Forum » Pomoč in nasveti » oprema v sobi(računalnik)
oprema v sobi(računalnik)
enadiz ::
Opremil bom novo sobo. V njej bo računalnik, okoli katerega imam nekaj vprašanj...
-Kako računalnik povezati z internetom (kabel ali wireless) izbral bi vireless a so od antene do računalnika 3 3 stene in okrog 7m. Kaj se bolj splača?
- Za računalnik bom dal 600-700€, kje ga priporočate kupiti?
-Na računalnik bom namestil Windows7, zanima me kaj je razlika med 32 in 64 bitnim? Ali na
windows7 delujejo vsi programi, ki delujejo na XP-jih?
-A se bolj splača kupit DDR2 ali DDR3 ram?
-Kako računalnik povezati z internetom (kabel ali wireless) izbral bi vireless a so od antene do računalnika 3 3 stene in okrog 7m. Kaj se bolj splača?
- Za računalnik bom dal 600-700€, kje ga priporočate kupiti?
-Na računalnik bom namestil Windows7, zanima me kaj je razlika med 32 in 64 bitnim? Ali na
windows7 delujejo vsi programi, ki delujejo na XP-jih?
-A se bolj splača kupit DDR2 ali DDR3 ram?
- spremenil: enadiz ()
black ice ::
1. Priporočam ti, da potegneš kabel. Tiste 3 luknje boš že zvrtal.
2. Za kaj boš uporabljal računalnik? Če gledaš na price/performance kupi AMD/ATI konfiguracijo.
3. Razlika je v naslovnem prostoru. 32 bitni Win lahko (teoretično) naslavlja 4GB rama vendar v praksi ni tako. Na kratko: Če boš imel >3GB rama niti ne pomisli ne na 32 bitni OS.
4. Zakaj bi kupoval zastarelo tehnologijo? Cene so nekje iste.
2. Za kaj boš uporabljal računalnik? Če gledaš na price/performance kupi AMD/ATI konfiguracijo.
3. Razlika je v naslovnem prostoru. 32 bitni Win lahko (teoretično) naslavlja 4GB rama vendar v praksi ni tako. Na kratko: Če boš imel >3GB rama niti ne pomisli ne na 32 bitni OS.
4. Zakaj bi kupoval zastarelo tehnologijo? Cene so nekje iste.
zee ::
Ad točka 3:
Zakaj bi kupoval zastarelo tehnologijo? Cene so nekje iste.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
enadiz ::
Kaj pa je razlika med windows7 ultimate in profesional?
Hvala za odgovore, sem se že odločil da kupim 4gb DDR3 rama, dam gor 64bitne windowse sam katere(ultimate, proffesional)?
Hvala za odgovore, sem se že odločil da kupim 4gb DDR3 rama, dam gor 64bitne windowse sam katere(ultimate, proffesional)?
bluefish ::
http://www.microsoft.com/windows/window...
Za bolj podroben seznam pa kar veselo na Wiki, kjer so naštete prav vse funkcije,...
Za bolj podroben seznam pa kar veselo na Wiki, kjer so naštete prav vse funkcije,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 32bit vs. 64bitOddelek: Operacijski sistemi | 7062 (6170) | Blisk |
» | Low cost nadgradnja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12081 (10110) | TehDucky |
» | 32 ali 64bit? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 24486 (23639) | bluefish |
» | Kako prisiliti prehod na 64bitOddelek: Programska oprema | 2184 (1336) | blackbfm |
» | Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10824 (7294) | ___ |