» »

HTC Desire

HTC Desire

««
46 / 55
»»

PrimozR ::

LeeDroid 2.4 ne priporočam pretirano, ravnokar se je telefonu popolnoma zmešalo. Že cel dan je bil nenormalno počasen, podatkovno povezavo je ves čas preklapljal - vklopil je HSDPA, stran se je na pol naložila, nakar je preklopil le na UMTS - podatkovna povezava je seveda padla (puščici za gor/dol sta postali sivi), tako kakih 20 sekund, nato pa nazaj na HSDPA, da se je stran naložila. Ko sem ga rebootal sem v tistem power meniju izbral reboot in običajno reboot opcijo. Zadeva se ni zbootala niti po več poizkusih, sledil je restore backupa. Na srečo sme backupiral po tem, ko sem teleofn skonfiguriral.

hojnikb ::

No men na leedroidu 2.4 tak po obrokih dela g-sensor.prej pa je stvar delala čist ok.
na Leedroid 3.0.2 pa mi g-sensor sploh ne dela (vsaj ne v aplikacijah)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

A mogoče še kdo drug priporoča enega izmed Sense ROMov? Je še kaj drugega pametnega razen MODACO?

hojnikb ::

mogoče kej od rcmix ?
#brezpodpisa

Mare3 ::

Offtopic ampak bi lahko dobil kje slovenska navodila kako naložiti custom rom na telefon?

masterpsi ::

a še kdo čaka "desire s"? http://www.gsmarena.com/htc_desire_s-37...

Sicer ni bistvene razlike med obstoječim desire HD - razen velikosti. Pri Mobitelu pravijo, da ga dobijo po praznikih... upam da cena ne bo 400€.

Zgodovina sprememb…

slovenc5 ::

pametni čakajo samsung galaxy i9100 s2

masterpsi ::

eh, pol lahko samo čakaš, ker ko pride ta ven, bo že nov boljši oznanjen.

Desire S mi je všeč, ker je manjši od ostalih - 3.7". že ta mi bo čudno stal v žepu... si bo treba 1 etui omislit.

Vanadium ::

@ masterpsi: Jaz ga tudi čakam, simobil ga tudi baje dobi po praznikih.

@ slovenc: kakor kdo, jaz čakam tega ker hočem met soliden telefon ko ga primem da ne škripa in unibody design je tu zakon, pa tudi battery life bo pomoje boljši kakor pri SG2

dev ::

Pomoje se vam pa splača počakat na večjo ponudbo telefonov z dual core procesorji (npr. htc sensation, ki bo najverjetne dobavljiv nekje avgusta). Če ne druzga se bojo vsaj ostali pocenil mal - predvidevam, da se nakup najbolj splača nekje jeseni oz. proti koncu leta. Lp
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

IvoJan ::

itak vsi proizvajalci s svojimi aparati ciljajo na konec leta, enkrat proti bozicu. darila pa to :)
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

pharaon ::

Uporablja kdo kak armband za telefon? Na primer za tek, kolesarjenje ipd?
Bi si ga kupil, samo je dokaj slaba izbira tisith, ki bi jih poslali v našo malo deželo.

Imel bi tega:
http://www.amazon.com/igadgitz-Resistan...

Na ebayu sploh ne najdem tega izdelka, samo na amazonu, tam pa ne pošiljajo v slo. Na ebayu je sicer polno takšnih etuijev, tako da če ne bo šlo drugače, bom vzel kako alternativo.

Priporoča kdo kaj drugega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pharaon ()

Kekec ::

Jaz sem ga kupil na dealextrem-u

Lahko daš link do tistega, ki si ga kupil? Povej kako se obnese. Kako je z luknjami za slušalke? Je vodotesen?

Kekec ::

kitara8 ::

evo desire s je pršu na simobil. 290 na orto u nulo. upam da se kmalu poceni. če ga gdo nabavi naj pove kašni so vtisi, kr ga imam namen nabavt.

Itak ga vzameš z midi plus, potem je pa 140 €. Kar se tiče telefonov ima SImobil (s podatki) RES dobre cene.

je pa tudi pri Mobitelu, 340 brez akcije, 240 s 100 MB, 190 s 500 in 150 z 2 GB podatki mesečno. Občutno dražje od SImobila, poleg dejstva, da je Simobilovih +300 MB podatkov 6 € mesečno cenejših od +500 podatkov pri mobitelu.

