» »

HTC Desire

HTC Desire

««
24 / 55
»»

kmetek ::

u fak kar dolg postopek :|

ja ta rom + sense, ki si ga omenil.

Si imel brandan ali nebrandan DESIRE, ima to kaj veze?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

krho ::

* Using back button, go to main menu and reboot your phone.
At this point, slowly and gently lean your phone on a flat surface (an altar would be an excellent choice) and start praying (it always helps....), while imagining our grinning faces......
Your device will execute several operations, and reboot more than once.
Do NEVER TOUCH it - NEVER.
If you find yourself alone, riding in the green fields with the sun on your face, and you phone boots into Sense, do not be troubled. For you are in Elysium, and you're already done with the installation!
On the other side, if you find yourself alone, and also twelve sexyually aroused virgins appear around you, do not be trubled. For you didn't follow the procedure and your phone is already dead....
At this point, you can follow the normal setup procedure as you wish.
:D
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

_Dejan_ ::

kmetek je izjavil:

u fak kar dolg postopek :|

ja ta rom + sense, ki si ga omenil.

Si imel brandan ali nebrandan DESIRE, ima to kaj veze?

Imam nebrandan desire kupljen v UK. Nekaj uporabnikov je na brandanih javilo da imajo po upgradeu zaklenjeno omrežje(network locked)...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Dejan_ ()

baraba, kako ti je ratal, kupil preko spleta?

kmetek je izjavil:

baraba, kako ti je ratal, kupil preko spleta?

Ja nekaj tednov predno je bil na voljo pri nas sem ga kupil preko spleta v UK:
http://www.handtec.co.uk/

teoo ::

BlaY0 je izjavil:

teoo je izjavil:

fantje, a je komu uspelo importat kak gps track v bilo katero navigacijo za androta?
Do sedaj vse, ki sem jih poskusil...

poveš način?

predvidevam, da kmx datoteke naložiš v enega od direktorijev navigacije, sam ne vem kam
defying gravity

BlaY0 ::

Misliš GMX? To je različno za vsak navigacijski softver. Jaz večinoma uporabljam OruxMaps, ki v /sdcard naredi svoj direktorij in potem tja notri stočim tracke ter jih kasneje lahko importiram...

Good Guy ::

ima kdo mogoče link do motonav navigacije ki podpira resolucijo od Desire?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

mobilism.org
gpsunderground.com/forums/index.php

dejan: hvala za link, vidim, da imajo paypal :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

teoo ::

BlaY0 je izjavil:

Misliš GMX? To je različno za vsak navigacijski softver. Jaz večinoma uporabljam OruxMaps, ki v /sdcard naredi svoj direktorij in potem tja notri stočim tracke ter jih kasneje lahko importiram...

kot vidim je oruxmaps isto kot google my tracks, samo da deluje tudi z offline mapami. Če imaš mape za slo in cro v primernem formatu, bi te prosil za ZS.

aha, mobile atlas creator... got it
defying gravity

Zgodovina sprememb…

• spremenil: teoo ()

Imaš tudi RMaps, enim je bolj všeč kot Orux. Meni je pa Orux boljši, ker zna on-the-fly preklapljati med kartami...

c00L3r ::

Imam 1 vprašanje. Ko brskam po spletu naletim na youtube posnetek. Ko kliknem na njega se mi večinoma (ali morda celo vedno) zažene HTC Flash player in se tam predvaja video. Zakaj se ne zažene youtube app? Se da to kje nastavit?

