Forum » Zvok in slika » DVD + COMP + TV
DVD + COMP + TV
Mare3 ::
Zanima me kako bi lahko povezal DVD player z računalnikom in TV-jem ker bi rad imel zvok preko dvd playerja. Zvočniki so priklopljeni v dvd zdaj me pa zanima kaj vse potrebujem da lahko povežem z televizorjem in računalnikom da bo zvok delal ko bom gledal film na tv-ju in muzika na računalniku. Če je mogoče to storiti bi lepo prosil za pomoč. Prilagam še slike priključkov na DVD-ju in TV-ju:
rezator ::
http://en.kioskea.net/contents/pratique...
Tukaj maš link. enako ti ej z dvdjom kut tukak piše za wi fi :D
tak kabel
rabiš
ta stran leva gre v dvd desna pa v rač tam kjer maš zvočnike prklopjene na kompu
Tukaj maš link. enako ti ej z dvdjom kut tukak piše za wi fi :D
tak kabel
rabiš
ta stran leva gre v dvd desna pa v rač tam kjer maš zvočnike prklopjene na kompu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rezator ()
Ja sam kako bom pol tv prklopu če bom ta kabel dal v dvd ni več prostora za druge kable. A obstaja kakšen razdelil za to levo stran kabla? Ker iz TV-ja v dvd gre isto tak kabel samo da je iz obeh strani dvojni priključek.
St235 ::
Po slikisodeč imaš samo en audi vhod na dvd playerju, kar pomeni samo eno napravo. Čudi me da dvd nima še koksialnega ali optičnega vhoda. Poglej če ima dvd na skrajno levi strani zadnje stranice (na slike se vidi), optičen vhod. Moral bi bit podben tistemu na televiziji. Če ja, potem tv poveži preko optike, računalnika pa preko zgoraj omenjenega kabla. Drugače obstajajo tudi razdelilci, da lahko dve naprave priklopiš na en vhod. Taki majhni y chinch razdelilci. Sam ti to odsvetujem, ker ni zdravo za DVD pa tudi zvok pride očitno popačen.
Ok odločil sem se da računalnik ne bo priklopljen, zanima me samo še nekaj: ko gledam tv zvok prek DVD-ja dela na zvočnikih od DVD-ja, ko je pa na računalniku muzika (povezan je z hdmi kablom) je pa zvok na TV-ju, zakaj se zvok ne predvaja enako prek DVD-ja na zvočnike?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10913 (10188) | T-Majo |
» | LCD TV -> dvd hišni kino.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5275 (5058) | Zako |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4021 (3764) | Okapi |
» | 5.1 zvočniki na LCDOddelek: Zvok in slika | 1452 (1331) | canz |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2612 (2370) | Cjek |