» »

HTC Desire

HTC Desire

««
23 / 55
»»

PrimozR ::

Jest ves vesel vi pa pobijete človeka... :P

Pesimist ::

mah bejzi no. To htc sranje never again. Sprejem umtsa taki podn da ni vecjega.

_Dejan_ ::

Pesimist je izjavil:

mah bejzi no. To htc sranje never again. Sprejem umtsa taki podn da ni vecjega.

Isti k**** je tudi Iphone 4 ...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

slatncan ::

a-a ni ni...desire ma signal ne glede na to kak ga držiš :D :D :D

Pesimist SIMobil?

dvihtelic ::

pa smo spet tam.....

Pesimist ::

Na HTC HD2 so gor ze androida spravli. Tak da vsi screcni lastniki HD2. Mate ze prakticno bolso masinco zaj ko ta Desire. Jau lol.

MAX34216 ::

eno vprašanje...
kako je pri vas z aplikacijama Google maps in Google earth?
Jaz imam gor že google maps 4.1 tovarniško, vendar upgrade ne gre, napiše da ne najde. Google earth pa sploh ne najde. Čeprav v appbrain vse najde, potem na telefonu pa ne gre...

hvala.

Pesimist je izjavil:

Na HTC HD2 so gor ze androida spravli. Tak da vsi screcni lastniki HD2. Mate ze prakticno bolso masinco zaj ko ta Desire. Jau lol.

1. HW je praktično isti (resolucija, RAM; CPU, itd.)
2. tist Android na HD2 je komajda delujoč.

Res bolši ja.

c00L3r ::

PrimozR je izjavil:

Pesimist je izjavil:

Res bolši ja.

Mislim da ta video pove vse.

Good Guy ::

ful hitr dela ja.. ne vem kaj si lohk s tem pomagaš
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

BladE_ ::

Tale na temu posnetku ma tut sense zravn zato dela bol počas... bojo že pohaxal tko, da bo delal k urca :)

c00L3r je izjavil:

PrimozR je izjavil:

Pesimist je izjavil:

Res bolši ja.

Mislim da ta video pove vse.

Lool pa tak telefon sploh ni uporaben :D 10sekund da odpre klicanje, zatikanje vsepovsod(scroolanje po home screenu, po seznamu programov...)

BladE_ je izjavil:

Tale na temu posnetku ma tut sense zravn zato dela bol počas... bojo že pohaxal tko, da bo delal k urca :)

Sej desire ima tudi Sense...

LuGi ::

BladE_ je izjavil:

Nebo nikoli delal k urca.. se noben port ni bil uporaben.

c00L3r ::

Na koncu so ti porti res take pol delujoče rešitve.

V trenutni verziji sploh ni mogoče klicanje, ker ne zazna SIMa. Še iPhone z Androidom je bolj uporaben.

psytoma ::

Razmišljam, da bi prodal Desire, ker bo 100 mb zakupljenih podatkov veliko premalo za ta telefon. Za kakšno ceno bi ga bilo dobro prodati in ali se mi sploh splača? Plačujem lepo itak 19EUR in uporabljam prejšnji telefon.

jeanmike ::

Jst prow normalno shajam s 100mb. Ne vem kje vidiš ti problem, da bi mogu Desire-ta prodajat. Kamorkoli grem, v bar, k prjatlu, domov, je v večini primerov prisotno wifi omrežje, in pač takrat uklopiš wifi in srfaš prek njega. Razen če si ful na poti in te možnosti nimaš. Če je tako ga prodaš takoj za 330EUR. Karkoli narediš boš tudi s starim aparatom imel še vedno 100mb. Pridobil ne boš ničesar.

kmetek ::

krho je izjavil:

Desire 5 dni

Desire 5 dni

Kdo pravi, da ne moreš imet 5dni standbya na Desire :D

daj mi povej kje to vidiš oziroma kateri widget?

psytoma ::

ko ti pride baterija pod 14 % ali nekaj takšnega klikneš batery use

bajsibajsi ::

Settings, about phone, battery... use.

