» »

HTC Desire

HTC Desire

««
18 / 55
»»

kmetek ::

pesimist pa kaj je to?

Pesimist ::

kmetek je izjavil:

pesimist pa kaj je to?

http://tinyurl.com/3ymgaaq

M-XXXX ::

Sem si zadevo tud jaz dans ubodu, toliko da bom imel dokler ne pride Samsung Galaxy S v Slovenijo :)

Katere programe kaj priporočate v must have seznamu?

Lonsarg ::

AndroZip - včasih treba fotke zipat, da se lažje po mailu pošlje:)
Bluetooth File transfer - ker ni vgrajenega programa za pošiljat file preko bluetootha:)
Better Cut - fajn bližnice na namizju do settingsov, recimo 2click bližnica do 2G/3G
Documents to go - za office,sicer plačjiv, če se ne znajdeš
ES File explorer - men je najbolj kul,, še hkrati FTP in LAN
Google Sky Map - za razkazvat, al pa zvezde gledat
FlashLite - vse druge svetilke so šrot, ali pa ti lahko ledice skurjo, ta uporablja bel ekran in se vid kot bi avto posvetil...
Locale - ultra uporabna zadeva za profile lokacisjke itd, sicer plačljiva, pa beta je bolj delala, bla zastonj, ampak je potekla, delam na tem da jo skrekam, trenutno nimam časa, ker v asemlerju kar traja..
NewsRob - Google reader sihronizacijski RSS, ni bolšega
Shazam - odpreš aplikacijo in ti posluša preko mikrofona in najde naslov muske, ki se predvaja, priceless
Voice Recorder
RingDroid - za delat zvonenje iz katerekoli muske, odrežeš en odsek, ki ga hočeš
pa navigacija po izbiri, Motonav je fajn recimo

Uuu hvala za tole, se bom jutri lotil, dans je treba 3 rojstne dneve zapit >:D

_Dejan_ ::

Bluetooth File transfer ni potreben če imaš ES File explorer.
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

kihc ::

Kje lahko pogledam prenešene podatke preko mobilnega omrežja?
x

Pri mobitelu v brskalnik mobitela vtipkej planet.mobitel.si pa imaš pod monitor vse podatke. Simobil pa ne vem kako ma to zrihtano, zato se pa ima zastonj informacijske linije, da se teži:) No al pa preprosto na njihovo stran ali google pogleda.

teoo ::

kihc je izjavil:

Kje lahko pogledam prenešene podatke preko mobilnega omrežja?

3G watchdog
defying gravity

Good Guy ::

OK ker dobim zadevo naslednji teden me zanima kje kupiti euti..
sem hotel naročiti htc desire pack na http://www.mobilefun.co.uk ampak ne pošiljajo v Slovenijo..

kje je še kakšna trgovina ki pošilja v slovenijo, pa da prodaja podobne pakete(etui,avtopolnilece+avto nosilec)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Ebay? :)

c00L3r ::

Zanimivo kako se na vsaki strani v tej temi ponavljajo ista vprašanja :)

Katera navigacija je po vašem mnenju najboljša za po naši kokoški? Nekaj sem že iskal aplikacijo Motonav, pa sploh nič ne najdem... Kaj še kaj priporočate?

jamiroq ::

c00L3r je izjavil:

Zanimivo kako se na vsaki strani v tej temi ponavljajo ista vpraĹĄanja :)

nah. le zdi se ti. ni mogoce, da ljudje raje pol dneva cakajo, da jim kdo prinese informacijo k riti (& zraven jamrajo, da so pa preiskali cel interweb in niso nasli popolnoma nicesar), namesto, da bi dvakrat kliknili in trikrat zavrteli kolescek na miski in sami poiskali kar pac potrebujejo.

oh, wait...

;)

krho ::

Motonav je iGo My Way spremenjen za Motorolo, tudi distribuira ga ona. Ker je zadeva namenjena izključno Motorolinim telefonom, boš na travnikih moral poiskati verzijo prilagojeno za Nexus One. BTW. Pri hišnih številkah nimaš črk, tako, da je v krajih, kjer so le te zraven in so hiše razmetane zadeva bolj ali manj neuporabna.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Tista budala, ki je oblikovala slušalke za tale telefon bi mogla viset... Edine bolj neudobne slušalke sem dobil na letalu (one use only...) En drek vredno, ne gredo ne v ušes, da ne omenjam da ko jih spravim notri niso notri dlje kot ene 2 minute...

Hvala za tole glede GPS-a bom sprobal!

So slabe praviš? Potem si boljše kupiti kake nove?

MonkeyHead ::

slušalke definitivno nove sound še je kolko tolko dober ampak ergonomičnost za stran vržt

jaz mam ene in-ear razerke pa še akg.jeve pa isto super delajo tak da priporočam da si kupite ene nove

dejte malo predloge do 20EUR max.

kmetek je izjavil:

So slabe praviš? Potem si boljše kupiti kake nove?

Iz prve ja...

Damn, sem mogu tele prodat: http://www.mimovrste.com/artikel/126003...

djordjevic ::

AKG, ja, toplo priporočam.
No grave is deep enough to keep us in chains.

MonkeyHead ::

akg, sennheiser, mogoče tudi razer in ear is the way to go

/IN-EAR

samo to so pomoje predrage.

djordjevic ::

150$ in 200$, respectively. :D
No grave is deep enough to keep us in chains.

