Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z mišjakom
Problemi z mišjakom
Yacksy ::
Dons sm si nabavu svojo prvo optično miško. Vse lepo in prav, sam en problem je. Mišjak je Logitechov Whell Mouse optical, OS pa so Windows XP Professional. Miška sama je perfektna, driverji se lepo inštalirajo, vse lepo in prav. Vse dokler nočem računalnika ugasnt. Ko inštaliram driverje se lepo resetira. Ko se znova zažene se ob zagonu zažene program, s katerim konfiguriram miško. Po tistem pa se računalnik noče ugasnt al pa resetirat. Lepo se začne zaustavljat, pol pa ko napiše "Windows is shutting down" ne mrdne više. Sam frizne. Naložu sem si najnovejše driverje, pa nič boljše. Je mogoče že kdo imel podobne probleme?
Lime ::
Iz lastnih izkušenj ti svetujem, da ne nalagaj driverjev za miško, ampak lepo uporabljaj driver iz XP-jev, ki ti ga sam naloži.
Bolje prčkaš okoli gonilnikov od miške, slabše je.
Bolje prčkaš okoli gonilnikov od miške, slabše je.
AngelOfDeath ::
verjetno maš kako staro različico driverjev.
odinštaliraj jo in si dol potegni novo in problemi bodo izginili
odinštaliraj jo in si dol potegni novo in problemi bodo izginili
ali3n ::
Yacksy - imam podobno miš (Logitech optical Wheel ver. MJ-58) in uporabljam kar microsoftove gonilnike (Win2000) - konkretno:
i8042prt.sys in mouclass.sys
Glodalec dela brez kakršnikoli težav na PS/2 ali na USB portu.
Svetujem da pomečeš logitechovo šaro dol in pustiš Win da naložijo svoje gonilnike - tako kot ti je svetoval Lime.
i8042prt.sys in mouclass.sys
Glodalec dela brez kakršnikoli težav na PS/2 ali na USB portu.
Svetujem da pomečeš logitechovo šaro dol in pustiš Win da naložijo svoje gonilnike - tako kot ti je svetoval Lime.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Sem formatirau vinse, pa ne pomaga, Čeprav so driverji microsoftovi, je zgodba ista. Zdej sm pa čist zmeden. Sploh ne vem kje je problem.
Ok. Zdej sm pa pogruntau. MODEM JE KRIV! Mislm, spet ena stvar, k se sam men dogaja (blo jih je že velik). Ko še nism mel nove miške, je blo vse kul, zdaj pa, ko sem jo prklopu pa se je pojavil nesporazum med miško in modemom?????? Miška dela lepo, modem tut, sam zarad modema se računalnik noče ugasnt. Ko pa sem modem vn vrgu, je blo pa vse kul Mislm, kdo bi si mislu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139003 (54946) | BorutO |
» | Problem z ugašanjem/pržiganjem rač.Oddelek: Strojna oprema | 709 (524) | Apofis |
» | Logitech MX700 izkusnjeOddelek: Strojna oprema | 2428 (1813) | aVToV|S|On |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2480 (1424) | LeQuack |
» | Računalnik se mi ne ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (1010) | sifu |