» »

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

««
23 / 39
»»

-ninja-91- ::

če bi mal posnetke preverjal bi hitro zaključili z dramskimi igrami na velikih tekmah

Brane2 ::

Ameri imajo prav. Use the tech & cut the bullshit.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

Double_J ::

Šefi so priznali, da uživajo ob kontroverznih odločitvah sodnikov in prepirih potem, ker to daje nov pečat igri.:))
Dve šivanki...

ABX ::

Na koncu lahko tudi podelijo Oskarje. :/
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Brane2 ::

No, tudi umor na terenu bi jo svojevrstno obarval. Kar pa še ne pomeni, da to barvo rabimo.
On the journey of life, I chose the psycho path.

mate100 ::

Samuel je izjavil:

kake bebave diskusije.. vse bo znano v sredo...

diskutirate tko, kokr da bi zagovarjali kake fizikalne zakone...

Se čist strinjam. Eni res ne dojamejo, kaj je bistvo športa. Šport je igra, folk

T-h-o-r ::

DarwiN je izjavil:

Thor: Torej fer sojenje je takrat, ko oboji dobijo enako število kartonov? :))

Američani so napadli na vso moč, naši pa se skušali krčevito braniti, ob tem pa jih je Kek tudi naprej pošiljal, kajte napad je najboljša obramba..Rezultat - ničkolikokrat je bila naša polovica/obramba razredčena in naši so bili prisiljeni v grobe prekrške, hence zaslužene rumene kartone...

Druga stvar - Proti koncu tekme se kartoni bolj delijo, ker so si igralci predhodno že nabrali sodniška opozorila.
V prvi minuti sodnik ne bo dal rdečega kartona, razen če noge letijo po zraku. Tudi rumenega veliko težje, saj najprej sledi opozorilo igralca...

sojenje je fer takrat, ko naš za komolčenje in prerivanje dobi karton in potem tudi američan za to dobi karton
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Wad@ ::

Če je že govor o sodnikih, je kdo ki se bolj spozna, in ve kriterij sodnika ki bo nam sodil v sredo? Se bojim, da če bo kdo z milim kriterijem, da bomo izgubili kot smo dolgi in široki + imeli ene 3 pohabljene. Če bo pa strog, pa verjamem v zmago.:D
Ker pomoje bodo Angleži igrali vse drugo pred nogometom, in s tem ne mislim baleta>:D

A gremo raje gledat sosednjo tekmo? Jaz mam ful filing, da se bo vse skupaj bolje razpletlo nakoncu, na obeh tekmah:D
Dve šivanki...

Vikking ::

Wad@ je izjavil:

Če je že govor o sodnikih, je kdo ki se bolj spozna, in ve kriterij sodnika ki bo nam sodil v sredo? Se bojim, da če bo kdo z milim kriterijem, da bomo izgubili kot smo dolgi in široki + imeli ene 3 pohabljene. Če bo pa strog, pa verjamem v zmago.:D
Ker pomoje bodo Angleži igrali vse drugo pred nogometom, in s tem ne mislim baleta>:D

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/fifa...

pokazal je 2 rumena med argentino in nigerijo, hiter update celo na wikipediji glede sodnika :) Wolfgang Stark @ Wikipedia

Leta 2007 ga je po polfinalni tekmi svetovnega prvenstva nogometašev do 20 let med Argentino in Čilom z igrišča morala pospremiti policija, potem ko se Čilenci niso mogli sprijazniti, da jim je pokazal 7 rumenih in dva rdeča kartona

Ja no takega rabimo... bi američani igrali samo z pol postave še.
Dve šivanki...

Icematxyz ::

Brane2 je izjavil:

Ameri imajo prav. Use the tech & cut the bullshit.

