Forum » Igre » League of Legends
League of Legends
Temo vidijo: vsi
oemdzi ::
Ma ne to, tip je bil izjemno slab ... Verjamem pa da je OP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
Poldi112 ::
Kaj je s temi grožnjami o reportih? Ker mi je smešno da folk pravi "report" nekoga, ne zna pa povedati komu in kaj ima od tega? In zakaj ga ne reportajo sami, če jim je pomembno.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
korenje3 ::
po moje je report tipka samo da ljudje mislijo da reportajo. tako da je brez funkcije, razen če vsi reportajo, ko report tipka postane siva.
Good Guy ::
Če si reportan 8x sledi ban accounta.
Če v sezoni nisi reportan, dobiš nagrado(sam sem dobil 450 RP)
Če v sezoni nisi reportan, dobiš nagrado(sam sem dobil 450 RP)
Rias Gremory ::
@Good Guy
Od kje ti te informacije?
Od kje ti te informacije?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
si ziher ? Ker ne verjamem, da obstaja osebe, ki jo kaksen trolcek ni reportal... Sicer pa ti lahko friznejo acc ... Ko sem se zacenjal in nisem bil level 30 so mi znizali 1 level ce sm leaval Banan pa se nisem bil
Zgodovina sprememb…
Ciklamen ::
Sicer res da je bilo proti botom (intermediate), ampak kot lahko vidite kakšne turde sem imel v ekipi :P zmagali smo komaj, KOMAJ, oni so bili že globoko v naši bazi, potem sem pa jaz gear up in bum kak je pokalo po njih :D
- End of the Post ->
m0f0x ::
Banajo, banajo :) Igram od lanskega marca na NA serverju in še nisem bil banan. Lani septembra sem začel igrati ne EU west in sem do sedaj bil banan, mislim, da 3-4x. Zdaj sem spet :) Od 6. do 20.5. Torej vsakokrat se ban podaljša :) Ponavadi me reportajo premade noobi, ker sem rager na feederje :) Se pa na NA obnašam enako in tam folk ni tako zamerljiv kot ti otroci na EU serverjih.
def0r ::
Banajo, banajo :) Igram od lanskega marca na NA serverju in še nisem bil banan. Lani septembra sem začel igrati ne EU west in sem do sedaj bil banan, mislim, da 3-4x. Zdaj sem spet :) Od 6. do 20.5. Torej vsakokrat se ban podaljša :) Ponavadi me reportajo premade noobi, ker sem rager na feederje :) Se pa na NA obnašam enako in tam folk ni tako zamerljiv kot ti otroci na EU serverjih.
Jah sorry imam tudi sam rajsi prijazne feederje kakor obnoxius flamerje :) Tudi jaz reportam vsakic, igram pa na NA od releasa spila :)
Hmm.
Imo imam sam že vsaj kakšnih 30-50 reportov na oka na eastu. Zakaj? Pač ne prenesem noobov in potem rejđam in/ali feedam.
Do zdaj še nobenega bana.
Imo imam sam že vsaj kakšnih 30-50 reportov na oka na eastu. Zakaj? Pač ne prenesem noobov in potem rejđam in/ali feedam.
Rias Gremory je izjavil:
Hmm.
s takim obnašanjem izpadeš lihk ti noob.
PS:folk ki pravi da bo reportov ponavadi tega ne počne
Vem, zato se zdaj še trudim tudi če nam kaže slabo ali pa grem afk in naj sami popravijo kar zaje*al.
Lonsarg ::
Če vidiš da zgubiš preprosto greš za kile, da kak IP več prislužiš. Pomeni da včasih pustiš svoje umreti ker se pač pretirano nazaj držiš, jebat ga, naj umirajo:) Na tak način te noben ne reporte, pa še uživaš lahko ko kak kil nardiš, čeprav veš da boš igro izgubu:)
dolenc ::
Ma treba se borit do konca, tud 4vs5 se da zmagat in tud tako kjer zaostajaš za 15 kilov, samo ekipa more dober špilat takrat ko gre za res.
Men gredo prodaje najbolj na jetra... Ko se nek pametnjakovič(tako imenovani poljak ) odloči, da se zgubla, pa niti približno ne rabi bit to res. Sem bil že v igri kjer smo mel najmanj 8 poskusov predaj, pa smo na koncu zmagal... Sam ustrajat je treba pa jih pokat.
Špila se zato ker je fejst špilat, če zraven še zmagaš pač tolk bol...
Men gredo prodaje najbolj na jetra... Ko se nek pametnjakovič(tako imenovani poljak ) odloči, da se zgubla, pa niti približno ne rabi bit to res. Sem bil že v igri kjer smo mel najmanj 8 poskusov predaj, pa smo na koncu zmagal... Sam ustrajat je treba pa jih pokat.
