Forum » Izdelava spletišč » video na strani
video na strani
enadiz ::
Zmontiral sem video za valeto, zdaj ga bi rado imelo kar nekaj učencev, pa me zanima kako bi to naredil prek interneta. Poizkusim sem že "zararati" video in ga dati na server, a ko se datoteka prenese jo noče "odrarat"... javi 2 napaki... Kaj naj naredim? Youtube tukaj ne pride u poštev, ker nekateri v videu tega ne pustijo..
jinzo ::
Saj se da tudi na YouTube dat privat video, ki je dosegljiv samo ob pravi povezavi.
Odivsno od velikosti videa, se ti mogoče splača dat na kak file hosting (megaupload, rapidshare...), ampak osebno vseeno mislim da je najbolje ce uplovdas "privat" video na kako video sharing stran (jih je kar nekaj tudi zraven youtube).
Odivsno od velikosti videa, se ti mogoče splača dat na kak file hosting (megaupload, rapidshare...), ampak osebno vseeno mislim da je najbolje ce uplovdas "privat" video na kako video sharing stran (jih je kar nekaj tudi zraven youtube).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | YouTube Red brez oglasov za 10 dolarjev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 42074 (35645) | R1710 |
» | Avto kamerca (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19323 (13363) | strumf666 |
» | Siol Youtube capping (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13338 (9129) | Pesimist |
» | Nakup mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 5372 (4305) | Lonsarg |
» | Po odločitvi ameriškega sodišča mora Google založbeni industriji posredovati osebne pOddelek: Novice / Zasebnost | 6824 (4907) | OChack |