Forum » Loža » Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

T-h-o-r ::
popušli smo samo od izumiteljev nogometa+države, ki ima najmočnejšo ligo
en poraz pomeni veliko razliko
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Tr0n ::

Lion29 ::
To vse drzi, ampak pri taki priloznosti, ki smo jo letos imeli, pa se s tem ne strinjam.
in kdo si je priboril tako priloznost? verjetno so nam jo vrgli v hrbet...
pizda ste nehvalezni
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Ramon dekers ::

To vse drzi, ampak pri taki priloznosti, ki smo jo letos imeli, pa se s tem ne strinjam.
pizda ste nehvalezni
Sreca pri zrebu in dobra igra nasih. Ampak take priloznosti je treba speljat do konca. Ker zdaj jih ene 8+ let ne bo vec. :)

T-h-o-r ::
Ramon dekers je izjavil:
reprezentanca igra dobro ali slabo samo to šteje. nima veze kod je izumitelj. angleži igrajo slabo, in brazilija ala argentina jih bo krepko povozila.
lol haha, seveda bi jih argentina in brazilija povozili
A SMO MI SLUČAJNO BRAZILIJA PA ARGENTINA?

pizda ste nehvalezni
Sreca pri zrebu in dobra igra nasih. Ampak take priloznosti je treba speljat do konca. Ker zdaj jih ene 8+ let ne bo vec. :)
mhm, izločit ruse, čehe, poljake in severne irce je pa res sreča zaradi žreba...
Why have a civilization anymore
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

primozsu ::
To da so prišli tako daleč jim je treba čestitat! Da pa nismo prišli še dlje pa je zame napaka v strategiji igranja torej napaka Keka. Da pojasnim:
- ko smo igrali proti američanom in vodli 2:0 bi morali takoj vsi nazaj, zamenjati dva napadalna igralca z obrambnima in igrati bunker. (Dvomim da bi uspelo američanom dati dva gola)
- Danes pa bi morali od samega začetka igrati bunker saj nam bi izid 0:0 odgovarjal.
- ko smo igrali proti američanom in vodli 2:0 bi morali takoj vsi nazaj, zamenjati dva napadalna igralca z obrambnima in igrati bunker. (Dvomim da bi uspelo američanom dati dva gola)
- Danes pa bi morali od samega začetka igrati bunker saj nam bi izid 0:0 odgovarjal.

djordjevic ::
Kljub današnjemu porazu vse čestitke našim fantom. Danes je zmanjkalo malo v napadu, malo v obrambo, poleg tega pa je Anglija prikazala svojo najboljšo igro doslej (v JAR, jasno). V bodoče bo preprosto treba priložnosti, ko je bila tista z ZDA, izkoristiti, čeprav je prav v vsaki tekmi možna debata o tej ali oni zadevi. Dobri smo, manjka pa nam tisti zadnji korak do veličine. Z leti bo prišlo tudi to, dotlej pa je treba precej pozornosti posvetiti tudi psihološki pripravljenosti, ker res dajemo vtis, da nam pri vsakem kolektivnem športu tik pred velikim prebojem zmanjka en tisti mali prepotreben delček (še skeli poraz proti Srbiji na evropskem v košarki ali pa poraz proti Grkom na svetovnem). Upam, da v bodoče osvojimo tudi ta segment igre, ki ga pravi šampioni pač morajo posedovati. In prav to je danes krasilo Angleže. Bi pa omenil še nekaj, kar ni mogoče neposredno povezano z nogometom, bi si pa tega želel sicer veliko več - v času prvenstva smo bili Slovenci spet neverjetno enotni in povezani. To potrebujemo tudi sicer, da se izvijemo iz krize in zaživimo bolje. My 5 cents.

No grave is deep enough to keep us in chains.

To da so prišli tako daleč jim je treba čestitat! Da pa nismo prišli še dlje pa je zame napaka v strategiji igranja torej napaka Keka. Da pojasnim:
iun ce bi igrali bunker in dobili 3 gole.. bi se pa vecina bunla, da smo pussyji in smo se skrili in kaj jaz vem se kaj...
lepo je biti general potekmi!
jaz sem cisto zadovoljen z igro nasih... da niso tako kot prejsnja leta (da ne govorim se o eri pred katancem) vsako zogo, ki so jo dobili nabili v tri krasne in nikoli met igralca svojega prek polovice...
tak pristop kot so pokazali (razen novakovica), si zasluzi vse pohvale in moj cisti rispekt!

