» »

Logitech MX700 izkusnje

Logitech MX700 izkusnje

tec ::

Ce je kdo ima, prosim, da izpostavi slabosti in probleme te miske.
Hvala

JLP ::

Hja za slabosti reku:
Wireless - podatki z miške se pošiljajo počasnej kt pr PS/2 miškah
Cena
Drjaverji majo mal probleme u špilih

Tko da sm jest raj uzev MX500 k je ista kt MX700 sam da je cnej pa da jo lahk prklopš na PS/2.
Live long and prosper!

vmlejnik ::

Jst sem ponosni :) lastnik te miske, in je carska ;).. prej sem tud mel logitech cordless pa je bla za spile nikakva... ta pa je prva brezzicna miska tud namenjena igram (beri razne opise na internetu) The MX 700 is, as I mentioned above, http://www.dansdata.com/logitech_mx.htm, "the first cordless mouse that'll suit gamers."
Z najnovejsimi driverji mouseware pa tud tezav z delovanjem gumbov v igrah ni vec, hvala bogu:) u bistvu je tako da samo quick sqitch ne dela ampak mislim da bos ostalih sedem gumbov imel cisto zadosti:)
Pa men je vsec da je zarad baterij tud mal tezja od mx 500, mas obcutek da mas neki konkretnega v rokah, dobis pa zraven prikljucek za ps2 oz usb (preko slednjega baje hitrejse osvezevanje). Toplo priporocam u glavnem.. jst sem strastni igralec Couter Strike-a pa mi zelo odgovarja.. tko da ce si pripravljen dat tolk dnarja za njo.. pojdi, kupi in uzivaj:) LP

Hvala, sem prebral malo morje threadov in reviewjev te miske, kjer jo bolj ali manj samo hvalijo. Zato me predvsem zanimajo slabe strani. Ceno poznam, zadnji driverji pa so menda cisto solidni, spilov pa itak ne igram.
MX500 mi ne leze ker me strasno moti kabel. Delno je tudi to razlog, da menjam misa...poleg tega, da je sedanji sel ze skoraj rakom zvizgat.

Da sem malo bolj natancen. Koliko casa drzi polna baterija, koliksna je lahko razdalja med sprejemnikom in misko, kako delujejo extra gumbi in kako se prilega v roko ?

Z baterijo je tako, da nevem koko dolgo drzi brez da bi jo polnil, ker jo vsako noc odlozim v polnilec (kjer se polni ponavadi 5 minut potem pa se lucka izklopi, kar pomeni da je polna), takoreckoc imam vedno skoraj ali cisto polne baterije; zdle sem probu se kako dalec od odajnika deluje.. in pri dveh metrih deluje brez problemov; (vec pa nism probu pa dvomim da kdo tudi rabi)..; z gumbi je takole back in forward sta zelo prirocna (pri surfanju npr) pozijzija je super, wheel je tud super.., levi desni in wheel tipka tud ok, medtem ko se mi cruise up&down ne zdita prevec uporabna, pravtako quick switch.., ceprav se scasoma navadis pa mi na zacetku razpored teh treh gumbov ni najbolj odgovarjal; oblika pa je taksna, da sigurno pase v vsako roko edino le kak levicar bi imel probleme ;) Lp
aja se tale miska v razmislek (deluje na podlagi bluetooth tehnologije, kar baje pomeni, da deluje na zelo veliki razdalji in se kaj.. cena v USA okoli 90$ pr nas pa kdove..
http://www.microsoft.com/catalog/displa...

Ok, danes sem jo dobil. Kar zadovoljen, malo se moram se privadit. Driverji delajo brez napak...za enkrat. Baterija se je polnila 3 ure.

Sem preprican da ti ne bo zal. Lp

phoenix(tm) ::

V Mlacomu sm gledu jo majo za 20k, sam se mo zdi sa MIS to mal velik, ceprav je res da jo mas lahko zloooo dolg, pa itak da mis za 20k ne sme met napak(sploh od logitecha)!

Zanima pa me cordles mouse man optical, ce se jo sploh dobi v slo, pa kolk je cena?

kljukec ::

Jst bi jo pa že zdavnaj imel pa je za desničarje, na levo roko se nikakor ne prilega;((

boštjan ::

Po dveh dneh uporabe, moram rect, da je zlo fajn. Mi ni zal nakupa. Je pa en manjsi problem. Pri prejsnjem misu mi je v Corelu 9 kolescek nastavljal zoom, sedaj pa whell sploh ne dela. Ve kdo, kako se to poljubno nastavi ?

Kljukec: Nekateri uporabniki po tujih forumih se strasanko pritozujejo nad Logitechom, ker niso naredili verzije za levicarje. Ocitno je prevelik strosek za tako majhen trg.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tec ()

boštjan ::

vse maš v nastavitvah v gonilniku,pa najnovejši mouseware si dol potegni,ker ta ki je na cd-ju je malo hroščat za MX serijo

bostjan: Hmm..sem prebrskal nastavitve in nisem nasel nic uporabnega. Bom se se malo poglobil. Hvala
Driverje imam zadnje, CD sploh se nisem odpakiral.

bf4ed ::

Ma jaz bom tudi kupil mx700, ker to miš kaj mam bom popizdil.JEBEM ti kroglico;(( ;(( , prokleti potač™ ka fuknem fse skup nekam.

Drug teden kupim če bojo nabavili.>:D

bf4ed ::

No končno, danes sem jo kupil.>:D >:D

phoenix(tm) ::

A mi lahko en pove kolk so v praksi uporabni vsi dodatni gumbi, pa une funkcije(kaj delajo)?

