Forum » Pomoč in nasveti » PowerPoint
PowerPoint
soncek27 ::
Pozdravljeni!
Lepo prosim, če mi lahko poveste kako je potrebno naštimati,
da bi se datoteka narejena v PowerPointu pri pošiljanju, prejemniku takoj odprla v obliki diaprojekcije in ne na primer v navadnem pogledu? Kje se to naredi?
Najlepša hvala!
Lepo prosim, če mi lahko poveste kako je potrebno naštimati,
da bi se datoteka narejena v PowerPointu pri pošiljanju, prejemniku takoj odprla v obliki diaprojekcije in ne na primer v navadnem pogledu? Kje se to naredi?
Najlepša hvala!
Tashaa ::
Da ne odpiram nove, bom še jaz postavila vprašanje kar pod to temo...
Kako pa iz powerpoint diaprojekcije dobiš navaden power point pogled? Oziroma zanima me, če se to sploh da??
Najlepša vam hvala za odgovor
LP
Nataša
Kako pa iz powerpoint diaprojekcije dobiš navaden power point pogled? Oziroma zanima me, če se to sploh da??
Najlepša vam hvala za odgovor
LP
Nataša
norcuron ::
Zaženeš PowerPoint, v njem odpreš .pps diaprojekcijo in jo shraniš kot .ppt datoteko. Simple as that!
Nikar double-klikat na .pps datoteko, ker ti bo vedno zagnal prezentacijo, kar je tudi namen .pps datotek.
Nikar double-klikat na .pps datoteko, ker ti bo vedno zagnal prezentacijo, kar je tudi namen .pps datotek.
Great are mysteries of the mind ... or not?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za obdelavo fotografij!Oddelek: Programska oprema | 5271 (4842) | ;-) |
» | powerpoint mi noče odpreti datoteke *.ppsOddelek: Pomoč in nasveti | 2444 (2344) | waters |
» | Integracija zvoka v powerpointuOddelek: Programska oprema | 1597 (1564) | marS |
» | Pregledovalnik slikOddelek: Zvok in slika | 2387 (2283) | CaqKa |
» | Auto run !!!!Oddelek: Programska oprema | 1362 (1155) | KraP |