Zakaj me to moti? Preprosto zato, ker če gledam video v youtube app-u na HQ je boljša kvaliteta, kot v Flash player-u, kjer se ne da nič nastavit.

sgdjkdlsugi4 ::

Idi pod Applications v nastavitvah in pod HTC Flash player daj "Clear Defaults"

c00L3r ::

Vem za sistem privzetega odpiranja z določenimi aplikacijami. Vem tudi, da lahko izberem Clear Defaults. Ampak pri HTC Flash player ne morem izbrat Clear Defaults.

sgdjkdlsugi4 ::

Hm, zgleda da to gre le pri kliku na Yotube povezavo, kjer izberes s katero aplikacijo zelis odpret.

index ::

Kaj mogoče kdo ve kako lahko vidiš Htc-ja na računalniku in seveda obratno ko si prikloplen preko wifi-ja v domačem omrežju. Ostale pc-je brežično vidim, telefona pa ne.

bajsibajsi ::

index je izjavil:

Kaj mogoče kdo ve kako lahko vidiš Htc-ja na računalniku in seveda obratno ko si prikloplen preko wifi-ja v domačem omrežju. Ostale pc-je brežično vidim, telefona pa ne.

Wifi file explorer pro, za prenasanje (vecjih) datotek s PC na telefon. Deluje v browserju na PC.

teoo je izjavil:

kot vidim je oruxmaps isto kot google my tracks, samo da deluje tudi z offline mapami. Če imaš mape za slo in cro v primernem formatu, bi te prosil za ZS.

aha, mobile atlas creator... got it
V novi verziji je že integriran Map Creator... postaviš se na eno "živo" mapo, poveš dolžino in širino mape, zoom globine, ime in ti potegne direktno dol ter spravi na SD.

BladE_ ::

Kako je z PDFji, ki jih hočeš odpreti v brskalniku. Sepravi rad bi pregledal PDF, ki se naloži direktno v brskalniku. PDFja nebi rad shranjeval na MS in potem pregledoval. Privzeti brskalnik prikaže samo prazno stran pravtako skyfire. Ali obstaja način, da bi to delovalao v brskalniku?

demon#666 ::

BladE_ je izjavil:

Kako je z PDFji, ki jih hočeš odpreti v brskalniku. Sepravi rad bi pregledal PDF, ki se naloži direktno v brskalniku. PDFja nebi rad shranjeval na MS in potem pregledoval. Privzeti brskalnik prikaže samo prazno stran pravtako skyfire. Ali obstaja način, da bi to delovalao v brskalniku?

Offtopic. Kako to da ti dela skyfire? Sicer imam nokii e72 in 5800xm, a na obh skyfire napiše, da so od 1.7.2010 prekinili dostop v naši državi in je povsem neuporaben :8)

LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

js osebno ::

demon#666 je izjavil:

Offtopic. Kako to da ti dela skyfire? Sicer imam nokii e72 in 5800xm, a na obh skyfire napiše, da so od 1.7.2010 prekinili dostop v naši državi in je povsem neuporaben :8)

LP

Android ima verzijo 2.0, Symbian pa 1.5 beta..

BladE_ ::

BladE_ je izjavil:

anyone???

Jaz tuhtam: ali počakati na uraden Froyo ali nadgraditi zdaj.

Ampak ko je toliko ROMov me kar bega, kateri?

http://forum.xda-developers.com/forumdi...

Imamo: DEFROST, DEVILLIAN, PAYS, LEDROID, DJ DROID, SETROM, OPENSEDIRE itd...

Zmedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, help?

Je kdo iz Kranja (+ okolica), ki obvlada rootanje + flashanje?

Lion29 ::

eno vprasanje... kako je s klici over IP?

jaz sem namrec nekje bogu za hrbtom, kjer je zelo zelo slab GSM signal ali ga pa ni..

imam pa dober adsl z WIfijem...

a je mozno to skombinirat s kako aplikacijo ali cim, da sem prek voIPja dosegljiv tudi na mojo gsm stevilko?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

trnvpeti ::

mobitel to ponuja kot storitev

djordjevic ::

Kmetek: Počakaj raje na originalen update, vsaj jaz bi.
No grave is deep enough to keep us in chains.

trnvpeti je izjavil:

mobitel to ponuja kot storitev

Sem nasel, ja... komunikator... a to ekstra racunajo?
a ima tudi simobil kaj podobnega? Imate izkusnje s tem?

ker ni ga vecjega sranja kot zivet v zabacenem kraju kjer ni signala... se navaden GSM ti ne koristi... pametni telefon ti pa lahko sluzi le kot utez za papir

c00L3r je izjavil:

PrimozR je izjavil:

Pesimist je izjavil:

Na HTC HD2 so gor ze androida spravli. Tak da vsi screcni lastniki HD2. Mate ze prakticno bolso masinco zaj ko ta Desire. Jau lol.