JayKay ::

je pa omrežje izven mest obupno...pa ti nič tolko data allowance ne pomaga :)

Joj, ne mi s tem no. Pa že skoraj odločen sem v menjavo operaterja :P

Meni simobil povsod super lovi :) sem si pa vzel se dodatne 3gb prenosa :)

urosh ::

@PIPI - kje si našel ceno 340? v prosti prodaji je "rahlo" več - http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra... - 465,60€

urosh ::

340 je podaljšanje brez dodatnih (internet) storitev. Prosta prodaja je seveda več...

urosh z običajno naročnino je bilo mišljeno ja. Mea culpa.

bajsibajsi ::

Ze nekaj casa opazam problem s posiljanjem sporocil v tujino, kjer mi program za sporocilo samodejno zamenjuje stevilko. Tako tisti osnovni, kot tudi npr. SMS GO Pro. To se dogaja zgolj s klicno stevilko, ne glede ali imam shranjeno kot + ali 00 (drzava).

Primer.
V telefonski imenik shranim npr. Madzarsko stevilko, ki se zacne na 003620 oz. +3620. Ko zelim sporocilo poslati (ali ob posiljanju prvega sporocila na to stevilko), mi v sporocilih spremeni na 0036620...

Od kje k**** doda tisto 6 notri? Posledicno sporocilo in vsi nadaljnji, ki jih posljem iz te "skupine" v programi za sporocila, ne prispejo do zeljenega prejemnika. Enostavno mi potem v sporocilu pise npr. Janez 0036620... namesto prava stevila Janez 003620...!

Resnicno zoprn problem, ki mi rahlja zivce.

Brskal sem po znanih tujih forumih, vendar prav takega problema nisem nasel. OS je stock, zadnja verzija 2.29.405.5

BladE_ ::

Ali imaš kontakte sinhronizirane z Googlom? Poskisu v Gmailu spremeniti obliko številke in sinhroniziraj telefon.
Akcija - Reakcija

Sem klical operaterja za pomoc in niso poznali resitve. So mi pa enako omenili Gmail. Jaz imam na telefon "vezan" Gmail. Ampak v tistem Gmailu nimam nobenih telefonskih stevilk oz. imam vse pod "Stiki" v omenjenem Gmailu prazno.

Res je motece. Zbrisem kontakt v telefonu in ponovno napisem stevilko rocno in shranim pod drugim imenom. To stevilko v kontaktu kaze tocno ves cas oz. se ne spremeni. Nato ustvarim in posljem novo sporocilo, ki ima stevilko 003620xxxxxxx. Sploh nisem preprican, ce je vsaj to prvo sporocilo sploh poslano pravilno. Zaprem program za posiljanje sporocil na telefonu (SMS GO ali tisti osnovni) oz. sploh ni treba, da ga zaprem, ampak samo pritisnem 1x za nazaj, da pridem do tistih vrstic, kjer so razna imena/skupine poslanih in prejetih sporocil. Grem nazaj na tisto "Janez 003620xxxxxxx" in tam je sedaj "Janez 0036620xxxxxxx".

Prov za dobiti popizditis. Ce od tu naprej v tej podskupini zelim istemu prejemniku poslati novo oz. ponovno sporocilo, ga poslje na tisto spremenjeno 0036620xxxxxxx, kar mislim da ne obstaja, saj ne dobim potrdila o dostavljenem sporocilu.

BladE_ ::

Ko shranjuješ kontakt imaš na vrhu opcijo "Contact type", tam izberi Google in ti bo kontakte shranjevalo na google.
Akcija - Reakcija

Jaz cisto vse... ze kakih 13 let shranjujem stevilke na SIM. Vcasih je bilo to zgolj prednost, zdaj pa vem da si s tem prikrajsam nekatere moznosti, ki jih omogocajo novejsi telefoni.

Ce bi naredil tako kot si rekel, mislis da bi bil moj problem odpravljen?

Res mi ni jasno zakaj to dela. Pa to samo z madzarsko stevilko, ko posljem SMS. Z drugimi mednarodnimi stevilkami tega problema nisem zasledil.

