» »

WD MyBook Word Edition, težave

WD MyBook Word Edition, težave

NavadniNimda ::

WD MyBook World Edition 1 TB (bela luč):

Sicer dela normalno, ampak če je predolgo v standby, recimo pol ure, potem ni več dosegljiv prek mreže, niti prek Admin web vmesnika, niti, da bi ga WD Discovery zaznal.

Pri vsem je zanimivo, da dela luč deluje tako, kot je zapovedano v dokumentaciji - torej počasi utripa na 4 sekunde ko je v standby, ko pa servira requeste, pa sveti po višini v višini procentov zasedenosti diska.

Ko ga hočem iz standby zbuditi prek network share, ali prek admin vmesnika, se po luči vidi, da gre iz standbya, disk zalaufa in se ga sliši - edino komunikacije ni. Je imel kdo podoben problem?

sloxl8 ::

Podobno se mi včasih zgodi tudi pri prejšnji različici World Booka z modrim obročem, vendar mislim, da je pri meni bolj težava v Win 7 kot v WD-ju - če se odjavim ali znova zaženem računalnik, ob vnovični prijavi vse deluje normalno.

NavadniNimda ::

Da, morebiti so Windowsi krivi. Sem pa probal tudi z Windows Server 2003 mašine dosegati World Book, pa je isti simptom. Sedaj čakam še en rezervni del, da usposobim svojo staro Windows XP mašino. Bom poročal.

NavadniNimda ::

Evo follow up...

V zadnji tednih opažam, da je napaka zginila. Ker ni bilo nobenega firmware updatea narejenega za My Book World Edition, predpostavljam, da so tole poštimali s katerim od Windows update.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mrežni disk ali NAS strežnik

Oddelek: Kaj kupiti
74875 (4677) steev
»

Windows 7 in My Book World Edition

Oddelek: Operacijski sistemi
101065 (949) CWIZO
»

Zunanji disk WD MyBook

Oddelek: Kaj kupiti
314196 (3136) Revenant
»

Ali obstaja kakšen network attached storage (NAS), ki bi imel vgrajen e-mail server

Oddelek: Pomoč in nasveti
61301 (1129) sloxl8
»

WD My Book WorldEdition

Oddelek: Pomoč in nasveti
161635 (1224) gkovac

Več podobnih tem