» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
17 / 67
»»

Primoz ::

To je pa med tabo in tvojim browserjem ;) Bom probal kaj z izmenjavo narest, da bo delala.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

andper ::

Če ne druagče, lahko enostavno popolnoma blokiraš kontakt s to domeno (in podobnimi oglaševalskimi) tako, da datoteki \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dodaš vrstico:
127.0.0.1 izmenjava.slo-tech.com

Pa boš imel mir. :)

tx-z ::

ne vem če je tole že blo, v glavnem mogoče bi lahko dodal
-da bi lahko pogledu svoje spremenjene teme, torej če nek odgovor spremeniš, da lahko pogledaš kakšn je bil prvotn
-pol mogoče za tiste k so admini pa tisti pisci itd, da se to v vsak odgovor zapiše kakšn rank je mel takrat, kr ko ga enkrat zgubi, ga nker več nima (za tiste k majo lepe ranke pa jih ne bojo mel več-nekoč:) )
-izbris svojga odgovora/teme, če še ni noben odgovoru za tem..
tx-z

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tx-z ()

Gandalfar ::

- klikni spodaj na odgovor pa bos videl zgodovino ...
- ...
- kliknes na popravi in potem zbrisi :)

Tilen ::

ne vem ce je ze blo napisano ampak, če jaz napisem en post v firefoxu in dam popravi in napisem nekaj zraven mi kaze tisti prvi post ne glede na to da klikam refresh ipd. Ce pa grem ta isti cas v IE mi pa kaze tistega zadnjega ki sem ga napisal v firefoxu.

npr:

post 1 : x
post 1 (popravljen) : y -men v firefoxu se kr kaze da je x ne y >:D

Ko bo naslednji nekaj napisal pod mojim postom pa bom normalno tut v firefoxu videl popravek. Prej pa ne . 8-O
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

kuglvinkl ::

Keč v kešu. Ctrl + F5.
Your focus determines your reallity

uuu tnx pa res worx :)

hruske ::

fino bi bilo imet linke na posamezne poste, da ti ni treba rect "na prejšnji strani" al pa tist dan tist datum...

CaqKa ::

predlagam [ st.tema id?id_posta ]
pa zraven se še kr lahko implementira opcija favorites postov.

MEDENA ::

Predlagam opcijo EDIT....v oglasih.....ko človek robo proda, da je oglas označen "PRODANO"...

checkbox bi bil lažji :)

MadMax ::

Glede na vse več pritožb na delo moderatorjev predlagam naslednje:

Moderator, ki sodeluje v temi, ne more in ne sme moderirat le-te!
Če hoče moderirat, se mora vzdržat sodelovanja. Le na ta način je možno zagotoviti vsaj minimalen nivo objektivnosti. V nasprotnem primeru se prehitro pojavi pristranskost.
Enako naj velja za TajnoPolicijo.

To več ali manj že velja.

mare_ ::

A bi lahko prosim pri zelenem skinu obarvali linke v tako barvo, ki malo bolj izstopa - recimo malo svetlejšo ali pa temnnejšo zeleno? prosm prosm prosm :))

Microsoft ::

Nastavljeno mam, da mi z modro crto oznacuje teme, ki so se spremenile od mojega zadnjega logon-a.

Vendar stvar v polovici primerov izpade neuporabno, saj so zraven vkljucene se razglasene tema. Tako potem vidim, da je nekdo nekaj dodal v razgalseno temo od mojga zadnjega logon-a, istocasno je pa spodaj polno nerazglasenih tem, ki so se spremenile od mojga zadnga logon-a, samj jst nevem, katere, ker je crta nekje med razglasenimi temami.

A nebi blo bols, da bi se pri tem ignoriralo razglasene teme?

--------------
A bi se dalo dodat v profil nastavitev, s katero bi si lahka dolocil default sličico, ko bi postal poste? Jas morm zdej vedno spremenit iz tistega default "belga lista" na :)). Bi blo kul, da bi si lahka zbral, kater sličica bi bil default.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

nevone ::

Zakaj nimate kontekstualnih bannerjev? Recimo če odpreš temo Sedem umetnosti se ti pri strani pokažeje reklame, ki se tičejo umetnosti, recimo filmov, glasbe ..., če odpreš mobilno telefonijo, je tam kup reklam telefonov in podobni šari ... hardware ima spet svoje bannerje, software svoje i.t.d.

o+ nevone

OwcA ::

Med drugim zato, ker na žalost nimamo dovolj relevantnih bannerjev.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

nevone ::

Nimate jih še. Lahko pa bi jih dobili. Po moje je stran že toliko obiskana, da bi se dalo kaj narest na tem področju. Ker meni se zdi kar malo žalostno, da ni stran komercialno malo bolj živahna. Sej mogoče bi koga to tudi motilo, samo katera stvar pa nikogar ne moti.

o+ nevone

sketch ::

Jaz bi imel razpored tem v zasebnih sporočil ne po času, ampak po številu tem na stran.

