» »

Samsung galaxy s

Samsung galaxy s

««
23 / 35
»»

js osebno ::

Na bolho poglej. Oziroma ebay.

;-) ::

katero aplikacijo priporočate za panoramske fotografije, stock je v premali resoluciji

Ps.: Če je kdo iz štajerske da mi roota in da gor drug rom PM- plačam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Xserces ::

In pol zmer ko boš hotu updejt bos placeval? jao jao mas na xda tok romov z takimi lepimi navodili da res nemors zajebat stvari...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Nevem kerega bi izbral in nič. Kaj predlagaš, lahko tudi se sam podstopim ja.

Pegart ::

Piška je izjavil:

Js imam pa po novem probleme pri predvajanju glasbe in videa.

Ko želim pogledati video, ki sem ga posnela, mi napiše: Oprostite, videoposnetka ni mogoče predvajati.
Za glasbo pa: Predvajalnik že na podpira te vrste zvočne datoteke.

Vse te datoteke sem že lahko gledala/poslušala na SGS, zdaj pa že 2 dni opažam ta problem. Pa tudi na Youtube mi ne predvaja videov...Kakšna ideja?

Imaš slučajno Twitter app? Meni se je isto dogajalo in sem na nekemu forumu prebral, da naj bi uradni Twitter app povzročal težave. Odkar sem uninštaliral, se mi to ne dogaja več, tako da je očitno tudi pri meni bil kriv za probleme. Drugače začasno pomaga reboot telefona. Dobro nadomestilo je TweetDeck.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pegart ()

Twitter ga precej serje, ja. Sem ga že nekajkrat zalotil da mi je kuril procesor, pa ga pred tistim trenutkom več dni nisem odprl.

;-) je izjavil:

Nevem kerega bi izbral in nič. Kaj predlagaš, lahko tudi se sam podstopim ja.

darky rom , cyanogen mod, MIUI... jst uporablam zadnjo verzijo 2.3.4 od FICETO k je clean... drugac sm meu pa Darky 10.1 ...

FICETO 2.3.4
Link
Darky 10.1
Link

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

Ibrahimovic ::

Odločam se za nakup SGS 1 preko bolhe... Sedaj oglasov je toliko da lahko gledas cel dan in ne bos prisel do konca :(
Kaksna je sedaj sploh cena sedaj ko je prisla 2-ka. Koliko mislite da bi bilo pametno plačati.

Zgodovina sprememb…

amacar ::

Okoli 180€, odvisno od dodatkov in ohranjenosti. (sam dam rajši 200€, pa je v nulo ohranjen, kot 180€, pa kakšna praska na ekranu)

Samo ne vem zakaj večinoma prodajajo po ceni 250 € in rabljen pol leta...
Ker toliko pa ni vreden.

Dr_M ::

Kako pa ves, koliko je vreden?
Ves zakaj so tako nizke cene? Ker jih je malo morje, folk je pac butast in menja za S2, potem pa tako zbijajo cene. Popusijo pa ene 400€ dnarja.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Sam vem, da sem imel svojega za 260€ na netu 1 mesec, nato sem ceno na 240€ spustil in je šel v roku 2 dni (to je bilo nekje pred 1 mesecem). Tako da tisti za 250€, ga bolj prodajajo, kot pa da ga prodajo. Je pa res to, kar Dr M pravi, trg je prenasičen s temi sgs-ji, zato si drug drugemu ceno zbijajo, telefon pa je itak vreden več, ampak nič ne moreš, trg narekuje ceno.

No gledal sem tale oglas...

http://www.bolha.com/telefoni-samsung/s...

Kaj menite se splača?

PRODAJAM RABLJEN SAMSUNG GALAXY T9000

Sploh neve kaj prodaja. Jaz sem za svojega dal 250 preko bolhe, sem šel 2 gledat prej za okoli 200 in nista bila dobro ohranjena, tako da sem dobil občutek da je to zelo občutljiv telefon na praske in dal raje več. Tega sem dobil res kot novega in nisem niti malo "handlal" ko sma se z prodajalcem dobila.