Aja, pa to sem še pozabil omeniti - me dejansko ima, da bi pisal na rtvslo.si. Naj, pri p. m. že enkrat dopovejo Milovanoviču (ali Staretu, saj ne vem, kdo je komentiral, sem bil preveč napet), naj nas neha že plasirati v naslednji krog in naj neha omenjati kozarčke, dokler ni zadnjega sodnikovega piska.

Double_J ::
Angleži so nam dali lekcijo. Američani gredo zasluženo naprej... naši so pokazali vsega en dober polčas.
Brezveze bi bilo gledat neko mučenje žoge v 1/8 finala, tako da bodimo veseli, da je kot je.
Brezveze bi bilo gledat neko mučenje žoge v 1/8 finala, tako da bodimo veseli, da je kot je.
Dve šivanki...

mate100 ::
Angleži so nam dali lekcijo. Američani gredo zasluženo naprej... naši so pokazali vsega en dober polčas.
Daj no mir. Sploh ne vem, zakaj gledaš fuzbal. Naši so bili super. Razen če to zate niso "naši"

infidel ::
Tu smo, toliko zmoremo. Skoda, ker se spet vracamo v ustaljene tirnice doma in skoda, da bo svet tako hitro pozabili na nas. Trapljanja kako pridni smo kljub neuspehu pa sem tudi ze pocasi navelican. Naslednjic nekateri pricakujemo tudi presezke in tu je pac potrebno se delat.
nasvidenje v naslednji priloznosti, i.
nasvidenje v naslednji priloznosti, i.

jrtjtejtt ::
moram priznati, da sem pričakoval danes še večjo kanonado, pa so se naši dobro držali. igra je bla boga ampak proti angležem, ki so bli malo bolj napaljeni kot na prvih dveh tekmah, je pač to to. edino malo razočaran sem nad tekanjem naših po igrišču. ne vem ali so slabo pripravljeni ali pa leni. vzporedno sem gledal usa-alž, alžirci so laufali ko da je sveta vojna 
kot rečeno, so naši vrgli nadaljevanje skozi okno na tekmi z gringoti. kek bi moral (tu sem res jezen na keka) ob polčasu vrečt not enga frišnega veznega in še enga zadnjega ali pa mogoče dva vezna. takoj se je vidlo, da so gringosi močnejši na sredini drug polcajt (ker je glej ga zlomka gringo naredu dve menjavi) in da naša srednja linija ne sledi več igri in da zgublja nadzor nad žogo. in kaj naredi kek, vrže not pečnika (šele v 74. min), ki je golgeter in ne to kar bi takrat potrebovali, enega napadalca, ki zna zadržat in igrat z žogo. ostalo je potem šlo svojo pot. sem prepričan, da bi bil izid zanaše ugoden, če bi kek bolje ravnal takrat. če,če,če...
sicer pa ko de blekere tam ni piskal favla in ko je alžirc falil smrtno, me je nekako spreletelo, da bomo zleteli ven in glej ga gringota kako zabije gol v naslednjem napadu

kot rečeno, so naši vrgli nadaljevanje skozi okno na tekmi z gringoti. kek bi moral (tu sem res jezen na keka) ob polčasu vrečt not enga frišnega veznega in še enga zadnjega ali pa mogoče dva vezna. takoj se je vidlo, da so gringosi močnejši na sredini drug polcajt (ker je glej ga zlomka gringo naredu dve menjavi) in da naša srednja linija ne sledi več igri in da zgublja nadzor nad žogo. in kaj naredi kek, vrže not pečnika (šele v 74. min), ki je golgeter in ne to kar bi takrat potrebovali, enega napadalca, ki zna zadržat in igrat z žogo. ostalo je potem šlo svojo pot. sem prepričan, da bi bil izid zanaše ugoden, če bi kek bolje ravnal takrat. če,če,če...
sicer pa ko de blekere tam ni piskal favla in ko je alžirc falil smrtno, me je nekako spreletelo, da bomo zleteli ven in glej ga gringota kako zabije gol v naslednjem napadu

Dr_M ::
Trapljanja kako pridni smo kljub neuspehu pa sem tudi ze pocasi navelican.
A si pricakoval finale?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

ya vse tiste, ki bi radi iyrayili podporo in ne samo tarnali
FB skupina: BRAVO naši! Ponosni smo na vas!
FB skupina: BRAVO naši! Ponosni smo na vas!

