» »

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010

««
16 / 39
»»

redo ::

Jaz o nogometu nimam kaj dosti pojma, ampak a ni piskal offside?

hamax ::

Mozno da je, ampak offsidea ni bilo.

redo ::

Lahko pojasniš, prosim.

Tole sem pač pobral tukaj, kaj dosti si jaz s tem ne znam pomagat:
Three minutes later, the U.S. surged back through the Slovenian goalkeeper Maurice Edu. Unfortunately, these goals are not legitimate because the relevant otherwise are in an offside position.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: redo ()

hamax ::

Mislim, ce je piskal offside je naredil napako, ker se na posnetku vidi, da igralec ni bil v offsideu.

Ce je pa piskal prekrsek, potem pa nihce ne ve ali je naredil napako ali pa je dejansko vidil kaj pregrobega.

Double_J ::

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/fifa...

Angleži imajo 5 ali 6 vrhunskih igralcev, ostali bi težko našli mesto v kakšnem od slovenskih klubov.

Hehe... mislim da bosta v naslednjem krogu kar lepo zmagale ZDA in Anglija. Psihologija je tricky stvar.
Dve šivanki...

tsh2 ::

ja, tisti ki misli da si nekaj zasluži to lažje doseže, zaradi psihološkega vpliva. tisti pa ki podzavestno misli, da si ne zasluži zmage, bo na koncu (zanalašč) vse zajebal, tako kot slovenci danes. to je isto kot tisti nesigurni smučar, ki zanalašč pade, ker stalno misli, da bo itak enkrat padel. raje pade takrat, ko sam izbere, kot da ga padec ujame nepripravljenega. :) nauka tega pa je, da mora človek trenirati tako, da sam sebe prepriča (da si dokaže), da je dober in da si zasluži zmago. tako bo na tekmo prišel poln samozavesti in problemov s psihološkimi padci ne bo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tsh2 ()

T-h-o-r ::

pečniku gleženj zlomili

a vi še veedno trdite, da je sodnik fer sodil :))
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Lion29 ::

thor: in kaj ni sodil prekrska takrat? In kaj mu ga je zanalasc?

in ja, jaz se vedno mislim, da je sodnik sodil brez favoritizmov, je pa delal napake... ena od napak je bila, da je njim gol razveljavil, druga je bila, da ni strozje ukrepal ob grobih prekrskih (tudi nasih)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

jizzer ::

Lion29 je izjavil:

thor: in kaj ni sodil prekrska takrat? In kaj mu ga je zanalasc?

in ja, jaz se vedno mislim, da je sodnik sodil brez favoritizmov, je pa delal napake... ena od napak je bila, da je njim gol razveljavil, druga je bila, da ni strozje ukrepal ob grobih prekrskih (tudi nasih)

Razen tega da je gol za nas razveljavil je bil dobesedno proti nam... A nisi tekme gledo kak so ga americani skos šuntali (kar je logično vsak ga) ampak oni celi čas jim ni nič pasalo...

DarwiN ti pa nehaj Darwina špilat, ker ga zelo slabo oponašaš....

Kakorkoli! Bil sem razočaran, ampak me je remi med anglijo in alžirijo spet spremenil in sem spet zagret navijač slovenije :D Kar se je zgodilo včeraj me jže boli :) GREMO NAPREJ!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jizzer ()

GOGOGOGOOGGO

ENGLAND DON'T HAVE SHIT

GOGOGOGOGO

ENGLAND IS YOU ARE OR IS YOU AREN'T MY BEBE

infidel ::

