Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
BaRtMaN ::
Ampak ne izstopajo od vseh drugih tem. Bi bilo fino, če bi se zasebnim sporočilom spremenile ikonce.
undefined ::
Moj predlog za celotni forum, katerega sem sicer že enkrat podal, vendar mogoče v manj jasni obliki. Torej, predlagam, da se splošno moderatorstvo ukine v večji meri, razen seveda pravil proti warezu in podobnih rečeh, kar že ne dovoljuje sam Telemach (splošno se naj moderira le tisto, kar je nujno potrebno za obstoj strani). Predlagam pa, da vsak stvaritelj topica moderira sam svojo temo, ker jo je ustvaril, tudi mislim, da ima to pravico. Ljudje bodo potem takoj vedeli kam in komu pisat, saj če bo nekdo pretirano brisal poste, jih dosti ne bo več pisalo v njegove teme in bodo pisali drugje. Prav tako ne bo več posega neke tretje osebe, ki samo pride in ignorantno zadevo pobriše. Reši (vas) pa tudi mnogo pritožb, katerih kar leti zadnje čase. Pač, samo moj predlog do novega, po mojem mnenju boljšega, sistema.
Mercier ::
Ne vem, starost, tremor, al kaj, ampak pogosto falim klik na število komentarjev (pri Zadnjih novicah).
Kakšna možnost, da se tarča poveča? (pa da ne trpi estetika, seveda)
Kakšna možnost, da se tarča poveča? (pa da ne trpi estetika, seveda)
Elemen_T ::
Iceman,
Potem je vse vredu, če se slučajno zgodi, da nekdo zaide iz teme in se potem naniza nekaj 10 odgovorov, ki niso niti malo povezani z osnovno temo?
Na s-tju sodelujem že dolgo časa in še nikoli se mi ni zgodilo, da bi bil moj post izbrisan ali kakorkoli neprimerno moderiran. Spisal pa sem več kot 1000 sporočil...Nikdar nisem žalil in večinoma sem sledil temi...torej nevem zakaj bi ukinili moderiranje kakršno je bilo in je prisotno doslej.
(my opinion)
Potem je vse vredu, če se slučajno zgodi, da nekdo zaide iz teme in se potem naniza nekaj 10 odgovorov, ki niso niti malo povezani z osnovno temo?
Na s-tju sodelujem že dolgo časa in še nikoli se mi ni zgodilo, da bi bil moj post izbrisan ali kakorkoli neprimerno moderiran. Spisal pa sem več kot 1000 sporočil...Nikdar nisem žalil in večinoma sem sledil temi...torej nevem zakaj bi ukinili moderiranje kakršno je bilo in je prisotno doslej.
(my opinion)
undefined ::
> Potem je vse vredu, če se slučajno zgodi, da nekdo zaide iz teme in se potem naniza nekaj 10 odgovorov, ki niso niti malo povezani z osnovno temo?
Absolutno. Če stvaritelju teme tako odgovarja, ne vidim razloga, zakaj bi koga drugega to motilo.
Absolutno. Če stvaritelju teme tako odgovarja, ne vidim razloga, zakaj bi koga drugega to motilo.
Elemen_T ::
Nevem če poznam kakšnega stvaritelja, ki bi mu bilo kaj takega povšeči
Če je kakšen tak, naj se kar v tej temi javi!
Če je kakšen tak, naj se kar v tej temi javi!
Thomas ::
Tega uhajanja off topic je že tako preveč. Potem bi teme pa ušle, kot psi brez štričkov in z 10 gospodarji. Že rajš vidim, da se pobriše moj off topic, kot pa da mi teme zapeljujejo v čudne vode. Še tko prvečkrat kdo ki nima pojma pribija "oh, saj nič ne vemo" in podobne "modrosti".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
HyperKiller ::
ja, in sploh bi bilo fino da bi ob primeru da nekdo odgovori na tvojo temo oz. na temo pri kateri sodeluješ ter si trenutno prijavljen, dobiš mesič de je aktivnost na tvoji temi.
seveda bi bilo to po izbiri.hm, kaj naredi to okence ||obveščaj me o odgovorih||??
(in ne sploh nisem opazil da sem zašel iz trenutne teme.)
ja in bilo bi zanimivo da bi naredili bazo processorjev in potem bi lahko vsak vpisal svoje dosežke na njem (navijanje, temp, itd) potem bi kazalo top lestvico(nekje)
saj kolikor se spomnim je bilo o tem že govora, mogoče je bil projekt izpeljan ampak, nisem tega še zasledil.
(in to je primer kako v istem sporočilu dvakrat zaideš iz teme.)
seveda bi bilo to po izbiri.hm, kaj naredi to okence ||obveščaj me o odgovorih||??
(in ne sploh nisem opazil da sem zašel iz trenutne teme.)
ja in bilo bi zanimivo da bi naredili bazo processorjev in potem bi lahko vsak vpisal svoje dosežke na njem (navijanje, temp, itd) potem bi kazalo top lestvico(nekje)
saj kolikor se spomnim je bilo o tem že govora, mogoče je bil projekt izpeljan ampak, nisem tega še zasledil.
(in to je primer kako v istem sporočilu dvakrat zaideš iz teme.)
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.
HyperKiller ::
ja sam to ni dovolj hitro, itak pa jz osebno večkrat odprem slo-tech kot mail.
če bi to obstajalo bi se forum hitreje odvijal. ker bi folk se zadrževal na temi, in pogovor bi stekel. ne pa de bi bilo hitreje če bi si pisma pošiljal.
meni bi bilo to zelo uredu
če bi to obstajalo bi se forum hitreje odvijal. ker bi folk se zadrževal na temi, in pogovor bi stekel. ne pa de bi bilo hitreje če bi si pisma pošiljal.
meni bi bilo to zelo uredu
Pri Microsoftu uspešno izrezujejo varnostne luknje.