RuN ::

Mene zanima, če se da kje podatke iz kartic People (rojstni dnevi), prenest v koledar, da bi me zadeva opozarjala kdaj ma kdo rojstni dan.

Nimam pa vseh ljudi na FB, al pa nimajo vsi vpisane RD v FB.

Jaz sem za to uporabil aplikacijo EBo Birthday + Ebo Birthday Contact Sync. In si sihroniziraš z koledarjem. Ampak moraš ročno sihronizirat, če dodaš v kontakt. Ampak sej načeloma enkrat nardiš, potem pa tut če ročno dodajaš.

Hvala Azgard :)

Še nekaj me zanima.

Ko iščeš neki kontakt po telefonski številki, ga ne najde, če je slučajno kontakt vpisan s kodo +386.

A se da to kak avtomatsko porihtat, al moram vse kontakte ročno urejat?

Obstaja kakšna aplikacija, ki ti pove kater program uporablja net? Ker imam občutek, da nekaj veliko utripa znakec za mobitelov internet...?

Ah, na Androidu maš itak stalno povezavo do interneta, nima utripanje veze, no ma, sam če se povezava prekine ikonca za net prov zgine, to pa ugibam se ni še nikoli zgodilo ane? :)

dvihtelic ::

a kdo od vas misli naročit kaj iz tujine, bi mogoče kdo bil pripravljen pomagati mi pri bateriji?
link:
http://www.mugen-power-batteries.com/ht...

Vsi pravijo, da so te neoriginalne baterije slabe....izkoristek imajo do 80%, dočim originalna 90%+.

dvihtelic ::

res, samo za te mugen pravijo da so enake originalu.

js osebno ::

Mugen so približno iste kot original (po dejanski količini energije), drugače pa so precej večje, težje...

APN nastavitve se sploh rabijo? Ima kdo za SIMOBIL?

Infinity ::

a se komu dogaja d telefon kr prekinja klice? in to čist na random..

Mogoče ne stisneš senzorja k ušesu dobro in se ekran prižge in nato z ušesom klikneš end call?

APN nastavitve bi me čudilo, če jih Simobil ne bi objavil na spletni strani, za android so enake povsod, pa tudi že tako so skoraj enake med vsemi telefoni, sploh ni treba da navodila točno za ta telefon najdeš.

ne ne.. ni to.. zadeva kar prekine tudi če je na zvočniku in se telefona ne dotikam.. čeprav je zadnje 2 klica tega ni naredil..

bajsibajsi ::

RuN je izjavil:

Ko iščeš neki kontakt po telefonski številki, ga ne najde, če je slučajno kontakt vpisan s kodo +386.
A se da to kak avtomatsko porihtat, al moram vse kontakte ročno urejat?

Kontaktov s + (plusom) nimam, imam pa ogromno kontaktov, ki imajo 00 in ni nikakrsnih tezav. Vsec mi je, ker je iskanje/scrolanje po kontaktih tako tekoce, a ce imas ogromno kontaktov, je hitro iskanje zelo dobrodoslo. Sam to uporabljam skoraj vedno... obicajno ze izbira ene stevilke vrze pravilni kontakt oz. nekaj teh, ki se zacnejo na enako crko. V kolikor imas ogromno kontaktov na isto zacetnico enostavno dodas se kako stevilko vec... npr. za Mami pritisnes 62 oz. numericen znak, ki ustreza alfabeticnemu...

edit/
@Infinity
Ce se to pogosto dogaja, je najbrz nekaj narobe. S signalom, telefonom, softversko...itd.

Zgodovina sprememb…

iščem progran, ki bi meril vse zadeve in jih tudi on/off izklapljal/vklapljal?

gps
wifi
itd itd..

se je dans prvič pojavlo in je že zginlo tko d predvidevam d je biu kak glitch.. mi je pa dans ful hitru požrlo baterijo.

Kak zamenjam, na glavnem zaslonu, ko kaže uro in vreme, da bi mi kazalo vreme za moj kraj al pa ljubljano. Piše mi zmeraj Current Location .
V Weather sem dodal Ljubljano ampak jo potem ne znam naštimat kot default.

urosh ::

zadnji update ti to popravi. Namesti si ga.

Sem ga namestil, pa še zmeraj mi ne uspe :(

nihče ne ve?

dal sem nek quick settings....

@kmetek

za on/off zadeve imaš še notri widget Settings ali Power Control, lahko si pa namestiš posebne WiFi on/off BT on/off...

Porabo določenih zadev ti procentualno meri že opcija v nastavitvah About Phone ->Battery ->Battery Use
Za vkljapljat/izkljapljat pa uporabljam power control widged ki je po defaultu naložen...

@urosh

Kak naštimat za vreme, da bo pisal prvo lokacijo Ljubljana ???

RuN je izjavil:

@urosh

Kak naštimat za vreme, da bo pisal prvo lokacijo Ljubljana ???

Widged odstrani in ga ponovno nastavi. Izberi samo lj ostala mesta izbriši in to je to...

urosh ::

ne, po novem je meni iz "current location" po upgrejdu spremeni v "maribor" in "ljutomer". Seveda po posodobitvi - vendar se mu včasih malo "sfuzla" in reče da ni podatkov za current location (in ne prikaže vremena). Drugače pa dela ok.
««
18 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7718107 (11517) Scaramouche
»

HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
18530762 (19120) fishy12
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030693 (24856) leiito
»

HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20323789 (15618) CaqKa
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7417162 (11971) cucolino

Več podobnih tem