» »

Samsung galaxy s

Samsung galaxy s

««
24 / 35
»»

cinkaCR7 ::

Je imel že kdo težave s proximity sensorjem? Meni ob klicih izklopi zaslon in ga na vklopi več nazaj. Verjetno je kakšen prah noter? Ali je to softwersko narobe?

Xserces ::

ekran se ti ne vklopi nazaj ob tem ko imaš klic ali tut potem?
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

yani2000 ::

cinkaCR7 je izjavil:

Je imel že kdo težave s proximity sensorjem? Meni ob klicih izklopi zaslon in ga na vklopi več nazaj. Verjetno je kakšen prah noter? Ali je to softwersko narobe?

Ja, en moj kolega je rekel, da ima takšne težave.
Predlagal sem mu "factory reset".
Nisem se pa že dolgo z njim slišal, da bi preveril, če jih je že odpravil, ter kako.

Sedaj ko imam 2.3.4 gor se ne prižge več zaslon nazaj. Bom probal factory reset, samo dvomim, da bo kaj pomagalo ker mi na testu proximity senzora ne zazna sprememb.

Aja, na testu ti ne zazna več sprememb?
Potem imaš najbrž pokvarjen proximility senzor.
No, probaj še factory reset, če ne bo šlo pa direkt garancijo uveljavit, sam prejšnji PDA/PHONE/CSC še gor vrži, da ti ne bodo garancije zavrnili.

V bistvu hočem narest to brez garancije(v skrajnem prime bom itak dal po garancijo), ker nebi rad ostal brez telefona, zato pa tudi sprašujem, če je kakšna možnost, da se da to na hitrico. Senzor po mojem ni pokvarjen, ker se včasik odloči in deluje, oz. sem meril z enim appom pa mi je napisal da je na razdalji 5cm(manj naj nebi zaznal oz. je ista stvar) bil senzor zakrit za 5400s , seveda dokler nisem prekinil.

Edit: Kateri senzor je proximity? http://www.google.si/imgres?imgurl=http... tu je samo za primer, samsung jih ma v isti ravnini.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cinkaCR7 ()

Bananovec ::

amacar je izjavil:

Odvisno od tvojih zahtev. Ampak mene moti, če je ekran popraskan (poglej pod različnimi koti). Lahko probaš še poklicat, pa kaj predvajat na zvočnik, da ni slučajno zvočnik ali mikrofon "hin". Softwaresko se pa itak da svašta naložit in mislim da ni problemov, če se zadeva normalno prižge in da deluje.

Ta problem je lahko tudi programske narave (software). Sem imel tak problem pri klicanju, enostavno popravil z novim flashom.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

CompMaster ::

Zdaj sem si naložil na telefon verzijo 2.3.4 in mi je prb. pol meseca delalo lepo zdaj pa spet kar naenkrat Android OS porablja 25%.
Downloadal sem že task killer in Juice defender in nič ne pomaga.
Kaj naj naredim?
Gledal sem tudi za novejši fw in sem našel tega I9000XXJVQ. So kaj izbolšali na tem fw?

Zgodovina sprememb…

amacar ::

Jaz se ponaadi do konca spraznil baterijo in do konca nafilal, pa je bilo. Sicer pa so bile pri meni za veliko porabo krive gameloftove igre, saj vedno ko sem katero zagnal, mi je Android OS nabilo na 30%. Če ne pomaga pa ugasni, baterijo ven za 5 minut in bo.

CompMaster ::

Zdaj zgleda da se je umirilo na 7%.
Sploh ne vem kaj je lahko razlog da toliko porabi.

Ibrahimovic ::

Kupiti nameravam SD kartico. 8 ali 16 GB... Kje bi se jo najceneje dalo dobiti, pa da je za Galaxy S....

floyd1 ::

CompMaster: Ne se sekirat, meni se je šele po ca. 14 dnevih poraba malo umirila. Po flashu na 2.3.4 mi je žrlo baterijo kot noro, držala povprečno en dan (ali manj), zdaj po enih 6 polnjenjih pa spet zdrži 2-2,5 dni, celo 3 dni sem že videl z vklopljenim Juice defenderjem in ob manjši uporabi. Pa tudi jaz verjetno zdaj malo manj prčkam po telefonu, kot takrat po flashu ;-). Priporočam potrpežljivost.

Ibrahimovic: Vzel sem to in dela OK. Mislim pa, da mora delat vsaka micro SD kartica, tudi class 2 je dovolj.

Dr_M ::

Jest sm pa ugotovil, da mi sploh GPS ne dela. Do nedavnega sem imel Darky 9.5 in je gps obcasno malo deloval malo ne. Zdej sm pa nalozil ficeto jvp base in mi sploh ne najde satelitov.
Prov jezn sm ze na ta telefon, ker nic ne dela, tako kot bi moralo...
Sej ze od zacetka vem, da ima za en drek gps sprejemnik, ampak da sploh ne dela, je pa ze prevec.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

floyd1 ::

Jp, GPS res ni kaj prida, tudi cenene Nokie ga posekajo. Zunaj na odprtem še nekako dela, pod atermičnim steklom v avtu pa že tako - tako (kak se mu je). Jaz imam za ziher zunanji GPS in inštalirano Bluetooth GPS aplikacijo, preko katere se poveže z Igo - s tem pa dela ko šus.

krop ::

Meni je še zmeraj deloval Gps. Probaj naložiti nov JVQ firmware:D
Al pa probaj drug kernel!