Sam sem bil s srcem in z igralci, in sem si zelo mocno zelel zmage nad ZDA, kar pa se na koncu zal, zal ni uresnicilo. Sam sem v tem momentu zelo pesimisticno naravnan za naslednje tekmo in mislim, da imamo hud hendikep. Pomoje celo hujsi kot pa da bi izgubili. Bilo bi popolnoma drugace, ce bi bila vloga zamenjana in bi mi ulovili to razliko od 2:0. A tokrat smo preprosto zaj.... Prakticno isto se je ze zgodilo pred 8 leti na evropskem prvenstvu po vodstvu 3:0 nad Jugoslavijo, kjer je bilo na koncu 3:3. Tokrat z ZDA bi lahko prez pardona se izubili na celi crti. In po mojem mnenju bi tako realno tudi moralo biti. Ampak kakorkoli ze, ostalo je pri izenacenem, kar pa je tudi fer glede na grobosti in sojenje overall. ZDA so dobili izjemno samozavest in s prizorisca so odkorakali kljub izenacenem izidu kot zmagovalci, mi pa zal kot pobiti moralni porazenci. Tako se v nogometu tudi dogaja seveda. Kako mocno me je tekma prizadela je tudi dejstvo, da se mi je o njej celo sanjalo. Bila je mora, kako je sele igralcem in selektorju. Menim, da so slovenski reprezentanci americani vceraj popolnoma pristrigli krila in nas postavili v kontakt z realnostjo. Imeli smo svojih 45 minut, ki so bile prevec lepe, da bi lahko bile realnost, potem je sledil preobrat in prizemljitev. To je hud sok in stres za igralce. Mislim, da jim je ta tekma vlila hudo mero negativizma. Anglezi so bili slabi, a kaj mocno dvomim, da so lahko se slabsi kot so bili. V sredo morajo na vse ali nic in lahko pricakujemo tudi izjemno grobo igro, ce ne bo slo drugace. Na tekmi pomoje ne bo prevladovala dobra igra, ampak psiholoska trdnost, skoncentriranost, izkusnje in moc. Tu pa smo sedaj v najslabsi tocki kar smo bili. Slovenci zaenkrat na obeh svetovnih prvenstvih se nismo pokazali prepricljive suverene zmage (zmago nad Alzirijo ne uvrscam sem, ker je bila tekma slaba), ki bi nas uspela utrditi in povzdigniti in to nas hendikepira in mocno dvomim, da bomo slednji karakter se razvili v naslednjem desetletju. Po mojem mnenju je pri nas problem, da z igralci premalo delajo na utrjevanju psihicne motivacije in fokusiranosti in zgodi se, da prehitro zbezlajo in to v trenutko, ko je najmanj treba. Vceraj se je pokazal tipicni error, ki ga imamo in nas karakter, da smo premalo zbrani in skoncentrirni in da nam manjka psiholoska trdnost. Cutim, da bomo v sredo zal prica debaklu, a kljub vsemu si tako zelo mocno zelim, da bi nam le uspelo in da prebijemo to slovensko zaj... psiho, ki nas spremlja ze od kadar smo. Vso sreco fantje in zelim si, da to kar sem napisal odvrzete na smetisce zgodovine. Vse kar imamo je popravni izpit in tu se bomo lahko pokazali svetu ali smo ali pa zal se nekaj casa ne. Mislim, da kdor bo kaluliral bo v sredo porazenec. Stela bo srcna borba in zmaga. Vso sreco fantje.
i.

49106 ::

Realno gledano bi moral američani vsaj kak rdeč karton dobit. Po klosse kriteriju pa 6-7

Vajenc ::

Naši so suma sumarum igrali zelo dobro. Težko pa je celo tekmo držati najboljši nivo. Američani, ki niso slaba ekipa, so "samo" odlično izkoristili naše slabe trenutke. Glede na videno imamo dobre možnosti za napredovanje. Upajmo na to, da jih Kek uspe dobro motivirat.

Brane2, ti si pa vsaj toliko proti Sloveniji, kot smo ostali navijači SVN pristranski pri razveljavitvi gola. Verjetno si obenem tudi prepričan, da so Srbi totalno nadigrali Nemce.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

kmetek ::

49106 je izjavil:

Realno gledano bi moral američani vsaj kak rdeč karton dobit. Po klosse kriteriju pa 6-7

če bi imeli mi unga Milienka sodnika, bi Dempsey letel z igrišča v 1 minuti.

opeter ::

Upam, da bo tekma z angleži vsaj takšna, kot je z ZDA, torej izenačeno, ali pa vsaj ena točka za naše.
Kakšen udarec bi bil to za Angleže!
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

lambda ::

