» »

HTC Desire

HTC Desire

««
31 / 55
»»

BlaY0 ::

To je zelo čudno. Če je zadeva stock, uveljavljaj garancijo.

BladE_ ::

Ne razumem... a za vsakodnevno rabo telefona ti je najbolj pomembna funkcija GPS? Do službe in nazj al pa še kšn krog nardit rabiš GPS? Kupi Garmina, da rešiš problem!?

elToro ::

tomibus je izjavil:

Pozdrav!

Danes sem opazil, da koncno lahko naredim update za HTC Desire. Nekaj dni nazaj to se ni bilo mogoce. Ko zelim narediti update, pa v oknu dobim naslednje sporocilo:

Error saving update
An error occured while saving the system update to your SD card. The download process cannot be completed. Please replace your SD card and check for updates again in Settings under About phone.

Naceloma do svoj SD kartice dostopam normalno, tako da sem presenecen, zakaj ne deluje.

Lp
Tomi

Pri meni isto. Izkazalo se je, da je SD kartica zanič. Reklamiral in dobil novo. Sedaj je vse v redu.
LP

c00L3r ::

Tudi moja priložena SD kartica je bila zanič.

tomibus ::

elToro je izjavil:

tomibus je izjavil:

Pozdrav!

Danes sem opazil, da koncno lahko naredim update za HTC Desire. Nekaj dni nazaj to se ni bilo mogoce. Ko zelim narediti update, pa v oknu dobim naslednje sporocilo:

Error saving update
An error occured while saving the system update to your SD card. The download process cannot be completed. Please replace your SD card and check for updates again in Settings under About phone.

Naceloma do svoj SD kartice dostopam normalno, tako da sem presenecen, zakaj ne deluje.

Lp
Tomi

Pri meni isto. Izkazalo se je, da je SD kartica zanič. Reklamiral in dobil novo. Sedaj je vse v redu.
LP

No, moram reci, da mi je vceraj le uspelo. Zvecer je download update sel koncno skoz in tudi update se je instaliral. Ne vem, kaj je bilo tocno narobe in kaj bi se se lahko zgodilo oz. se bo zgodilo, ampak zdaj dela vse ok zaenkrat. Hvala za nasvete.

Lp
Tomi

Pesimist ::

Pnovono restoro in spet dobil lock na googla maps v 15 sekundah. Nevem no. Bom v petek se na open malo probal zaj na balkonu to bol tesko.

kmetek ::

dvihtelic ::

a bo kdo to narocil, bi se zame prosim. a je kdo?

Zgodovina sprememb…

jaz sem ravno oddal, iz kje si?

vrhnike

MonkeyHead ::

dvihtelic je izjavil:

a bo kdo to narocil, bi se zame prosim. a je kdo?

Čuj jaz mam en taki oz. podoben etui kupljen na mobitelu... če si zainteresiran

PrimozR ::

Nexus One žepek FTW :P

Še robotka ma gor.

kolko hoces zanj? Pase na desire?

mlakar ::

Pozdravljeni!

Imam poblem pri vzpostavitvi povezave z skritim WiFi omrežjem (WPA/WPA2 PSK, TKIP).

Na prenosniku oz. PCju lahko ročno dodam povezavo in zadeva deluje normalno, na telefonu ko jo dodam pa tudi vidna ne postane.

Priporočate kakšen programček, ki bi prepoznal povezavo?

Hvala za pomoč!

LP Luka

wifi analyzer*?

kmetek je izjavil:

wifi analyzer*?

Lahko v analyzerju dodaš ročno povezavo?

aja ti iščeš to....ta ti samo poišče wifi povezave, ti rabiš nekaj drugega :D

kmetek je izjavil:

aja ti iščeš to....ta ti samo poišče wifi povezave, ti rabiš nekaj drugega :D

Tako je!

BlaY0 ::

A imaš na ruterju izbran WPA ali WPA2?

Tale zadeva se vleče že skoraj dve leti. Neki workaroundi so opisani, kako delujejo pa ne vem.

Meni začuda zadeva doma deluje. Traja malo dlje časa da ga najde (recimo ene 15 sekund) Imam pa nastavljen WPA na ruterju (WPA2 mi itak ne funkcionira zaradi WDS-ja). Aja pa Eclair 2.1update1 imam na Legendu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

Dostopaš z original aplikacijo?

moxon ::

Meni se niti na WPA niti na WPA2 ne deluje android, v kolikor želim uporabljat WiFi moram nastavit na 8 ali 16 bitno enkripcijo :( Imam pa optiko pri siolu in njihov switch ter dongle

Jaz routerja nebi rad spreminjal, zato bo potrebno najti rešitev v tej smeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mlakar ()

moxon ::

seveda ne :) novejsi laptopi ti ne bodo podpirali 8/16 bitne enkripcije

destroyer2k ::