Jaffa ::

Meni tudi GPS deluje normalno. Je deloval na 2.1 stock, 2.2.1 stock, zdaj pa imam Darky's 10.1 2.3.3, pa sem pravkar poskusil in najde satelite praktično v sekundi ali dveh.
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

btree ::

jaz tudi nisem imel nikoli težav z gps-om, zdaj imam 2.3.4 JVQ, prej 2.3.3 JVB.

Ja sej, jest tut nisem imel tezav, dokler ga nisem rabil.
Nazadnje je delu se kaksen mesec nazaj, ampak je po ene 5 minutah voznje z avtom izgubil signal in to je blo to. Zdej pa ikona samo utripa... Tudi faster fix ne pomaga.

amacar ::

Ste mogoče študirali, da tudi ni pametno včasih vsak nov ROM, ki pride na telefon nalagat? Sem imel uradne verzije, od 2.1 naprej pa do 2.3 (vmes še 2.2, 2.2.1), pa pri nobenem problema.

Še komu pri nalaganju slik v galeriji šteka? Na 2.2.1 mi je šlo gladko, zdaj na Darky's 10.1 (2.3.3) pa se sličice nalagajo, kot če imaš preslabo grafiko. Tudi na stock 2.3.4 je štekalo. Vse ostalo, kar se tiče grafike, sicer deluje bliskovito in brez zatikanja. Kakšen predlog?

Margecan ::

ma tale galaxy je eno navadno sranje sranje....PLASTIC fantastik..prevelik za moje pojme

Margecan je izjavil:

ma tale galaxy je eno navadno sranje sranje....PLASTIC fantastik..prevelik za moje pojme

Saj je še dosti drugih, manjših telefonov. Nikjer ne piše, da moraš imeti tako velikega. Meni je bil velik ravno en teden, zdaj pa se mi zdi že mali...

Lion29 ::

Jaffa je izjavil:

Margecan je izjavil:

Saj je še dosti drugih, manjših telefonov. Nikjer ne piše, da moraš imeti tako velikega. Meni je bil velik ravno en teden, zdaj pa se mi zdi že mali...

ditto...

jaz sem mel lani sgs1, sem presedlal na 2jko..se mi je zdel full vecji (prevelik)... zdaj pa bi v bistvu se kak cm lahko mel :D

plastik fantastik? bah
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

intelček ::

mene pa zanima katere etuiju uporabljate za SGS?
mogoče katerga priporočate?
airsoft

Dobro fon je res najboljši ta trenutek na svetu verjetno ampak me moti edino da je malo preveč plastičn in prevelik...vsak ma svoj okus :)

In kaj je tako najboljsega na njem, ce smem uprasat?

Vajenc ::

Glede na to, da lahko kupiš novega SGS za 250€, je to trenutno best price/performance telefon na tržišču. Pa še lep je ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Kje pa? Mobitel, jih namrec ne prodaja vec. Mogoce simobil?

Dr_M je izjavil:

Kje pa? Mobitel, jih namrec ne prodaja vec. Mogoce simobil?

Bolha.
Woody Allen

Sem imel v mislih trgovino, ne bolsjaka...

js osebno ::

Na bolhi ga dobiš za 200. Popolnoma ohranjenega.

Jaz lohk dobim Nexus S nov pri mobitelu za 150€... :)

Dr_M je izjavil:

Super, Samsung Nexus S je SGS z led flashom, kupi ga ;)

Edit: tale verzija Nexus S pri Mobitelu ima Super Clear LCD zaslon namesto SuperAMOLED. V minus mu gre tudi, slabša video kvaliteta in manjko reže za microSD. Mogoče je SGS celo boljša izbira.
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Dr_M je izjavil:

Kako?

tale verzija Nexus S pri Mobitelu ima Super Clear LCD zaslon namesto SuperAMOLED.

Vsaj zaslon ne degradira, tko da ni tako velik minus. Sicer na gsmarena pise, da ima SAMOLED. Res pa nima reze za microSD..

onitam ::

Nabavil sem si Galaxy S in rabim malo pomoči :/

Ko se poskusim povezat na hišni brezžični internet, pa dam samodejno, da poišče, ga tudi najde in to tudi potrdim. Ko pa hočem preko WLANa brskat po netu z brsklanikom pa mi napiše: there was a problem starting up. Please check network connections.

SEM ŽE REŠIL TEŽAVO!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: onitam ()

onitam ::

Sem pa prišel do naslednje težave.

Ko zaženem android market pa izebere sign in z obstoječim računom, mi konekta nekaj minut potem pa napiše: Can't establish a reliable data connection to the server. Drugače net dela na fonu.

