Forum » Konzole » Xbox360 na LCD Monitor (Nastavitve)
Xbox360 na LCD Monitor (Nastavitve)
luvex86 ::
Pred nekaj dnevi sem si kupil orginalni VGA kabel da lahko priklopim konzolo na LCD monitor, sedaj pa me zanima kakšno resulucijo moram nastaviti ter druge nastavitve da bo čim bolj kakovostna slika. Imam LCD monitor (LG FLATRON W2252TQ) in kako se vam zdi uporaben ta monitor za mojo konzolo?
Hvala za info
Lp!
Hvala za info
Lp!
Mavrik ::
Resolucijo nastaviš enako, kot jo ima tvoj monitor nativno. Če ne moreš, potem nastavi tako, da ima enako razmerje slike (4:3, 16:9, 16:10).
The truth is rarely pure and never simple.
luvex86 ::
Kr nerodno me je vprašat, ampak druge rešitve nimam. Nikakor nevem kako naj priklopim kabla za zvok na vga kablu. Poiskusil sem že skoraj vse možnosti ampak zaman, no enkrat mi je celo neki ratal ampak nevem kako, sam pa nisem mogel glasnosti spreminjat na zvočnikih in mislim tudi da ni lučka gorela na zvočniku, in je zvok prihajal samo iz ojačevalca ki je bil zelo glasen in moteč. Sedaj vas prosim da mi čimprej pomagate rešit situacijo da bo tako kot mora bit. Torej kako priklopim? Zraven vam dodajam sliko ojačevalca oz. kablovja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: luvex86 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10976 (5587) | Pyr0Beast |
» | zvočniki 5.1+lcdOddelek: Pomoč in nasveti | 2296 (1771) | ;-) |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4022 (3765) | Okapi |
» | Kako priklopit dvb-c sprejemnik na lcd monitorOddelek: Zvok in slika | 2918 (2754) | bond007 |
» | zvočniki ne delajo večOddelek: Zvok in slika | 2355 (2159) | A. Smith |