Naj najprej razvijejo nogomet na raven da bo konkurenčen Slovenskemu. :)

Ramon dekers ::

Wad@ je izjavil:

sem tudi jaz razmišljal o tem, ko jim bodo živci popustili bodo začeli z nizkimi udarci. tako da, ja bolje da gledamo sosednjo tekmo:)

kmetek ::

Nekako dvomim v pristranskot nemškega sodnika. Mislim halo????? Moral bi biti kak neodvisni ne-evropski.

Utk ::

Ja, iz Burkine Faso naprimer. Ma dej, mam stokrat rajši evropskega.

Po tej plati imaš prav.

DarwiN ::

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Lion29 ::

haha, kir epic fail...sem ze pokomentiral :)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

jebote capello pa defoe

a ne morš še eno tekmo heskeya pustit not?

pa croucha :D

Še Urugvaj da enega ter Jar... pa gre Jar naprej.
Dve šivanki...

Gledam malo na ZDF in predvajajo obe tekmi, ena je primarna, v drugo se pa vklapljajo vsake nekaj časa, zgoraj imajo ves čas izpisan rezultat tudi vzporedne tekme, pravtako se ob vsakem doseženem zadetku desno spodaj izriše sveže posodobljena lestvica z aktualno gol razliko...
In to samo malo logike, malo razmišljanja in malo iniciative...Nič druga ni potrebno...
Malo sem zadnjič tudi HRT pokukal pred in po tekmi Anglije (dokler niso zatemnili) in če še tu omenim dva majhna detajla - Omenili so, koga je fifa uradno izbrala za igralca tekme in pa po tekmi so predvajali intervju s Steven Gerardom..

Skratka, samo za par minut preklopiš kamorkoli in takoj vidiš znake inteligence, kaj šele če bi cele tekme spremljal, četudi kakšni majhni detajli (katerih se gotovo nabere na stotine), pri nas pa čista minimizacija, vse narejeno na nivoju IQ=70, nesposobnost preko vseh meja, nikogar ki bi razmišljal in nikogar ki bi posredoval kakšne zanimivosti, prednjačijo pa itak imbacilni komentatorji, ostalo še nekak prežvečim.

Ampak saj vemo...nič novega..

Definitivno pa zadnjič v življenju spremljam SP oz. EP na RTVSLO.

namesto da si tle to napisal, bi lahko kontaktiral odgovorne na rtvslo in to predlagal, bi bilo vec koristi... saj ne da ni zanimivo branje ;) in seveda se strinjam v celoti

DarwiN je izjavil:

Defoe expected to partner Rooney against Slovakia ;((

so popravli :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Sem jih kontaktiral že pred par meseci, za hec, ampak me ne upoštevajo, oziroma niti e-maila ne znajo odpret. :))

Me pa sploh ne čudi, da je Zaho očitno odklonil sodelovanje z njimi. Predvidevam, da se ni hotel nasplošno osmešiti, ali pa so se mu morda kako zamerili, saj s Športklub ekipo dobro sodeluje in dejansko popestri dogajanje, za razliko od teh wannabe strokovnjakov tule.... Meni bi tudi bilo izpod časti debatirati z nekimi dr. Verdeniki. :))

American guy asks a friend:"Where is Slovenia?" and he answers: "On the top of C group!" LoL

no v glavnem

francija out (kewl)

JAR out (super kewl, upam na manj fuckfuzel)

Zheegec ::

Se mi samo zdi, ali je bila na tekmi arg:gre roka pred zadetkom argentincev?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

PacificBlue ::

Zdi se ti.
I&#8217;m out.
:3

Tr0n ::

Zheegec je izjavil:

Se mi samo zdi, ali je bila na tekmi arg:gre roka pred zadetkom argentincev?

Je zgledalo tak ja.

Nenamerna roka in še ob telesu.

dzinks63 ::

Je pa lepo gledati "ušmekanega" trenerja Maradono, ob golu se veseli kot da bi sam dal gol, očitno podoživlja svoje lepe čase ob takih trenutkih. In to pozitivno energijo potem še dodatno prenese nazaj na svoje igralce. Pravo nasprotje nekaterim drugim trenerjem, ko ob golu svojih igralcev niti ne trepnejo, tudi Kek ni izjema, ne vem kaj želijo takšni trenerji pokazati in dakazati z takšno hladnokrvnostjo, kot da ne spoštujejo svojih izbranih igralcev, kot da dosežek gola ni omembe vreden, oziroma samega sebe postavijo v nek vzvišen položaj do igralcev.