Iz rtvslo.si:
ESPN: Zakaj vratar ni nastavil obraza?
Ameriški mediji so se bolj kot o slovenski igri in kvaliteti razpisali zgolj o tretjem ameriškem zadetku, ki naj bi ga malijski sodnik neupravičeno razveljavil. Med sila redkimi, ki so zapisali kakšno vrstico o Sloveniji, je bil John Brewin, ki je za ESPN zapisal: "Imeli so srečo, a no koncu so si točko najbrž zaslužili. Igrali so lepše kot Američani. Morda bodo obžalovali, zakaj vratar Handanovič pri strelu Donovana ni nastavil obraza. Anglija naj se le pazi, ta ekipa lahko izkoristi svojo veliko priložnost." O tretjem zadetku na tekmi pa le tole - žoga je nad Handanovičevo glavo zletela s hitrostjo 116,7 kilometra na uro!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lambda ()

fucking suler in handanovic :) ce bi handanovic stopu naprej in dal roke pred sebe nebi rabu umikat obraza... vem, je lahko zdaj govorit pa meni iz mojega "fotelja"... ampak golmani trenirajo celo zivljenje zatake situacije in to bi moralo biti instinktivno... on seje pa instinktivno usral (zal je treba to priznat... je pa vseeno z amoje pojme odlicen vratar kljub tej napaki)

suler... suler je pa katastrofa.. za ta gol je dejansko on kriv!

Konlov ::

Ve kdo, za kaj je sodnik prekinil zadnjo kontro. ko smo bili 4 na 2 pred polčasom.

djordjevic ::

Odpiskal je konec polčasa. Glede prvega gola pa - spustil ga je Cesar. In jebiga, napake se dogajajo. 150 drugih odličnih posredovanj pa se nihče ne spomni.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Konlov ::

Tega pa ne zaslediš pogosto, da se 15 sec. pred koncem prekine akcijo in odpiska konec prvaga polčasa.

Ve kdo, za kaj ni bil v prvi minuti pokazan rdeči karton?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Konlov ()

djordjevic je izjavil:

Odpiskal je konec polčasa. Glede prvega gola pa - spustil ga je Cesar. In jebiga, napake se dogajajo. 150 drugih odličnih posredovanj pa se nihče ne spomni.

cesarju se je pac zgodilo, da je narobe ocenil zogo (zelo, zelo pogosto na tem SPju, zaradi te zzoge.. ogromno zgresenih podaj in napak)... ampak.. takoj potem, bi ga mogu nekdo krit (Suler)... tip pa je stal v kazenskem prostoru in pokrivall nekoga, ki je bil ze krit... zganu se je sele takrat, ko je bil donovan prakticno pred golom.. sulerjeva napaka je 10x bolj huda od cesarjeve

Če bi bili Američani, bi rekli, da nam je ukradel gol. >:D Šalo na stran, po prespani noči se mi položaj sploh ne zdi tako slab. Ekipa bo morala zdajle dobro psihološko pripraviti in zmotivirati ekipo, da ponovijo prvi polčas in še malo dodajo. Skratka, jaz jih še nisem odpisal, niti približno. In ko se že toliko govori o psihični trdnosti, mentaliteti ipd ... Tu bi si lahko čistega vina nalili tudi navijači, ki znate navijati in držati pesti ter naše hvaliti samo takrat, ko zmagujejo. Podpora (brezpogojna) ekipi gre tudi takrat, ko jim ne gre vse čisto po načrtih. Če pa reprezentanca ve, da jih bodo ob prvi napaki začeli obmetavati z drekom, ima na grbi dodatno breme, ki ne more biti blagodejno. Mislim, da je imel Kek to v mislih včeraj, ko je govoril o nekih stvareh izven igrišča.

Lion29: To pa se strinjam, ja.

Zgodovina sprememb…

kmetek ::

Boli me k za vse napake, trudijo se. In ko se trudijo, je naša dolžnost jih spodbujati in stati za njimi. Kdor noče tega, pač naj bo tiho!

V sredo držim vse pesti, tudi une nožne LOL.

Igrali smo preveč napadalno, stalno v obrambi pa so bili vedno samo 4je, ki so se mučili. Če bi se nabili vsi na eno polovico nebi dobili 2gola, zagotovo ne v enem polčasu.
Dve šivanki...

