Forum » Kaj kupiti » Fascikli, kovčki za cedeje 150+ --> kje kupiti
Fascikli, kovčki za cedeje 150+ --> kje kupiti
Intl ::
Kje bi lahko kupil nekakšen kovček ali kaj podobnega, kamor bi lahko
shranil recimo 150 cedejev ali vec?
Do sedaj jih imam v torti po 50 kom, vendar imam občutek, da tako hranjenje cedejev ni ravno najboljše. Bolj ko segam po [torti] bolj se mi zdi da so le ti zravsani. V tako ˝shrambo˝cedejev sem pripravljen investirati max: 50 €.
Ima kdo kakšno idejo, kje bi lahko kupil kaj takega?
shranil recimo 150 cedejev ali vec?
Do sedaj jih imam v torti po 50 kom, vendar imam občutek, da tako hranjenje cedejev ni ravno najboljše. Bolj ko segam po [torti] bolj se mi zdi da so le ti zravsani. V tako ˝shrambo˝cedejev sem pripravljen investirati max: 50 €.
Ima kdo kakšno idejo, kje bi lahko kupil kaj takega?
Sergio ::
BOF, BTC, Ljubljana.
Škatla za 200 cedejev te pride 10 jurjev, taka usnjena pa 11.
Škatla za 200 cedejev te pride 10 jurjev, taka usnjena pa 11.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Jux ::
Kovcek za 280 al 290 cdjev 11k sit v Bigbangu. Jst sm si sicer raj prbiv taksnga za 92 cdjev, ker mi bl sede na polico. Scekiri, itak majo se kr izbire od znamke caselogic.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Intl ::
Sergio, Jux --> hvala vama. Nevem, kako to da mi ni padlo na kraj pameti za ta BigBang. Grem jutri tja mal počekirat. Lp
b ::
Jaz sem kupil kovcek za 5 jurjev, v katerega gre 90 CD-jev (v jewel case-u). Zlo fino ko gres kam vrtet musko s CD-jev. Aja, kovcek je pa nek tak obrtniski, noter ima tudi prostor za kladivo in take zadeve, ampak vse odvecne stvari sem vec postrgal, tko da je uporaben samo za CD-je sedaj :-) Kupil pa sem ga nekje v BTC-ju, ne spomnim se vec kje. Bauhaus verjetno.
lp,
Borut.
lp,
Borut.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Strešni nosilec - thule ali kaj drugega?Oddelek: Loža | 1917 (1364) | WizzardOfOZ |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10020 (6344) | jastreb |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6552 (4463) | pingo76 |
» | cd-jiOddelek: Kaj kupiti | 2015 (1622) | frenk |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8841 (6256) | City |