Icematxyz ::

Pravo nasprotje nekaterim drugim trenerjem, ko ob golu svojih igralcev niti ne trepnejo, tudi Kek ni izjema, ne vem kaj želijo takšni trenerji pokazati in dakazati z takšno hladnokrvnostjo, kot da ne spoštujejo svojih izbranih igralcev, kot da dosežek gola ni omembe vreden, oziroma samega sebe postavijo v nek vzvišen položaj do igralcev.

Kek je dober selektor.

dzinks63 je izjavil:

Je pa lepo gledati "ušmekanega" trenerja Maradono, ob golu se veseli kot da bi sam dal gol, očitno podoživlja svoje lepe čase ob takih trenutkih. In to pozitivno energijo potem še dodatno prenese nazaj na svoje igralce. Pravo nasprotje nekaterim drugim trenerjem, ko ob golu svojih igralcev niti ne trepnejo, tudi Kek ni izjema, ne vem kaj želijo takšni trenerji pokazati in dakazati z takšno hladnokrvnostjo, kot da ne spoštujejo svojih izbranih igralcev, kot da dosežek gola ni omembe vreden, oziroma samega sebe postavijo v nek vzvišen položaj do igralcev.

Kaka filozofija? Kek je "TRENER" maradona pač ni trener, je samo motivator.

zeli doseci to, da igralci ohranijo mirno ki in da naj jim ne stopi v glavo... saj po eni strani ima prav.. po drugi pa mi je totalno anti

Keyser Soze ::

Meni se zdi, da je tak odnos edino pravilen.

So v "službi" in on je njihov "šef". Delajo pa na zelo pomembnem projektu. Ni to cajt, da trener špila "mamico" in vsakmu da "eno pest cukrčkov", ker so bli "pridni".

Dali so gol. To je njihova naloga. In pravi trener/selektor se IMO tega zaveda. Gol še ne pomeni zmage, treba obdržat trezno glavo do konca.

"Respect" selektorjem, ki se znajo obnašat tako kot Kek.
OM, F, G!

lambda ::

Pika na i francoskemu cirkusu: Domenech ne da roke Perreiri

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lambda ()

lambda je izjavil:

Pika na i francoskemu cirkusu: Domenech ne da roke Perreiri

Bi dal roko človeku, ki te pljuva po medijih?

Perreira ga je pač pljuval po medijih zaradi načina uvrstitve na WC.

kixs ::

DarwiN:
tudi na rtvSLO povejo kateri je izbran kot najboljsi igralec glasovanja na Fifini strani. So pa tudi preklopili na drugo tekmo, ko je bil tam kaksen gol.

Eni delate iz muhe slona, pa ceprav muhe sploh ni.

Ce ze, mi gre na k*rac komentator. Ampak to je spet prevec subjektivno, ker je nekomu ziher dovolj dober - kot npr. vcasih Alisic pri F1, ko so ga (vsi) k*rcali.

lp

kixs97:

povedati kateri je najboljsi igralec in pa narediti z njim interview sta dve zelo razlicni stvari!

preklopiti na drugo tekmo in izrisati grafiko s trenutnimi izidi real time tockami in razliko v golih... sta tudi dve zelo razlicni stvari

premalo so efektivni in prakticni... prevec dolgovezijo oz nakladajo po domace .... ne zelimo kvantitete ampak kvalitete!

Nivo vodenja oddaje na RTVslo je zgleda prirejen otrokom do 10 let.
Ko pričakuješ strokovne analize, in poglobljena teoretiziranja in razmišljanja, se gredo zemljepis in popotovanja. Vprašanja pa so na nivoju 10 letnika, čeprav gostijo kar nekaj strokovnjakov, so vprašanja katastrofalna.