IvoJan ::

bunker bi moral špilat cel drugi polčas ko so meli 2 gola prednosti.
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Samuel ::

Se mi ne zdi, da smo psihološko na tleh. Bili bi, če bi izgubili, tako pa po igri Anglije sploh ne. Tudi Alžirija lahko remizira z USA, potem je pa itak vseeno, kaj se zgodi med nami in Angleži.

jRk0 ::

cist prav je, jebes bunker, samo gas gas pa gole dat
You fuck up once, you loose two teeth.

IvoJan ::

jRk0 je izjavil:

zaradi takega razmišljanja nismo zmagali.
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Wad@ ::

Meni se pa zdi ravno obratno. Prvi del 2. polčasa so ga srali, dobivali rumene kartone brez veze in mi je zgledalo kot da so zadovoljni z rezultatom. Po tem ko so Američani izenačili (oz. po razveljavljenem zadetku) so spet začeli igrat bolj napadalno in smo spet prevladovali igrišče. Ko so spet začeli tko igrat se nisem več bal da bi izgubili, ampak samo upal na naš 3. zadetek. Če bi ves čas tko 'napadalno' igrali (kot je rekel sokomentator na SLO2, poiskušati zadeti 3. gol) bi pomoje dobili le tisti prvi gol v 2. polčasu...

šernk ::

jap, tehnično so naši popolnoma povozili američane, ko so naši držali žogo američani niso mogli popolnoma nič. problem je le, da so naši držali žogo prvi polčas in po drugem prejetem zadetku. umes je bil pa 30min popoln blackout.

sodnik je pa piskal prekršek pri tretjem golu američanov, stranski sodnik ni dvignil zastavice kar vem, to je bilo pa lepo vidno na enem posnetku.

prekrškov je bilo pa v tistem trenutku vsaj 10, vendar ne vem kdaj sem nazadnje videl prekršek za penal ob kotu? takrat je pač obrambna ekipa bolj zaščitena glede prekrška, po pravilih bi drugače videli ob vsakem kotu penal.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Ne, šernk. Mi bi zdaj morali pisati FIFI in jih vljudno prositi, naj častitljivim Američanom vendarle prizna ta vsekakor regularno dosežen gol.

*sarc off

lexios ::

tKBurek danes, 11:21:54

jRk0 je danes ob 11:09:41 izjavil:

Najboljša obramba je pameten napad. In zdi se mi, da smo v 2. polčasu zamenjali zmagovalno taktiko oz. ponovili napako izpred 8 let, kljub temu, da se je videlo, da Američani popustijo pod pritiskom... Dodaj še motiviranost Američanov v 2. polčasu in rezultat je tu! Glej na to takole, če bi nardili "bunker" bi Amerigi imeli še večjo posest žoge in bili še več pred našim golom in statistično se verjetnost za zadetek ob kakšni napaki naših močno poveča...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

ABX ::

IvoJan je izjavil:

jRk0 je izjavil:

zaradi takega razmišljanja nismo zgubili. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ABX je izjavil:

IvoJan je izjavil:

jRk0 je izjavil:

tako je, se strinjam!

Keyser Soze ::

Lion29 je izjavil:

ABX je izjavil:

IvoJan je izjavil:

jRk0 je izjavil:

tako je, se strinjam!

Se ne strinjam. Wannabe "bunker" nas je pokopal. Ko smo imeli mi vajeti v rokah so bili Američani zgubljeni. Ko smo zadevo spustili in se pomaknili nazaj. Je blo vsega konca. Sej se vidi kdaj so začel pešat. Drugi polčas, ker so zavzeli "defenzivno stanco".
OM, F, G!

ja sej ravno to pravimo... ce nebi igrali napadalno, bi se izgubili... ce bi igrali bunker ali vsaj stojece tako kot smo igrali zacetek 2. polcasa, potem bi izgubili!

tak da je prav, da smo napadali!

Glejte Italija bi imela na našem mestu v 2. polčasu lahko delo. Ameri bi bili pogubljeni že v naprej. Igrati bi morali pač Italijansko igro, ki je nek delni bunker.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Double_J ()

Okapi ::

Saj je nekdo lepo povedal - 2:0 je najbolj nevaren rezultat, če je na drugi strani močna ekipa. Pri 2:0 igralci mislijo, da so takorekoč že zmagali in zato popustijo, ko je 2:1, jih pa panika zagrabi in je še slabše.

