Forum » Mobilne tehnologije » HTC Desire
HTC Desire
Pesimist ::
Eh niti predvajanja nebo dal. To so ble samo nategovscine. Da dobimo divx playback je coreplayer najbolsa moznost.
DonCero1 ::
rabim pomoč, in sicer dva vprašanja glede desirja
pri uporabi copilota, kako pri bogu milem lahko dobim karto cele evrope, saj mi neprestano, ko zelim potegniti dol karte javlja "insufficient memory for the requested map download".
na kartici je dost placa, a se ima kdo tak problem in kako ga rešit ?
pa zakaj mi za vreme kaze samo Slovenia, medtem ko sem pa bil na Hrvaškem, je redno updatal spremembo lokacije ?
hvala
lp
pri uporabi copilota, kako pri bogu milem lahko dobim karto cele evrope, saj mi neprestano, ko zelim potegniti dol karte javlja "insufficient memory for the requested map download".
na kartici je dost placa, a se ima kdo tak problem in kako ga rešit ?
pa zakaj mi za vreme kaze samo Slovenia, medtem ko sem pa bil na Hrvaškem, je redno updatal spremembo lokacije ?
hvala
lp
lurker ::
pri uporabi copilota, kako pri bogu milem lahko dobim karto cele evrope, saj mi neprestano, ko zelim potegniti dol karte javlja "insufficient memory for the requested map download".Piši na CoPilot support. V najslabšem primeru, ti bodo dali direkten link do map, ki jih potem skopiraš v copilot direktorij na SD.
bajsibajsi ::
Po drugi strani pa, imeti telefon ki vse to omogoča in ne uporabljati ... se mogoče kupi cenejši podoben telefon ki vsega tega nima, če se sploh ne uporablja ...
Saj nisem govoril o neuporabi nastetih funkcij; ampak o smotrni uporabi. O, za mnoge uporabnike, nepotrebnem izcrpavanju energije z mnogo prekratkimi osvezevalnimi intervali...itd. SMARTPHONE FOR SMARTUSER. :P
Nadaljevanje od zadnjih dveh belezenj:
Uptime ze skoraj 3 dni oz. cca dobrih 70 ur
Awake time vec kot 5 ur 20 min
Stanje baterije 9%
In to v vecini s stock nastavitvami. Verjamem, da s se bolj napredno optimizacijo in uporabo raznih aplikacij ala Full profile, lahko iztisnem se vec iz baterije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bajsibajsi ()
Lonsarg ::
Z uporabo samo za telefon sem prepričan da more 10 dni zdržat baterija. Sicer pa ekran je največji uporabnik. ene 5 ur prižganega ekrana pa gre vsa baterija. In pir meni se branje noviv in Gtalk pogovaarjanje včasih kar nabere za dosti ur, da potem komaj en dan zdrži, če pa je tko kot danes, ko je načeloma samo vse prižgano, tudi IM stalno povezan, pa sem samo ene pol ure telefon uporabljal, sem pa trenutno ob pol desetih na 80% :) No mam Milestone, samo pač isti shit, sej ma isto baterijo kot Desire.
ekseR ::
Danes imel desirea v roki in iphone. Pri iphonu se mi zdi da ima boljšo tipkovnico za tipkat, Vendar me je pa desire navdušil nad ostalim. Vse teče tako kot mora.
i7 920 d0@4,2GHz | Gigabyte EX58-UD3R | Mushkin <m HP 1600MHz 6GB |
Sapphire HD5850@994/1275 | Corsair TX650W | Samsung spinpoint F3 1TB |
Hitachi T7K250 160GB | GMC J-1 | 3D Mark Vantage P20311 3DMarks
jack7 ::
ammm ka ta desire laufa aplikacije od iphona??' tiste igrce pa tist k mislm d bi mogu sj je ubistvu isti K....?!?
LuGi ::
Niti ni isti "K....?!?" in imata različen opreacijski sistem zato ne mores igrati / nalagati iPhone aplikacij nanj.
martincek1 ::
Zdravo! Imam par vprašanj glede telefona.
1. Vem, da je Desire v različnih barvah. Je tudi sama barva v UI odvisna od tega, ker sem zasledil modro in črno-sivo barvo status bar-a. Ali je možnost, da sam nastaviš kakšnem del teme, kot je ta barva? Je mogoče to pogojeno s samimi trenutnimi temami as HTC Live Wallpaper, Galaxy itd..?