JLP ::

K se enkat navadš ne morš brez nih. Funkcije maš pa:
- gumba za nazaj/naprej - pri stran levo pr palcu
- cruise up/down - sta nad in pod koleščkom, držiš in se avtomatsk scrolla
- Quick switch - pod cruse down, prtisneš in dobiš seznam odprtih okn zravn kurzorja, pol pa izbereš okn in se ke switchne fokus
Live long and prosper!

Jup, se strinjam z JLPjem. Gumbi pridejo zelo prav.

LordWorm ::

Pravtako sem zelo zainteresiran za nakup te miske, ampak sem vseeno malo skepticen.
Zanima me
-ali se da gumbom na misi[se posebi una dva ta velika] spreminjat funkcijo.Recmo da bi enga imel za dvoklik enga pa za backspace.
-Kako se obnese to da mas oba dva gumba na desni strani-moja Typhoon ma enga na levi enga na desni.

-ali je velika.No to bom se sprobu tudi sam v bigbangu[jutri].Sam zanima me ce imate vi ponosni lastniki veliko dlan[to ne pomeni da mas dolge prste].To je zelo pomembno btw.

-ce lahko preverite ce ima Intelli-mouse mode za kolescek.

Cena me ne ovira.Ce je res dobra jo hocem za rojstni dan:)

para! ::

Na vsaki Logitech miški lahko spreminjaš funkcijo _vseh_ gumbov.

Z Mouseware-om.

LP
Death before dishonor!

Wox ::

Mene pa zanima če ma kdo to isto miško samo da dela plek bluetooth vmesnika, mislim da ma oznako MX900 al nekaj takšnega. Naj prosim pove, kakšen doseg ima ta mišon. Bi rabo neko zadevo, ki dela s pojstle, se pravi ene 3-4 metre bi blo cool.

Myth ::

Glede bluetoth, sam ne vem kako, ampak vsepovsod pise , da bluetoth naprave delujejo do 10 m oddaljenosti od racunalnika brez zidu vmes. Poglej malo na njihovo uradno stran. Ce pa hoces prakticen prikaz, idi v trgovino in reci kaj bi rad sprobal. Mislim da ti bodo z veseljem (ali ogorcenjem, ker ne verjames napisanemu) sprobali kar tam dokazati kako deluje bluetoth. Mar ni kupec, tisti ki mora zadovoljen oditi iz trgovine?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

tomblord ::

Sam imam Logitech Cordless Wheel... miska stara kot Zemlja, pa vseeno dela na 6-7m brez problema. Seveda je RF in ne Bluetooth.

Microsoft ::

Jst mam miško MX500, pa moram rači, da je definitivno prekratka. Če imam dlan lepo gor, mi prsti, s katerim klikaš po knufu 1 in 2, visijo čez rob. Drgač je izdelava pa izgled na nivoju, sam dimenzije pa niso tisto, kar bi pričakoval.:|

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Jest imam MX700 in sem v vseh pogledih zadovoljen z njo. Prava velikost, teza in ravno prav gumbov, ko se navadis. Vsekakor dobra nalozba, ki je dosedaj se nisem obzaloval. Pa da ne omenjam kako je sexy :D

Wox ::

Mr|ce: V kateri trgovini pa bi mi pokazali delovanje miške? Prejšnji teden sem namreč kupoval 19 palčni LCD zaslon (z gotovino v žepu, 180.000SIT). Sem bil v skoraj vseh štacunah tukaj okoli, pa mi nikjer niso pokazali kako zadeva v praksi deluje. V Big-bangu itak ne vejo kje se računalnik vklopi, v Comtronu se jim še pozdravit ne da, v Pikanet ti zadeve sploh nima kam priklopit, v Abaku nimajo na zalogi skoraj nič, v IPCju tako ali tako nevejo kaj prodajajo, Minicom pa posluje le s podjetji. Groza. Dvomim, da bi mi kdo v teh naših trgovinah demonstriral delovanje mišona. Velika verjetnost je, da ga niti nimajo na zalogi. Ja, nismo vsi iz Ljubljane, zato pa sprašujem tukaj.

tt2 ::

MX900 je boljša v odzivnem času kot MX700, saj je MX900 (narejena za igralce) nadgradnja MX700. bluetoth ima boljšo in hitrejšo odzivnost.

globoko grlo ::

A pa se da mx900 posebej kupt, al jo morš v kompletu za 70 čukov?
Drgač mam pa mx700 in če je kkšn nakup, ki ga ne obžalujem, je to to!

tt2 ::

Pri Comtronu dobiš komplet za 48.900 SIT, če pa kupiš miško MX900 posebej pa 27.900 SIT.

bmandelj ::

za 70K je dinovo media desktop

drugac pa mx900 dobis posebaj (eventus, big bang,...)

drugace sta pa mx700 in mx900 popolnoma enake miske razen prenosa podatkov, RF in BT

jaz imam mx700 in je ful dobra, najboljsa kar sem jih do sedaj imel in probal.
vkljucno z MS leder izdelkom

LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri

Myth ::

Tisto za v trgovinah, sem samo predlagal. Saj pravi pregovor: Vprasat (poskusit) ni greh!

en lp
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

aVToV|S|On ::

pripomba: zgornja siva površina miške se obrabi in počrni, samo to je pomanklivost le te

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera brezžična tipkovnica?

Oddelek: Kaj kupiti
223009 (2430) ddeben
»

Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1088162 (5523) SnakeBite
»

Logitech MX1000 pobliže

Oddelek: Novice / Ostale najave
433658 (3658) Dr_M
»

katero miško kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
121379 (1293) DjTonic
»

Ali obstaja boljsa mis kot...