Xserces je izjavil:

FICETO 2.3.4
Link
Darky 10.1
Link

Hvala zdaj pa grem te probat. wish me luck

Bananovec ::

Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

yani2000 ::

Bananovec je izjavil:

Lep. Hiter. Zanesljiv.
http://forum.xda-developers.com/showthr...

Hvala za link!
Izgled je res tak... HoneyComb-ovski! 8-):D
Kako je kaj z baterijo v tem najnovejšem XXJVP?
Motita me samo dve stvari:
- TouchWiz 3 Modded --> Lahko bi bil najnovejši v4.5 razen, če ima multi-touch app drawer, potem me ne moti preveč.
- Auto-Rotation enabled in Dialer --> Tega glih nočem! Če se da auto-rotation izklopit potem je OK.
Čeprav se vse to menda tak da pohackat.
Pač zadnje čase mal lurkam po XDA in si oglejujem situacijo, ker še zdaj nisem nadgradil na Gingerja in sn še zmer na XWJS5, ki žere baterijo za šalo. :|

Pri JVB vem, da je bil nek battery drain bug in je fajn žrlo baterijo. Pri JVH so potem uredili in je baterija držala tudi do 4 dni. Zdaj za JVP pa ne vem, ker imam nonstop vkloplen tethering, da imam sploh internet na kompu. Verjamem, da pa drži tako dolgo kot JVH
Regards, Apple

nikakor nemorem rootat... vedno mi javi napako no souch file ali da nekaj ni mogoče... kak predlog pameten ?

cukl ::

;-) je izjavil:

nikakor nemorem rootat... vedno mi javi napako no souch file ali da nekaj ni mogoče... kak predlog pameten ?

Dokler ne daš malo več inf (kako, s čim, kaj).... Ne, nobenega pametnega predloga. :P

Nisem delal na prav način, ker froyota negre rootat z update.zip. Prosim če ma kdo kak pametn način in lahek da mi pove..

;-) je izjavil:

Nisem delal na prav način, ker froyota negre rootat z update.zip. Prosim če ma kdo kak pametn način in lahek da mi pove..

z4root

@yani2000 hvala ti iz prve rootan in instaliran busybox.

So kaka slovenska navodila za menjavo roma ?

Daš rom na telefon, greš v Recovery in izbereš namesti poljuben zip oz. nekaj podobnega in naložiš rom.
Krajše verjetno ne gre spisati. Več navodil dobiš VEDNO na strani roma.
Regards, Apple

Bananovec je izjavil:

Lep. Hiter. Zanesljiv.

Evo rom naložil, zalomi se pri bootscreenu...negre naprej.

EDIT: Deluje, samo je rabil ene 10min. super zadeva zdaj =) kot da mam novi telefon

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Pri vsakem romu rabi nekaj časa pri 1 bootu ... ker pretvarja iz RFS v EXT 4 ce imas seveda lagfix on

Od začetka kuri baterijo kot noro...sedaj imam občutek da se zadeva umirja.

Kere rome uporabljate in zakaj ? Tale je ok samo mi vizuelno ni všeč + se mi zdi da bo z baterijo malo boga, prej na stock mi je držal 2-3 dni iste uporabe zdaj že filam.

Jst katere uporabljam?
Veliko časa sem imel Darky 9.5 based on froyo pol sem pa šel na 10 RC1--->5 in potem na 10.1 :) zdej sm na FICETO 2.3.4

drugače sem imel CM7 ampak tm mors mal vec sam nardit ker so zdej odstranl aplikacije od googla... pa na Ficeto smart 5 sm biu... Nevem Darky pa zdele na ficeto sm več kot zadovoln :)

poglej pod battery usage in ce ti android OS kur nenormalno velik postov nared reboot...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

ok, hvala.

Ima kdo tole: http://www.bolha.com/telefonija-oprema-... ?

Je zadevi za zaupat ?

