Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč prosim!
Pomoč prosim!
pacek ::
Velik problem. Imam qdi osnovno ploščo s slot-om 1, in procesor intel celeron 333mhz(fc-pga). Sicer imam adapter, vendar nimam zaščitnih plastik, da bi procesor fiksiral na ploščo. Me razumete?
Začasno sem zvezal skozi špranji na adapterju in probal pritrditi adater na slot, vendar ima še vedno malce "LUFTA".
Kako si lahko drugače pomagam?
Ali ima mogoče kdo orginal plastiki za fiksiranje?
Plz, sos!
Tnx!!!
Začasno sem zvezal skozi špranji na adapterju in probal pritrditi adater na slot, vendar ima še vedno malce "LUFTA".
Kako si lahko drugače pomagam?
Ali ima mogoče kdo orginal plastiki za fiksiranje?
Plz, sos!
Tnx!!!
- premaknil: perci ()
kokoon ::
te 'plastike' pridejo zraven adapterja in ne zraven plate. in tudi se razlikujejo med sabo. tako da rabis ti tocno tisto (ali pa vsaj zelo podobno), ki si jo dobil zraven adapterja. jaz mam en par teh 'plastik' sicer odvec in ga lahko prides iskat ampak se mi ne zdi prov dost verjetno, da bo stvar pasala skupaj.
[kokoon]
lihkar sem najdu se en paketk tehle 'plastik', se zapakiran. ce hoces, loh odneses za djabe.
[kokoon]
iz trnovga, pa ne prodavam ampak davujem za djabe. 'plastike' valda. za adapter pa ne vem, no... itak ga morm najpri zbrskat iz predala. predvsem sem mislu pomagat avtorju tega topika z zastojn 'plastiko'.
[kokoon]
pacek ::
o.k. torej ali ima kdo cel adapetr s plastikami za prodat? (fc-pga na slot-1)
Kakšna je cena?
Pridem iskat!
TNX,
Kakšna je cena?
Pridem iskat!
TNX,
jazst. pa se rajs kot prodal, bi ga zamenjal za ksn drug kos hardvera. ce pa nimas, pa sam postav ceno.
[kokoon]
madonch ::
Daj, prosim te, uporabljaj bolj pomenljive naslove ko ustvarjaš nov thread.
Iz tega ne morem sklepat al se utapljaš u Savi, al ti je mačka na drevo zlezla pa noče dol.
Iz tega ne morem sklepat al se utapljaš u Savi, al ti je mačka na drevo zlezla pa noče dol.
bastadu ::
Ja ravno sem mislil istol napisat, kot madonch. Uporabljaj bolj smiselne naslove tem, ker je to v tvoje dobro, da si bo več folka ogledalo to temo in ti več pomagalo, OK?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11441 (7779) | Spajky |
» | ABIT BE6, staró ja...Oddelek: Kaj kupiti | 1525 (1304) | dvokolaš |
» | Slot 1Oddelek: Strojna oprema | 1364 (1135) | SkIDiver |
» | BOX Procesorji !Oddelek: Strojna oprema | 911 (708) | OZZY |
» | P-III 800; 100 MHZ FSBOddelek: Navijanje | 1227 (1064) | VASkO |