Zakaj?

Ker če grem zdaj iskat neko temo v ZS, moram 24-krat kliknit "naslednja stran" preden jo najdem, ker je bila pač napisana 24 tednov nazaj.

Če pa bi bilo npr. 20 ali pa 10 ZS tem na stran, po starosti, pa mi ne bi bilo treba klikat, oz. bi moral manj klikat.

Čeprav je moje programersko znanje skoraj nično, se mi zdi, da to ni velika modifikacija? Ali pač?

lp
s.

ps. pravkar sem poskušal postat in je po minuti nalaganja mozzila javila "document contains no data". urg?
Adapt and overcome.

salesky ::

Uff jst pa sovražim tako dolge "novice". Zadnje čase sploh ne znate pisat. Saj novica pride mogoče par vrstic ne pa skoraj 2xA4 lista.

Še nekateri članki na ST-ju niso tako dolgi.

Jst osebno nimam časa prebirat tako dolgih novic, rad pa bi vedel okvirno kaj se dogaja. Tako da predlagam da če se že tako dogle novice pišejo naj se jih da kam drugam in naj bo potem link na celotno novico, na sami strani z novicami pa naj se spiše neki osnutek novice.

Kaj se vaam zdi?

LP, aleš

Pa brez zamere!

Ziga Dolhar ::

Kar Matthai piše, niso novice.

Sicer se z njegovimi prispevki ne strinjam [vsaj vedno ne ;)], vendar se mi zdi njih uvrščanje med klasične novice kar malo žaljivo. Kakšna ločitev bi bila zaželjena.
https://dolhar.si/

flipflop ::

So res mal predolge. Mogoče bi lahko Matthai napisal povzetek v novico, potem pa celotni članek objavil pod komentar?

darh ::

@nevone
Slo-Techu ni v interesu da bi se komercialno razvil, kljub potencialom...

@sketch
Za ta "fićr" prosim če odkar imamo zasebna sporočila pa "še ni prišel na vrsto" kot da je kaj drugega že...
Excuses are useless! Results are priceless!

sketch in xbite: iskanje in nastavita časovni razpon, pa oddelek.

Kar Matthai piše, niso novice.

Sicer se z njegovimi prispevki ne strinjam [vsaj vedno ne ;)], vendar se mi zdi njih uvrščanje med klasične novice kar malo žaljivo. Kakšna ločitev bi bila zaželjena.

ehhe nisem nikoli tak globnoko razmišljal.. je pa res da ko vidim te zadeve na slotechu si vsakič rečem.. lej spet bo treba brat... ah.. bogi oni na wapu>:D
ločitev bi res bila potrebna.

aja.. pa en predlog, če bi lahko tole dodali v blockquote css:
blockquote {
  margin: 0 0 0 30px;
  padding: 10px 0 0 20px;
  font-size: 88%;
  line-height: 1.5em;
  color: #666;
  background: url(http://www.blogblog.com/tictac/quotes.gif) no-repeat top left;
  }

v bistvu bi me zanimala implementacija posebej zadnje vrstice.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

Freelancer ::

OK, ce smo ze pri predlogih, tukej jih je ene par:
Pod programska oprema recimo sticky za uporabne progyje/utislse. Npr. Powerstrip, StartupCPL, itn. Zraven bi bil pa pac kratek opis, cemu zadeva sluzi.
Sticky za firewalle in anti virusne programe bi se lahko zdruzila v sticky za varnost: AV programi, firewalli, anti spy-ware / malware programi, exploiti, etc. Povezave do guide-ov, kako skenirat / odstranjevat, ...
Sticky za freeware programe po kategorijah: pac freeware alternative na vse warez zadeve :)

Pod navijanje sticky za navijanje AMD procesorjev in sticky za navijanje INTEL procesorjev. Debata bi lahko komot ostala v teh dveh topicih, da ni treba za vsak procesor poseben odpirat...

Se vam zdi kaj od tega uporabno/izvedljivo?