Špila se zato ker je fejst špilat, če zraven še zmagaš pač tolk bol...
tocno tako, mene nic ne moti dokler se borimo, ne tulimo, kvecjemu pade kaksen pameten nasvet ... Ko pa en tuli omg fed fed pa gre direkt vanje pol pa spet joka fed fed fed, enim je ta spil ocitno samo klikanje miske pa skill tipk ter redno rage chattanje
edit: glih ko to pisem sem v pregame lobbyu in last to pick napise ad carry ashe alt+f4 or stay ?
edit: glih ko to pisem sem v pregame lobbyu in last to pick napise ad carry ashe alt+f4 or stay ?
Zgodovina sprememb…
Evo a se se komu kdaj zgodi da spil ne zalauga ampak crashe ali pa kar ostanes v pregame lobyu ? In grem lepo ponovno odprt klienta in waiting lista 20 min gg ranked, super sistem ni kaj
Evo a se se komu kdaj zgodi da spil ne zalauga ampak crashe ali pa kar ostanes v pregame lobyu ? In grem lepo ponovno odprt klienta in waiting lista 20 min gg ranked, super sistem ni kaj
Ne
V end game-u je dost en wipe nasprotnikov in potem push mid-a pa je zmaga tle. Sam jeba je ker folk po prvih 5 kilih neha igrat, ker je nekdo na mid-u 2x crknu zarad genka
najboljša je bla ta včeraj... ko 0 elo noob troolpicka mid, ki sem ga že jaz prvi. potem pa slišiš komentarje, you don't need blue, we don't need you, you suck... cel team skupaj ima score 10:40, jaz 5:2. pri koncu pa vsi: report korenje.
ja dokler ne dobis trolla k z svojmu picku nasprotniku sporoca: brace yourself, free ello is coming
tam nad 1600 elo redko kdaj nekdo izstopa tako da feeda... najtežje je priti ven iz območja 1400-1500. vedno kak lolek uniči igro. tam 1600÷1800 je še najlažje vzdrževat elo.
Guzzy ::
Ja, ampak tam tudi ostaneš če nimaš sreče. Prilezeš do skoraj 1800 nato pa 5 zaporednih iger dobiš idiote v team in pol si spet 1700
Lonsarg ::
Statistično gledano dobiš idiote enako pogosto v nasprotni in svoj team in se ta element izniči.
Freaxx ::
cassiopeja, to je tak nadležn champ....sploh se mi ne ljubi igrat proti njej, tist konstanten poison sfuka živce, sploh na kakem squishi champu.
Hahahahah, se strinjam. Je pa res da je zlo šibka kar se zdravja tiče, gledam takega champa ki je v štartu dokaj močan (sedaj igram Ryze-a in ta resnici na ljubo ni med najmočnejšimi v štartu), pa da nardi kar lep damage (pa ne mi s teemoti ven hodit prosim :P)
- End of the Post ->
Freaxx saj teemo je dober, zelo dober, ampak jaz se nekako ne vidim igrati ga. Mi ni všeč preveč.
BTW a mi lahko kdo razloži, zakaj za vraga toliko ljudi igra Janno? Support?
BTW a mi lahko kdo razloži, zakaj za vraga toliko ljudi igra Janno? Support?
- End of the Post ->
Freaxx ::
ja će ima team enga support champa, sicer zgleda res neuporaben ampak 1. carry ki je z njim dobi vse minione v lanu in je s tem bolj nafeedan. 2. v teamfightih da neko auro/ aoe spell ki zjeba movement ali pozicioniranje sovražnika (kak heal od janne ali pa taricova aura...) 3. ponavadi jih nasprotna ekipa podcenjuje in jih preprosto ignorira, to pa se hitro obrne.
zos ::
Janna je the best support. In edini, ki ga sam obcasno igram, ker ni dolgocasna. Kar se pa tice Morganna ali Cassiopeja. Obe spadata med najboljse mide. In obe sta tudi bannani veliko. Morganna je precej easy za igrat, Cass precej hard.
