahko recem samo eno stvar: po tem ko sem prestavil na doto2 opažam da je LoL dobesedno sranje. Samo če primerjamo detajle mape ki so v LoL-u proti Doti, se riot games lahko sramuje...
Nato pa moramo pogledati še seveda cel skill aspect gejmov, pri čemu je dota brez dvoma zmagovalec, saj potrebuje veliko več skilla. Skill morda ni toliko pomemben pri ljudeh, meni pa je zelo pomemben.
Moram pa priznati da je LoL brez dvoma veliko bolj "noob friendly", kar je mogoče tudi razlog za tako veliko število igralcev, saj lahko vsak izkušen old school gamer potrdi da je dota2 veliko bolj kompleksna
in lahko recem samo eno stvar: po tem ko sem prestavil na doto2 opažam da je LoL dobesedno sranje. Samo če primerjamo detajle mape ki so v LoL-u proti Doti, se riot games lahko sramuje...
Nato pa moramo pogledati še seveda cel skill aspect gejmov, pri čemu je dota brez dvoma zmagovalec, saj potrebuje veliko več skilla. Skill morda ni toliko pomemben pri ljudeh, meni pa je zelo pomemben.
Moram pa priznati da je LoL brez dvoma veliko bolj "noob friendly", kar je mogoče tudi razlog za tako veliko število igralcev, saj lahko vsak izkušen old school gamer potrdi da je dota2 veliko bolj kompleksna
Jerry000 ::
honestly, sam sem igral LoL zelo dolgo in preveč časa, prišel sem do približno 3500 gamov lahko si sami preverite, summoner name: vengpjer
Kako si pa mislu da je? LOL ne noob friendly Dota2 pa težja igra. Ampak men je dota sranje (res da je dodelana mapa u nulo itd, mi je zlo všeč), ker se mi ne da vseh skilou, championov, buildov na novo učit k pa sm že vajen LOLa. Nimam ne energije ne veselja se prestavit na dota2. Mam raj noob friendly
M-XXXX ::
Zakomplicirano ni vedno bolje... Tudi mene dota nikoli ni pritegnila v LOL sem pa padel v parih igrah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Igre | 114368 (8333) | Jerry000 |
» | Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 30497 (3816) | acookook |
» | Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 91756 (17498) | Superboyy |
» | Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 21405 (13475) | ahac |
» | V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27535 (20470) | Jst |