Forum » Pomoč in nasveti » CDRW TEAC -ne posname dobro audio
CDRW TEAC -ne posname dobro audio
borutz ::
Zanima me sledece:
imam cdrw teac 40x
ko posnamem audio cd mi pri poslusanju po priblizno 40 minutah za sekundo odreze zvok.
zvok se prekine za sekundo nato pa spet normalno naprej.to naredi pri skoraj vsakem cd-ju.
Ima kdo kaksno idejo kaj bi bilo lahko narobe?
So mogoce cd-ji?snemam na mullerjeve cd-je.
Hitrost pisanja pa uporabljam 8x in pa nerota.
Hvala za pomoc
imam cdrw teac 40x
ko posnamem audio cd mi pri poslusanju po priblizno 40 minutah za sekundo odreze zvok.
zvok se prekine za sekundo nato pa spet normalno naprej.to naredi pri skoraj vsakem cd-ju.
Ima kdo kaksno idejo kaj bi bilo lahko narobe?
So mogoce cd-ji?snemam na mullerjeve cd-je.
Hitrost pisanja pa uporabljam 8x in pa nerota.
Hvala za pomoc
JLP ::
Jest bi posumu medij. Kle fotr posname goro glasbenih CDjov (tud z 8x, včasih pa tud več) pa ni blo še nobenih problemov sploh.
Live long and prosper!
whatever ::
Jst sn tele mullerjeve cdje sprobu z nero cd quality test pa mi vedno javi errorje - na praznem čist novem cdju je ene 20 errorjev, na posnetem pa iber velik, mi je metal cifre okol 500 ven... Drugih cdjev pa še nisem probal, sem hotu stestiran enga 650 mb pioneerjevga pa sploh ne morem kliknat na start ko zaženem cd quality test...??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali z naraščanjem hitrosti pri peki cd-jev pada kvaliteta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (1096) | TheJack |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6661 (4572) | pingo76 |
» | Joker Syrotka CD-R mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 2178 (1225) | flipflop |
» | Teac 48x12x48 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1750 (1381) | TheJack |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8976 (6391) | City |