1. HW je praktično isti (resolucija, RAM; CPU, itd.)
2. tist Android na HD2 je komajda delujoč.

Res bolši ja.

Mislim da ta video pove vse.

Good Guy ::

to je že bolje :)

zdej pa počakmo še na uradnega froyota za desire8-)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Pesimist ::

hd2 powna tvoj glupi desire

Pesimist je izjavil:

Kako že? Hardware je več ali manj isti... Le da ima Desire napisane gonilnike za Android-a HD2 pa le portane(Uradnih za HD2 ni, zelo verjetno pa delajo Desirovi)...

RuN ::

Pesimist je izjavil:

A smo malo ljubosumni :P

RuN je izjavil:

Pesimist je izjavil:

A smo malo ljubosumni :P

da bi le to blo. Te bi mel zaj 530 evrov v zepu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

urosh ::

nebi, verjemi ;)

moj, star niti ne en mesec (govorimo o hd2), je šel v prodajo za manj kot 400 ;)

kokoon ::

Pesimist je izjavil:

:|
[kokoon]

Katero bluetooth car kit inštalacijo kupiti do 50EUR?

je probo kdo ze UnrEvoked root za desir?

slatncan ::

HD2 je dober le za podstavek za pir...če se lahko temu reče telefon sem js bicikl...pa ne me narobe razumet, v mislih niam hardwera, sofewera ipd...ampak...imam desire, ličn, ne prevlek, ne premali, lih pravi ekran...ampak HD2????cigl...tak ko uni stari benefoni...ja res, 4"+ ekran...samo je*eš to če rabiš še peder taše da okoli nosiš...desire owna HD2 kdaj češ :D

Lonsarg ::

Tvoje mnenje pač, jaz sem imel še večji cegel, Nokia E90, cele dve leti, to je čisto subjektivna stvar, koliko te ceglast mobitel moti, za tiste cajte je bil ceglast mobitel zame komprimis, da sem imel res ornh tipkovnico in ekran, ker so Windows Mobile telefoni imeli jako majhne in kvadrataste ekrane, kar drugega pa od smartphonov ni obstajalo.

In če sem E90 nosil v žepu, potem HD2-ju res ne moreš reči cegel, če je pa pol tanjši:) No čeprav je tudi meni prevelik, čisto po okusu.4"+ ekrani na mobitelihbojo praktični, ko nebo nič roba polega ekrana na mobitelu, samo ekran.

dork ::

Hej folk, jst imam ene par dilem pred nakupom, upam, da mi boste znal svetovat....
1. Rabim nov telefon, potrebujem WLAN, 3G, ....klasika za eno normalno poslovanje, ...fotoaparat ne bi škodil...
2. Odločam se med HTC-jem Desire ali kar pač ima Si.mobil in je najboljše (do sedaj sem imela Nokie in sem pripravljena prešaltat na Android, ker me zanima kaj je beyond Symbian-a ;) in med Nokio E72 (white itak ;) )
3. Ker mam maca, me skrbi sinhronizacija med HTC-jem pa macom....je kaka relavanca?
4. Mogoče bo kdo mislu, da posežem po novem iPhonu...ni mi pomemben, da mam Apple-a, pomemben mi je funkcionalnost, pa baje je nek HTC boljši, sploh v hitrosti od iPhone-a, tko da...sploh pa po vseh težavah z anteno pr iPhone-u...I even don't want to go there, če ni nujno....
5. To je mal špekulacije: Si.mobil ima napisan, da cene veljajo do 30.7.
A mislte da bojo pol spustil cene?

Tenks!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dork ()

martincek1 ::

Po mojem mnenju z HTC Desire nimaš kaj za zgrešit. Edina dilema po mojem mnenju bi lahko bila v primeru, da sovražiš touchscreen typing, kar je glavna prednost Nokie. Tudi sync z Macom ni težava... imaš na internetu vse lepo razloženo.. samo poišči HTC Desire and mac sync.

