Forum » Omrežja in internet » Koliko rač. na telemach?
Koliko rač. na telemach?
Nico ::
Koliko računalnikov se lahko priklopi na telemach internet? Paket za družinsko uporabo, I think...
Everybody banana on your head!
noogy2noogy ::
Priklopijo ti enga, ti dodaš lahko n-računalnikov v mreži... bolj točno povej kaj bi rad, oziroma poišči sorodne teme. Pred kratkim se je veliko povedalo na to temo
lp
noogy
Nico ::
Gre za to da grem študirat v LJ. Pa je gospa razložila, da imajo kabelski net, vendar imajo že priklopljena 2 računalnika, več pa jih telemach naj ne bi pustil priklopit.
Everybody banana on your head!
SasoS ::
Družinski paket je ena največja nategavščina. Vse kar dobiš je več poštnih predalov...al pa če si vsak svojga zastonj na hotmailu odpre (al pa laufaš svoj mail server ). IPjev ti telesmeh itak ne da več kot enega, zatorej lahko gor priklopiš toliko računalnikov kot te je volja
perci ::
Un|verse:
Ja, to je žal res, pa itak ponavadi nismo trije naenkrat gor. Sicer pa ne morem verjet, da je Telemach tak jajc . Prav živce mi žrejo; prav kri mi pijejo barabe - pri tem, da sem dal 100 čukov za kabel, zdej mam pa 5× počasnejšo linijo kot ADSL-jevci .
Ja, to je žal res, pa itak ponavadi nismo trije naenkrat gor. Sicer pa ne morem verjet, da je Telemach tak jajc . Prav živce mi žrejo; prav kri mi pijejo barabe - pri tem, da sem dal 100 čukov za kabel, zdej mam pa 5× počasnejšo linijo kot ADSL-jevci .
Heisenberg ::
ker mi - ne vem zakaj - iskanje na slotechu ne deluje bom tukaj vprasal
kako je najceneje oz. se bolje najkvalitetneje naredit iz ene kabelske linije telemachove tri oz. kako prikljuciti tri racunalnike na en modem ?????????????????????????????
hvala
kako je najceneje oz. se bolje najkvalitetneje naredit iz ene kabelske linije telemachove tri oz. kako prikljuciti tri racunalnike na en modem ?????????????????????????????
hvala
Fury ::
modem->PC1(shara povezavo)->switch/hub->PC2 in PC3
to je najcenej... s tem da mora PC1 goret da drugim dvem dela net... drugace pa router za 30k umes.. al pa en star comp pa FreeSCO gor :)
to je najcenej... s tem da mora PC1 goret da drugim dvem dela net... drugace pa router za 30k umes.. al pa en star comp pa FreeSCO gor :)
Heisenberg ::
predvsem me zanima varianta z ruterjem
kje ga dobiti kaksni so modeli in cene
ali kej pade povezava potem do posameznega pcja preko ruterja?
kje ga dobiti kaksni so modeli in cene
ali kej pade povezava potem do posameznega pcja preko ruterja?
BladE_ ::
Bom kr u tej temi prasu !!!
Mam ADSL 2Mb paket in mam preko switcha povezan z enim sosedom net !! Ko sm probu povezat še z enim sosedom ni šlo!
Zdej me zanima kolk IPjev dopuščajo pr ADSLju naenkrat ??
Mam ADSL 2Mb paket in mam preko switcha povezan z enim sosedom net !! Ko sm probu povezat še z enim sosedom ni šlo!
Zdej me zanima kolk IPjev dopuščajo pr ADSLju naenkrat ??
Akcija - Reakcija
BladE_ ::
Hmm pr nas pa ni šlo !! Zdej ne vem a je problem pr sosedu al pa SIOL kej jebe ?
A ma se kdo podobno net povezan ? Pa kok vas je povezanih ?
A ma se kdo podobno net povezan ? Pa kok vas je povezanih ?
Akcija - Reakcija
pivmik ::
Mislim da stari SiOl ADSL dijaški/študentski paket dopuščajo 4 samostojne PPPoE ADSL povezave.
Novi študentski paket pa ima le 2 samostojni PPPoE ADSL povezavi z istim uporabniškim imenom.
Jaz sem naročil študentski paket že pred leti, pa imam lahko 4 povezave.
Novi študentski paket pa ima le 2 samostojni PPPoE ADSL povezavi z istim uporabniškim imenom.
Jaz sem naročil študentski paket že pred leti, pa imam lahko 4 povezave.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568557 (5386) | c23po |
» | Inrenetna povezava ne deluje!Oddelek: Omrežja in internet | 2490 (1881) | BlazP |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4877 (4396) | SasoS |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4534 (4084) | BBB |
» | Switch ali Gateway?Oddelek: Kaj kupiti | 1411 (1279) | SasoS |