Forum » Loža » Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010
bond007 ::
Škoda da se obe za nas pomembne tekme začnejo 23.6 ob isti uri - 16.00. Tu bodo prav pršli tvji s PIP :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bond007 ()
Zheegec ::
Škoda da se obe za nas pomembne tekme začnejo 23.6 ob isti uri - 16.00. Tu bodo prav pršli tvji s PIP :)
Saj to je namenoma, zaradi kalkulacij.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Ramon dekers ::
naša ekipa deluje zelo zelo usklajeno. če se kdo spomnim slo:špa to je bila sramota, po katerih je bilo škoda gledati tv. poleg tega pa so naredili še sramoto z zahovičem in katancem, tako da svaka jim čast kar so naredili sedaj. upamo samo da gredo naprej.
jizzer ::
Karaya 52 ::
Upam da naša obramba ne bo delala takšnih napak kot danes proti ZDA. Upam na napredovanje Slovenije in Alžirije, edino zdravilo za arogantne Angleže.
mene pa zanima samo kako je s temi kartoni, (sam fuzbal spremlajm zelo redko) torej alio veljajo kartoni samo eno tekmo, dve, ali kako?
DarwiN ::
Dva rumena pomeni da igralec naslednjo tekmo počiva.... Zadeva se pa enkrat resetira/kartoni počistijo in sicer pred četrt finalnimi tekmami..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
kmetek ::
Ne zgubit je prvo, vse ostalo niti ne vpliva veliko.
Sanjsko bi bilo oba remija in smo prvi
Sanjsko bi bilo oba remija in smo prvi
Jah, če napredujemo in naletimo na Nemce, potem našim sploh nima smisla na igrišče stopit ;( Nemci nas s svojo mentaliteto razbijejo v 20 minutah.
djordjevic ::
Lape. :) On-topic: Veseli me, da je v bistvu usoda v naših rokah - to je, če svoje delo vsaj približno dobro opravimo. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.
Ti še kar 24 ur bereš?... C`mon ,you can do better than that... Ziher so le scat šli.
Ob predpostavki, da novica drži, se postavi vprašanje - ali so kidnili v boljše življenje ali pa so jih pospravili, ker niso premagali Selecaa.
guest #44 ::
Fak ej, kako so eni ljudje blesavi...to milsim severno korejske voditelje in vse ostale nasilne psihopate. Naši nogometaši bodo lepo šli domov, oni pa nazaj v tisti delovni kamp...hvala kurcu, da ne živim tam.
Double_J ::
Če bi naši zmagali, bi bili že zmagovalci skupine... za spodrsljaje ponavadi sledi kazen.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
LapD ::
Ja 24ur objavi novico, potem ko jo demantirajo tako predstavnik fife, predstavnik s.koreje in hotela v katerem bivajo.
Pa sej niso nori, da bi bežali. Mu doma postrelijo celo familijo razen ene ženske (zato da lahko potem še njene otroke v taborišče spravjo).
Pa sej niso nori, da bi bežali. Mu doma postrelijo celo familijo razen ene ženske (zato da lahko potem še njene otroke v taborišče spravjo).
web&motion designer
Tudi mene je Handanovič danes razočaral. Sploh pri tem napadu... Ali greš proti igralcu, na žogo, ali pa na morebitno prestrezanje podaje, ne pa se takole "na ziher" odpovedat odgovornosti in se skrit v gol, pa četudi je šlo le za delček sekunde...
Ampak pustmo zdaj. Saj dejansko "smo", in bi tudi morali danes izgubiti z 2:3. Tisti tretji ameriški gol je namreč bil čist kot dojenčkova solza.. Sodniška napaka in nam podarjena točka.
Ampak pustmo zdaj. Saj dejansko "smo", in bi tudi morali danes izgubiti z 2:3. Tisti tretji ameriški gol je namreč bil čist kot dojenčkova solza.. Sodniška napaka in nam podarjena točka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
1. piskal je pred strelom in 2. če je res bila napaka, je bila kompenzacija za kopico napačnih odločitev med tekmo, začenši s komolcem v 2. minuti.
lexios ::
Tudi mene je Handanovič danes razočaral. Sploh pri tem napadu... Ali greš proti igralcu, na žogo, ali pa na morebitno prestrezanje podaje, ne pa se takole "na ziher" odpovedat odgovornosti in se skrit v gol, ša četudi je šlo le za delček sekunde...
Ne bluzi. Handanovič se je v 1. polčasu precej izkazal. Pri temle šutu od blizu pa je šlo za refleksno reakcijo.