Naj ta način vodenja predvajajo med 9 in 12 zjutraj, potem pa do 23 ure zvečer pričakujem kvalitetne intervjuje, pa ne z natakarjem.

Napoved današnje tekme: nevem, predvidevam da bo Novakovič zabil gol, če pa bo to dovolj za zmago ali remi pa?

Upam da se vsem ljubiteljem slovenskega nogometa izpolnijo želje in vidimo naš igrati še 4. tekmo na tem SP. Zaslužijo SI.

JayKay ::

Danes je hehticno tu v UK. Šole bodo bodisi skenslale zadnje ure ali pa bodo mele tv-je, v sluzbah bodo meli ponekod flexi time za gledanje, sprotno obvescanje ostalih zaposlenih, skratka kot da blo finale. Mi pa dilwma v kateri lo-key pub iti gledat :)

jaykay: da te ne bodo stepl dons :)

jakay glej, da boš navijal :)

lexios ::

Slooooooooooooooovenia gre naprej!

PS: ...flashforward:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

kixs ::

Na TV (SLO2) gledam samo tekme. Zato me dejansko b.k. za ostale fillerje, ki ga imajo pred/med/po tekmi. Kot pravim, mi gredo obcasno na zivce vsi komentatorji.

hator ::

Verjetni postavi:
Slovenija: S. Handanovič, Brečko, Mavrič, Cesar, Jokič, Birsa, Koren, Radosavljevič, Kirm, Ljubijankič, Novakovič.
Anglija: James, Johnson, Terry, Upson, A. Cole, Lennon, Lampard, Barry, J. Cole, Gerrard, Rooney.
Sodnik: Wolfgang STARK (Nemčija)

vir:rtvslo.si
Slovenska reprezetanca mi deluje nekam ofenzivno. Pa saj je v bistvu tudi prav.
Angleška postava je pa zelo čudna. V postavi "pogrešam" P Croucha in S Wright-Phillipsa. Razlog v temu je verjetno notranji spor. Zaradi tega pa ne more trener umaknit npr. zvezdnika Rooneya(ki igra res zelo slabo). V vsakem primeru je nam Crouch 100 krat bolj nevarn kot Rooney. Kr koli že spor je nam voda na mlin.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hator ()

hator je izjavil:

Verjetni postavi:
Angleška postava je pa zelo čudna. V postavi "pogrešam" P Croucha in S Wright-Phillipsa. Razlog v temu je verjetno notranji spor. Zaradi tega pa ne more trener umaknit npr. zvezdnika Rooneya(ki igra res zelo slabo). V vsakem primeru je nam Crouch 100 krat bolj nevarn kot Rooney. Kr koli že spor je nam voda na mlin.

Crouch in WP sta bila na prejšnjih tekmah menjavi. Verjetno bo kaj takega tud sedaj. Se pa strinjam da zna biti Crouch zelo nevaren. Važn da naši igrajo tko kot so do sedaj, brez strahu in rešpekta - na zmago

djordjevic ::

Jap, te rajce se jaz tudi malo bojim, zlasti ob dejstvu, da je ena večjih slabosti naše igre ravno obvladanje dolgih, visokih podaj v kazenski prostor. Ma, živi bili, pa videli.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Tr0n ::

lexios je izjavil:

Slooooooooooooooovenia gre naprej!

PS: ...flashforward:)

Pri Flashforwardu se tudi ne zgodi vse tocno tako, kot bi se naj. ;)

ne vem zakaj, ampak pricakovanje na tekmo z USA me je ubijalo...

zdaj pa ni neke panike...

mogce ker vem, da bodo nasi dobili hitro pataf 3:0 in bodo USA nasule alzirijo
««
23 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41286195 (65242) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896166700 (141951) FlyingBee
»

FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28775149 (64178) win95<3
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15226813 (22764) jericho

Več podobnih tem