2. Polnjenje telefona. Se telefon polni tako preko napajanja (220) kot tudi preko USB kabla via computer?
3. Na spletu nisem zasledil kakšne recenzije telefona, kjer bi izrecno omenjali LED Flash. Zanima me, če obstaja kakšen program, kot je npr. BrightLight za Nokio? Je ta LED kaj bolj občutljiv kot tisti pri Nokii in bi bilo 1-minutno svetenje umor?
4. Telefon ima možnost nastavitve gesla, t.i. unlock patterna. V primeru trikratnega ponesrečenega vnosa gesla, naj bi se telefon zaklenil. Ima kdo mogoče kakšne podatke, kako se ga nato da odkleniti? Zdi se mi zelo koristno, da bi tudi sam to uporabljal, vendar pa se neredko zgodi, da ima kdo drug telefon v rokah in lahko rečem, da bo vedeti, kako telefon nato odkleniti, kar aktualno. :)
5. Se da telefon odklepati in zaklepati samo preko zgornjega gumba? Sicer me to ne ovira, vendar pa me nekako iz prejšnjih modelov skrbi, da ne bi šel gumb kakšno leto prehitro v pokoj...
6. Text recognition. Glede na to, da praktično ne bom uporabljal angleščine, se da nastaviti, da takoj "izbrišeš" vse "ponudbe telefona" in se beležijo le tiste, ki si jih uporabljal sam. Seveda tako, da lahko v primeru potrebe tudi povrneš angleške besede in izločiš slovenske?
7. Signal. Bojda imajo HTC-ji precej slab sprejem signala. Ima mogoče kdo izkušnje z uporabo Simobilovih storitev na področju Ljubljane ter Kranja in lahko kaj več pove o tem?
8. Trenutno uporabljam Nokio 5800. Je kakšna stvar, razadi katere mi bi bilo žal, če kupim Desire-ja? ;)
8. Last, but not least: Navigacija. Obstajajo kakšne solidne mape za Slovenijo, ki imajo dobro pokrite vse kraje in se lahko kosajo z Nokia Maps?
Zaenkrat toliko, bom verjetno kakšen telefon sprobal, ko bom imel čas, kakšno vprašanje pa zagotovo še pride ;)
1. Vem, da je Desire v različnih barvah. Je tudi sama barva v UI odvisna od tega, ker sem zasledil modro in črno-sivo barvo status bar-a. Ali je možnost, da sam nastaviš kakšnem del teme, kot je ta barva? Je mogoče to pogojeno s samimi trenutnimi temami as HTC Live Wallpaper, Galaxy itd..?
2. Polnjenje telefona. Se telefon polni tako preko napajanja (220) kot tudi preko USB kabla via computer?
3. Na spletu nisem zasledil kakšne recenzije telefona, kjer bi izrecno omenjali LED Flash. Zanima me, če obstaja kakšen program, kot je npr. BrightLight za Nokio? Je ta LED kaj bolj občutljiv kot tisti pri Nokii in bi bilo 1-minutno svetenje umor?
4. Telefon ima možnost nastavitve gesla, t.i. unlock patterna. V primeru trikratnega ponesrečenega vnosa gesla, naj bi se telefon zaklenil. Ima kdo mogoče kakšne podatke, kako se ga nato da odkleniti? Zdi se mi zelo koristno, da bi tudi sam to uporabljal, vendar pa se neredko zgodi, da ima kdo drug telefon v rokah in lahko rečem, da bo vedeti, kako telefon nato odkleniti, kar aktualno. :)
5. Se da telefon odklepati in zaklepati samo preko zgornjega gumba? Sicer me to ne ovira, vendar pa me nekako iz prejšnjih modelov skrbi, da ne bi šel gumb kakšno leto prehitro v pokoj...
6. Text recognition. Glede na to, da praktično ne bom uporabljal angleščine, se da nastaviti, da takoj "izbrišeš" vse "ponudbe telefona" in se beležijo le tiste, ki si jih uporabljal sam. Seveda tako, da lahko v primeru potrebe tudi povrneš angleške besede in izločiš slovenske?