Lion29 ::

haha kira cena... jaz sem to nabavu na dealextreme za full manjso ceno... ampak se ne obnese... full izstopa in zgleda grdo... plus tega je se tezji, traja pa le malenkost dlje... 2x sem mel notri, pol pa nikoli vec
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

martincek1 ::

Najbolj pomaga Juice Defender, prijatelj je imel to baterijo in je telefon zdržal precej manj kot z navadno baterijo in s tem programom. Kdor še ni probal, priporočajo skoraj vsi :)

intelček ::

mene pa zanima na kaj bom pozoren če kupujem rabljen Samsung galaxy s, rabljen nekje 1-5mesecev.
a so kaksne software okvare, ali je aparat "bolj" občutljiv na kaksne mehanske poskodbe?
katere so stvari ki jih moram podrobno pogledati ko kupujem aparat?
airsoft

Odvisno od tvojih zahtev. Ampak mene moti, če je ekran popraskan (poglej pod različnimi koti). Lahko probaš še poklicat, pa kaj predvajat na zvočnik, da ni slučajno zvočnik ali mikrofon "hin". Softwaresko se pa itak da svašta naložit in mislim da ni problemov, če se zadeva normalno prižge in da deluje.

Od zunaj je itak standard, da pogledaš če ima aparat kakšne praske.
Sprobaj delovanje kamere, vseh tipk (vol +/-, power(lock), menu, home, back).
Poženi razne teste preko aplikacije za telefoniranje (vtipkaš kode):
Najpomembnejši test je:
*#0*# - testing mode (Touch: da vidiš kako kaj touch screen deluje (bodi pozoren na robove (vsi se morajo obarvat zeleno ko s prstom čaraš po ekranu)); Sensor: da vidiš če vsi senzorji delujejo normalno)
Potem pa naj bi še delali probleme GPS in WiFi (sam jaz jih še nisem imel tako groznih, vedno se je na koncu po par mukah povezalo :O).
Ko aparat kupiš pa takoj factory reset, pogledaš katero verzijo Androida imaš in nadgradiš na najnovejšo preko Odina, da potem kaseneje ne boš imel problemov. :)

intelček ::

zanimive so cene, nekdo prodaja za 400€ starega 10 mesecev
drugi pa naprimer 3 mesece starega za 220€, npr. obadva dobro ohranjena z vso opremo
koliko je sploh realna cena rabljenega 1-5mesecev starega aparata?
airsoft

Po moje 220€.
(Mi je že kr slabo ko pomislim za kakšen "drobiž" bom jaz svojega prodal. :'( )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yani2000 ()

Jaz sem ga pred dnevi kupil za 220€ na bolhi, 4 mesece star. Sam če boš kupoval naj ti pošlje slike, ker nekateri imajo popraskano zadjo stran, ali pa je odljuščen tasiv rob. Tako da treba mal časa vložit da najdeš dobro ohranjenega. Sam za to ceno se res splača glede na to kakšen teleon dobiš.

Dr_M ::

Ce je zadnji pokrovcek popraskan ali poskodovan, ga zamenjas, ni nobene panike.
Bolj problematicna je sprednja stran.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Pegart ::

Ima kdo "pri roki" kakšen dober vodič za update na zadnjo verzijo (2.3.4 ali 2.3.3) s slovensko regijo/CSCjem?? :P

PS: V bistvu me v glavnem zanima, kako točno je CSC fajli pri updatanju preko Odina? In, kakšna informacija o modemih. Tu pa tam vidim, ko folk govori, da nek določen modem ne dela oz. dela slabše???

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pegart ()

floyd1 ::

Kolega je kupil sicer na zunaj super ohranjenega, mu pa ne delata bluetooth in wifi, tako da pazite, ko kupujete. Ko ju vklopiš, sam izklopi po nekaj sekundah, kot da ne najde HW. Res pa ga je dobil sumljivo poceni. Sicer star 3 mesece in v garanciji, tak da ga je takoj dal nazaj na mobitel, zdaj pa čaka, kaj bojo rekli. Menda je teh napak kar nekaj (če pogledaš po netu).