WarpedGone ::
Mene pri vsem skupaj najbolj veseli to, da sem pri vsakem našem golu zunaj slišal pokanje petard in veselje - prvič sploh.
In da sem te dni v gostilnah srečaval natakarje v nogometnih majicah in na ulici videval avtomobile s slovenskimi zastavami.
To se še ni zgodilo. Hebeš domovinsko vzgojo, fuzbal te šele res pogreje.
Ne, nismo še najboljši. Ja, ekipa je še precej zelena in psihično labilna ampak tale ekipa katančevo izpred 8 let pomalica za zajtrk. Če bo na naslednjem prvenstvu storjen še en tako velik korak naprej nam četrfinale ne uide.
Kar je samoposebi škandal - južni minhn med 8 na svetu? No, če smo lahko v hokeju v A, zakaj nebi bli še v fuzbalu?
In košarki in rokometu? Še so veliki cilji pred nami, naše delo še ni končano!
In da sem te dni v gostilnah srečaval natakarje v nogometnih majicah in na ulici videval avtomobile s slovenskimi zastavami.
To se še ni zgodilo. Hebeš domovinsko vzgojo, fuzbal te šele res pogreje.
Ne, nismo še najboljši. Ja, ekipa je še precej zelena in psihično labilna ampak tale ekipa katančevo izpred 8 let pomalica za zajtrk. Če bo na naslednjem prvenstvu storjen še en tako velik korak naprej nam četrfinale ne uide.
Kar je samoposebi škandal - južni minhn med 8 na svetu? No, če smo lahko v hokeju v A, zakaj nebi bli še v fuzbalu?
In košarki in rokometu? Še so veliki cilji pred nami, naše delo še ni končano!
Zbogom in hvala za vse ribe

mtosev ::
tak je to.
Team v o d o e Pld W D L GF GA GD Pts
United States 3 1 2 0 4 3 +1 5
England 3 1 2 0 2 1 +1 5
Slovenia 3 1 1 1 3 3 0 4
Algeria 3 0 1 2 0 2 -2 1
USA prva.cestitke americanom.sem pred nekaj dnevi reko da americani niso slabi;)
ce se SLO uvrsti na Euro 2012 bo vse pozabljeno.tak je nogomet.ne mores vedno zmagovati.anyway cestitke
Team v o d o e Pld W D L GF GA GD Pts
United States 3 1 2 0 4 3 +1 5
England 3 1 2 0 2 1 +1 5
Slovenia 3 1 1 1 3 3 0 4
Algeria 3 0 1 2 0 2 -2 1
USA prva.cestitke americanom.sem pred nekaj dnevi reko da americani niso slabi;)
ce se SLO uvrsti na Euro 2012 bo vse pozabljeno.tak je nogomet.ne mores vedno zmagovati.anyway cestitke
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Avenger ::
Heh, 2 minuti potem ko smo dobili gol, so nam Angleži skoraj zabili še enega in je pokazalo Keka v počasnem posnetku, jasno brez zvoka ampak se je z ustnic dalo jasno prebrat: "Jebem vam sunce da vam jebem". A sem edini opazil?

It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

USS Liberty ::
>>>>>>>>>>>>>Mene pri vsem skupaj najbolj veseli to, da sem pri vsakem našem golu zunaj slišal pokanje petard in veselje - prvič sploh.
Kje pa stanuješ?
v KR pa ni bilo praktično nič petard, pa čeprav je zanimanje folka za ta mundial še mnogo večje kot takrat, ko se je na SP uvrstila Katančeva četa. Najbrž folk več nima toliko petard na dosegu roke, odkar niso več v prodaji...
Kje pa stanuješ?
v KR pa ni bilo praktično nič petard, pa čeprav je zanimanje folka za ta mundial še mnogo večje kot takrat, ko se je na SP uvrstila Katančeva četa. Najbrž folk več nima toliko petard na dosegu roke, odkar niso več v prodaji...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Double_J ::
Če bi mi igrali z Alžirijo, zagotovo nebi dali gola v zadnji minuti takole, da bi se potem uvrstili.
Američani so pač borbeni, ker je takšna njihova kultura, pri nas smo pa zaradi dolgoletnega komunističnega enoumja, zadovoljni z malim in smo "ponosni na fante".
Američani so pač borbeni, ker je takšna njihova kultura, pri nas smo pa zaradi dolgoletnega komunističnega enoumja, zadovoljni z malim in smo "ponosni na fante".

Dve šivanki...