Se bolj mi je interesantno, da na netu nisem nasel noben tak ali vsaj podoben problem. Tako morece je, da sem celo pomislil, da bi menjal telefon. In to kljub temu, da sem drugace z Desire zadovoljen.

edit/
Ma isti k****. Pa to ne morem verjeti. Sem zbrisal kontakt in ga ponovno vnesel, tako da je zdaj se v Gmailu.
Zbrisem se SMSe za to osebo. In nato na frisno posljem SMS v defolt programu, ga zaprem... odprem SMS GO in tam ponovno pise 0036620xxxxxxx namesto 003620xxxxxxx. Prov za popiz**t. -.-

Ma res mi ni jasno zakaj vraga dodaja tisto 6 zraven samo od sebe.

Zgodovina sprememb…

Sinhroniziraj SIM imenik z Googlom, če ne drugega imaš zelo varen backup, ki ga lahko usposobiš na praktično kateremkoli spodobenm teleofnu (sam sem sync opravil na Nokii 6120c, na Desire sem pa samo rekel, da imam imenik na Googlu.

Sync moj problem ni odpravil.

Tezavo sem delno odpravil, tako da vsakic napisem SMS sporocilo, kot da bi bilo napisano za novo oz. drugo osebo. Tako kot da bi bilo prvo sporocilo, dolecenemu kontaktu. Kljub temu, da imam ze ogromno poslanih sporocil pod istim imenom. Ko napisem novo/loceno sporocilo, se le-ta potem ko je bilo odposlano, avtomatko vrze pod tisto ime/grupo, ki ima samodejno spremenjeno stevilko, ki je seveda napacna. Ce od tam notri posljem sporocilo, gre ocitno na tisto spremenjeno stevilko in seveda ne prispe do zeljenega prejemnika.

Pri vseh drugih stevilkah (SLO in ostalih mednarodnih) tega problema nisem nikoli zasledil.

Res zanimivo.

MonkeyHead ::

Kako se sedaj s gingerbread-om na naših desire.ih? A ni blo napovedano do konc aprila?

ima kdo ktere koli informacije? :P

Do konc Q2. Torej do konca junija. Za april je bil napovedan GB na SGSu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

St235 ::

o HTC Desire [UPDATED 5/24/11]: HTC says its original Desire Android phone will receive the Android 2.3 upgrade, according to a spokesperson quoted in tech blog SlashGear. The update is said to be scheduled for sometime in the second quarter. British carrier Three sent a tweet in early April stating that Gingerbread was "coming in for testing" on April 4 and should be sent out to users around the "end of April" or "early May"; a follow-up tweet sent by Three on April 5 said the upgrade was "expected in the next couple of weeks." On May 24, meanwhile, the carrier said the update should be available at the "end of the month."

http://blogs.computerworld.com/18077/an...

krho ::

Na avtu sem pozabil Desire.. nato pa mi ga je nekdo povozil. Na žalost se telefon brez baterije (samo na polnilcu) ne prižge, moja je pa podobna eni cigari. Bi bila v Kranju Radovljici, Lescah kakšna dobra duša, ki bi za 5 min žrtvovala baterijo, da posyncamo podatke?
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

MonkeyHead ::

Ptuj, mb ti lahko jaz privlečem mojo baterijo.

aj bogi :S jes mam desire-s tko da ne morm pomagat čeprov sm iz tega konca. A je mrtu telefon drgač mislm ko mislš sploh posynat podatke če je povožen telefon??

Ko ga dam na polnilec utripa ledica oranžno/zeleno, glede na strica googla je nekaj narobe z baterijo.
Vrhni del, kjer je touch je čisto brez praske, dejanski display je pa kar fino napokan. Kamera je tudi razsuta. Drugače se mu pa skoraj ne vidi.

sebamatko ::

Pozdrauljeni, danes sem dobil Htc Desire iz garancije nazaj in so mi povedali da ga niso mogli popravit, ker so ugotovili da je bil aparat v stiku s tekočino. Watermarki niso obarvani v roza, ne na baterji, ne na aparatu. Aparat se mi je samo malo zmočil pri jacku odzograj par kapljic kot da bi padal dež. :). Aparat sem probal užgat in...Dela ;) vse štima samo Wifi nedela. Zanima me kaj lahko storim?

