» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
18 / 67
»»

Gandalfar ::

MrStein: sledenje komentarjem za novice skozi moje teme je v nacrtu vendar bo potrebno najprej narediti integracijo novic s forumom.

M-man ::

:D OK en problem oz. vprašanje: zakaj v Operi med pisanjem odgovora v forumu pri vstavljanju smajlijev ali linkov pride vedno do vnosa na sam začetek teksta? Smile bi moral biti tukaj: ,je pa pred OK.

Če to nisem zakopliciral, pol pa ne vem.:D (sm moral dati Paste&Copy)

LP
M
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)

BaRtMaN ::

To se tud men dogaja, pa sploh ne vem, zakaj. Nek keyboard shortcut sem moral enkrat prtisnit, ker se je to zgodilo kar naenkrat, nisem nadgrajeval. Ampak za vse javaskritne vnose, seveda.

Mercier ::

Neodgovorjene teme bi lahko vključevale še teme, kjer je edini avtor sporočil avtor teme. Ni nujno, ampak po vsej verjetnosti so to bump posti.

roCkY ::

Odkar sem nazadnje pisal v tole temo se je odzivnost strani lepo popravila. Ostalo pa se še ni kaj dosti spremenilo...
Kar se oblike tiče je v primerjavi z kičem marsikje čisto OK (le komentar na ponovno odprt topic na to temo).

Moti pa me postavljanje modre črte vedno na zadnjo stran in ne na dejansko mejo med prebranim in neprebranim.
Pa opcija, da bi lahko strnil vse kar je nekdo napisal v določeno temo, bi mi bila tudi zelo dobrodošla.

Lahko tole strnjenje malo bolj podrobno opises?

To že stoji nekje v tejle temi.
Pač ikonca poleg imena uporabnika. Na to bi kliknu in bi se vsa sporočila uporabnika v to temo izpisala eno za drugim. Na ta način bi tudi hitro lahko prebral kaj sem sam pisal pred kakšne pol leta ali letom...

andper ::

roCkY
Moti pa me postavljanje modre črte vedno na zadnjo stran in ne na dejansko mejo med prebranim in neprebranim.

Tudi mene. Bodo že enkrat uredili, upam. :)

Za to sicer obstaja ena rešitev: pogledaš, kolk ma tema vseh odgovorov in koliko novih (piše zraven v oklepaju, si moraš v nastavitvah nastavit prikazovanje). Če je novih odgovorov več, kot jih je na novi strani (na eni strani jih je 50), klikneš na predzadnjo stran teme in imaš črto na mestu. Primer:

214 (23) - 214 vseh odgovorov, 23 novih, kar pomeni, da jih je 9 še na predzadnji strani.

flipflop ::

Velikokrat pa pozabiš in klikneš kar na zadnjo stran...

BaRtMaN: Hvala za info. :) Nisem nikoli pomislil na to.

flipflop: Sej nisem rekel, da je to THE rešitev - to mora Primoz pošlihtat server side, včasih lahko pa sam pošlihtaš client side. ;)

flipflop ::

Sej jst tudi delam tako, da pogledam št. odgovorov. Se mi pa prevečkrat naredi da pozabim pogledat, potem mam pa spet črto na prejšnji strani.

roCkY: evo, pa je dodan ta ficr :)

gregy ::

ojla ..ne vem če je ze kdo omenil .. a ste morda razmisljali da bi tale forum malo posvetlili ... v kaksne bolj svetle barve .. samo razmisljam .. drgac je pa super forum .. velik struckotov .. res pravi vir informacij ..

ajd

mare_ ::

A bi lahko prosim pri zelenem skinu obarvali linke v tako barvo, ki malo bolj izstopa - recimo malo svetlejšo ali pa temnnejšo zeleno?

CaqKa ::

gregy: klikni na svoje ime v zgornjem densem kotu... potem pa poklikaj link "Stil" pa se malo poigraj.

STASI ::

Glede da se pojavlja na forumu dokaj veliko vprašanj iz pravnega področja predlagam da se k povezavam ali pa vsaj v forum Problemi človeštva in Loža doda naslednji link: zakonodaja.gov.si
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

gregy ::

Caqka .. ja sem ga pogruntal .. problem je bil v tem, da dokler sem bil pasivni opazovalec .. (prava zakladnica informacij je tale forum) sem si lomil oči .. šele potem ko sem se registriral sem opazil da lahko nastavljam ..
mogoče tudi možnost navadnim obiskovalcem, da si nastimajo barve ... zdej je itaq ql :))

Ziga Dolhar ::

Že parkrat se mi je zgodilo, da sem v temi namesto "Odgovori" pomotoma kliknil na "Nova tema" (to se je po vsej verjetnosti zgodilo tudi obiskovalcu tule).