Avenger ::
Jah sej ne mormo drugač, 200x manj nas je od Amerov...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

;-) ::

st0jko ::
Heh, 2 minuti potem ko smo dobili gol, so nam Angleži skoraj zabili še enega in je pokazalo Keka v počasnem posnetku, jasno brez zvoka ampak se je z ustnic dalo jasno prebrat: "Jebem vam sunce da vam jebem". A sem edini opazil?![]()
Ne definitivno nisi edini opazil... Jaz sem skoraj crknil od smeha :D
keks?

Karaya 52 ::
V predal majhnosti stlačimo vse neuspehe da sploh lahko slavimo pirove zmage. Američani so oba ključna zadetka dosegli v zadnjih delih tekme, takšen pristop rodi sadove, umikanje v našo majhnost je kontraproduktivno. Američanov je 300 milijonov, Kitajcev preko milijardo - kje so?

errhec ::
V predal majhnosti stlačimo vse neuspehe da sploh lahko slavimo pirove zmage. Američani so oba ključna zadetka dosegli v zadnjih delih tekme, takšen pristop rodi sadove, umikanje v našo majhnost je kontraproduktivno. Američanov je 300 milijonov, Kitajcev preko milijardo - kje so?
Kitajci niso malenkostni, zakaj bi imeli samo svetovnega prvaka, če lahko osvojijo svet??
dd

gzibret ::
Škoda, da grejo domov. Ampak vseeno... dobro so igrali, svaka jim čast. Moramo bit realni. Naši so uvrstitev naprej zapravili v tekmi z ZDA. Z ANG niso imeli šans. Velike pohvale še posebej našemu vratarju.
Vse je za neki dobr!

eh, no, dejte nehat že srat s to majhnostjo, pa kolk smo nesrečni. Nimamo bit kej nesrečni. Smo lahko srečni, da kljub naši demografski "majhnosti", v športu dosegamo izjemne rezultate. Na olimpijskih igrah smo po številu medalj glede na število prebivalcev v samem svetovnem vrhu... mislim, da je bila samo Jamajka boljša od nas.
Kar se pa tiče nogometa, pa tudi gremo navzgor in mislim, da nam manjka samo še malo več rutine, ker nimamo velike nogometne tradicije, saj se je v Sloveniji za časa Jugovine nogomet načrtno zapostavljal na račun zimskih športov. Še 12 let nazaj smo imeli reprezentanco, ki je v kvalifikacijah za SP dosegla eno samo točko, danes smo pa na nivoju, ko lahko enakovredno igramo tudi z najboljšimi reprezentacami na svetu. Svetovni prvaki v nogometu ne bomo nikoli, lahko pa smo na nivoju, ko se bomo redno uvrščali na evropska in svetovna prvenstva in ni hudič, da nam bo potem slejkorej uspelo tudi, da se prebijemo naprej iz skupine... To pa je že nivo, ki uspeva samo najboljšim...
Kar se pa tiče nogometa, pa tudi gremo navzgor in mislim, da nam manjka samo še malo več rutine, ker nimamo velike nogometne tradicije, saj se je v Sloveniji za časa Jugovine nogomet načrtno zapostavljal na račun zimskih športov. Še 12 let nazaj smo imeli reprezentanco, ki je v kvalifikacijah za SP dosegla eno samo točko, danes smo pa na nivoju, ko lahko enakovredno igramo tudi z najboljšimi reprezentacami na svetu. Svetovni prvaki v nogometu ne bomo nikoli, lahko pa smo na nivoju, ko se bomo redno uvrščali na evropska in svetovna prvenstva in ni hudič, da nam bo potem slejkorej uspelo tudi, da se prebijemo naprej iz skupine... To pa je že nivo, ki uspeva samo najboljšim...

Sc0ut ::
Vuvuzele vlc filter - nekaj deluje, malo bolj se sliši ljudi.
http://www.addictivetips.com/windows-ti...
http://www.addictivetips.com/windows-ti...
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Daren ::
USS Liberty je izjavil:
eh, no, dejte nehat že srat s to majhnostjo, pa kolk smo nesrečni.
V pozitivnem in negativnem smislu. N je đabe, rezultati štejejo.

Berserker ::
Vsaka čast Samirju Handanoviću, zelo dobra obramba , zelo slaba igra Novakoviča, pač Donovan nas je zapečatil. Pričakoval sem več od alžirije, čez celo igro pa so sami streli padali po njihovi mreži.

