Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
Vesoljc ::
bi pa recimo lahko začel na drugi strani ter novincem podelili nek naziv... ko prenehajo z vprasanji kot so do kolk lahko navijem, kje najdem krek za civilizacijo1 ter zacnejo svojim temam dajat smislene naslove, se jim ga odstrani
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Gandalfar ::
Zdej jzt ne mislim vsakga kliknt pa mu dat naziv pa poslusat 100 drugih, ki mislijo, da so tudi upraviceni.
Predlagajte kako bi se to samodejno uravnavalo?
Predlagajte kako bi se to samodejno uravnavalo?
CaqKa ::
samo dejno to ne gre razn tak da se pod imenom izpiše
št. charov/post, kar pa seveda ni pokazatelj kvalitete postov.
št. charov/post, kar pa seveda ni pokazatelj kvalitete postov.
hruske ::
Kako bi se to uravnavalo? Pac stvaritelj teme v oddelkih, kjer je najvec prosenj za pomoc(tako npr loza odpade), ima na voljo "glas", ki ga podeli tistemu, ki mu je najbolje pomagal. Tako bi tisti dobili glasove, kar bi pokazalo, da ne serjejo klamf.
njok, vesoljc, sej mene to, da tega ni ne moti. Jaz grem in si preberem howto al pa zgooglam, ampak gre za novince.
Dejstvo je, da lahko trenutno stanje obrneš na dva načina: al tako da ti izpades pameten ceprav nisi al pa tako, da imas prav, ampak se ti j*** za mišljenja drugih. Vprašanje, če ne bi kaj takega še bolj razpenilo nekaterih, ki ne bi prenesli, da oni tega nimajo, tako kot je rekel Gandalfar, in bi potem smetili forum.
Bi to res izboljšalo slo-techov forum?
njok, vesoljc, sej mene to, da tega ni ne moti. Jaz grem in si preberem howto al pa zgooglam, ampak gre za novince.
Dejstvo je, da lahko trenutno stanje obrneš na dva načina: al tako da ti izpades pameten ceprav nisi al pa tako, da imas prav, ampak se ti j*** za mišljenja drugih. Vprašanje, če ne bi kaj takega še bolj razpenilo nekaterih, ki ne bi prenesli, da oni tega nimajo, tako kot je rekel Gandalfar, in bi potem smetili forum.
Bi to res izboljšalo slo-techov forum?
BigWhale ::
Ustvariti bi bilo potrebno nek 'cap' na uporabo smilijev... Recimo na deset vrstic texta dobis pravico enega smilija...
Nekatera sporocila tukaj zgledajo ze prav nemarno bebasta...
:P
Nekatera sporocila tukaj zgledajo ze prav nemarno bebasta...
:P
Primoz ::
V nastavitvah si lahko izklopiš njihovo prikazovanje
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Zadnje čase žanje slo-tech obilico negodovanj zaradi novic, ki naj bi bile po mnenju glasne manjšine nekorektne. Da bi to izboljšali, lahko omejite objavljanje tako, da nihče ne bi mogel sam sebi objavit novice. Potem bi pred objavo prispevek videlo najmanj dvoje oči in bi bil filter načeloma boljši.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hruske ()
Ziga Dolhar ::
Na splošno imajo imho pisci precej drugačen (manj kritičen, a bolj kritizerski) pogled kot nekateri bralci. Tako da to dvomim, da bi delovalo. Če si izmislim primer (da ne bo kdo užaljen, prosim lepo, pare sestavljam po podobnosti tematike, ki jih pisci obravnavajo) -- Gandalfar in mathjazz si ne bi hodila "v zelje", enako ne minmax in Matthai.
https://dolhar.si/
mk-klavz:
torej predlagaš nekaj takega kot imajo na 3delavnici za slike ki pridejo v zgornji del galerije? tam mora najprej menda 5 pozitivnih glasov dobit slika da lahko roma višje.
meni se zdi ideja kar dobra.
torej predlagaš nekaj takega kot imajo na 3delavnici za slike ki pridejo v zgornji del galerije? tam mora najprej menda 5 pozitivnih glasov dobit slika da lahko roma višje.
meni se zdi ideja kar dobra.
Tomi ::
Po vsej verjetnosti ideja ne bi bila preveč dobra, ker je težko v realnem času najti zadosti ljudi, ki bi potrdili novico, zato bi te prihajale z zamudo (še večjo, kot sedaj).
metrodusa.blogspot.com
kuglvinkl ::
Če ima kdo pomisleke pri novici, to napiše in novica ne bo objavljena, dokler se to ne razjasni.
