» »

hi-kvaliti img's

hi-kvaliti img's

webcreator ::

kje na netu se da dobit zelo kvalitetne slike, ki bi ble primerne za nadaljno obdelavo in objavo na spletni strani (slike živali, predmetov, zgradb, obrazov ... vendar na belem ozadju oz. transparent ...) ...

To all the virgins: "Thanks for nothing!"

City ::

jst sm najdu sam www.da-ne-bo.au

mh8759a ::

corbis.com, seveda plačljive.

:D :D :D
Težko boš dobil takšne slike za obdelavo, zakaj ne poskusiš dobiti ali si sposoditi 1000 giga photos (no ne vem če je točen naslov) CD, imajo ga tudi nekatere knjižnice ker jih boš na www.nic-ne-bo-na.net tezko najdu.:D

plačljive so OK ... hvala

ali3n ::

če te pa plačljive zanimajo - poglej na Imagebank; po mojih izkušnjah niso ravno najcenejši,... :-)) plačaš pa lahko z Eurocardom
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Caboose ::

enibadi ever heard of google? images? advanced image seraching? DOH? >:D

tako jih jaz dobim :D
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

Loki ::

so pa zato slabse - lahk je se kej drugega gor (recimo ce hoces wtc, je gor se pet tipov - ok, slab primer), nizje kakovosti (jpeg compression), manjse locljivosti ipd.; ob nadaljni obdelavi se pa zadeva samo se poslabsa (been there - sem nato raje placal nekaj $ za eno sliko).

precej bolš je plačat, k drgač je vse bol švoh ja, edin ka sm najdu je na fotrovih cdjih od photoshopa, paintshopa pa corela, da je precej HIQ bitmapov, sploh na starejših verzijah ....

SmiLe_ ::

No, ker sem sam v tej branži ti povem, da s krajo slik oz. predelavo le teh, v web designu še mogoče kaj dosežeš, ampak, ko je pa v igri tiskovina, pa lahko kar pozabiš če ti kvaliteta kaj pomeni.Če boš kupoval slike ti priporočam, da malo pogledaš po zbirkah slik na CDjih, vendar bodi pozoren na tako imenovane "royalty free" slike, s katerimi lahko delaš kar hočeš, neštetokrat. Namreč obstajajo tudi takšne, ki to niso, to pa pomeni, da je v ceni tudi namen uporabe (jumbo plakat, revija..), ter količina npr. 1000 plakatov, vse to zvišuje ceno, ki včasih sploh ni mala tudi do 100.000 in več.Drugače pa digitalca v roke + retuša.lp, SmiLe

Odvisno koliko plačaš za sliko, če rabiš eno ali dve je cool za kaj več pa se ti splača reskirati 20-50$ za CD na katerem imaš par 100 slik

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaprti formati datotek

Oddelek: Programska oprema
7796 (632) Zvezdica27
»

Avtomobilizem prihodnosti (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
25131170 (27227) gulfstream
»

Ameriška carinska uprava kupuje igralne konzole PlayStation

Oddelek: Novice / Konzole
344946 (3648) MrStein
»

Siol in njihove nove/stare laži in zavajanje kupcev (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
757487 (4718) BlueRunner
»

izdelava portala - cena

Oddelek: Izdelava spletišč
202591 (2002) rkasteli

Več podobnih tem