O.

Keyser Soze ::

@Lion
Jp, vidim. Narobe prebral prvi citiran post in posledično je vse okrog obrnjen.
OM, F, G!

Brane2 ::

Vajenc je izjavil:

Brane2, ti si pa vsaj toliko proti Sloveniji, kot smo ostali navijači SVN pristranski pri razveljavitvi gola. Verjetno si obenem tudi prepričan, da so Srbi totalno nadigrali Nemce.

Jaz se poskušam zavedat,d aje tole nategovanje opic. Nekdo spretno izkorišča nacionalizem folka na globalni ravni in daje vse od sebe, da bi s tem čimveč zaslužil in če se da, dosegel še kak postrenski cilj. Zato me moderen fuzbal ne zanima in me toliko časa ne bo, dokler njegove pozitivne strani ne presežejo negativnih.

Zame bi bilo zadosti že to, da bi se ta fuzbal igral po lastnih definicijah in pravilih ter v duhu pravega nogometa- viteštva na terenu.
Tak dogodek bi imel lahko neko koristno globalno funkcijo. Tole je pa cirkus.

Vse tekme gledam skozi ta očala. In skozi to, da morajo imeti tudi gledalci nekaj od tega - čudovito igro, katere posamezne poteze si mogoče kdaj lahko privošči navaden smrtnik. Tole je pa ciganija, za kar poštene publike sploh ne rabijo- komot bi teh nekaj tekem odigrali sami na stadionu.

Če pa že ta nateg ignoriram in se osredotočim na opice na terenu, potem pač pričakujem show, ne glede na to, kdo ga izvaja.
In če že govorimo o Srbiji, mi je bila njihova tekma bolj všeč. Res je, Nemci so imeli igralca manj, ampak igralo se je zanimivo in do konca.
Pač Nemci niso imeli sreče. Se dogaja. In ne, ne govorim to zaradi tega, ker mi je fotr iz Srbije. Pravzaprav se mi plemenske igre in tropne pripadnosti gabijo.

BTW: Si opazil, da so vsa ta oboževanja plemen pazljivo doziranja. Pri nas recimo se ustavijo na stopnji "Kdor ne skače, ni Slovenc ! - in drese tipa Charlie Brown", ne pride pa do "LjubijankIĆ, HandanovIĆ,IĆ,IĆ,IĆ,IĆ,IĆ...- Halooo?"
Očitno, ker nekomu tako ustreza. Mogoče tistim, ki bodo potegnili glavni $$$ od tega ? Pa ne pravim, da bi sedaj morali gledati priimke in krvne preiskave, le da nekomu ustreza natanko ta stopnja nacionalizma in nič manj.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Seriously kompliciraš.

šernk ::

Brane2: če ne boš držal za svoje za koga pa boš? nekateri smo vsaj ponosni, da smo slovenci in svojo državo tudi pri drugih omenjamo, da jo spoznajo, pa čeprav po pravici povedano živimo v najbolj usrani državi na svetu...vsaj kar se glede pravne države gleda!

pač kot da drugi so popolni. misliš da je res vse kar vidiš po TV glede ZDA in njihove politike tam? ti povem sam, da ni, ker sem se ravno glede tega pogovarjal dobro leto dni nazaj z enim američanom, in mi je vse lepo razjasnil.

pač ne spremljaj nogometa če ti ni všeč, mene od TVja ko igra SLO reprezentanca ali pa ko se igra finale prvenstva spravijo le izredne razmere, vsi ostali pa lahko počakajo tiste 2 urci.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Karaya 52 ::

Kakšno vezo imajo priimki, vsaka imigrantska država ima v reprezentancah lep delež priseljencev, to je njihova pomembna tržna niša. Afričani v francoski reprezentanci s ponosom nosijo francoske državne simbole in igrajo za Francijo in samo za Francijo, pika. Ta fuzbalski separatizem je prisoten samo v Sloveniji, kjer na vsake toliko časa preberem da Slovenija sploh nima lastne reprezentance oz. neizmerno užaljenost če kdo zaradi jezikovnega poenostavljanja prezre porkelo nekaterih reprezentantov. Država bazira na kolektivni igri ne krvni povezanosti, tako da se resno sprašujem kdo je tukaj nacionalist?

djordjevic je izjavil:

Seriously kompliciraš.