Bi bilo mogoče gumba malce razmaknit, morda celo raje postavit vodoravno, enega ob drugega (hej, s tem bi celo zožil vrstico tabele, ki se sedaj razteza čez dve vrstici teksta, v eno samo).

Torej, namesto:

Nova tema |
Odgovori

Nova tema | Odgovori
https://dolhar.si/

Primoz ::

V vseh stilih v Geckotu sta napisa v isti vrstici ... moram probat še v IE.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Pa res (/Firefox).

Ne, v IEju je lepo drugo pod drugim.

darh ::

jest bi pa rad mel seznam komentarjev pri vpisu novegak omentarja na novico....

oziroma primozev slavni premik novic v forum, ki je napovedan že kako dobro leto...
Excuses are useless! Results are priceless!

mchaber ::

Šele sedaj sem opazil tale znak glava. Tvoja obrazložitev Primoz?
.

Tilen ::

Pokaze ti vse tvoje odgovore v neki temi.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zadeva je narejena na osnovi mojega predloga. Mislil sem sicer. da se bo dalo prebrati poste vsakega posameznega uporabnika v temo. Da bo ikonca za to v okvirju kjer je izpisano ime uporabnika.
naprimer: Primoževi odgovori v to temo.

mnja ... sej načeloma se da pohekat ... tko da sam spremeniš uporabnika v naslovu ...

Jst ::

Jaz imam en predlog glede obveščanja na e-mail.

Meni bi bilo zelo uporabno obveščanje o novih temah v določenih oddelkih, ki bi si jih vsak uporabnik sam določil. V mojem primeru obveščanje o novih temah v oddelku Problemi človeštva, ker se debat v tem oddeleku največ udeležujem.

Ste kdaj pomislili na takšno opcijo?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

Sej ... to že obstaja.

Poglej čist na koncu oddelka, spodaj.

Jst ::

Thank you a lot!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Hair ::

Meni bi pa zelo prav prišla funkcija, ki bi ti izbrano temo ZMERAJ (tudi če v njej ni novih sporočil) prikazovala na seznamu "moje teme", ker obstajajo določene teme z informacijami, ki jih večkrat rabiš, in je potem treba vsakič znova klikat forum, oddelek, potem pa še iščeš temo, ki je po možnosti že stara...
Iskanje pa tudi ni zelo praktično v tem primeru.

Lp!

cryptozaver ::

Nekaj takega sem predlagal tut jest in se je veliko ljudi strinjalo. Celo Primoz. Zadeva se je ustavla pri tem a naj se imenuje favorites al priljubljeno. :|

Včasih (oz. že kar pogosto) imam občutek, da obstaja več različic Slo-Techovega foruma.

Speedy, čisto razumem zamudno klikanje, ki si ga opisal, ampak rešitev na ta problem, verjel ali ne, že obstaja. Predvidevam pa, da imaš v nastavitvah izklopljeno možnost 'V mojih temah prikazujem tudi že pregledane teme'. He he...

Jaz, recimo, imam vse posamezne teme, ki me zanimajo, lepo na kupu, kamor pa jih spravim ali s sodelovanjem v debati ali pa s klikom na tisto special ikonico.

Čisto pravi 'bookmarks' sistem. :D

Hair ::

Ulala! Preden bom naslednjič prosil za kakšno funkcijo, se bom najprej odpravil v nastavitve pogledat.

Hvala in Lp!

STASI ::

Jest mam pa nekaj v zvezi s pravili st.
Tamm je lepo definirano pravilo 11 in 12.
Se strinajm z navdenim v teh pravilih. Kako je pa z lastnino tretje osebe. Primer: Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! Tam je gotovo kar nekaj stavri ki so od drugih avtorjev, katerih predvidevam da nihče ni spraševal če lahko to objavimo na tje in tej strani. Vzel bom isti topic za podobno primerjavo: Kako je s pravili oziroma intelektualno lastnino ko na slike drugih avtorjev se doda znak Slo-tech. Ali so slike dejansko last oseb katere so sliko objavile v topicu ali je to potemtakem plagiat oziroma kršenje avtorskih pravi?

Da ne bo pomote je samo za dobrobit S-T
PS: Nisem pravnik tko da je moje vprašanje bl po domače.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: STASI ()

kuglvinkl ::

Jest mam pa nekaj v zvezi s pravili st.
Tamm je lepo definirano pravilo 11 in 12.
Se strinajm z navdenim v teh pravilih. Kako je pa z lastnino tretje osebe. Primer: Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! Tam je gotovo kar nekaj stavri ki so od drugih avtorjev, katerih predvidevam da nihče ni spraševal če lahko to objavimo na tje in tej strani.