Reboot precej pomaga pri takih zadevah. Če namreč pride do napake pri wlanu, je ponoven zagon dovolj ;)

Imam eno težavo, če kdo zna svetovat.

Imam galaxy S (2.3.4 verzijo). Zanima me kako se vključi "mobilni internet", mislim tega od operaterja. brezičen mi dela super. Tega pa ne znam vklopiti.
Se bolj nov glede andronoida, tako da prosim za nasvet.

NejcSSD ::

Poklič k operaterju

js osebno je izjavil:

Reboot precej pomaga pri takih zadevah. Če namreč pride do napake pri wlanu, je ponoven zagon dovolj ;)

On ga je rebootal neštetokrat, naložil druge rome, factory defaults... Skratka ni kar ni. In ni delalo.

Ibrahimovic: Nastaviti moraš APN točke, podatke dobiš na www strani operaterja. Če si na Siimobilu (pa verjamem, da ima Mobitel enako) samo pošlješ preko te strani nastavitve na svoj telefon (izberi pa android):
http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid...

@floyd1 okej, to je pa druga zadeva. Meni včasih wifi noče delati, pa reboot popolnoma odpravi težavo. Skratka škoda za tvojega prijatelja..

js osebno je izjavil:

@floyd1 okej, to je pa druga zadeva. Meni včasih wifi noče delati, pa reboot popolnoma odpravi težavo. Skratka škoda za tvojega prijatelja..

Saj vem, meni je na prejšnjih romih včasih (redko) bluetooth malo štekal in je ponovni zagon rešil stvar. In tudi jaz sem bil prepričan, da bodo vsaj novi rom-i pri njem rešili zadevo, a tukaj je očitno šlo za hardware. Bo že malo počakal, dobil je ca. 3 mesece star telefon brez praske za 150 EUR, popravili pa mu ga že bojo - saj je še garancija. Nerodno je le to, ker je vzel mene "strokovnjaka" zraven, ko je kupoval. In za to napako res nisem vedel, jih pa jamra kar nekaj po netu.

Samo bežno vprašam, je zamenjal tudi kernel? Meni se je na prejšnjemu zaslon po 5 sekundah čudno zasenčil in porabljal ogromno baterije. Menjava kernela je ta problem odpravila :)

cinkaCR7 ::

Kateri ROM je trenutno najhitrejši po bencah, real life?

js osebno je izjavil:

Samo bežno vprašam, je zamenjal tudi kernel? Meni se je na prejšnjemu zaslon po 5 sekundah čudno zasenčil in porabljal ogromno baterije. Menjava kernela je ta problem odpravila :)

Ja, fleshal z Odinom in velikokrat uporabil vse 4 datoteke, torej je bil kernel tudi zraven. Še to, doma je imel celo enega od administratorjev iz slo android foruma, res stručkota, ki je bil tudi sam lastnik SGS-ja in je prefleshal že ohoho telefonov. Namestil mu je še CM7, a je bilo isto. Je rekel, da česa takega še ni videl in da naj ga da na servis.
Drugače pa je bilo tako, kot si rekel, ja. Zasenčil se je in čez 20 sekund sam izklopil. Enako BT.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: floyd1 ()

maxipin ::

Jaz sem mel podobne probleme, le da se mi zaslon ni hotel ugasniti, le fizično. In sem šel vse rome postopoma flashat nazaj gor, iz jm8 eclair pa vse do jvo-ja. Sedaj nimam nobenih več problemov z telefonom (sgs)
««
23 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1770344032 (161051) medenko
»

Izzid android-a 4.1.x

275884 (4653) bdoxx
»

Galaxy Ace (strani: 1 2 )

6112305 (11226) BOCo.
»

nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )

5711805 (9385) Lonsarg
»

Samsung vs. Htc vs. Iphone vs. Sony Ericsson... Kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
233742 (3097) klinker

Več podobnih tem