Jaz kompliciram še najmanj. Nogometa načeloma sploh ne gledam, v tole sem poškilil izjemoma, ker sem na T-2 in si tole lahko zavrtim v kotu mašine, na kateri delam.
In še tu uživam v sami tekmi, imena ekip ujamem bežno. Če mi ne bi rekli tui, ne bi vedel a je tole začetek, osmina finala ali kaj petega.
Čas do konca me zanima le toliko, kot vpliva na igro in duele.

Všeč mi je bila recimo tekma Meksiko:Francija, še bolj pa Severna Koreja:(Argentina ?). Slovenija:USA je bila lepa v začetku, če odštejemo začetno svinjarijo američanov. Prvi gol je bil fenomenalen. Za drugi sem precej prerpičan, da je bil offside al ajde. Vse zatem je bilo sranje, vključno s komentatorjem. Srbija:Nemčija je bila tudi zanimiva, vendar nič tako orgazmičnega. Eni in drugi so pokazali svoj DNK. Nemci to, kako so lahko je*ali mater celi Evropi in še komu, Srbi pa, da so lahko norci, ko imajo "svoj dan". Pa mogoče sem še kakšno tekmo pozabil.

vorantz ::

Res upam, da Šulerja ne bo v prvi postavi proti angležem.
Že proti alžircem je delal kup neumnosti

Karaya 52: Najhujše pa se bo zgodilo v nesrečnem primeru, da bomo morali domov po prvem kolu, in sicer poudarjanje, da so v reprezentanci itak sami jugoviči, da kaj boljšega itak ne gre od njih pričakovati itd. Že videno, žal.

šernk je izjavil:

Brane2: če ne boš držal za svoje za koga pa boš? nekateri smo vsaj ponosni, da smo slovenci in svojo državo tudi pri drugih omenjamo, da jo spoznajo, pa čeprav po pravici povedano živimo v najbolj usrani državi na svetu...vsaj kar se glede pravne države gleda!

Edino, v čemer to nekako odobravam, je v tej tekmi zaradi napihovanja Amerov, češ kaj pa sploh je Slovenija in v tem, da so šli prav po ameriško v frontalni napad in ponižanje z uporabo sile. V stilu- "edino rezultat šteje, torej vas lahko tudi ubijemo."

Lepo, da so jo dobili po pi*ki tako javno, globalno pravzaprav. Sedaj pač vedo, kje je Slovenija, karkoli že to pomeni.

Drugače pa ves ta "ponos" in "držanje za naše" ne pomeni nič drugega kot kup težav, kriminalnih dejanj in povečano prodajo piva.

USS Liberty ::

ah, dej brane, kdo bi tebe razumel. Čeprav praviš, da takšnega nogometa, kot je SP ne maraš in samo malo poškiliš na tekmo, pa vseeno veš vse o vseh tekmah in delaš podrobne analize in se nekaj živciraš. Če te nekaj ne zanima in ne maraš, potem pač tega ne spremljaj in se ne obremenjuj s tem...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

tsh2 ::

>če ne boš držal za svoje za koga pa boš?
za pravičnost?

pri tekmovanju moraš imeti mentaliteto, da boš nasprotnika čisto zmlel, ker drugače popustiš ko si v prednosti. (iz podzavestnega usmiljenja?) naši so bili premalo agresivni/zagnani v obdobju ko so dobili 2 gola, precej enostavno. primer tega je da sploh niso dobro obkolili američanov, ki so bili z žogo blizu našega gola, za razliko od američanov. kdor napada ta dominira in določa potek igre in si tudi ustvari neko samozavest. ampak kdor več napada naredi tudi več napak. najbolje je skrbno braniti in obenem stalno opazovati nasprotnika in ga napasti, ko je najbolj šibek in ko dela napake.
««
16 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šport
41285683 (64730) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Šport
896165532 (140783) FlyingBee
»

FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28774617 (63646) win95<3
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15226635 (22586) jericho

Več podobnih tem