Btw, stanje ta moment, brez kakrsngakoli sparanja energije:
Up time 72 h 26 min
Awake time 2 h 52 min
Stanje baterije 5%
Od tega sem igral vec kot pol ure Raging Thunder 2 in par minut Robo Defense. :)

Zgodovina sprememb…

A prilagajaš frekvenco CPUja?

bajsibajsi ::

CPU clock se spreminja po potrebi.

Zgodovina sprememb…

lurker ::

On misli, če si kaj spreminjal tovarniške clocke.

a to vedno resetira na nulo

up time in awake time?

kmetek je izjavil:

a to vedno resetira na nulo

up time in awake time?

Ne samo ko ugasneš telefon. Med polnenjem se ne resetira...

sgdjkdlsugi4 ::

psytoma je izjavil:

Razmišljam, da bi prodal Desire, ker bo 100 mb zakupljenih podatkov veliko premalo za ta telefon.

Socialci vseh dezel, zdruzite se :D

martincek1 ::

Mi lahko kdo pove, koliko informacij dobim z dnevnim limitom 3Mb na HTC Desire, če so mi najpomembnejši: vreme, friendstream in rss? Je to to za ta denar, ali te stvari porabijo le kakšen Mb? Nekateri pravijo, da je 7Mb na dan min., brez brskanja po internetu...to z vsemi nastavitvami na ON, autoupdatanjem na 1 uro?

Verjetno bom imel na Desire (Simobil) 100Mb prenosa, kar je 3,3 Mb dnevno in glede na telefon, ki sem ga izbral ne bi želel, da ga uporabljam samo za offline uporabo :)

sgdjkdlsugi4 ::

Vceraj sem na Edgeu refreshal Facebook, Twitter in dal Sync all za Contacts, Facebook Contacts, Twitter Contacts, Gmail v nastavitvah. Pozrlo je neverjetnih 133kb.

BlaY0 ::

marincheq: Ne vem zakaj bi nucal auto-update na eno uro ponoči in ob sobotah/nedeljah? Zakaj update vremena? Ta HTC weather applet ti nebo povedal če bo danes ob 16h v Ljubljani toča. Skratka weather applet je navaden show-off applet, če enkrat na dan (zjutraj) updataš je to čez glavo zadosti... pa 3 MB mejla. Halo? 3 kB je recimo ena A4 stran teksta. Pa če je to HTML je recimo 20 kB. Se pravi na dan prebereš 150 A4 strani e-mailov?

Malo si potvikaj nastavitve za e-mail update pa nastavi na eno uro (brez noči in vikenda) ter vklopi GPRS Monitor...

martincek1 ::

@Blayo...

Kot prvo telefona sploh še nimam, kot drugo pa sem po teh zadevah samo spraševal in ja, zanima me za refreshanje VSEH inbuild stvari na najkrajši možni interval. Če bom pa to uporabljal, je pa moja stvar ;)

@Maddoog: hvala za podatek

Zgodovina sprememb…

Aja, če pa telefona še nimaš, se pa nimaš česa bati ;)

Kot je maddog predlagal, imaš pač non-stop vklopljen WiFi, in ko si v dometu kakega znanega AP-ja, ti telefon skensla GPRS in se poveže z WiFi AP-jem. Apdejti se v tem primeru nemoteno izvajajo naprej prek WiFi-ja.

Ko boš imel telefon ti predlagam sledeče. Za en teden si gor inštaliraš GPRS Monitor ter vklopiš auto update potem pa spremljaš graf na dnevni bazi. Tako boš videl kdaj in v katerih primerih se ti največ prenaša.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

Obstajajo tudi monitorji, ki ti ob prekoračitvi dnevnega/tedenskega/mesečnega limita spremenijo ime APN-ja in tako onemogočijo prenose...

krho ::

mi lahko kdo potrdi, da ne moreš nastavit poljubnega mp3-ja kot melodijo. Imam skoraj 4min dolg komad, ki bi ga rad nastavil kot melodijo.
Music player ga ne najde!
Če ga zaženem iz ES explorerja ga predvaja.. pritisk na meni mi da med možnostmi samo properties ali sploh nič :/
Nasplošno pa je zadeva pri skoraj polni 8G kartici skrajno lesena, da ne rečem nemogoča.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

krho je izjavil:

mi lahko kdo potrdi, da ne moreš nastavit poljubnega mp3-ja kot melodijo. Imam skoraj 4min dolg komad, ki bi ga rad nastavil kot melodijo.
Music player ga ne najde!
Če ga zaženem iz ES explorerja ga predvaja.. pritisk na meni mi da med možnostmi samo properties ali sploh nič :/
Nasplošno pa je zadeva pri skoraj polni 8G kartici skrajno lesena, da ne rečem nemogoča.

