Forum » Loža » Svetleče flourescentne palčke
Svetleče flourescentne palčke
kratos ::
Lep pozdrav
Torej imam eno uprašanje, zanima me kako so tiste flourescentne palčke ki jih prelomiš in zažarijo škodljive za kožo, ker moj namen je da tiste palčke predrem in se z tistim namažem, zanima me če so v teh palčkah različne kemiske sestavine (torej če so vse paličice na trgu napolnjene z isto kemijo ali različno) ? Ker nekaj časa nazaj smo isto naredili vendar iz drugih palčk (druga različica - debelejše) kot bi jih zdej kupil in ni bilo nobenih motenj kože ali kaj takega zato me zanima če je to varno ?
Prilagam še sliko teh paličic:
Hvala za odgovor in lp
Torej imam eno uprašanje, zanima me kako so tiste flourescentne palčke ki jih prelomiš in zažarijo škodljive za kožo, ker moj namen je da tiste palčke predrem in se z tistim namažem, zanima me če so v teh palčkah različne kemiske sestavine (torej če so vse paličice na trgu napolnjene z isto kemijo ali različno) ? Ker nekaj časa nazaj smo isto naredili vendar iz drugih palčk (druga različica - debelejše) kot bi jih zdej kupil in ni bilo nobenih motenj kože ali kaj takega zato me zanima če je to varno ?
Prilagam še sliko teh paličic:
Hvala za odgovor in lp
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: STASI ()
koyotee ::
dvomim da zadeva dela, če je izven palčke
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Steinkauz ::
Zakaj pa nebi. Ko zmešaš kemikalije jim je vseen kje so. In je kolega se enkrat zeno ogromno palčko pošprical po celem telesu. Po 10ih minutah totalni glavobol in slabost, tko da odsvetujem
Za po telesu maš uv ličila.
Aja drugač palčke maš pa tut na DX:
http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
Za po telesu maš uv ličila.
Aja drugač palčke maš pa tut na DX:
http://www.dealextreme.com/details.dx/s...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Čiščenje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2529 (2263) | dzinks63 |
» | Make up pri puncah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13371 (10272) | Kamran |
» | Ati Radeon HD 5850 1GB ne zazna ramaOddelek: Strojna oprema | 2613 (2207) | opeter |
» | ram ddr3 problemOddelek: Kaj kupiti | 1285 (1234) | listje123 |
» | kako naviti procesor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4403 (4106) | biokill |