Forum » Omrežja in internet » Kako "pohekati" geslo za dostop do routerja
Kako "pohekati" geslo za dostop do routerja
dolenc ::
Torej ne vem kako mi je to uspelo ampak sem se zaklenil vn na svojem routerju.
In sicer sem spremenil geslo, nisem zbrisal tistih zvezdic v oknu za staro geslo ampak sem samo doštukal 123. Torej je bilo ****123.
Sedaj se mi pa router ne pusti prijavit na njega ne s starim geslom, ne z novim, sem probov tudi vtipkati zvezdice :)
Router je nek buffalo in ima naložen tomato firmware.
Vem, da ga lahko resetiram z gumbom, ampak imam na njemu shranjeno mac listo uporabnikov (cca 20) in bo cela jeba če bom vse te izgubil. Drugih wifi zaščit nimam, samo skrit ssid in dovoljeno samo izbranim mac naslovom.
Povezan sem preko wirelesa, lahko grem pa tudi na kabel, mislim pa da isto zahteva geslo. Vse seveda normalno lavfa, samo do konzole ne morem.
Ali obstaja kak drug način, da geslo porušim?
In sicer sem spremenil geslo, nisem zbrisal tistih zvezdic v oknu za staro geslo ampak sem samo doštukal 123. Torej je bilo ****123.
Sedaj se mi pa router ne pusti prijavit na njega ne s starim geslom, ne z novim, sem probov tudi vtipkati zvezdice :)
Router je nek buffalo in ima naložen tomato firmware.
Vem, da ga lahko resetiram z gumbom, ampak imam na njemu shranjeno mac listo uporabnikov (cca 20) in bo cela jeba če bom vse te izgubil. Drugih wifi zaščit nimam, samo skrit ssid in dovoljeno samo izbranim mac naslovom.
Povezan sem preko wirelesa, lahko grem pa tudi na kabel, mislim pa da isto zahteva geslo. Vse seveda normalno lavfa, samo do konzole ne morem.
Ali obstaja kak drug način, da geslo porušim?
dolenc ::
Žal, sem že probov.
Sej v najslabšem primeru ga bom pač resetiru, sam sem siguren, da se da še kej naredit.
Sej v najslabšem primeru ga bom pač resetiru, sam sem siguren, da se da še kej naredit.
TyKee ::
Probaj
root/(none)
admin/admin
admin/password
sicer sem pa sedaj malo bolje prebral. Spreminjal si geslo...
Ocitno so ga zmrdale zvezdice. :)
Reboot.
root/(none)
admin/admin
admin/password
sicer sem pa sedaj malo bolje prebral. Spreminjal si geslo...
Ocitno so ga zmrdale zvezdice. :)
Reboot.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TyKee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WordPress 5.0Oddelek: Izdelava spletišč | 3132 (2407) | Netrunner |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11621 (9132) | Kyou |
» | Kdo je na mojem WI-FIOddelek: Omrežja in internet | 3352 (2793) | gregy |
» | Ja ja spet "Pozabljeno geslo" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6799 (5244) | bosmla |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64816 (28511) | JoskoMacher |