» »

Elite K7S5A multiplikator?!?

Elite K7S5A multiplikator?!?

McKinda ::

Mam K7S5A in me zanima če ma kdo kak link do BIOS-a , s katerim lahko pridobim opcijo da si spreminjam multiplikator....
Procesor je Duron 1Ghz mostičke L1 pa sm že prebarvu...Ali bi se mogoče opcija u BIOS-u mogla sama odklenit?!?

mile ::

Če boš hotu multiplikator spreminjat, si priprav spajkalnik.:P

Tr0n ::

no multi @ elite

morphling1 ::

Je mogoče, ampak kot je rekel mile, lot mašino moraš znat kar dobro uporabljat, modifikacija je kar zahtevna, po njej pa lahko premikaš mp z dip stikalci, pa še voltmod za cpu in ddr je tudi možen seveda. Če res misliš to delat lahko poiščem.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

ferdo ::

http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ulti...

tlele pejt, pa srečno, če si zagret al pa ogret za to stvar boš že najdu vse kar hočš:D

stvar j epa taka da je tolk dela stem da te hitr mine...

če pa ne!, pa en šnopc na hitr, pa hitr pajkat:D

so rekli majhni talibančki, da se da use!
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

na tem forumu maš vse za to plato in vidš kake probleme ma folk s to plato. jzt mam tut to plato pa mi uredu dela. večina jih modificera in majo pol probleme -> beri: če se ti roka trese, ko delaš tisto....:D

zmodaš lahk skor use, mal pobrskej boš že najdu. jzt sm tuki use najdu, pa se nism nč spravu spajkat kr bi zihr kej zajebu -> nism alkoholik:D
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Nasrečo mam 2 kolega k obvladata sceno...
En je kronik druh pa električar tako da je kr spreten pri cinjenju...u skrajni sili lahko pa tut fotr kej prcin...pa tut kšn štamprle rukne..:D
Če se bo kej zgodilo poročam o posledicah...Upam da dobrih!:D
Zdej mam Duron 1Ghz pa sm ga na 1133 Mhz spravu z FSBjem (112/112).Dela fajn pa 41 stopinj ma z Vulcanotam :D
Hočem tja do ene 1.4Ghz >:D

velik sreče, pa da se nebote zapil! :D
lahko rata precej veselo, pol bodo pa diode namest uporov kje prlotane:)

Jah...priprave globoke in intenzivne (5dcl kozarc)..Glede diod pa tko....če bodo diodice gor bo pa bl light show scena!:D :D :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri procesor za mojo matično?

Oddelek: Kaj kupiti
301921 (1421) boštjan
»

Nov Procesor! AMPAK KATERI?

Oddelek: Kaj kupiti
271990 (1494) Dead_Eye
»

Problem novi barton 2600 vs.2×512 vs.epox 8rda+!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
523591 (2948) kajzer
»

Navijanje AMD 1Ghz

442200 (1664) OwcA
»

težave z spreminjanjem množilnika!

211132 (910) VASkO

Več podobnih tem