Ali mi lahko kdo pove kje dobiti original robo defense za download? Že par dni se matram s tem in na koncu ugotovim, da naša ljuba država ni podprta. Tako da če ima kdo full verzijo ali ve kako jo dobiti bi prosil.

lurker ::

Ali mi lahko kdo pove kje dobiti original robo defense za download?
Piši na i.heart@google.com?!

dejanHTC ::

Destroyer2k... iz marketa si instaliraj program MY MARKET. enako kot klasičem market,ki ga imaš nameščenega,s to razliko da lahko pri tem spremeniš mobilnega ponudnika za aplikacije in igre iz marketa. pod settings v programu nastaviš da uporabljaš naprimer ameriški t-mobile in boš imel vse aplikacije na razpolago. Robo defence..celotno verzijo....google maps 4.4 in tako naprej.
programček priporočam vsem

c00L3r ::

dejanHTC je izjavil:

Destroyer2k... iz marketa si instaliraj program MY MARKET. enako kot klasičem market,ki ga imaš nameščenega,s to razliko da lahko pri tem spremeniš mobilnega ponudnika za aplikacije in igre iz marketa. pod settings v programu nastaviš da uporabljaš naprimer ameriški t-mobile in boš imel vse aplikacije na razpolago. Robo defence..celotno verzijo....google maps 4.4 in tako naprej.
programček priporočam vsem

Po prvem zagonu my Market-a je včasih potrebno telefon na novo zagnat. Potem pa dela vredu.

JanezekNovak ::

Eno kratko vprašanje.

Kolega je kupil HTC Desire, sedaj ga pa zanima kako narediš screenshot.

Mogoče kdo ve?

Primer na iPhone samo pritisneš Home in Lock button, kaj moraš pa pritisniti na HTC Desire, da naredi screenshot?
http://www.euroairsoft.com/

JanezekNovak ::

Kakšne bolj enostavne metode ni?
http://www.euroairsoft.com/

MonkeyHead ::

dvihtelic je izjavil:

Nisem prej mogel odg. me ni blo celi dan. Emm kakih 5€ ali pa kaj podobnega?

dvihtelic je izjavil:

Na Ebayu je skupaj s poštnino mislim da okrog 4 €. Paše ko ata na mamo, je celo v ebay oglasu Desire uporabljen :D

Grem poiskat link.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?V...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Good Guy ::

hmm

je kdo že pogruntu kaj glede težav z GPS-om

sm dons pol ure pustu da išče satelite pa ni blo nč.... b navigation aplikaciji še zmer piše getting location..

kihc ::

rovtar, mogoče bom čist mim usekal, ampak a imaš SIM kartico v telefonu in si povezan na internet?

Ker jaz sem občasno imel težave če kateri od teh pogojev ni izpoljnjen. Seveda samo ob začetnem iskanju lokacije, potem neta ne rabi več.
x

Kekec ::

A ga nebi kar lepo na servis nesu, ker ni izključena možnost da je hw problem.

kihc je izjavil:

rovtar, mogoče bom čist mim usekal, ampak a imaš SIM kartico v telefonu in si povezan na internet?

Ker jaz sem občasno imel težave če kateri od teh pogojev ni izpoljnjen. Seveda samo ob začetnem iskanju lokacije, potem neta ne rabi več.

jah to itak da mam simko notr...

pržgan je pa sam gps

očiutno pa le ni problem v gps-u. ampak v sami apliakciji.

morm eno aplikacijo dobit aka motonav

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Good Guy ()

knesz ::

JanezekNovak je izjavil:

Na marketu poišči Shootme program. Samo pazi da ti pri delanju screenshotov ne pade telefon na tla :)

Onlyx ::

Good Guy je izjavil:

kihc je izjavil:

jah to itak da mam simko notr...

pržgan je pa sam gps

očiutno pa le ni problem v gps-u. ampak v sami apliakciji.

morm eno aplikacijo dobit aka motonav

ne verjamem, da je fora v aplikaciji. Če ti na google maps ne dela, ti vrjetn tud v Motonav-u ne bo, Copilotu, Navigonu,... Mam sam podoben problem in verjetno ga bom šou nasledn tedn nest na servis. Sam že slutim kako bo, oni bodo zatrjevali, da se stvar poveže (ker dejansko se enkrat v enem tednu) in mi enostavno ne bodo priznali kakršnekoli HW napake. Mam že eno tako izkušnjo. Lopovi =)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Onlyx ()

bajsibajsi ::

knesz je izjavil:

JanezekNovak je izjavil:

Na marketu poišči Shootme program. Samo pazi da ti pri delanju screenshotov ne pade telefon na tla :)

Kolikor mi je znano, oboje zahteva root dostop.