7. Signal. Bojda imajo HTC-ji precej slab sprejem signala. Ima mogoče kdo izkušnje z uporabo Simobilovih storitev na področju Ljubljane ter Kranja in lahko kaj več pove o tem?
8. Trenutno uporabljam Nokio 5800. Je kakšna stvar, razadi katere mi bi bilo žal, če kupim Desire-ja? ;)
8. Last, but not least: Navigacija. Obstajajo kakšne solidne mape za Slovenijo, ki imajo dobro pokrite vse kraje in se lahko kosajo z Nokia Maps?
Zaenkrat toliko, bom verjetno kakšen telefon sprobal, ko bom imel čas, kakšno vprašanje pa zagotovo še pride ;)
djordjevic ::
Neuradna cena pri Simobilu 290EUR (v konfiguratorju doplačila v primeru še trajajoče pogodbe). Kr OK.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Kulk prbližno bo pa orto v nulo?
martincek1 je izjavil:
Zdravo! Imam par vprašanj glede telefona.
Desire ima malo morje nastavitev za "desktop". Status bar je res v crno sivi kombinaciji in nimam pojma, ce se ga da spremenit in mi je tudi vseeno. Vse ostalo lahko spreminjas, dodajas, brises... po mili volji. V osnovi ima HTC sense desktop razdeljen v sedem strani, katere lahko poljubno spreminjas.. ne samo z wallpaperji.. naredis celotne Scene, katere lahko poljubno shranis za kasneje; imas tudi nekaj osnovnih template scen ze shranjenih.
Ja in Ja. Ko priklopis mUSB kabel, ki je hkrati tudi polnilec, se ti prikaze "notification" (v kolikor nisi onemogocil) z vec opcijami. V smislu, zazeni SD kartico kot zacasni pogon (v PC), polni baterijo... itd. Lahko nastavis tudi default opcijo.
http://www.appbrain.com/search?q=Led+li... Uporaba LED torch varijant je seveda na lastno odgovornost. BTW, Market je ravno prebil 50k aplikacij... in raste iz dneva v dan.
Svetujem branje navodil. :)
Sva podobnih misli, saj sem tudi jaz razmisljal o tem. Se zlasti ker je ta zaklep/odklep tudi obenem ugasanje zaslona (kar jaz pocnem redno), ki pripomore k manjsi porabi. Seveda si lahko nastavis krajsi cas samo ugasanja v nastavitvah, mislim da je po defaultu 1 minuta.
Obstajajo doloceni tweaki, za zamenjavo funkcij tipk.. vendar je to bolj tako-tako (moras vedeti kaj pocnes oz. dosti prebrati po tujih forumih). Pa se potem uspeh ni zagotovljen. :)
Ni mi cisto jasno kaj tocno sprasujes tukaj. "Locale", "Prediction" ali kaj drugega? Ko browsas oz. surfas po netu lahko imas "text input" opcije v smislu "Prediction" (vcasih T9), "Spell correction"... to lahko seveda izklopis. Imas tudi opcijo svojega slovarja "User dictionary", ki ga seveda lahko prilagodis v slovenscini za besede, ki jih bos npr. dosti uporabljal..
Drugace pa kot zanimivost Android 2.2 naj bi imel opcijo glasovnih ukazov (tudi za recimo surfanje po netu, iskanje v guglu..), ceprav verjetno se nekaj casa ne bo ne vem kako uporabna v praksi; zlasti v ne-angleskem jeziku.
To je bila ena izmed mojih skrbi pred nakupom, saj sem bral, da naj bi imeli HTC telefoni slabsi signal. Jaz sem pozitivno zadovoljen, saj imam na nekaterih istih lokacijah (npr. v sluzbi) precej boljsi signal oz. ga prej z Nokijo sploh nisem imel. A bi o tem tezko kaj objektivnega povedal, saj sem eden izmed tistih, ki je te mesece (ko je Simobil spal s ponudbo) po vec letih Simobila migriral k Mobitelu, ki ima tako ali tako boljso pokritost s signalom.
