Forum » Izdelava spletišč » Internetna stran namenjena oglasom
Internetna stran namenjena oglasom
mlakar ::
Pozdravljeni!
Zanima me če obstajajo kakšne dobre zastonjske internetne strani (template) za prikaz oglasov.
Tako da bi lahko podjetje samo vneslo oglas, ga uredilo, dodali slike in podobno, drugi pa lahko le iščejo naprimer po kraju, ceni oz. sortirajo oglase.
Hvala za pomoč!
lp
Zanima me če obstajajo kakšne dobre zastonjske internetne strani (template) za prikaz oglasov.
Tako da bi lahko podjetje samo vneslo oglas, ga uredilo, dodali slike in podobno, drugi pa lahko le iščejo naprimer po kraju, ceni oz. sortirajo oglase.
Hvala za pomoč!
lp
Gost ::
Tako kot ima bolha, ceneje.si?
Dobre in zastonjske pač ne, imaš pa recimo Joomlo, kjer bi se dalo narediti kaj takega na hitro in brez večjega truda ter z nekaj modifikacijami tvojih želja.
Za kaj res ustreznega je najboljše narediti po meri, saj imaš na dolgi rok ustrezno močno rešitev.
Dobre in zastonjske pač ne, imaš pa recimo Joomlo, kjer bi se dalo narediti kaj takega na hitro in brez večjega truda ter z nekaj modifikacijami tvojih želja.
Za kaj res ustreznega je najboljše narediti po meri, saj imaš na dolgi rok ustrezno močno rešitev.
mlakar ::
V mislih sem imel preprosto verzijo nepremičnine.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mlakar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bild ne dovoli dostopa ob uporabi AdBlocka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 36992 (28809) | zee |
» | Aplikacije za zdravje delijo podatke naokoliOddelek: Novice / Zasebnost | 9604 (6894) | antonija |
» | Z bolha.com je konec - kam naj grem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20273 (15907) | Ziga Dolhar |
» | Kdo je bolha.com ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13365 (8676) | Gandalfar |
» | Satelitska tvOddelek: Zvok in slika | 12862 (12148) | Tody |