Your focus determines your reallity
poweroff ::
Verjetno je govora o moji novici o Microsoftu. Samo v vednost - novice si nisem sam objavil. Tudi sicer večinoma novice prej pokažem komu (povprašam po ircu) in šele potem objavim.
nebi rekel da leti komentar na direkt novico od nekoga.. namreč predlog je prav dober.
in ne verjamem da bi se novice objavlale še kasneje...
če bi se po 3delavnici zgledovali bi imeli določeno skupino folka ki bo votala za novice.. ko bi 5 takih ljudi potrdilo novico bi se objavila... to bi se pa verjetno prej zgodilo kot pa sedaj.. sedaj pomojem pogledate novico pa se vam jo ne ljubi spisat/izboljšat na novo in se zato sploh ne objavi.
in ne verjamem da bi se novice objavlale še kasneje...
če bi se po 3delavnici zgledovali bi imeli določeno skupino folka ki bo votala za novice.. ko bi 5 takih ljudi potrdilo novico bi se objavila... to bi se pa verjetno prej zgodilo kot pa sedaj.. sedaj pomojem pogledate novico pa se vam jo ne ljubi spisat/izboljšat na novo in se zato sploh ne objavi.
flipflop ::
Ja saj zato pa sprašujem,ker takšno kot je zdajle je podobno kot da ga sploh ne bi bilo.
Lith ::
heh, poznam kolega, ki si je kar sam napisal iskalnik za Linux server - mogoče bi pa bil pripravljen samo malo pomagat, al pa velik za primerno 'nadomestilo' - definitivno je boljši kot tu STjev, pa naj bo kar koli že je..
se opravičujem, ampak je tak res, da ST ni uporaben - sploh
se opravičujem, ampak je tak res, da ST ni uporaben - sploh
Vice ::
Temo ki ima kuglvinkl odprto pod pritožbe bi lahko preimenovali v pohvale in pritožbe ker sem hotel pohvaliti BigWhale-a pa nisem vedel kje za pametno potezo da je zaklenil temo okoli Busha ker je verjetno to najbolj prežvečena tema na tem forumu in vedno se konča z istim koncem, zakaj ponavljati stalno eno in isto?
Bravo!!
Bravo!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
iskra ::
Morda je bilo to že napisano kje zadaj vendar nimam volje prebrati vseh 39 strani
Kaj ko bi omogočili vstavljanje slik v profil? Racimo eno osebno in eno od računalnika Ali pa kar omogočili več slik in iz tega bi nato nastala galerija!
Kaj ko bi omogočili vstavljanje slik v profil? Racimo eno osebno in eno od računalnika Ali pa kar omogočili več slik in iz tega bi nato nastala galerija!
Thomas ::
Predlagam, da na desni strani, kjer so zadnje novice, jih je malo več. Ker zoprno hodt gledat na osnovno stran, če se je kdo drznil ugovarjati mojemu zadnjemu komentarju.
Zatagatelj, bi bila barva novice rahlo rediš, če še nisi prebral zadnjega doneska, tudi ok.
Potem mogoče še ena črta med datumi novic.
Pa mogoče še, da če greš s kurzorjem gor, še avtorja in vir.
Pa v nastavitvah možnost, da se ti na strani novic po defaultu odpro še dosedanji komentarji.
Pa da ko pišeš komentar, da so nekateri zadnji umotvori vidni - kot je v forumu.
Pa (unikatnih) pogledov v novico (od zadnjega komentarja) se tudi ne bi branil.
Kave zdej ne bi, hvala.
Zatagatelj, bi bila barva novice rahlo rediš, če še nisi prebral zadnjega doneska, tudi ok.
Potem mogoče še ena črta med datumi novic.
Pa mogoče še, da če greš s kurzorjem gor, še avtorja in vir.
Pa v nastavitvah možnost, da se ti na strani novic po defaultu odpro še dosedanji komentarji.
Pa da ko pišeš komentar, da so nekateri zadnji umotvori vidni - kot je v forumu.
Pa (unikatnih) pogledov v novico (od zadnjega komentarja) se tudi ne bi branil.
Kave zdej ne bi, hvala.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Bi ti obvestila o novih komentarjih (yes... more spam) na mail zadostovala (kar se tiče prvega paketa želja)?
Thomas ::
Ne bi. Ker mi je bolj všeč vhod skozi Slotech, kot skozi mail.
Pa čeprav si ti Primoz, pri obeh mašinfirer.
Pa čeprav si ti Primoz, pri obeh mašinfirer.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()
Desni menu je na preveč mestih, da bi se ga upal dinamično generirat... bom videl kolk mi sredstev požre takšno čudo.
njok ::
No, saj je vseeno, lahko se bi se generiral tudi kje drugje (v sredinskem oknu, ce slucajno najdes kak primeren prostor).