5. Nimam pojma

lp

PrimozR ::

Kakšen sync pa hočeš? Ker kontakte pa to ti itak synca z googlom, torej so na varnem. Jaz sem jih že pred tem syncal z nokije, nato pa samo vstavil (prazno) SIM kartico, na Desire dal 'use google contacts' in to je blo to.

Če te zanima prenos fajlov to lahko rešiš z Dropboxom oz. s priklopom Desirea kot USB disk. V priemrjavi s Symbianom pa Android FTW! :>

lurker ::

o mojem mnenju z HTC Desire nimaš kaj za zgrešit. Edina dilema po mojem mnenju bi lahko bila v primeru, da sovražiš touchscreen typing, kar je glavna prednost Nokie. Tudi sync z Macom ni težava... imaš na internetu vse lepo razloženo.. samo poišči HTC Desire and mac sync.
Stvar je hairy. Sploh, če imaš še kak MobileMe je to recept za 100% zmešnjavo. No, s koledarjem ni večjih problemov, pri Address Booku pa moraš pazit, da ostaneš pri osnovah, nič razporejanja kontaktov v grupe, Google Contacts in Address Book se hitr ne znata več zmenit a je prav Jabber al gTalk, a je poštna številka pred krajem ali za ipd. blesarije. Skratka hitro ti povozi kakšne kontakte ali pa ti jih podvoji/potroji...Backup delat.:| Aja, jaz si sploh ne morem več skinit te sinhronizacije (na nobenem računalniku nimam več vklopljene sinhronizacije z Googlom, le-ta pa se vedno veselo dela in mi premetava kontakte (očitno mam nekje neko mašino na katero sem pozabil?!)).

Glede sinhronizacije music playlist, podcastov, videotov ipd., mail accountov razen gmaila, je pa Android, erm, tema. Čista.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lurker ()

martincek1 je izjavil:

Po mojem mnenju z HTC Desire nimaš kaj za zgrešit. Edina dilema po mojem mnenju bi lahko bila v primeru, da sovražiš touchscreen typing, kar je glavna prednost Nokie. Tudi sync z Macom ni težava... imaš na internetu vse lepo razloženo.. samo poišči HTC Desire and mac sync.

5. Nimam pojma

lp

najlepša hvala za odgovor!!! ;)
mislim, da bo kar HTC obveljal, počakala bom še do konca meseca, saj grem čez 2 dni kampirat za dlje in res ne mislim novga tel. vlačit v divjino :) no ja, htc desire it is! poročam kak se mi zdi! tenks once again!

lp

PrimozR ::

Desire je v divjini popolnoma neuporaben. Sem bil na Pagu (Gajac) kjer vsaj občasno uloviš kak WLAN, pa se mi je vseeno mešalo ker nisem imel podatkovne povezave :D

PrimozR je izjavil:

Kakšen sync pa hočeš? Ker kontakte pa to ti itak synca z googlom, torej so na varnem. Jaz sem jih že pred tem syncal z nokije, nato pa samo vstavil (prazno) SIM kartico, na Desire dal 'use google contacts' in to je blo to.

Če te zanima prenos fajlov to lahko rešiš z Dropboxom oz. s priklopom Desirea kot USB disk. V priemrjavi s Symbianom pa Android FTW! :>

ja, saj po premisleku sem res sklenila, da ne mislim ostat na Symbianu več, ker me res močno mika tale Android, čeravno ima bolj moški prizvok in res še nobene ženske nisem videla z njim, vsaj tam kjer sem jaz imajo večinoma BB - BlackBerry-je :)
glede tipkanja sem pozabila napisat v prejšnjem odgovoru, pa mislim, da tudi neb smel bit problem, saj računam, da sem bom hitro navadila, sem bolj tehničen tip, edino Nokiee so res vzdržljive, tudi E72 izgleda lepo narejena, okoli ima nek krom prot udarcem...predvidevam,da tisti, ki imate HTC Desire, ga nosite v kaki torbici oz. etuiju?