Teemo je meni res epic champion, seveda pod pogojem če se ga zna igrat. Imo ni druge kot pa da greš hibrida. Trga gate.
def0r ::
Zihr? :p Janna pocufa mid proti nekomu ki ni navajen igrat, counteras jo patudi lahko dokaj zlahka :) Support/mid capable championi so ranljivi na silence heroje kaksen talon bi jo najbrz pojedel za salo :)
zos ::
Ok. Sam nikoli nisem bil pristas Janne mid. Ampak Talon je counter za dosti APjev mid. Imas folk, ki raztura s Sorako mid, da Lulu sploh ne omenjam.
ko mas tak "goodrun" je res zabavno spilat se blizam elotu 1400 , edini problem ki ga vidim je da je zelo tezko natrenirat kaksnega solotop champa, ker meni recimo manjkajo solotop izkusnje, na ranked bi lahko ogromnokrat igral solotop pa ne morem, ker nimam dost champov (razen kennen, ww, pa se kaksen) samo treniranje tega na normalgames je mucno, ker me ne interesira nic drugega kot top, kot se vsaj meni dogaja je solotop vedno najbolj zazeljen role in da bi 1x spilal solotop bi rabil vsaj 5 iger odigrati za brezveze da bi koncno tudi jaz lahko treniral.
Zgodovina sprememb…
Solotop->Galio,Singed
Po mojem mnenju najlažja champa ta top, ki sta v endgejmu praktično neumrljiva če igraš vsaj malo po pameti
Po mojem mnenju najlažja champa ta top, ki sta v endgejmu praktično neumrljiva če igraš vsaj malo po pameti
Pa teemo je tut solotop boss afaik.
ja samo trening rabim, ni problem natrenirat, problem je dobiti solotop role v normal games, prot botom pa itak nima smisla sploh igrat ...
Zdajle bom pa probal ad sorako.
6151 ::
Jaz imam pa z volijem na solotopu vedno okoli 12/3/10 zadnje 4 igre tako da ga priporočam (imam pa sicer full tank rune page)
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB
Evo danes me je en spravu ob zivce, uletim mid ubijem 2 (junglam) malo kasneje karhus glih tok da ne ubije nasega mid mordeja, ki je glihtok da pobegnu jst sm mu pomagal, nakar karth izgine in ga z ultijem izsipa in pol odpre morde svoja velika usta, mislim da smo zmagoval 6/1, sem pa lepo prodal vse iteme pa kupil dobre/hitre stikle in feedal k nor (iz 2/0/0 na 2/18/0) bmk ce bom (kar itak bom) banan itak je potrata casa/zivcev spilat ranked.
Samo me se zanima je to stalni ban ali sam za nek cas (ker obcasno bi se odigral normal game, ranked pa vec ne taknem) ? Dvomim da me bojo banali za stalno glede na to da sem pred casom kupil riot pointse in vsaj pri dugih spilih je tako da takim dost cez prste gledajo
Samo me se zanima je to stalni ban ali sam za nek cas (ker obcasno bi se odigral normal game, ranked pa vec ne taknem) ? Dvomim da me bojo banali za stalno glede na to da sem pred casom kupil riot pointse in vsaj pri dugih spilih je tako da takim dost cez prste gledajo
Evo danes me je en spravu ob zivce, uletim mid ubijem 2 (junglam) malo kasneje karhus glih tok da ne ubije nasega mid mordeja, ki je glihtok da pobegnu jst sm mu pomagal, nakar karth izgine in ga z ultijem izsipa in pol odpre morde svoja velika usta, mislim da smo zmagoval 6/1, sem pa lepo prodal vse iteme pa kupil dobre/hitre stikle in feedal k nor (iz 2/0/0 na 2/18/0) bmk ce bom (kar itak bom) banan itak je potrata casa/zivcev spilat ranked.
zate upam da stalni... takih idiotov res ne rabmo v igri
nikol ne whinam tud ce so noobi in sem teamplayer, me pa razpizdi ko konj brez razloga zacne lapat v 3 krasne, pa se zmagovali smo naizi, no pa je dobil elodrop ...
Jaz se sekiram ne za ban, itak bo zacasni 100%
p.s. to sem naredil ker mam dost idiotov z velikim lapami in iz principa sem mu zgubil ze skoraj dobljeno igro, ker eni res mislijo da so vsevedni in pametujejo ostalim. Edino ne vem kaj delajo na lowelotu ce so tako dobri ...
p.s. to sem naredil ker mam dost idiotov z velikim lapami in iz principa sem mu zgubil ze skoraj dobljeno igro, ker eni res mislijo da so vsevedni in pametujejo ostalim. Edino ne vem kaj delajo na lowelotu ce so tako dobri ...
Zgodovina sprememb…
nikol ne whinam tud ce so noobi in sem teamplayer, me pa razpizdi ko konj brez razloga zacne lapat v 3 krasne, pa se zmagovali smo naizi, no pa je dobil elodrop ...
In kaj si s tem naredu? sebe si predstavil kot en navaden froc.
Za take stvari maš ignore in reporte ob koncu igre...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Igre | 114364 (8329) | Jerry000 |
» | Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 30496 (3815) | acookook |
» | Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 91756 (17498) | Superboyy |
» | Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 21404 (13474) | ahac |
» | V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27535 (20470) | Jst |