V planu je enostavno novice kot poseben oddelek v forumu narest (potem boste mel vse forum goodie...). Verjetno je to to?
KameHameHa ::
jaz pa mam predlog kaj,ko b i v forumu ustvarli neko search opcijo za lazje iskanje kakšne teme,ki te pač zanima.
Ker se mi zdi,da je iskanje po prejšnih straneh malo zamudno!In tak bi se mogoče izognili ponovnim odpiranjem vedno novih tem!
Ker se mi zdi,da je iskanje po prejšnih straneh malo zamudno!In tak bi se mogoče izognili ponovnim odpiranjem vedno novih tem!
Double_J ::
Predlagam, da se Bigwhaleu odvzame moderatorstvo. Ker je moteče. V vsaki temi stalno umirite se + ena izmed njegovih sila ubogih smešnic zraven. Res moteče stalno to brati.
Pa v zadnjem času precej tem zakljenjenih.
Neobvladovanje položaja, to je jasno. Torej namestite nekoga drugega.
Polemizirat pa ne mislim. Samo predočim dejstva.
Pa v zadnjem času precej tem zakljenjenih.
Neobvladovanje položaja, to je jasno. Torej namestite nekoga drugega.
Polemizirat pa ne mislim. Samo predočim dejstva.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Vidim zdej celo, da nekdo glasno protestira v Problemi človeštva. Čudno, da kdo ni že prej.
Torej, zvečer nej ga ni več na spisku moderatorjev. Ne da bo to trajalo in se bodo napetosti stopnjevale. Slabše za vse. Razrešitev je prava opcija.
*Tema bolezen ZDA pa zaenkrat lepo stoji. Si pa preberite, kaj vse notri piše. Je Demos lepo napisal:
To je največji manifest nestrpnosti, kar sem jih kdaj videl na Slo-techu.
Torej, zvečer nej ga ni več na spisku moderatorjev. Ne da bo to trajalo in se bodo napetosti stopnjevale. Slabše za vse. Razrešitev je prava opcija.
*Tema bolezen ZDA pa zaenkrat lepo stoji. Si pa preberite, kaj vse notri piše. Je Demos lepo napisal:
To je največji manifest nestrpnosti, kar sem jih kdaj videl na Slo-techu.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
Jaz predlagam, da me Double_J zamenja za ene tri mesece...
Kar se po mojih dejanj tice, jih pa ne bom opraviceval, ce ga moja opozorila motijo, naj jih ne bere. Ljudje se v problemih clovestva obmetavajo z vsem mogocim, kar nekaj stvari se pobrise.
Lahko pa na mesto opozoril kar takoj zaklepam zadeve.
Neobvladovanje? Zadeve so zaklenjene. Kaj je tu neobvladljivega?
Kar se po mojih dejanj tice, jih pa ne bom opraviceval, ce ga moja opozorila motijo, naj jih ne bere. Ljudje se v problemih clovestva obmetavajo z vsem mogocim, kar nekaj stvari se pobrise.
Lahko pa na mesto opozoril kar takoj zaklepam zadeve.
Neobvladovanje? Zadeve so zaklenjene. Kaj je tu neobvladljivega?
kuglvinkl ::
Povečana entropija v oddelku Problemi človeštva je bila trenutna in je daleč od neobladljivega položaja.
Your focus determines your reallity
Preden je Intifada sploh kaj pisal, so bile zaprte 3 precej konstruktivne teme o Bushu in ZDA v zelo kratkem času. Kolikor sploh lahko so konstruktivne, če je ena stran v takšni premoči - v vseh pogledih.
Potem se je pa čutil okrepljenega - Intifada. Vedoč, da ga moderatorji v duhu podpirajo. In tudi je pisal kolikor je hotel, dokler nisem tule opozoril oz. je posredoval Kuglvinkl.
Supr ne? Pa še kdaj ene 3 teme kar tako zapret. Da se jih bo posledično lahko še dodatnih 5 zaprlo.
Milsim, da tale entropija ima valovno funkcijo - periodo takorekoč.
Potem se je pa čutil okrepljenega - Intifada. Vedoč, da ga moderatorji v duhu podpirajo. In tudi je pisal kolikor je hotel, dokler nisem tule opozoril oz. je posredoval Kuglvinkl.
Supr ne? Pa še kdaj ene 3 teme kar tako zapret. Da se jih bo posledično lahko še dodatnih 5 zaprlo.
Milsim, da tale entropija ima valovno funkcijo - periodo takorekoč.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
OwcA ::
Konstruktivna tema o ZDA naj kar bo, ampak ne v preobleki teme o smučarskih skokih v Planici.
Ne laskaj si, posredovano je bilo mnogokrat že pred tvojim "predlogom" in nadalje je kar BigWhale ukrepal, ne kuglvinkl.