Nimam pojma in se mi ne da primerjati obeh telefonov. :p
Moras vedeti, da ima Desire poleg res ogromno odlicnih funkcij tudi nekaj slabih lastnosti; nekatere smo ze omenili v tej temi ne dolgo nazaj (za pomoc, ce bos iskal - mislim da pred 10 stranjo v tej temi ni bilo negativnih kritik). A nobena omenjena za vecino uporabnikov ni tako velika, da bi bila res razlog za ne-nakup tega telefona. Nekatere se da cisto preprosto in nebolece resiti s kako brezplacno aplikacijo z marketa; npr. zmotno klicanje v imeniku z enim klikom - resitev free Call confirm, ki te pred klicem vprasa, ce res zelis klicati izbran kontakt (oz. 2 klika namesto enega). Preberi si v tej temi vec o tem... na hitro, sound ni ravno kvaliteten, kratek napajalni/podatkovni kabel, (pre)rahla +/- tipka za sound, slaba kamera (se zlasti za zajem videa)...itd.
O tem bo kdo drug kaj vec povedal; nekaj je ze bilo govora v tej temi. Osebno me ne zanima, zlasti ne za Slovenijo.
martincek1 ::
@bajsibajsi
Sam še nimam tega telefona, vendar po tvojem odzivu predvidevam, da se da rešiti po precej enostavni poti ;) Sicer pa sem prebral že na tone reviewow in praktično vse youtube videote, ampak se noben ne spusti v kakšne bolj zanimive podrobnosti, praktično pa tudi ni kakšnega bolj kritičnega reviewa, ki bi naprimer predstavil samo slabosti.
Hvala ti za vse odgovore!
lp
Svetujem branje navodil. :)
Sam še nimam tega telefona, vendar po tvojem odzivu predvidevam, da se da rešiti po precej enostavni poti ;) Sicer pa sem prebral že na tone reviewow in praktično vse youtube videote, ampak se noben ne spusti v kakšne bolj zanimive podrobnosti, praktično pa tudi ni kakšnega bolj kritičnega reviewa, ki bi naprimer predstavil samo slabosti.
Hvala ti za vse odgovore!
lp
Ti bom pomagal, da se ne bos matral. :P Ena izmed resitev... http://www.htc.com/europe/howto.aspx?id...
edit/
Se strinjam, sam sem se tudi precej informiral pred odlocitvijo in izbiro telefona in nisem nasel veliko negativnih kritik... Sicer je pa tezko predstaviti stevilne slabosti o telefonu, ki je nek dani moment med samim vrhom pametnih telefonov. :)
edit/
Se strinjam, sam sem se tudi precej informiral pred odlocitvijo in izbiro telefona in nisem nasel veliko negativnih kritik... Sicer je pa tezko predstaviti stevilne slabosti o telefonu, ki je nek dani moment med samim vrhom pametnih telefonov. :)
Zgodovina sprememb…
kmetek ::
Jep, ga grem danes iskat....
Kaj naj si še kupim? Rabim avto nosilec in pa eno torbico, nasveti? :P
Kaj naj si še kupim? Rabim avto nosilec in pa eno torbico, nasveti? :P
Jazek ::
Tudi js ga grem v tem tednu iskat.
Kmete glede torbice bom jaz kupil tole:http://www.htcaccessorystore.com/si/p_h...
Grejo ko za med(v pondelk je pisal da majo še 100+ komadov, zdaj ni nobenga več )
Kmete glede torbice bom jaz kupil tole:http://www.htcaccessorystore.com/si/p_h...
Grejo ko za med(v pondelk je pisal da majo še 100+ komadov, zdaj ni nobenga več )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jazek ()
krho ::
340EUR za 2 leti vezave. Sej se komej splača...
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krho ()
MonkeyHead ::
isto kot mobitel 2 leti vezave 340 € splošna akcija in kak bum so delal okol tega da bo simobil mel bol pocen :D
Infinity ::
http://shop.gripis.com/gripis-fuer-sams...
jaz imam to torbico in se telefonu čisto prilega, čeprav je za omnio2 =)
jaz imam to torbico in se telefonu čisto prilega, čeprav je za omnio2 =)
Dobil na Simobilu v Kranju v Merkatorju. Frajer v Qlandiji je bil na malci cca 45min, pol je pa še nekej bluzil, ko sem ga pobaral, če ga imajo.
Good Guy ::
340EUR za 2 leti vezave. Sej se komej splača...
oroto u nulo + mobilni interne pa si tkoj na nižjih cenah
internet se ti pa pr takem telefonu v vsakem primeru splača...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
_Dejan_ ::
Hm meni je Itak paket 1GB prenosa več kot dovolj... Porabim cca. 150MB mesečno, ostalo pa delam vse preko wifi...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
Dejan to z Desire?
