Forum » Konzole » PSP
PSP
koro13 ::
Zanima me kako povezati PSP z računalnikom. Sam sem namreč izgubil navodila zanj in pa cede za zaznavanje psp, ter kabel za povezavo zanj. Ko priključim psp na računalnik, mi psp ne zazna ker nimam nekega programa zanj (zanima me kje lahko na netu dobiš kakšen tak program). Na psp si bi rad predvajal glasba vendar nimam tega cd-ja in pa kabla za povezavo. Je vredu kabel za povezavo Nokie n95 (enako velika vtićnica). Prosim povejte kje bi lahko kobil te manjajoče stvari za psp ali pa programe,da mi ga bo zaznalo, saj se že dolgo ukvarjam z tem...Vsaj,da mi ga bo zaznalo imam 2 psp-ja stari in novi model, res prosim za pomoč!!!
HVALA in LP
HVALA in LP
hojnikb ::
PSP ti more zaznat ko ga prkjučiš v komp, brez driverjev.Morš pa pr nekaterih starejših fw it pod system settings pa usb connection.
#brezpodpisa
Evo čist dela, res Tnks:)
Zakaj pa mi ne prikaže mape ISO na memory card?
Zakaj pa mi ne prikaže mape ISO na memory card?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koro13 ()
Na eni memory card je že datoteka ISO- tam mi pokaže igro, na 2. memory card pa ne vem kako ustvariti datoteko ISO(ne pokaže mi igre v psp-ju)
LP
LP
hojnikb ::
na drugi kartici nardiš mapo ISO in daš v to mapo ISO datoteko (igrco).More delat.Če ne dela formatiraš in nardiš isto.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSP - pomočOddelek: Konzole | 4063 (1515) | hojnikb |
» | Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 47733 (20097) | Peter6 |
» | PSP-3004Oddelek: Konzole | 2578 (2361) | levstek |
⊘ | PSP--igre--odklep...Oddelek: Konzole | 2529 (2403) | Gandalfar |
» | PSP "napaka"Oddelek: Pomoč in nasveti | 3655 (3394) | hojnikb |