Sync želim za kontakte, iCal, transfer file-ov, pa ok, iTunes muzike, to je najbrž nemogoče....itak ima Android App mar ne? Aja, pa seveda zadetke določenih strani v safariju bi blo fajn met prenešene na HTC, če je to možno, recimo da naslednjič takoj pridem na isto stran kot na macu...najbrž si potem sam to nastaviš ročno...
ja, Dropbox bo upam, da odlično rešil vse skupaj!

PrimozR je izjavil:

Desire je v divjini popolnoma neuporaben. Sem bil na Pagu (Gajac) kjer vsaj občasno uloviš kak WLAN, pa se mi je vseeno mešalo ker nisem imel podatkovne povezave :D

Evo, točno my point! Sama grem sicer zavesto brez dela na dopust, tako da ne razmišljam o tem, če bi želela povezavo bi pač šla v hotel, ni point v tem, ampak da grem mal z naravo živet in odklopit work ;)

Čisto tako, zarad izkušenj, kako si pa potem rešil težavo? Kje si dobil dostop?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dork ()

lurker ::

Za kontakte uporabiš kar Address Book, za muziko DoubleTwist, za kolekcioniranje strani, ki jih hočeš brat potem na telefonu uporabiš Instapaper, ki pa ga, ker ni aplikacije za Androida, boš morala kombinirat še s kakim toolom na telefonu.

Vse skupaj deluje napol (kar je za Android že super). Aja, HTC se prav trudi ne popravit buga v sinhronizaciji koledarja, ki ti scuza baterijo.

You're gonna love Desire. Sreča, da si tehnični tip in ti je ukvarjanje s takimi stvarmi v veselje. Mene je žena skor ubila, ko sem ji ga hotu podtaknat.;((

lurker je izjavil:

o mojem mnenju z HTC Desire nimaš kaj za zgrešit. Edina dilema po mojem mnenju bi lahko bila v primeru, da sovražiš touchscreen typing, kar je glavna prednost Nokie. Tudi sync z Macom ni težava... imaš na internetu vse lepo razloženo.. samo poišči HTC Desire and mac sync.
Stvar je hairy. Sploh, če imaš še kak MobileMe je to recept za 100% zmešnjavo. No, s koledarjem ni večjih problemov, pri Address Booku pa moraš pazit, da ostaneš pri osnovah, nič razporejanja kontaktov v grupe, Google Contacts in Address Book se hitr ne znata več zmenit a je prav Jabber al gTalk, a je poštna številka pred krajem ali za ipd. blesarije. Skratka hitro ti povozi kakšne kontakte ali pa ti jih podvoji/potroji...Backup delat.:| Aja, jaz si sploh ne morem več skinit te sinhronizacije (na nobenem računalniku nimam več vklopljene sinhronizacije z Googlom, le-ta pa se vedno veselo dela in mi premetava kontakte (očitno mam nekje neko mašino na katero sem pozabil?!)).

Glede sinhronizacije music playlist, podcastov, videotov ipd., mail accountov razen gmaila, je pa Android, erm, tema. Čista.

Ej veš kako je, MobileMe ne uporabljam več, iCal je moje vse, oz kar velik, pol Address Book pa Times Reader, ki je aplikacija, tako da upam, da mi jo rata obdržat na Androidu!
Sicer pa mislim, da ne bo težav, računam na iSync, ki je res super zadeva, klikneš na Sync devices in upam, da HTC ne bo nobena izjema.

Sicer pa glede tvojega problema: to govoriš za tvoj mac? Ker načeloma mene vsakič vpraša ali želim sync ali ne...za MBP vem, da ni težav, za PC pa res ne vem...
Hvala pa za nasvete, malo me trga, če bo šlo brez težav, saj če bi iPhone res trgal gate bi njega nabavla, samo mi ne pride na pamet....
««
24 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7718087 (11497) Scaramouche
»

HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18530759 (19117) fishy12
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030680 (24843) leiito
»

HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20323783 (15612) CaqKa
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7417161 (11970) cucolino

Več podobnih tem