Gandalfar ::

bom omenil moderatorjem

BigWhale ::

Aleluja, da nimamo bannerjev... :P

njok ::

Vcasih se stran nalozi takole...

... kar sploh ni slabo!

Hmm... ja in kaj je drgac? Je tako majhna a je to samo crop?

Je crop. Ampak namesto slicic (puscica) so >.

BaRtMaN ::

It's not a bug, it's a bandwidth saving feature! Pa še lepše zgleda kot slikce.

No, tudi meni zgleda lepse. Ne vem pa za ostale.

Jah, sej pravm, js sploh nism opazu razlike... Se prav lahko slike kr zamenate s tekstovnimi puscicami :).

Zgodovina sprememb…

alesrosina ::

okej, imam en predlog, in sicer da bi bi nardil nekaksne favorites - torej, da imas tako kot moje teme, samo da so vedno prikazane, ce se na njih "narocis". Kar so v nekaterih temah kaksne informacije, ki bi jih rabil kdaj, vendar takrtat nikoli ne najdem le-te teme.

Upam da me kapirate.

flipflop ::

Ja te kapiramo, so že tudi bili predlogi za to, sam še ni nič zaenkrat.

aspmaster: kaj če si pa v svojem profilu naštelaš da ti v "moje teme" prikazuje tudi odgovorjene teme? torej ne samo rdečih ampak tudi rumene?

andper ::

Moje teme = favorites, če si znaš tko nastavit.
Najprej s tem, kar je rekel CaqKa, nato pa le še 'bookmarkaš' zanimive teme - ali s sodelovanjem v njih ali s klikom na ikono desno zgoraj oz. desno spodaj pri prikazu same teme.

Simple as that. :)

balocom ::

Kaj če bi dali na wap še forum?
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

suntrace1 ::

Pogrešam možnost izbire nalaganja vseh strani ene teme, tako sem lažje našel tisto kar iščem po temah, ki so dolge po več 10 strani. Zdaj mi je iskanje po starih temah prava muka in po mojem še marsikomu drugemu.

lp

Razdeljeno je pomoje zato da gre manj bw in je bolj pregledno.

suntrace1 ::

Razumem bw, vendar je iskanje sedaj prava mora, preglednost je po mojem ravno zmanjšana na minimum, saj moram na vsaki strani stiskati Ctrl+f in sem že večkrat obupal nad iskanjem. IMHO.

Opcija "vse" je izginula na smetišče zgodovine zaradi ljudi, ki so kot nori pritiskali refresh na vse v kakšni temi z 10.000 sporočili. Za druge predloge (npr. iskanje znotraj teme ipd.) smo seveda odprti. Kako bi bilo to najbolje izvesti (po tvojem mnenju)?

goku :) ::

Pozdravljeni!!

Zdele sem se malce zagledal v tole stran in ugotovil, da je še vedno prijetna za moje oko in bom tako kot do sedaj tudi naprej obiskoval ta page...
No ampak tole ni bistvo tega posta! Rad bi dal pobudo, opozorilo ali karkoli že.. Rubrika zadnje novice v levem meniju se mi zdijo strašno nepregledne. A ste že kdaj pomislil da bi jih malce prenovili? Morda samo kakšen detajl da bi ločili posamezne naslove?

Če se vam zdi predlog neumen, brezvezen .. se že v naprej opravičujem>:D >:D :D
Navijanje je kamen modrosti

V levem meniju ni zadnjih novic.

Marjan ::

V desnem menuju so, in so pregledne, morda bi jih bilo lahko več. Predlagam 10.

Myth ::

Ni ravno predlog, bolj vprašanje. A bo kakšen članek AMD Sempron vs. Intel (bogvekaj) ? :8)
Samo zanimanje...

En LP in BZ
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Ja.

MrStein ::

Predlog : Menu "Forum/moje teme" naj sledi tudi komentarjem k novicam. To bi mi zelo prav prišlo.

Pa še vprašanje, je mogoče kako temo iz foruma "odjaviti" iz "mojih tem" ?

BaRtMaN ::

V vsaki temi imaš eno ikono, ki prikazuje rumeno mapico z zvezdico in kljukico, če je 'tvoja' tema in x, če na njo nisi naročen. Klik na to ikonco pa izmenjuje zgornji dve nastavitvi.

McHusch ::

Klikni na   za odjavo teme im mojih tem.
««
17 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669523742 (1287) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639542 (31887) Mavrik

Več podobnih tem