Bananovec ::

CompMaster je izjavil:

Zdaj sem si naložil na telefon verzijo 2.3.4 in mi je prb. pol meseca delalo lepo zdaj pa spet kar naenkrat Android OS porablja 25%.
Downloadal sem že task killer in Juice defender in nič ne pomaga.
Kaj naj naredim?
Gledal sem tudi za novejši fw in sem našel tega I9000XXJVQ. So kaj izbolšali na tem fw?

2.3.4. JVQ ima popravljene številne buge napram prvi različici 2.3.4 FWja.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

GPS mi se vedno ne dela z original JVQ, nic modificiran.

intelček je izjavil:

mene pa zanima katere etuiju uporabljate za SGS?
mogoče katerga priporočate?

yani2000 je izjavil:

Puro --> Big Bang --> 10 EUR

------------------

Dr_M je izjavil:

GPS mi se vedno ne dela z original JVQ, nic modificiran.

Tebi pa je al totalno crknil GPS ali pa imaš kakšno softwersko napako. Factory reset si probal?
Ali pa test GPS-a takoj po sveži namestitvi ROM-a preko Odina in factory resetu?

Tebi pa je al totalno crknil GPS ali pa imaš kakšno softwersko napako. Factory reset si probal?
Ali pa test GPS-a takoj po sveži namestitvi ROM-a preko Odina in factory resetu?

Par dni nazaj sem se nekaj igral z GPS Aids in je zadeva tko obcasno celo shodila. Cca minuto je signal bil, potem zginil za 2 minuti, spet minuto delal, po ene 15 minutah se pa ni vec pobral.
Dostikrat mi najde 5 satelitov, ampak mi una pika se kar utripa.
Telefon sem resetiral ze, celo rom zamenajal, pa se vedno ne dela.

ups...:)zamenjal temo...mislil sem galaxy s2 :)

Kr ne morem verjet.. Cez vikend sem nalozil Juwe's Smart Edition v5.1 XXJVQ (potem 5.2) in stvar res dela super, celo GPS brez GPS aids se pobere v cca 30 sekundah. Sicer mi je parkrat zgubil signal umes tko za 2-3 sekunde, ampak dela kar solidno.
Sam rom je izredno hiter (lagfix uklopljen), stabilen, pa se navijati se da do 1.2GHz. :) Edino prevec sivo je vse skupaj.

Pennywis3 ::

V bistvu je official JVQ rom zelo hiter in se ga da lepo rootat, tako da ni potrebe po nekih custom romih ker na tem vse bliskovito hitro deluje.

Na original JVQ mi gps ni delal.

Pennywis3 ::

Dr_M je izjavil:

Ena prvih stvari ki sem probal in deluje odlično in odzivno.

Zanimivo je recimo pri teh galaxy S modelih kako z istim romom nekomu deluje, drugim ne.

Že kar pri par primerih sem to opazil, čudno.

Kolegu je recimo WiFi zgubival povezavo pa imama oba kupljen telefon na mobitelu ob istem času, prav tako naložen isti rom.

Na prejšnem Galaxy-ju i7500 je bilo drugače, ali je delalo vsem ali pa nobenem hehe.

krop ::

Meni dela vse enkratno na Gelnet MIUI romu:))
Tudi na drugih romih nisem imel problemov z wifi, gps..........

zupicaa ::

Dr_M je izjavil:

Tudi meni dela odlično na, na 2.2.1 me je pa zajebaval. Jaz sem zelo zadovoljen z JVQ.

Piška ::

Js imam pa zadnje čase težave s prejemanjem MMSev. Pošljem normalno, sprejet ga pa nikakor ne morem. Sicer imam podatkovni prenos podatkov skos izklopljen. Ko dobim MMS ga vklopim...napiše mi pošiljatelja, velikost sporočila, datum, uro in Prenašam... Ampak ne uspe mu prenest... kaj bi lahko bila težava? Prostora imam še dovolj, prenos podatkov vklopim,... kaj bi še lahko? Včasih nisem sploh mela problemov z MMSji...

pharaon ::

Če ga ne sprejme, sem ponavadi samo izklopil in nazaj vklopil telefon, lahko tudi kar airplane mode ON/OFF...v glavnem toliko, da se je na novo registriral v omrežej, takrat pa pošlje še enkrat, če ga prej ni. Za prejemanje MMS-ov je potrebno imeti prenos podatkov vkljopljen, kolikor vem. Zakaj pa nimaš vedno vklopljen prenos podatkov?
««
24 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S II (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1770344034 (161053) medenko
»

Izzid android-a 4.1.x

275884 (4653) bdoxx
»

Galaxy Ace (strani: 1 2 )

6112305 (11226) BOCo.
»

nakup samsung galaxy s? (strani: 1 2 )

5711806 (9386) Lonsarg
»

Samsung vs. Htc vs. Iphone vs. Sony Ericsson... Kaj kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
233742 (3097) klinker

Več podobnih tem