Ja tako je. Med 7:00 in 16:00 imam preverjanje emailov na 1 h ampak preko wifi, pravtako doma je wifi vklopljen. Če grem kam ven pa laufa 3G ali GPRS :D
Ah WIFI je so 20th senctury :D
Niti ne v večini pogledov je veliko boljši kot HSDPA na Desireu:
-Hitrejši internet
-Manjši ping
edino mobilnosti ni, ampak če si v pisarni oz doma ti itak povsod lovi wifi :)
Jaz doma ko zlovdal kej na komp grem preko 3G-FTP do lastnih diskov, ne da se mi WIFI-LAN vkloplat, čeprav sem 4 metre od routerja:)
Hitrost pa tisti, ki imajo 1Mbit doma je WIFi počasnejši, to pa je zaenkrat še kar večina, jaz sem šele nedavno nadgradil na 4Mbit, prej pa je preizkušeno brovsanje preko 3G bilo hitrejše, vidno hitrejše.
Ping pa načeloma ni važen na mobitelih, kdo pa špila online preko mobitela:) Quake se da sicer hehe.
Hitrost pa tisti, ki imajo 1Mbit doma je WIFi počasnejši, to pa je zaenkrat še kar večina, jaz sem šele nedavno nadgradil na 4Mbit, prej pa je preizkušeno brovsanje preko 3G bilo hitrejše, vidno hitrejše.
Ping pa načeloma ni važen na mobitelih, kdo pa špila online preko mobitela:) Quake se da sicer hehe.
Lohk kdo pove koliko ma desire max download pa upload pr mobitelu in pri simobilu?
Jaz doma ko zlovdal kej na komp grem preko 3G-FTP do lastnih diskov, ne da se mi WIFI-LAN vkloplat, čeprav sem 4 metre od routerja:)
V mojem primeru je HSDPA počasnejši...
Doma imam 10M ADSL v službi pa še mal več :D Če imaš doma 1M potem je HSDPA hitrejši(3.6M ali 7.2M)...
A lahko poveš koliko ti nuca baterije WIFI? Kolikor jaz vem porabi veliko več kakor HSDPA. To je nekak razlog, da ga ne uporabljam, pač vklopim 3G ko grem malo več browsat, drugače je 2G.
hm ob 6:00 sem tel odklopil iz polnilca in je baterija zdaj na 56%
Imel sem nekaj kratkih klicev, enega malce daljšega(cca. 20-30min) z BT slušalko, Wifi stalno vklopljen(po 15min v spanju se izklopi), vendar sem telefon zelo pogosto prižigal...
Imel sem nekaj kratkih klicev, enega malce daljšega(cca. 20-30min) z BT slušalko, Wifi stalno vklopljen(po 15min v spanju se izklopi), vendar sem telefon zelo pogosto prižigal...
Če še kdo synca iz Nokie...
Kontakti na Nokii rečeš rečeš select all -> Save to memory card
HTC Greš na People import import from SD card. Import all vcf
Kako posyncat SMSje in Koledar (brez outlooka) na žalost še nisem pogruntal..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: krho ()
Če še kdo synca iz Nokie...
No ta ti skrajšam gruntanje :D SMS-ov ne boš mogel uvoziti razen če boš rootal telefon...
Dare1 ::
Kar seveda ni res. Dol si potegni Sprite Migrate beta in lepo prenesi vse kar ti srce pozeli. http://www.spritesoftware.com/Products/... Jaz sem brez problema prenesel vse podatke iz HTC HD2 na Desire.
... Hitrost pa tisti, ki imajo 1Mbit doma je WIFi počasnejši, to pa je zaenkrat še kar večina, jaz sem šele nedavno nadgradil na 4Mbit, prej pa je preizkušeno brovsanje preko 3G bilo hitrejše, vidno hitrejše.
Tole je bullsh*t in preprosto ne verjamem. Razen v kolikor je bilo nekaj narobe s tvojo 1MB/s povezavo preko Wlana (npr. D/U s kaksnih PCjem na mrezi)... kar pa seveda nima veze z objektivnega stalisca.
