Forum » Programska oprema » Podvojevanje datotek.
Podvojevanje datotek.
Jeronimo ::
Živjo.
Zanima me, ali obstaja kakšen program kateri bi v realnem času podvojeval datoteke iz primarnega v sekundarni direktorij ali celo tercialni. Nekaj v stilu dropboxa, samo da bi ta zadeva delovala na računalniku in ne preko spletnega strežnika. Če dodaš ali spremeniš nekaj v primarnem direktoriju, da se to takoj naredit tudi v nadaljnjih brez posebnega ukaza.
Prav bi mi prišlo pri backup-u slik in dokumentov.
Obstaja kaj primernega?
Hvala.
LP
Zanima me, ali obstaja kakšen program kateri bi v realnem času podvojeval datoteke iz primarnega v sekundarni direktorij ali celo tercialni. Nekaj v stilu dropboxa, samo da bi ta zadeva delovala na računalniku in ne preko spletnega strežnika. Če dodaš ali spremeniš nekaj v primarnem direktoriju, da se to takoj naredit tudi v nadaljnjih brez posebnega ukaza.
Prav bi mi prišlo pri backup-u slik in dokumentov.
Obstaja kaj primernega?
Hvala.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen bluetooth zvočnik? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 48783 (6470) | Pithlit |
» | Šel transformator v luči...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1399 (945) | int47 |
» | ojačevalec wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 6361 (4944) | laguna1 |
» | Prvo linux potem XP zdaj ne morem v linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1749 (1417) | atlet |
» | Iz WinXP--na Win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1121) | Airskull |