Forum » Kaj kupiti » nov sistem - se splača najnovejše zadeve?
nov sistem - se splača najnovejše zadeve?
Roadkill ::
Tole ni vent, ampak samo neka okrasna ploščica. Malo poglej kakih dimenzij bi moral biti tale vent...
hostar ::
Sem pogledal spodnjo sliko in se lepo vidi ventilator, če ne drugega se vidi napajalna žička. Drugače je pa isti ventilator na NB na plati K8NS ULTRA in ne ULTRA 939.
ddeben ::
No...ce ne drugega se vidi napajalna zicka ja... Ceprav vidim ventilator. Bom js mal povprasal naslednjic ko grem tja nekaj kupit kako je s tem.
Zdej pa se nekaj:
Prisu sm do nakupa graficne kartice Pa se ne morm odlocit katero vzet.
Denarja je nekje do 130k.
Razmisljam nekje v rangu gf6800gt ali pa ati 850xt. Grafa mora biti na pci-e.
Ker je toliko firm ki prodajajo iste grafe, verjamem da so le razlike v kaksni stvari- zato vas naprosam za nasvete katero je najbolj smotrno vzet.
P.s. Zadrzte se komentarjev, kot so..."A si ti nor de devas tolko za grafo"...
Zdej pa se nekaj:
Prisu sm do nakupa graficne kartice Pa se ne morm odlocit katero vzet.
Denarja je nekje do 130k.
Razmisljam nekje v rangu gf6800gt ali pa ati 850xt. Grafa mora biti na pci-e.
Ker je toliko firm ki prodajajo iste grafe, verjamem da so le razlike v kaksni stvari- zato vas naprosam za nasvete katero je najbolj smotrno vzet.
P.s. Zadrzte se komentarjev, kot so..."A si ti nor de devas tolko za grafo"...
boštjan ::
lahko x850XT,a kolko sem pregledo teste je recimo x800XL,ki pride manj kot 100k,skoraj enako hitra ali celo boljša od x800pro
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
DominusSLO ::
ddeben
Kateri ferrari gre hitreje? Tisti s 420 konji ali tisti s 520 konji? Mislim kaj nas zafrkavaš al te res ne zanima kaj je kaj?
Kateri ferrari gre hitreje? Tisti s 420 konji ali tisti s 520 konji? Mislim kaj nas zafrkavaš al te res ne zanima kaj je kaj?
ddeben ::
Ups...bral sem tisti test tm, pa nism opazu tist ob strani.
Em torej club 3d x850xt - je ta kartica primerljiv ali boljsa od 6800gt oz. ultra?
Em torej club 3d x850xt - je ta kartica primerljiv ali boljsa od 6800gt oz. ultra?
montenegro ::
ddeben X850XT je trenutno najhitrejša. Dej prosim te lepo saj v raznih testih vidiš koliko pik doseže posamezna grafična. Kolikor vem pogovor v forumih poteka tako, da tudi sam kaj poiščeš po netu, ne pa da drugi iščejo podatke zate. Malo pogooglej in boš hitro našel kak primerjalni test od X850XT. Aha pa še to več pik je običajno bolje in hitreje.
RC14 ::
ddeben:
X850XT je trenutno najhitrejša kartica tako kot je že povedal montenegro. No hitrejša je še X850XT PE vendar mislim da je pri nas ni. Če denar ni ovira jo kupi, drugače pa vzami raje 6800GT in jo naviješ na ULTRA frekvence in še čez.
6800 Ultra sicer v večini primerih rahlo zaostaja za X850XT ampak so razlike minimalne, ponekod pa tudi prekaša X850XT-a - primer v doom3, Lock on in še kje. Odločitev je seveda tvoja, če so ti full pomembne pike v 3D markih potem vzami X850XT, če ne pa vzami 6800GT in jo navij ( večina se dobro navijajo- mimogrede jaz sem svojo navil na 448/1180 . Razlike med eno in drugo ne boš opazil med igranjem v igrah.
Lp
X850XT je trenutno najhitrejša kartica tako kot je že povedal montenegro. No hitrejša je še X850XT PE vendar mislim da je pri nas ni. Če denar ni ovira jo kupi, drugače pa vzami raje 6800GT in jo naviješ na ULTRA frekvence in še čez.
6800 Ultra sicer v večini primerih rahlo zaostaja za X850XT ampak so razlike minimalne, ponekod pa tudi prekaša X850XT-a - primer v doom3, Lock on in še kje. Odločitev je seveda tvoja, če so ti full pomembne pike v 3D markih potem vzami X850XT, če ne pa vzami 6800GT in jo navij ( večina se dobro navijajo- mimogrede jaz sem svojo navil na 448/1180 . Razlike med eno in drugo ne boš opazil med igranjem v igrah.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup novega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6798 (5720) | mtosev |
» | Mnenje o računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6032 (5008) | Kato |
» | 250.000,00Oddelek: Kaj kupiti | 3181 (2658) | zdrifko |
» | Katero graficno kartico uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 12000 (8536) | mtosev |
» | kupujem računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1459 (1243) | para-site |