Mimogrede, 3G sploh ne uporablja HSDPA protokola, ampak cca. do slabih 400 kbit/s max z latencami okoli 150-200 ms. 3G je UMTS... O HSDPA (3.5G protokolu se zacne govoriti ko hitrost znatno preseze 3G in se naceloma meri v Mb/s. Samo 3G pa v teoriji sploh ni bistveno zmogljivejse od navadne EDGE povezave (do cca 100 kilo vec pri 3G), le da deluje dosti bolj zaneslivejse pri zgornjem robu hitrosti, ki pa vseeno ne preseze 400 kbit/s. Seveda pa je ping obicajno tudi do 3x nizji kot pri EDGE.
Lohk kdo pove koliko ma desire max download pa upload pr mobitelu in pri simobilu?
Mobitel, center Ljubljane - vecinoma UMTS cca. do 300/150 kbit/s U/D. Preko domacega Wlana vec Mega pri cca 10-20 ms pinga.
Ce uporabljate Speedtest aplikacijo od Ookla bodite pozorni na hitrosti, saj sumim da enostavno ne prikaze pravega bandtwidtha preko Wlana (sum o tem sem ze napisal tu na ST in na AppBrain). Uporabite se "klasicen" test preko mobilnega browserja direktno z web strani in prav lahko se zgodi tudi vam, da bodo hitrosti nekajkrat visje in bolj resnicne kot preko aplikacije.
Kje pa so potem HSDPA povezave?
Sem našel tole: sms backup & restore.
Ovi pa tako ali tako shranjuje podatke v sqlite3 bazi. bom napisal aplikacijo v Delphiju, ki bo zadevo spravila v pravilen xml.....
Ovi pa tako ali tako shranjuje podatke v sqlite3 bazi. bom napisal aplikacijo v Delphiju, ki bo zadevo spravila v pravilen xml.....
Kje pa so potem HSDPA povezave?
Dobro vprasanje. To namrec zanima tudi mene.
Drugace pa... http://www.mobitel.si/Storitve/Info/Pok...
edit/ravnokar se enkrat prebral tvoj zgornji post in opazil da si napisal Mbit in se ti moram opraviciti, saj v kolikor si napisal enoto pravilno imas delno prav (v dosti primerih). Glede na to da je 1Mbit le cca 125 Kilo. A kljub temu se ne spomnim, da sem kdaj v sami Ljubljani sel cez kakih 40 Kilo z mobilcem preko mobilnega omrezja. Zaenkrat bi osebno raje zelel imeti non-stop na dosegu 1Mbit Wlan kot zastonj mobilni net. :)
Zgodovina sprememb…
Onlyx ::
imam vprašanje.
Nameravam vzeti HTC Desire, pa me pride veliko ceneje, če vzamem zraven še 1 giga prenosa podatkov v omrežju Tušmobil. Sedaj me zanima, če je to smotrno in koliko lahko sploh surfam za teh 1 giga. Nenehna sinhronizacija npr. z gmail ali vremenom - koliko to pravzaprav porabi. Ali pa gledanje posnetkov na youtube ali brsknju po facebooku?
Verjetno je brskanje veliko počasnejše kot, če je telefon priklopljen na WIFI?
Nameravam vzeti HTC Desire, pa me pride veliko ceneje, če vzamem zraven še 1 giga prenosa podatkov v omrežju Tušmobil. Sedaj me zanima, če je to smotrno in koliko lahko sploh surfam za teh 1 giga. Nenehna sinhronizacija npr. z gmail ali vremenom - koliko to pravzaprav porabi. Ali pa gledanje posnetkov na youtube ali brsknju po facebooku?
Verjetno je brskanje veliko počasnejše kot, če je telefon priklopljen na WIFI?
Koliko pa zdrži baterija, če desire uporabljaš kot MP3 3h max na dan, sem pa tja mal na FB, do 3x čekiranje gmaila par kratki klicev (max vse skupaj 30min), 30 SMS sporočil, plus še kšn widget ala vreme.---- dnevna poraba. Bi mi telefon zdržal tam od 2-3 dni, če bi vedno ekran ugašal, izklapljal wifi in 3g?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18108 (11518) | Scaramouche |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30763 (19121) | fishy12 |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30698 (24861) | leiito |
» | HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23792 (15621) | CaqKa |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17163 (11972) | cucolino |