Forum » Pomoč in nasveti » Program za organizacijo prezentacij na konferencah
Program za organizacijo prezentacij na konferencah
xylem ::
Iščem program, ki bi v enem enostavnem grafičnem vmesniku imel polinkane vse PPT (ali druge) datoteke za posameznega predavatelja na konferenci/kongresu. Dovolj enostavno, da je predavatelju takoj jasno kaj mora kliknit, da se zažene njegova prezentacija.
Nekaj podobnega recimo ponuja:
http://www.m-events.eu/cms/cms/front_co...
Kakšna ideja?
lp
Nekaj podobnega recimo ponuja:
http://www.m-events.eu/cms/cms/front_co...
Kakšna ideja?
lp
KoMar- ::
A ni tako, da lahko en PPT linka na druge? Še vedno pa lahko narediš eno .htm stran
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
To drži, vendar verjetno obstaja program, ki vse to nekoliko olajša..;) Omenjeni m-events sem videl v akciji in res dobro zgleda in funkcionira...
lp,l
lp,l
dejanslo ::
xylem, a se da to kje videt v akciji? Na strani ni nobenga demota ali česarkoli.. Če sem prav razumel, se vse predstavitve nalagajo na njihove strežnike? Kako je potem z last-minute popravki in kompatibilnostjo? Sicer so našteti vsi podprti formati in to, vendar saj vemo, kako je s prikazovanjem predstavitev narejenih na macu na winsih.. :)
There`s More Than One Way To Do It
Zadevo sem videl na parih kongresih, demota pa žal ni. Gre za precej profesionalno rešitev, saj prevzamejo on-line registracijo, plačila kotizacij, upload prispevkov, recenzije prispevkov, organizacijo samih prezentacij... Vse je na njihovih serverjih, popravki so možni on-site. Glede mac-win kompatibilnosti so v našem primeru rešili z : "Only MS PowerPoint (XP and higher) are permitted for this conference", tako da so Mac userji morali veselo konvertirati...;)
lp
lp
5er--> ::
Bolj bedna omejitev, imo.
-Powerpoint na mac-u je še vedno MS PowerPoint
-Poslušalcev ne moreš očarat s čim boljšim: prezi...
-Powerpoint na mac-u je še vedno MS PowerPoint
-Poslušalcev ne moreš očarat s čim boljšim: prezi...
Gandalfar ::
Hmm, prvo polovico mirno resis z Eventbrite (registracija, placevanje (ce zelis), nametags, itd.). Je bil lifesaver na vseh barcampih.
Za ppt-je pa hmm. Bi bilo pomojem za razvit lastno resitev, ker bi jo tudi jaz rabil.
Za ppt-je pa hmm. Bi bilo pomojem za razvit lastno resitev, ker bi jo tudi jaz rabil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | konverzija MS .doc in .ppt v .pdf na LinuxOddelek: Programska oprema | 829 (668) | Gandalfar |
» | PowerPointOddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (948) | norcuron |
» | Norveška bo uporabljala odprte standardeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3428 (2516) | jype |
» | Slovenska država ne pozna odprtih standardov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15554 (12643) | krho |
» | Pregledovalnik slikOddelek: Zvok in slika | 2399 (2295) | CaqKa |