Onyix ::

jaz imam isti problem za povezljivostjo gps-a! pa mislim da se to dogaja odkar sem ga upgrajdal! Ni pa sigurno ker prej nsiem tolko uporabljal niti!

mater, kva se je men dons nardil..

delam hard reset in ko hočem baterij vn uzet je blo notr vse mokro, kot da bi baterija spuščala :S

sch3ll3 ::

Imam sledečo težavo. V desnem zgornjem kotu je v temi ali slabi svetlobi vidna kot nekakšna svetloba iz ozadja zaslona, vidi se le ob zelo temnem ozadju (najbolj na črnem). Preveril sem na desireju od znanca in te svetlobe ni. Na mobitelu sem šel in preveril na drugem pred mano na novo odpakiranem aparatu in je enaka zadeva. A je možno da so to že novi zasloni zaradi pomanjkanja amoledov? Je še kdo to opazil?

Prilagam fotko na kateri se res zelo malo vidi v desnem zgornjem kotu, v živo je veliko bolj vidno in moteče.

http://file.si/public/view/92252

Nikol nebote zadeli zakaj mi GPS ni delal vec. Nevem kdo je kriv, android 2.2, tusmobil, umts 900, htc. V glavnem, ce telefon preklopim na gsm only, dobim satelite v roku 5 sekund, ce preklopim na umts pa njente. Nemorem pa sprobat ce samo umts 900 ali tudi 2100 jebe v kombinaciji z gps, ker nevem kak nej locim med tema dvema. Nevem vec kaj si nej mislim o vsem tem celem paketu. Pa gps ja ne laufa preko 900Mhz?
Niti lociranje preko antene ne deluje v umts modu vec. To je na mobitelu in 2.1 delovalo, ceprav le redko natancno, je pa in skoraj ziher sem da na tusmobilu in 2.1 tudi. Ceprav nebi roke v ogenj dal, ker nevem ali sem imel prej tusmobil ali 2.2.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

sch3ll3 je izjavil:

Imam sledečo težavo. V desnem zgornjem kotu je v temi ali slabi svetlobi vidna kot nekakšna svetloba iz ozadja zaslona, vidi se le ob zelo temnem ozadju (najbolj na črnem). Preveril sem na desireju od znanca in te svetlobe ni. Na mobitelu sem šel in preveril na drugem pred mano na novo odpakiranem aparatu in je enaka zadeva. A je možno da so to že novi zasloni zaradi pomanjkanja amoledov? Je še kdo to opazil?

Prilagam fotko na kateri se res zelo malo vidi v desnem zgornjem kotu, v živo je veliko bolj vidno in moteče.

http://file.si/public/view/92252

Ce mas novi ekran so menuji beli menda in ne crni kot na amoled. Backlight pa definitivno bo na novih ekranah in ja, jaz se nisem vido telefona kateri bazira na backlightu da bi bil kompletno in enakomerno crni. Na teh vecjih ekranih je pa to se tezje doseci.

AMOLED displeji imajo črno temo da ne pride do burn-in-a ;)

Aja Pesimist a ne moreš dobiti Mobitelove SIM kartice in stestirati? Predvidevam da imaš enako napravo že ves čas, torej odklenjen telefon.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Saj pravim da sem primerjal z drugim in da ni bilo te svetlobe zgoraj desno, plus tega je na enakih nastavitvah osvetljenosti imel veliko lepšo črno barvo, pri meni izgleda bolj sprana. Ko sem nesel na mobitel so mi sicer prijazno rekli da lahko aparat zamenjajo ali pa mi vrnejo denar, poizkusil sem tudi nov aparat na mobitelu pa nič bolje. :S

Izgleda da nisem edini z to težavo, tema je žal brez odgovora. Pa še nekaj me zanima, kupil sem [url=http://www.mobiplanet.si/Polikarbonatna... folijo je pa še nisem prilepil ker je manjše velikosti kot zaslon, približno 2mm ali malo manj na vsaki stranici. Ali obstaja kakšna folija ki pokrije od roba do roba (mogoče original HTC folija)?

pr men so težave z gps-om rešile z hard resetom. zdej mi satelite najde v 10 sekundah+sam telefon deluje neprimerljivo hitreje kot pred hard resetom.

edino tale baterija me skrbi...

invisible shield imam sedaj, pa cisto pase

_Dejan_ ::

sch3ll3 je izjavil:

Izgleda da nisem edini z to težavo, tema je žal brez odgovora. Pa še nekaj me zanima, kupil sem tole folijo je pa še nisem prilepil ker je manjše velikosti kot zaslon, približno 2mm ali malo manj na vsaki stranici. Ali obstaja kakšna folija ki pokrije od roba do roba (mogoče original HTC folija)?

tudi Vikuiti paše od roba do roba...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
««
31 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7718085 (11495) Scaramouche
»

HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18530758 (19116) fishy12
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030680 (24843) leiito
»

HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20323782 (15611) CaqKa
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7417160 (11969) cucolino

Več podobnih tem