St235 ::

Lahko se probaš pritožit kjer si ga kupil ali pa pri uradu za zaščito potrošnikov. Sa mglede na to, da sam priznavaš, da si telefon "malce" zmočil ne vem če ti bo kaj uspelo.

sebamatko ::

Njim nisem nikoli rekel da sem telefon malce zmočil ;). Bom probal prvo na servis klicat pa potem kakšen urad za zaščito potrošnikov...

knesz ::

sebamatko je izjavil:

Pozdrauljeni, danes sem dobil Htc Desire iz garancije nazaj in so mi povedali da ga niso mogli popravit, ker so ugotovili da je bil aparat v stiku s tekočino. Watermarki niso obarvani v roza, ne na baterji, ne na aparatu. Aparat se mi je samo malo zmočil pri jacku odzograj par kapljic kot da bi padal dež. :). Aparat sem probal užgat in...Dela ;) vse štima samo Wifi nedela. Zanima me kaj lahko storim?

Lahko pošlješ krhotu baterijo ;)

krho je izjavil:

Na avtu sem pozabil Desire.. nato pa mi ga je nekdo povozil. Na žalost se telefon brez baterije (samo na polnilcu) ne prižge, moja je pa podobna eni cigari. Bi bila v Kranju Radovljici, Lescah kakšna dobra duša, ki bi za 5 min žrtvovala baterijo, da posyncamo podatke?

Lahko, vikend mogoče? :)

Lahko, samo, da prekopiram kontakte na telefon ali vklopim sinhronizacijo s Googlom, če se bo kaj na zaslonu videlo.

Sedaj vprašanje se poraja, kateri telefon kupiti.
Glede na to, da imam s razsutim še 10mesecev pogodbe s simobilom, bom kupoval pri mobisvetu.
a. desire s
b, počakam na sensation,
c. vzamem nekaj, kar je že dobavljivo s dvojedernim procem e.g. galaxy s2, lg optimus x2

Je pa malce tečno, ker se mi več kot 4" že zdi preveliko
edit:typos

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krho ()

jst čakam na sensationa :) aja imam nek problem z mojim desirejem. parkrat na dan mi tko na random zasveti flash(traja manj kot sekundo) tudi ce nic ne delam s telefonom. mogoce kdo ve kaj bi to lahko bilo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()

desire s je zlo dober telefon, iz moje strani, včasih se resetira ampak to je napaka v softwaru itak pride update decembra a gdaj. telefon je zakon edin mogoč sm razočaran nad fotko. ista ko pri starem desiru oz po domače povedano zanić. za 5mp bi človk več pričakoval. drugače pa nič laga, vse dela brez problema, baterija ob normalni uporabi ~30ur oz če malo šparaš do 2 dni. če pa ga goniš pa vsak dan filaš. Ekran ni amoled tako da barve niso tako žive, je pa zato taka resolucija da vidiš odlično.

zej pa še vprašanje, če ma še kdo desire -s a jes ne znam naštimat tako da bi budilka zvonila tudi če telefon ugasnem. a se sploh da???

Verjetno se ne da, deluje edino če ga imaš na Airplane Mode.

Ma... Sensation je IMO eno malo razočaranje, čeprav je zelo dober telefon. Mislm problem je,d a daš težek denar za telefon, dobiš pa class4 8 GB microSD kartico. Cmon! Galaxy S II ima vsaj 16 GB internega flasha. Pa to, da ima Sensation zaklenjen bootloader in LCD namesto AMOLEDa.

Tezaab ::

Mislim, da od prvih Desire-ov naprej nima noben HTCjev telefon zaslona AMOLED.

PrimozR je izjavil:

Ma... Sensation je IMO eno malo razočaranje, čeprav je zelo dober telefon. Mislm problem je,d a daš težek denar za telefon, dobiš pa class4 8 GB microSD kartico. Cmon! Galaxy S II ima vsaj 16 GB internega flasha. Pa to, da ima Sensation zaklenjen bootloader in LCD namesto AMOLEDa.

pa to kartico itak zamenjas lol :)

Jah to stane...

Tezaab res je, ja. Ampak trenutno imam ravno prvi Desire :D
««
46 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7718181 (11591) Scaramouche
»

HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18530930 (19288) fishy12
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030954 (25117) leiito
»

HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20323930 (15759) CaqKa
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7417228 (12037) cucolino

Več podobnih tem