» »

Nameščanje gonilnikov - nujno!

Nameščanje gonilnikov - nujno!

Caleneth ::

Mene se počasi loteva en velik popizditis. ;( Namreč naložila sem si DriverCure version 1.3 od ParetoLogic-a, v upanju da mi poišče update za driverje... Skratka program lepo poišče driverje, vidim da je kar 7 update-ov. Kliknem install, prvo se mi naloži neki novi gonilnik za webcam, potem pa kar naenkrat, nameščanje gonilnikov nVidia... Dejansko sem dobesedno zazijala, ker vem da imam ATI Radeon grafično, in AMD procecor, nobenega Intela in pa nVidia ni v mojem pc-ju (kasneje mi je še z nameščanjem Intel driverja težilo)... Skratka to mi je sila čudno, in nevem kaj točno bi naj te stvari delale na pc-ju, vso stvar še lahko prekinem, vendar mi je namestilo neki gonilnik nVidia (prepozno uspela preklicat). Računalnika še nisem resetirala, čeprav mi program že cel čas teži da ga moram po končani namestitvi restartat... Zdaj mi je kolega rekel naj uporabim neki system back oz preview thing, ko ti razveljavi zadnje stvari ki si jih mrdal po sistemu. Nimam pojma kaj je mislo, niti slišala nisem nikoli za to, skratka rada bi se rešla teh nameščenih gonilnikov preden gre pc po gobe. Ali ta nameščen gonilnik nebo škodoval? Prosim za hiter odgovor.

P.s.: DriverCure je navadna pi*******, oh god kak mi je žal... :(

Furbo ::

i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Caleneth ::

Hvala!!!! Se opravičujem ker sem taki n00b...:(

Furbo ::

Driverjev ne posodabljaj v prihodnje, če res nimaš težav. Sploh pa ne z nekimi programi sumljivimi.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6311013 (9550) solatko
»

Driverji-Windows

Oddelek: Operacijski sistemi
331106 (700) hojnikb
»

Zamenjava operacijskega sistema ! (strani: 1 2 3 )

13311173 (9384) Assass1n
»

USB tiskalnik na WiFi

131922 (1704) Tomay
»

nVidiini gonilniki težavni (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
7520205 (18079) dukenukem

Več podobnih tem