» »

Pokvarjen USB ključek

Pokvarjen USB ključek

cye ::

Lep pozdrav!8-)

Imam eno vpršanje ko sem vstavil usb ključek v računalnik mi je napisalo naj formatiram ko pa sem ga formatiral sem mi je iz 4 GB zmanjšalo na 1,86 GB .Zanima me ali lahko kako poravim to napako :(na usb ključku.Prosim pomagajte mi.;)

popster ::

Formatiraj še enkrat pa probaj dat v fat32, cene pa probaj z zahtevnejšim programom za particioniranje

popster je izjavil:

Formatiraj še enkrat pa probaj dat v fat32, cene pa probaj z zahtevnejšim programom za particioniranje

aha,jaz sem to formatiral v fat32 pa ni nič boljše.Kateri programm pa je za particioniranje.?

popster ::

hirem boot cd

solatko ::

Potegni iz neta Format USB od HP-ja, najboljši program za formatiranje ključkov.
http://en.kioskea.net/download/download...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

Samo jas na usb ključek nič ne spravim ,ker skoz piše da ni formatiran,samo jas sm to ze 100x naredu :S:S:S..a je čisto zanič (ga vržem stran ?).Pa še zmanjšal se mi je sam zei je glih tok vlek kokr je še prei ostal placa od 4gb..1,86gb.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cye ()

solatko ::

Link sem ti dal, za program, ki ti bo pravilno formatiral ključek, si ga uporabil?

hojnikb ::

Mogoče ma pa tvoj kjuček dva 2GB čipa in je en crknu in ti zdaj kaže sam še mal manj ko 2GB.
#brezpodpisa

Aha,a pa se da to popravit ?

BaRtMaN ::

Da se zamenjat, samo te bo stalo velik n-kratnik novega ključka. Možno je tudi, da so se pomnilniške celice iztrošile, samo to je postopen proces, ne takojšen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Format usb ključka

Oddelek: Pomoč in nasveti
254181 (2090) Skylord
»

Formatiranje diska v W10 ne gre v starejše formate (strani: 1 2 )

568265 (7005) Pithlit
»

Mp3 predvajalnik - popravilo

Oddelek: Zvok in slika
71150 (1011) zavajon
»

Formatiranje usb ključa

3315352 (15352) tomaz-
»

NTFS->FAT32