» »

Asus Eee PC 1005PE

Asus Eee PC 1005PE

Pesimist ::

A ta netbok res zdrzi 11 ur avtonomije pri zmerni uporabi do videoplayback?

Ker vsi ostali pri mimovste imajo 8+. Ta chiligreen za 250 od hofera pa 6 ur.

Rias Gremory ::

Zheegec ::

Okoli 10ur bi moral brez kakšnih težav pri surfanju... z videom najbrž kaj manj. Z malo optimizacije pa 10ur tudi z videom :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Grey ::

Lahko potrdim, da zdrži 11+ ur, ampak na varčni nastavitvi, zaslonom 1 klik od ugasnjenega in tipkanju (excel, word) ter izklopljenimi nepotrebnimi procesi, ki bi konstantno delovali v ozadju...skratka procesor čim manj obremenjen pa bo. Drugače pa tam okoli 9,5 ur.

sem bral tisti review pa se ne ujema. Asus ma 4400mah baterijo in ne 5400mha kot pise tam. Tak da... 10 ur videja verjetno nebo.

Oni lapto v hoferu za 250 ma tudi 6cell 4400mah baterijo,tak da se splaca dati 100 vec za asus ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Evo zdele surfam, mam 92% baterije in osvetlitev na najmanj, ker je tema (tudi podnevi se še kar dobro vidi) pa imam še za 7h 20 min z vklopljenim Aerom (če sploh je kaj razlike, ko je ugasnjen...?)

Verjetno se splača dodati. Sama kvaliteta izdelave je precej boljša. Poleg tega pa...a je enak hardver v tem hoferjevem računalniku? To veliko spremeni...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Grey ()

__Devil__ ::

Imam ta netbook in je super baterija. Drži 7-8 ur minimalno (internet, glasba, chat..). če ga zelo bremenjuješ pa 4-5 minimalno.
Edino procesor se mi zdi precej švoh. Ali pa se mi samo zdi.. Bi pomagalo, če še 1x sam naložim OS brez nepotrebnega sr*nja kot je bilo gor?
Lp

Hja, verjetno bi pomagalo. Vedno na novo naložim Winse na novih računalnikih, ker rad vem, kaj je gor in kaj ne. Pa tudi nekoliko bolj "čist" sistem se mi zdi. Nimam praktično nič od Asus softwarea gor, razen Super Hybrid Engine (SHE)za nastavljanje procesorja.

Hardware ma menda prakticno isti, procesor, ram, led, baterija. Na netu se ga ni ker je menda od 1.7 dalje. Je pa chiligreen firma.

Jaz bi ga verjetno najvec za divx/DVB-T nucal. Sej neta in wlana nimam na teh lokacijah. Oz za net mam kr 1gb prenosa na Desiru.

Zgodovina sprememb…

Z baterymark je stestiran Green chili pico in pravijo 6 ur avtonomije.

http://www.hofer.si/si/html/offers/58_1...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri netbook?! (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Kaj kupiti
2230277724 (98282) MrStein
»

Nakup poceni telefona z dobro baterijo!

Oddelek: Mobilne tehnologije
353995 (3333) GTX970

Android tablica? (strani: 1 2 )

9017026 (11983) Mavrik
»

Najbolj vzdržljiv laptop