Te postavimo v gol, pa ti šutnem eno u glavo, me zanima kako boš reagiral! Refleksno, I guess, je umaknil glavo... Lahko bi sicer kaj poskušal reševati z rokami, kaj drugega pa bi verjetno končalo z zadetkom direkto v glavo!
PS: Tvoja razlaga pa je, da je golman zajebal. Lets keep it that way...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
Nope.. Tole je samo tvoja razlaga, ker jo kot takšno želiš videti.... Tisti bolj objektivni tuji mediji se samo čudijo tej sodniški odločitvi, ker je dejansko tudi pod drobnogledom težko najti razlago, zakaj bi sodnik sploh lahko upravičeno piskal.
PacificBlue ::
Sodnik je piskal preden je bil dosezen gol, zaradi prerivanja(prekrska) v kazenskem prostoru. Ne vem v čem je tukaj problem.
I’m out.
:3
Če pogledaš počasen posnetek, boš videl, da so naši kar štirje igralci delali majhen prekršek nad nasprotniki, ne obratno. Kaj šele tisti, ki je dosegel zadetek. Ne duha ne sluha po kakšnem prekršku, morda edino nad njim.
Dajte bit objektivni, ne si interpretirat po svoje, ker vam tako bolje ustreza...
Bobu bob..
Dajte bit objektivni, ne si interpretirat po svoje, ker vam tako bolje ustreza...
Bobu bob..
Kaj ti ne znaš brati? Si sploh spremljal akcijo? Sodnik je piskal _veliko pred direktnim strelom na gol_. In kot rečeno, ti 'objektivni mediji' gladko zamolčijo, da je sodnik Amerom dopustil grobo igro na meji poškodb (ne čisto na meji - Pečnik ima zlomljen gleženj), 90% rumenih pa smo vseeno fasali mi. Za minor prekrške. Zakaj je treba naše očrniti na vsak način, mi ni in ne bo jasno.
lexios ::
Kakorkoli že, sodnik je piskal pred golom... Nema veze komu in kaj! Kakorkoli obrneš, fer/ne fer! Jebiga, v koži Američanov bi se tudi mi počutili ogoljufano... In kot že rečeno, če že gremo v detajle in komplikacije, tudi tistile šut proti glavi golmana nikakor ni fer play, poleg ostalih ragbi prijemov.
. Zakaj je treba naše očrniti na vsak način, mi ni in ne bo jasno.
Kompleksi:)
I’m out.
Jap...Čista zabloda.... Povej kaj vidiš, ne kaj bi rad videl... Saj sem tudi sam vesel, da je piskal, karkoli pač, ampak to ne spremeni dejstva, da je piskal povsem neupravičeno..
kopernik ::
Mogoče je tudi malo krivde na Keku, ker naših v odmoru ob polčasu ni motiviral za visok nivo igre tudi v zadnjih 45 minutah. Izpadlo je tako, kot da samo čakajo konec tekme. Fuzbala sicer ne spremljam prav dosti, ampak kolikor ga, se mi zdi, da se našim rado dogaja, da ob vodstvu nerazumno popustijo.
V kazenskem prostoru je bilo veliko prerivanja. Kot rečeno, mogoče je začutil, da mora našim kompenzirati za občutno naklonjenost Amerom skozi celo tekmo, ne vem. In po pravici povedano, me ne briga. Če smo bili tokrat 'favorizirani', mi, po pravici povedano, gladko dol visi. Kar se mene tiče, bi morali Ameri igrati od 2. minute dalje z 10 igralci. Pa niso. Jebiga. Tough Luck. Da pa se zdaj bunijo, da jim je sodnik vzel zmago? Cinizem brez primere.
Tisti komolec je bil čista sodniška presoja in skoraj ga ni sodnika, da bi pri njem pokazal rdeč karton, sploh pa ne v 2. minuti...
Pri tem Ameriškem golu pa niti teoretično in niti pri počasnem posnetku ne moreš najti razlage, zakaj je piskal...
Saj meni tut dol visi in sem vesel, da nismo klaverno končali, ampak me zanima kako bi gledali na situacijo, če bi naši imeli to isto akcijo.. Vprašajte se, kako bi odreagirali in takoj boste uvideli svojo zablodo :D
Pri tem Ameriškem golu pa niti teoretično in niti pri počasnem posnetku ne moreš najti razlage, zakaj je piskal...