Se da.

slatncan ::

Ringdroid...super zadeva...na marketu free...poljuben mp3 si lahko odrežeš na željeno dolžino in poljubno shraniš(al Ringtone, Alarm, Notification...)

krho ::

ok, tole je bedno. s ES explorerjem sem iz network driva na sd skopiral mp3.. dokler ne ugasneš prižgeš fona Music ne refresha seznama komadov...;((, če ga pa odpreš iz ES explorerja, pa tipka meni ne naredi nič ;((
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krho ()

Kaj pa če naložiš komade v/sdcard/ringtones in ubiješ Settings modul ter ga zopet zalaufaš?

Roadkill ::

http://www.techtechies.com/20100707/tec...

HTC has made it very clear that they are going to roll out the Android 2.2 (Froyo) to the phones HTC Desire, HTC Droid Incredible and HTC Evo 4G. According to the news the lucky ones would be the HTC Desire holders, as the Android 2.2 (Froyo) going to rool out for HTC Desire in August, which means earlier than the remaining HTC phones. The remaining HTC phones HTC Droid Incredible and HTC Evo 4G are getting Froyo in December before Christmas.
Ü

RuN ::

Šele čez mesec dni :8)

Roadkill ::

Odvisno kako gledaš. Jaz sem bil prepričan, da bo šele oktobra, tako da sem vesel. 8-)
Ü

psychoshorty ::

Tudi jaz. :) Upam samo, da bo vsaj toliko "izpiljeno", da ne bomo potem vsak mesec dobivali po 100mb updejtov. :)

lurker ::

Jaz sem bil prepričan, da govorijo o letu 2011 in bi tako z malo sreče dobili 2.2 zgodaj 2012.

Avgust 2010 pravite? To je po HTCjevem dojemanju časa praktično, em, včeraj.8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lurker ()

teoo ::

fantje, a je komu uspelo importat kak gps track v bilo katero navigacijo za androta?
defying gravity

Samo v info Froyo + Sense ROM za HTC Desire je na voljo(HTC leaked verzija)...
Ima kar nekaj novih stvari kot je:
720p video recording
native APP2SD
plurk
...

720p prihaja? Zakon!

teoo je izjavil:

fantje, a je komu uspelo importat kak gps track v bilo katero navigacijo za androta?
Do sedaj vse, ki sem jih poskusil...

Good Guy ::

ktera navigacija pa deluje najbolj oz ima največjo pokritost?

Hvala za odgovor
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

dejan kje, moram gor dat.

rovtar: Navigon, Sygic, Coplilot in Igo....Najboljše karte ima IGO MOTONAV monolitke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

kmetek je izjavil:

dejan kje, moram gor dat.

rovtar: Navigon, Sygic, Coplilot in Igo....Najboljše karte ima IGO MOTONAV monolitke.

Če misliš 2.2 ROM + Sense potem TUKAJ
Jaz ga že uporabljam in izgleda ok :D
Postopek traja cca. 15 min.
Najprej treba rootat telefon(jaz sem po paulovi r6 metodi za HBOOT 0.80)
Nato je treba imeti update za fake-flash
Potem narediti wipe data
Flashati nov rom po restartu "skip" oz next da greš mimo vseh nastavitev.
Še 1x wipe all data
Flashati RADIO ROM in počakati da se med flashanjem telefon parkrat restarta
Ko pride v sistem pa lahko nastavite vse nastavitve in pričnete uporabljati telefon...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Dejan_ ()
««
23 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7718087 (11497) Scaramouche
»

HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18530759 (19117) fishy12
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030682 (24845) leiito
»

HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20323786 (15615) CaqKa
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7417161 (11970) cucolino

Več podobnih tem