Forum » Elektrotehnika in elektronika » LG plazma 42PT85 - kako nastaviti DTV
LG plazma 42PT85 - kako nastaviti DTV
Karen ::
Imam LG plazmo 42PT85. Nastavim digitalno tv (DTV), dam skenirat kanale in najde 8 digitalnih kanalov. Do tu vse lepo in prav, ampak ko bi jim moral prikazati je ekran črn, po ekranu pa plava obvestilo "HD Service". Ima kdo idejo kako priti do prikaza programov (user manual tega sporočila sploh ne vsebuje)?
Alexius Heristalski ::
To pomeni, da tvoj televizor ne podpira standarda za stiskanje videa MPEG-4 AVC, ki ga pri nas uporabljajo za digitalne zemeljske programe. Kupiti moraš sprejemnik DVB-T.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Karen ::
Darn... pa sem mislil da ima. Je pa zanimivo da programe sicer najde (sem mislil da jih ne bo).
Scorpia ::
Ja programe bo vedno najdlo, ker gre za DVB-t sistem, tega tvoj ima zato tudi najde. Problem je ker nima MPEG-4 kodirnik in lahko sam zvok predvaja. Lahko pogledaš mal ostale teme, pri nekaterih televizorjih si lahko šel v skriti meni in aktiviral MPEG 4. Nič pa ni zagotovljen, splača se pogledat.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHILIPS 42PFL3604/12Oddelek: Zvok in slika | 5016 (3194) | hodu63 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58136 (34848) | Alexius Heristalski |
» | philips 47pfl9603d/10 - digitalni sprejm - pomočOddelek: Zvok in slika | 3940 (3595) | hodu63 |
» | vgrajen DVB-T sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9512 (6420) | Alexius Heristalski |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11915 (8375) | AngelOfDeath |