Forum » Pomoč in nasveti » Miš Genius Navigator BT - težava s koleščkom
Miš Genius Navigator BT - težava s koleščkom
Tomas 33 ::
Imam Genius navigator 905 bluetooth miš.
Problem je pri scrollanju, ko se vrti kolešček v eno smer, rač. pa zazna kot vrtenje malo sem malo tja (v obe smeri).
Podoben problem sem imel na eni Genius navigator 900 BT, na drugi pa ne.
Driverji so zadnji originalni, isti problem pa se pojavlja na različnih računalnikih, tako da ni povezan z BT ali OS.
Je imel kdo podobne težave in jih je odpravil, ali se naj sklicujem na stvarno napako?
Problem je pri scrollanju, ko se vrti kolešček v eno smer, rač. pa zazna kot vrtenje malo sem malo tja (v obe smeri).
Podoben problem sem imel na eni Genius navigator 900 BT, na drugi pa ne.
Driverji so zadnji originalni, isti problem pa se pojavlja na različnih računalnikih, tako da ni povezan z BT ali OS.
Je imel kdo podobne težave in jih je odpravil, ali se naj sklicujem na stvarno napako?
brizgo ::
Jaz imam čisto isti problem. Najprej sem imel 1,5 let Genius 900 BT in je delovala brez problemov, nato pa so se pojavili ti problemi s scrollanjem in sem zaradi tega šel kupiti novo miš Genius 905 BT, pri kateri pa se je že po parih mesecih začel isti problem.
Razmišljal sem ali je to morda zaradi uporabe polnilnih baterij, da se miški malo zmeša.
Uporabljaš tudi ti polnilne baterije?
Si ti uveljavljal garancijo nad miško?
Razmišljal sem ali je to morda zaradi uporabe polnilnih baterij, da se miški malo zmeša.
Uporabljaš tudi ti polnilne baterije?
Si ti uveljavljal garancijo nad miško?
Tomas 33 ::
Na koncu sem uveljavil garancijo.
So mi zamenjali z novo, ki sem jo takoj preveril in zaenkrat dela.
Uporabljam pa povssod polnilne baterije, kar verjetno ne vpliva na delovanje.
Za mojo BT 900 mi celo točno izpiše polnost baterij v Mouse properties /Bluetooth (Lenovo r500).
So mi zamenjali z novo, ki sem jo takoj preveril in zaenkrat dela.
Uporabljam pa povssod polnilne baterije, kar verjetno ne vpliva na delovanje.
Za mojo BT 900 mi celo točno izpiše polnost baterij v Mouse properties /Bluetooth (Lenovo r500).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bluetooth miškaOddelek: Kaj kupiti | 4699 (2909) | killa bee |
» | Genius bluetooth mišOddelek: Pomoč in nasveti | 588 (546) | Onlyx |
» | Katero Gaming miško do 30€ (+/- 5€)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6539 (5729) | TOP |
» | Kako miško kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6606 (5086) | erzy |
» | Katera bluetooth miška?Oddelek: Kaj kupiti | 1579 (1482) | maticm |