Forum » Navijanje » Ma kdo BIOS za Inno3D GF2-MX400 ? (neuspeli OC...)
Ma kdo BIOS za Inno3D GF2-MX400 ? (neuspeli OC...)
Brane2 ::
Neki sem se igral s friziranjem zadeve in prignal clk do
245/195 MHz, stvar mel vklučeno nekaj dni in je delala 1/1.
No, nocoj sem dal en pošten hladilnik na GPU, ga navil na 255 MHz, ko se mu je strklalo. Resetiram zadevo in nič.
Domnevam, da je program vpisal startup parametre v FLASH in da se stvar sedaj ne zna sama štartat (začne na previsokem clocku).
A ma kdo vsebino originalnega FLASha, da jo (v programatorju) zaprogramiram nazaj ?
245/195 MHz, stvar mel vklučeno nekaj dni in je delala 1/1.
No, nocoj sem dal en pošten hladilnik na GPU, ga navil na 255 MHz, ko se mu je strklalo. Resetiram zadevo in nič.
Domnevam, da je program vpisal startup parametre v FLASH in da se stvar sedaj ne zna sama štartat (začne na previsokem clocku).
A ma kdo vsebino originalnega FLASha, da jo (v programatorju) zaprogramiram nazaj ?
ferdo ::
jzt mogoče. javi mi na e-mail
pa se tam naprej zmenva.
webcomp.volja.net
mam program nVIDIA BIOS editor
mam isto grafično, sm nevem kaj ti bo to pomagajo, k je zihr vse crknlo .
pa se tam naprej zmenva.
webcomp.volja.net
mam program nVIDIA BIOS editor
mam isto grafično, sm nevem kaj ti bo to pomagajo, k je zihr vse crknlo .
The-B ::
a je možno da je pr mojmu Manli gf 2mx400, ista zadeva, ker ne verjamem da sem ga skuru.....
Kako to resetiraš bios??
Drgač pa ko mam not to grafično, se sploh ne odziva al pa tko zapiska kot da nebi mel grafične not??
Kako to resetiraš bios??
Drgač pa ko mam not to grafično, se sploh ne odziva al pa tko zapiska kot da nebi mel grafične not??
ferdo ::
morš met dve grafične eno na PCI in tisto ki je na AGP k jo hočš sflešat
u biosu nastimaš boot from PCI
to je prvi korak
pol pa nekaku sflešaš bios na AGP grafični, sm meu ene paperje pa so nekej založeni.
zajebano je tole pobje.
se pa da zrihtat.
u biosu nastimaš boot from PCI
to je prvi korak
pol pa nekaku sflešaš bios na AGP grafični, sm meu ene paperje pa so nekej založeni.
zajebano je tole pobje.
se pa da zrihtat.
Brane2 ::
Ni zajebano, če maš vsebino BIOS-a , ki jo hočeš not zapeč in pa programator čipov.
Odlotaš čip dol, ga sprogramiraš, zalotaš podnožje na kartico in ga vstaviš v podnožje. Meni do popolnosti manjka samo še BIOS...
Odlotaš čip dol, ga sprogramiraš, zalotaš podnožje na kartico in ga vstaviš v podnožje. Meni do popolnosti manjka samo še BIOS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov sistem - se splača najnovejše zadeve? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4254 (2728) | RC14 |
» | BIOS Ti4200 HELP !Oddelek: Strojna oprema | 778 (699) | AndreySt |
» | BIOS FLASH - Problem - NUJNOOddelek: Pomoč in nasveti | 2005 (1757) | steiner |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4132 (3431) | TribesMan |
» | grafična+biosOddelek: Pomoč in nasveti | 957 (805) | Spajky |