Primerjava z valovanjem res ni napačna. Enkrat se pritožuje ena stran, drugič spet druga. Žal nobena ne vidi iz svojega hribčka v dolinco, drugače bi obe ne trosile bedarij o pristranskih moderatorjih.
Ne laskaj si, posredovano je bilo mnogokrat že pred tvojim "predlogom" in nadalje je kar BigWhale ukrepal, ne kuglvinkl.
Primerjava z valovanjem res ni napačna. Enkrat se pritožuje ena stran, drugič spet druga. Žal nobena ne vidi iz svojega hribčka v dolinco, drugače bi obe ne trosile bedarij o pristranskih moderatorjih.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vesoljc ::
se vam res ne zdi da je skrajen cajt za sticky teme v oddelku kaj kupiti? tolk tem o napajlnikih, tolk tem o grafičnih... čist brezveze...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
> Žal nobena ne vidi iz svojega hribčka v dolinco,
> drugače bi obe ne trosile bedarij o pristranskih
> moderatorjih.
Takrat ko se obe strani pritozujeta, je bila odlocitev sigurno pravilna in nepristranska...
... kar poglejte slovensko mejo. Najprej so se pritozevali eno, potem drugi, sedaj se pa oboji ;)
> drugače bi obe ne trosile bedarij o pristranskih
> moderatorjih.
Takrat ko se obe strani pritozujeta, je bila odlocitev sigurno pravilna in nepristranska...
... kar poglejte slovensko mejo. Najprej so se pritozevali eno, potem drugi, sedaj se pa oboji ;)
Ziga Dolhar ::
Na vrhu vsake teme je tale vrstica:
Slo-Tech Forum > Slo-Tech > Vaši predlogi Starejša tema | Novejša tema
To temo vidijo: vsi
Bi se dalo pod "to temo vidijo:" dodat še vrstico v stilu "pristojni moderatorji"?
Slo-Tech Forum > Slo-Tech > Vaši predlogi Starejša tema | Novejša tema
To temo vidijo: vsi
Bi se dalo pod "to temo vidijo:" dodat še vrstico v stilu "pristojni moderatorji"?
https://dolhar.si/
BSD-jas ::
Odprl sem temo glede famozne e-dohodnine, razmišljam, če bi v kakšnih 2 tednih (ko bo še dovolj časa za oddajonapovedi ) vse skupaj povzel in z dodatkom svojih izkušenj povzel v članku. Če bo kaj iz tega, kakšen je postopek, se ga piše v HTML ali v čem, kam se ga odda......? Pa še v predlogu za novico sem predlagal, če se ta tema (ko bo po potrebi prestavljena v ustreznejši oddelek) prilepi nekam pod vrh ¸oddelka do konca marca, ko ne bo več aktualna.
djandy00 ::
Glede na to, da je s-t zelo bran sajt, in ima zelo zanimive novice, bi bilo zelo fajn, če bi se novice poleg formata RSS dobile tudi v javascript formatu, za dodajanje na web strani. Jaz bi to z veseljem dal na svojo stran (ki je sicer še v izdelavi, pa ravno zbiram na kup novice, ki se jih da vključit zraven). Podobno kot imajo računalniške novice, finance in trendmicro za viruse, pa še kakšen se najde.
Zadevo niti ni tako težko generirat. V javascriptu pride html zapisan, ki ga preko enostavne vrstice script vključim v svoj sajt. Pa možnost lastnih barv linkov ipd. (glej finance).
Zadevo niti ni tako težko generirat. V javascriptu pride html zapisan, ki ga preko enostavne vrstice script vključim v svoj sajt. Pa možnost lastnih barv linkov ipd. (glej finance).
Andy, pro-lab.net
There's no business like IT business...
There's no business like IT business...
ce bo CTRL-ENTER za post, potem sem jaz, da je to na nek checkbox vezano, ki je po defaultu izklopljen...
... k bi vi vedl kolk mailov jest v sluzbi praznih posljem :P
... k bi vi vedl kolk mailov jest v sluzbi praznih posljem :P
se strinjam :>
sam da je moznost omogocit :)
BigWhale, vsaj pokazes pozornost :)
(pa ceprav na cuden nacin)
sam da je moznost omogocit :)
BigWhale, vsaj pokazes pozornost :)
(pa ceprav na cuden nacin)
Marjan ::
Primoz, a lahko zrihtaš loading strani tako, da se nejprej naloada vsebino, čisto na koncu pa izmenjava.slot-tech.com ?
Sej sem že eno slikco dal kaj se dogaja v Operi...
Sej sem že eno slikco dal kaj se dogaja v Operi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523772 (1317) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39543 (31888) | Mavrik |