Forum » Loža » Duty Free na hrvaški meji
Duty Free na hrvaški meji
dduhmaster ::
Ker se kmalu odpravljam na dopust me na hrvaško me zanima, če mogoče kdo ve, če je kaki duty free na mejnem prehodu Sočerga. Al pa vsaj kje blizu. Trošarine so previsoke in čiki predragi zato bi pasala kakšna davčna olajšava
Lep pozdrav
Lep pozdrav
dduhmaster ::
sem sem... kompasovih ni. pa stric google začudoma ne najde kaj dost.
Upam da kdo za ziher ve.
Upam da kdo za ziher ve.
popster ::
na google maps? :/
v glavnem imas 90% možnosti da bo duty free, sicer pa lahko zaviješ tudi do bosne po stvari
bosanska gradiška, velika kladulja
v glavnem imas 90% možnosti da bo duty free, sicer pa lahko zaviješ tudi do bosne po stvari
bosanska gradiška, velika kladulja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
black ice ::
OP: Če se ne motim, čiki iste znamke na Hrvaškem vsebujejo nek drug tobak kot isti čiki recimo v Sloveniji.
popster ::
Če se ne motim, čiki iste znamke na Hrvaškem vsebujejo nek drug tobak kot isti čiki recimo v Sloveniji.
boljši;)
black ice ::
Za Hrvaško sicer nimam pojma, ampak lansko leto v Grčiji so imeli Marlboro naravnost obupen okus. Na srečo sem imel s sabo celo šteko in sem bil več ali manj samozadosten.
Nagi Bator ::
mr1two ::
jebemu, sploh nisem šel za tem, da so preimenovani
@Nagi Bator- komu pa plačaš davek, če ni ne na slovenskem ne na hrvaškem ozemlju? hm hm hm...
@Nagi Bator- komu pa plačaš davek, če ni ne na slovenskem ne na hrvaškem ozemlju? hm hm hm...
ToniT ::
Davek plačaš Sloveniji, ker je na slovenskem ozemlju, ne glede na to, da je za obmejno kontrolo.
Nagi Bator ::
Pa menda ja ne mislis, da je tisto izza mejnega prehoda nikogarsnje ozemlje ?
Mejnih kamnov verjetno ne bos videl tam v visoki travi,
se pa lepo vidi kje se zacne drugacni asfalt. Evo tam je meja.
Aha...da ne bos rabil cakat na takrat ko bos spet sel cez ti ponazorim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nagi Bator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po kateri poti na Otok Krk iz Koroške?Oddelek: Na cesti | 3362 (3091) | ttommy |
» | Lahko kupim avto v Italiji, ga tam registriram in vozim pri nas ?Oddelek: Loža | 10468 (9982) | z3ro |
» | Prepovedan vstop na Hrvaško - kako čez mejo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10710 (6959) | šernk |
» | Kako je z vracilom davka na Hrvaskem ?Oddelek: Loža | 2579 (2212) | ajamni2 |
» | Hrvaški lov na slovenske novinarjeOddelek: Problemi človeštva | 3122 (1999) | DzorDzi |