Sem ravno bral Zahotovo izjavo in ima možak v nečem prav. Polčasa bi se morala začeti istočasno. Američani so vendarle potem imeli 3-4 minute juriša na vso silo in se jim, majzerjem prekletim, tisti gol tudi usral. Ena črna pika organizatorjem za tole.

lexios ::
Sj so špilal bunker na 50%, si ne upam predstavljat kaj bi bilo, če bi igrali 100% bunker... Da je bunker za naše slaba strategija se je do sedaj izkazalo vsaj 2x! Da pojasnim:
- primerjaj popolnoma napadalno strategijo igre z USA v 1. polčasu, z skoraj bunkerjem v 2. polčasu...
- primerjaj zadnjih 30 min 2. polčasa današnje tekme, z prvimi 30 minutami 1. polčasa...
Kaj ti pomaga bunker, če ob prvi napaki zleti žoga v gol? Tvoja logika je podobna logiki nekoga, ki bi trdil, da bi morali vse obrambne igralce zamenjati z napadalci in igrati samo napat ter sredino... Kaj ti pomagata Koren, Novakovič in še trije v napadu, če jim ne uspe zaustavit ali brcnit žoge v gol?

Sims ::
Jaz vidim v tem trenutku SP. in EP. za Slovenjo priložnost, da se pokaže iz kakšnega testa smo. To pomeni, da znamo napadati in zadeti gol, se zoperstaviti najboljšim državam. Imeli smo tri tekme, da se pokažemo. Ne pa igrati nek taktični bunker(ki smo ga spremljali vsa leta). Tale rezultat je zamene fenomenalen. To je to ... Da bi pa igrali Bunker zaradi taktike ... KATASTROFA. Pokazali smo potencial in da nas ni za podcenjevat. Če tole ponovimo še 2-3krat. Ptem se pa lahko menimo ob enakih dosežkih za razočaranje ...

mate100 ::
ŠportKlub, saj zdej so prekinli, jutri naprej. ja epic. Igrata že skor 10 uu, vsak skoraj 100 asov, še vedno servirata z 200km/h
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mate100 ()

LuiIII ::
Prekinitev po 10-ih urah dvoboja! Bah mehkušca
Tale match bo pa res podrl kar nekaj rekordov.

srbi so tud zajebal veliko šanso za napredovanje... po zmagi proti nemcem so najbrž mislili "lako čemo protiv australije", pa so na koncu pogrnili na celi črti...

Prekinitev po 10-ih urah dvoboja! Bah mehkušcaTale match bo pa res podrl kar nekaj rekordov.
Faaak. Nemogoče. Jaz sem mislil, je early prvoaprilska, dokler nisem šel na official site pogledat. :) Zakon.

USS Liberty je izjavil:
srbi so tud zajebal veliko šanso za napredovanje... po zmagi proti nemcem so najbrž mislili "lako čemo protiv australije", pa so na koncu pogrnili na celi črti...
Po Milovanoviču si je zdaj še Stare pri meni zapravil vso kredibilnost - iztegnjena roka Avstralca v kazenskem prostoru, Stare pa se roga, češ kaj bo zdaj Vidič učil sodnika soditi. En velik fail za Stareta tole.

jRk0 ::
sem se res zmoto, ja, sem mislo da je medsebojna pred danimi goli:D
You fuck up once, you loose two teeth.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jRk0 ()

Stare je res same neumnosti klamfal, še posebej proti koncu tekme. Nobenega žreba ne bo bilo. Če bi se tekma srb:avs končala 1:1, bi šla naprej gana, zaradi boljše medsebojne tekme... če pa bi bilo 2:2, bi šla pa naprej Srbija, zaradi večjega števila danih golov...
meni je najboljši naš komentator laurenčič, on se najmanj moti in najbolje komentira tekmo...
edit:
srbija bi šla naprej ob rezultatu 2:2 zaradi večjega števila danih golov
meni je najboljši naš komentator laurenčič, on se najmanj moti in najbolje komentira tekmo...
edit:
srbija bi šla naprej ob rezultatu 2:2 zaradi večjega števila danih golov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()

KandazaR ::
Najprej moram res čestitat našim. Za mene so na tem svetovnem prvenstvu igrali zelo dobro. Sploh 1. polčas proti Ameriki (nepozabno). Problem je, da jim pada koncentracija pa nekako manjka medsebojna uigranost. Mi je pa bilo v veselje gledat, kako katir od naših ukrade žogo Rooney-u. Mogoče bi moral Kek ob polčasu zamenjat enega branilca z Dedičem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KandazaR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 86215 (65262) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 166712 (141963) | FlyingBee |
» | FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 75155 (64184) | win95<3 |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26818 (22769) | jericho |