Forum » Loža » Nakup kompresorja
Nakup kompresorja
Rias Gremory ::
Pozdravljeni!
Iščem primeren kompresor ki se bo uporabljal za polnjenje raznih gum in tudi za čiščenje računalnika.
Budget je približno do 110€ (lahko več če upraviči boljšo kakovost oz. zmogljivost). Zdi se mi da bo tam nekje 8 barov zadosti. Rabim tudi razne nastavke za polnjenje.
Lp, LinksysOne
Iščem primeren kompresor ki se bo uporabljal za polnjenje raznih gum in tudi za čiščenje računalnika.
Budget je približno do 110€ (lahko več če upraviči boljšo kakovost oz. zmogljivost). Zdi se mi da bo tam nekje 8 barov zadosti. Rabim tudi razne nastavke za polnjenje.
Lp, LinksysOne
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
- spremenilo: Rias Gremory ()
Riff ::
evo kaj takega najdeš v Merkurju, imajo pa tud nastavke če jih ne dobiš zraven:
http://www.merkur.si/delavnica/stroji-i...
drgač pa poglej za rabljene na bolhi mogoče se najde kakšen cenejši
drgač pa poglej za rabljene na bolhi mogoče se najde kakšen cenejši
SkIDiver ::
Za namene, ki si jih napisal poseži po prvem Riff-ovem predlogu. Razlika je v L/min, kar bo verjetno dovolj prva izbira, če ne želiš globlje poseči v denarnico, čeprav je razlika v ceni 10€.
Če imaš namen uporabiti kompresor tudi za kak paintbrush ali kaj podobnega pa poglej za modele, ki imajo tudi izhod z reguliranim tlakom. Načeloma pa lahko tudi kasneje dodaš regulator tlaka.
Če imaš namen uporabiti kompresor tudi za kak paintbrush ali kaj podobnega pa poglej za modele, ki imajo tudi izhod z reguliranim tlakom. Načeloma pa lahko tudi kasneje dodaš regulator tlaka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
T0RN4D0 ::
Jaz sem ga vzel v merkatorju, mislim da je bil 110€ z osnovnim priborom (navadna pištola, pištola za pumpanje in nekaj nastavkov in pištola za barvanje). Imajo pa te osnovne 24l 8bar 1.5 do 2hp kompresorje v vseh gradbenih trgovinah po dobrih 100€.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Opkow ::
Ce res rabis samo za gume pumpat in prah pihat, potem raje vzemi to...
KOMPRESOR NU AIR BOXY
je par 10 eur cenejsi.
Par mesecev nazaj sem nekaj podobnega kupil v Hoferju, kjer so ga imeli v akciji. Bil je 65 EUR.
Za ta denar dobra zadeva.
Je pa brez tlacne posode za zrak. Kar pomeni, da ropota, dokler ga ne ugasnes. :)
KOMPRESOR NU AIR BOXY
je par 10 eur cenejsi.
Par mesecev nazaj sem nekaj podobnega kupil v Hoferju, kjer so ga imeli v akciji. Bil je 65 EUR.
Za ta denar dobra zadeva.
Je pa brez tlacne posode za zrak. Kar pomeni, da ropota, dokler ga ne ugasnes. :)
Desty ::
Ima kdo kakšen dober predlog za kompresor za hidrofor? Torej, kompresor mora zdržati 3 bare pri IZPODRIVANJU VODE, kar ni isto kot samo polnjenje zraka. Rabim neko (dokaj) majhno varianto, do 80€. Nabavil že par različnih mini kompresorjev, tisti plastični majhni za 12/220V in to gre rakom žvižgat po eni minuti, pa čeprav naj bi zdržali 8 barov. Pač rabim nekaj za izpodrivanje vode v bojlerju.
WhiteWolf ::
Ve mogoče kdo, če je kakšna bistvena razlika med kompresorjema iz LIDLA ali HOFERJA, cena je namreč enaka?
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
Good Guy ::
Da se mal vrinem.
rabim čimtišji kompresor, ker ga bom meu u hiši (servis računalnikov ipd opreme)
cena niti ni toliko važna
rabim čimtišji kompresor, ker ga bom meu u hiši (servis računalnikov ipd opreme)
cena niti ni toliko važna
mailer ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
T0RN4D0 ::
Ve mogoče kdo, če je kakšna bistvena razlika med kompresorjema iz LIDLA ali HOFERJA, cena je namreč enaka?
Hoferjev je moder, lidlov pa zelen.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri zračni kompresor?Oddelek: Loža | 7644 (1505) | Gregor5816 |
» | Majhen kompresor za domačo uporaboOddelek: Kaj kupiti | 6167 (4051) | SmeskoSnezak |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1021) | Loser |
» | Zračni kompresor ... Na kaj biti pozoren pri nakupu?Oddelek: Loža | 17421 (9560) | ShowDown |
» | Stisnjen zrakOddelek: Kaj kupiti | 2819 (2501) | St235 |