Saj meni tut dol visi in sem vesel, da nismo klaverno končali, ampak me zanima kako bi gledali na situacijo, če bi naši imeli to isto akcijo.. Vprašajte se, kako bi odreagirali in takoj boste uvideli svojo zablodo :D
Fuzbala sicer ne spremljam prav dosti, ampak kolikor ga, se mi zdi, da se našim rado dogaja, da ob vodstvu nerazumno popustijo.
Hm mislim, da jih je "pokopal" hitro dosezen gol americanov v 2. polčasu(kot je rekel Zahovic glave so bile se v slačilnici:))...če bi ga prejeli malo kasneje bi mogoče bilo drugače.
Iz njegovega zornega kota je verjetno videl prekrsek ane..ponavljam iz njegovega zornega kota;)
I’m out.
Mah, res se mi ne ljubi več. Bolj papeški od papeža namreč ne mislim biti.
hamax ::
Bog ve kaj vse se je dogajalo v kazenskem, ampak celo na posnetku se vidi, da ameriski igralec drzi za roko enega nasega. Se je bil to razlog za prekinitev pa ne vem.
Dajte pogledat no...Kdaj je piskal? Tik pred strelom na gol, torej je "videl" nek prekršek, ki ga pa ni bilo... Seveda kontakt je vedno in torej vedno lahko piskaš za ene ali druge, ampak tokrat neupravičeno...
Če objektivno gledaš na situacijo, še ne pomeni, da si "izdajalec" in si zato raje interpretacije zase ustvarjate. Ko vam bodo kolegi to iskrenost zamerili, je čas, da jih menjate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Karaya 52 ::
Točno tako, igro je prekinil, kar se je potem zgodilo ne šteje. Konec koncev bi lahko trdili da je Handanovič pustil Američanu da nabija žogo v tri krasne.
mikena ::
Po tem kar smo danes videli v tekmi med Anglijo in Alžirijo, imam občutek, da je Anglija slabša od ZDA... tako da je remi čisto možen.
DarwiN poglej tocno 45-to sekundo pa povej a je to prekrsek ali ne.
Pa v 39-ti sekundi tudi levo zgora neko izmed americanov odrine enega nasega.
Verjetno ne bi vsak sodnik tega piskal, ampak nihce pa mu ne moremo zamerit, ker je.
Pa v 39-ti sekundi tudi levo zgora neko izmed americanov odrine enega nasega.
Verjetno ne bi vsak sodnik tega piskal, ampak nihce pa mu ne moremo zamerit, ker je.
V 45. sekundi je res prekršek ja, ampak nad Altindorom.. V 38 sekundi tam zgoraj pa tudi naša dva igralca z rokami ustavljata nasprotnike, oziroma obojestransko ustavljanje v najboljšem primeru za nas, nikakor pa prekršek nasprotnika.
Saj ne zamerim sodniku, nasprotno, hvaležen sem mu. :D
Saj ne zamerim sodniku, nasprotno, hvaležen sem mu. :D
V 45. sekundi je res prekršek ja, ampak nad Altindorom..
V 38 sekundi tam zgoraj pa tudi naša dva igralca z rokami ustavljata nasprotnike
Je imel pa sodnik veliko boljsi pogled kot ga imamo mi na tem posnetku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hamax ()
Okapi ::
Bolj papeški od papeža namreč ne mislim biti.Predstavljaj si, da bi bile vloge zamenjane in bi nam razveljavil tak gol. Še cel teden bi akcijo secirali, sekundo za sekundo:-)
O.
Vsekakor. Ampak naj to secirajo Ameri. Mi se nimamo kaj obremenjevati. Lahko bi se kvečjemu z gomilo rumenih kartonov, ki jih normalen sodnik ne bi pokazal niti pol, bi pa morda nasprotni strani s kakšnim pokazal, da se ne igra ameriški, temveč navaden nogomet. Skratka, tisti pisk ... Lanski sneg. Gremo naprej. Sodnik je presodil, da je prišlo do prekrška v napadu (ali česa že, res mi dol visi) in piskal prekinitev. Basta.
hamax, takšnih slik lahko narediš pri tej situaciji vsaj 30, prav tako pa tudi pri vsakem kotu in prekinitvi s predložkom v kazenski prostor.. Tole spada pod tolerirano medsebojno ustavljanje in v tej specifični situaciji bi Američani težko bili bolj nedolžni..
Move on zdaj, četudi te še vedno boli, da nam je sodnik tule pomagal...Idi spat, jutri bo bolje.
Move on zdaj, četudi te še vedno boli, da nam je sodnik tule pomagal...Idi spat, jutri bo bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 82214 (61261) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 155965 (131216) | FlyingBee |
» | FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 71127 (60156) | win95<3 |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 25414 (21365) | jericho |