Forum » Omrežja in internet » Network Adapters
Network Adapters
mato966 ::
živjo , jaz pa rabnim pomoč z internetom.
Včeraj se mi ne naložič update za windos xp, ko sem ga ugasnil. Danes zjutraj pa sem ga prižgal in probal zagnati internet ampak ni deloval. Pogledal sem v mapo "internetne povezave" Notri pa je mankala povezava LAN . Šel sem pogledat v Device Maneger in Usi Network Adapters imajo Težavo (!) . probal sem jih odstranit ampak ti ni mogoče ker se računalnik nebi pravilno zagnal.
Prosim pomagajte :(
Včeraj se mi ne naložič update za windos xp, ko sem ga ugasnil. Danes zjutraj pa sem ga prižgal in probal zagnati internet ampak ni deloval. Pogledal sem v mapo "internetne povezave" Notri pa je mankala povezava LAN . Šel sem pogledat v Device Maneger in Usi Network Adapters imajo Težavo (!) . probal sem jih odstranit ampak ti ni mogoče ker se računalnik nebi pravilno zagnal.
Prosim pomagajte :(
mato966 ::
Na Mrežni kartici mam Error 39. Pa datoteka ndis.sys mi manka u driverjih :S kak to popravim ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nalaganje win 7 na nov laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1760 (1506) | Hayabusa |
» | Downlovdam in vsakič drugačen checksum - fenomenalno (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5917 (4446) | StarMafijec |
» | Mandriva linux 2010 - se ne boota po namestitvi popravkovOddelek: Operacijski sistemi | 1676 (1391) | Icematxyz |
» | Neznani virus onemogoči vse programe za zaščito in upočasni sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 4636 (4159) | nokia6310 |
» | [JAVA] mysql-connector-java in povezava z MysqlOddelek: Programiranje | 2036 (1918) | Sergio |