» »

Problemi z mišjakom

Problemi z mišjakom

Yacksy ::

Dons sm si nabavu svojo prvo optično miško. Vse lepo in prav, sam en problem je. Mišjak je Logitechov Whell Mouse optical, OS pa so Windows XP Professional. Miška sama je perfektna, driverji se lepo inštalirajo, vse lepo in prav. Vse dokler nočem računalnika ugasnt. Ko inštaliram driverje se lepo resetira. Ko se znova zažene se ob zagonu zažene program, s katerim konfiguriram miško. Po tistem pa se računalnik noče ugasnt al pa resetirat. Lepo se začne zaustavljat, pol pa ko napiše "Windows is shutting down" ne mrdne više. Sam frizne. Naložu sem si najnovejše driverje, pa nič boljše. Je mogoče že kdo imel podobne probleme? :O

Lime ::

Iz lastnih izkušenj ti svetujem, da ne nalagaj driverjev za miško, ampak lepo uporabljaj driver iz XP-jev, ki ti ga sam naloži.
Bolje prčkaš okoli gonilnikov od miške, slabše je.

AngelOfDeath ::

verjetno maš kako staro različico driverjev.
odinštaliraj jo in si dol potegni novo in problemi bodo izginili :D

bodo kurac izginili. Najnovejše driverje sem že potegnu dol!

ali3n ::

Yacksy - imam podobno miš (Logitech optical Wheel ver. MJ-58) in uporabljam kar microsoftove gonilnike (Win2000) - konkretno:
i8042prt.sys in mouclass.sys

Glodalec dela brez kakršnikoli težav na PS/2 ali na USB portu.
Svetujem da pomečeš logitechovo šaro dol in pustiš Win da naložijo svoje gonilnike - tako kot ti je svetoval Lime.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Sem formatirau vinse, pa ne pomaga, Čeprav so driverji microsoftovi, je zgodba ista. Zdej sm pa čist zmeden. Sploh ne vem kje je problem.

Ok. Zdej sm pa pogruntau. MODEM JE KRIV! Mislm, spet ena stvar, k se sam men dogaja (blo jih je že velik). Ko še nism mel nove miške, je blo vse kul, zdaj pa, ko sem jo prklopu pa se je pojavil nesporazum med miško in modemom?????? Miška dela lepo, modem tut, sam zarad modema se računalnik noče ugasnt. Ko pa sem modem vn vrgu, je blo pa vse kul:P Mislm, kdo bi si mislu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
224139003 (54946) BorutO
»

Problem z ugašanjem/pržiganjem rač.

Oddelek: Strojna oprema
5709 (524) Apofis
»

Logitech MX700 izkusnje

Oddelek: Strojna oprema
312428 (1813) aVToV|S|On
»

Škart Inno GF 4 Ti 4200?