Načeloma se vse avtorske vsebine iz katere jasno izhaja, da tisti, ki je to objavil, ni avtor tega ozirma bi zelo težko sprabvili pod člene 45. ZASP in naprej, brišejo. Glede te teme. Četudi sem pri pisanju pravil izhajal iz domnevane avtorske vsebine prispevka, temu seveda še zdaleč ni tako (je pa jasno precej lažje si postaviti strožji sistem in potem iskati odklone). Kaj je avtorko delo je določeno v 5. členu ZASP (to dobiš na Uradne listu (OL) ali straneh državnega zbora).

Če gre za primer, ko je nekdo objavil sliko (avtorsko delo), za katero ne vemo, če je njen avtor dal dovoljenjre za nadaljno objavo, jo pustimo. Vzork je povsem pragmatičen, saj je nemogoče slediti vsem slikam oz. avtorstvu le-teh (povsem drugače je, če je denimo skpiran celotne članek iz neke tuje strani ali revije, saj je že na prvi pogled mogoče ugotoviti kršitev avtoskih pravic). V kolikor bi avtor zhateval in nam primerno dokazal, da je slika njegova, bi jo seveda nemudoma umaknili.

Vzel bom isti topic za podobno primerjavo: Kako je s pravili oziroma intelektualno lastnino ko na slike drugih avtorjev se doda znak Slo-tech. Ali so slike dejansko last oseb katere so sliko objavile v topicu ali je to potemtakem plagiat oziroma kršenje avtorskih pravi?

Tu je problem gostovanja slik. Ta problem se bo rešil tako, da se bo okoli slike dodal bel rob (potem to ni predelava, saj se za predelavo zahteva dovoljenje avtorja), ki bo ločen od slike, na katerem bo pisalo, da je slika gostuje na našem serverju.
Your focus determines your reallity

Lucas ::

OK, ker sem že nekaj "jokal", da pogrešam DVD recenzije bi se kakšno spravil napisat tudi sam, ker menim, da o filmih kar nekaj vem.
Zdej me pa zanima, če je zadeva sploh še aktualna na ST; kam naj zadevo pošljem in če lahko recenziram tud kak DVD film iz videoteke ali zgolj tiste, ki so v moji privatni zbirki?
I was here...

Po želji.

Zanima me, ce bi se dalo urediti, da bi s klikom v malih oglasih lahko dobil vse oglase tistega prodajalca.

lp

Za razmislit ... do takrat pa obstaja malo daljša pot.

Iskanje -> Avtor = .. Oddelek = ;)

Vem, hvala.

dr.J ::

Rad bi v celoti izpisal eno daljšo temo ( n. pr. več kot 200 odgovorov). Kako lahko to storim v printer-friendy obliki in v enem kosu?

za ie si dol cufneš powerband plugin. nato pa ofnaš vse strani, ki jih nucaš.
v vsaki od teh strani se v powerbandu poklikaš do željenega rezultata. desno klikneš na dovolj nizkem nivoju htmlja in daš save html.
nato pa samo pejstaš v notepad in na koncu shraniš kot html.

dr.J ::

CaqKa:
očitno nisi razumel: ravno predlaganim črevastim proceduram bi se rad izognil

Keyser Soze ::

Tega "Vse" ukaza ni več na forumu. Ker so baje eni zmešani uporabniki kar naprej pritiskali "refresh" v temah z več kot 10.000 sporočili.:\

Vsaj tako sem zasledil nekje zgoraj na tej strani.

Drugače pa... Kaj hudiča ga spet serje ta S&T s temi tehničnimi težavami?

blblb ::

A bi se dal mogoce novice urediti pod kategorije (npr. hardware, software, linux, MS; mogoce se bolj?) in pod nastavitvami nastimati tako da bi si lohka vsak izbral kere novice bi mu prikazovalo in kerih ne. Mogoce bi se tko lohka resil teh linux:ms vojn... :)

Kategorije da, ignore ne.

V-i-p ::

Samo primži, tole drugače niti ni butasta ideja, pravzaprav je zelo pametna. Primer: mene kot win userja pač linux srenja ne zanima... Torej bi zame bilo fino imeti funkcijo, da mi linux newsa ne kaže in ga ne čitam. Why not?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

imam ultimativno rešitev zate vip. nehi slotech obiskovat. resno mislim. v bistvu bom še na sebe moral applyat tale rule.
:/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

koyotee ::

Js pa odpiram en drug problem.
Sprašujem se če bi se dal rešit težavo s ponavljanjem tem. Npr. najprej bi vpisali ime teme in bi z ukazom išči najprej preverili ca kaksna tema ze obstaja s takim ali podobnim imenom, ker menim da se teme ponavljajo, sploh v temi Kaj kupit.
Kaj ostali mislite o tem?
LP :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
««
18 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669523717 (1262) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639540 (31885) Mavrik

Več podobnih tem