Cr00k ::
KER? a jst?
Ti mas tut tko grdo sliko pod nickom k predator...
No a bi lohka zdej povedal? PROSM?
Ti mas tut tko grdo sliko pod nickom k predator...
No a bi lohka zdej povedal? PROSM?
kuglvinkl ::
Tebi Crook še zadndjič prišepnem. Ta tema je namenjena konstruktivnim predlogom. Basta! Vse ostalo se tu briše.
Your focus determines your reallity
CaqKa ::
hajper killer: ultimativni odgovor je tole ("aka moje teme") (link najdeš na levi strani strani pod modrim napisom Forum), tale ultimativni odgovr pa si našel tukaj ("ultimativni vodič po slotechu")(ki pa se nahaja na desni strani in sicer drugi link pod modrim napisom "Še se kadi".
goku :) ::
En predlog...
V temi "pritožbe sem spremljal kako se kaznovani slo-techovci jezijo.. Imam pa predlog, da se potem, ko se kazen odpravi napiše pod osebno koliko časa je bil pač nekdo persona rudis ali kaj podobnega.
V temi "pritožbe sem spremljal kako se kaznovani slo-techovci jezijo.. Imam pa predlog, da se potem, ko se kazen odpravi napiše pod osebno koliko časa je bil pač nekdo persona rudis ali kaj podobnega.
Navijanje je kamen modrosti
jst predlagam, da tisti k take nenormalne predloge spuscajo(kot npr. Goku),da dobijo globalen naziv: persona rudis...
zakaj
Če ti samo pizdarije počneš po forumu, ti nisem jst kriv. Kdor si je pač zaslužil ukrep naj mu bo to zapisano v osebno
Če ti samo pizdarije počneš po forumu, ti nisem jst kriv. Kdor si je pač zaslužil ukrep naj mu bo to zapisano v osebno
pr teb nej bo pa zapisano da rad gledas risanke, pa da si se otrok! oz. ce si star vec kot 14. da si pedofil!:)
Zam zato k mas grd nick...
ps. kwa se sploh utikas v tuje zadeve... (ja to bi lahko bilo tudi zapisano pr teb...)
ps2: glede na staz na S-T-ju te lohka jst se po cike poslm!:)
ps3. res mas grd nick, mene bi blo sram...
Zam zato k mas grd nick...
ps. kwa se sploh utikas v tuje zadeve... (ja to bi lahko bilo tudi zapisano pr teb...)
ps2: glede na staz na S-T-ju te lohka jst se po cike poslm!:)
ps3. res mas grd nick, mene bi blo sram...
Strašansko si me užalil in zato moderatorje pozivam k hujšim ukrepom kot je persona non grata. To kar je izjavil zgoraj Cr00k je ne zaslišano!!!!!!!!!!
Forum je javen in lahko izrazim svoje mnenje.
Kakšen staz pa imaš? Bo persona non grata kar vredu in če je to takšen staz da me pošiljaš po čike...
Naj te moja starost ne obremenjuje.
Forum je javen in lahko izrazim svoje mnenje.
Kakšen staz pa imaš? Bo persona non grata kar vredu in če je to takšen staz da me pošiljaš po čike...
Naj te moja starost ne obremenjuje.
>Strašansko si me užalil in zato moderatorje pozivam k hujšim ukrepom kot je persona non grata. To kar je izjavil zgoraj Cr00k je ne zaslišano!!!!!!!!!!
pol se pa spomn kej novga... persona Goku:)??
>Forum je javen in lahko izrazim svoje mnenje.
Torej ga lahko jst tudi...
>Kakšen staz pa imaš? Bo persona non grata kar vredu in če je to takšen staz da me pošiljaš po čike...
staz, glede na kolk cajta ze jst tle gor bedarije pisem, kolk cajta jih pa ti... Ja pa res bi se mi en cik prilegel... Ta naziv je pa sam bonus...
>Naj te moja starost ne obremenjuje.
Sej me ne, me zelo skrbi....
>Navijanje je kamen modrosti
svasta majka rodla, samo para nece...
ps. aja pa plenicke bo treba zamenat, hitr e-mail mamici posl...
pol se pa spomn kej novga... persona Goku:)??
>Forum je javen in lahko izrazim svoje mnenje.
Torej ga lahko jst tudi...
>Kakšen staz pa imaš? Bo persona non grata kar vredu in če je to takšen staz da me pošiljaš po čike...
staz, glede na kolk cajta ze jst tle gor bedarije pisem, kolk cajta jih pa ti... Ja pa res bi se mi en cik prilegel... Ta naziv je pa sam bonus...
>Naj te moja starost ne obremenjuje.
Sej me ne, me zelo skrbi....
>Navijanje je kamen modrosti
svasta majka rodla, samo para nece...
ps. aja pa plenicke bo treba zamenat, hitr e-mail mamici posl...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cr00k ()
nism ti jst kriv... si prostovoljno tle...
sicer je pa goku sam zacel...zdej pa joka
papa*
sicer je pa goku sam zacel...zdej pa joka
papa*
Zgodovina sprememb…
Vem, da sem prostovoljno tukaj. In da tukaj uspešno delujem, se držim nekih norm, ki naj bi bile skupne vsem uporabnikom.
dej zdej se ti tle jokat...
drgac pa:
MODERATORJI: imam predlog, glede na to da je danes 1.december in stem tudi posebna priloznost...
bi vam predlagu, oz. vam bom kar iz pravil pastu...
torej:
Slo-tech lahko ob izredni priložnosti podeli splošno amnestijo. Takrat prenehajo sankcije iz 1., 2., 3. in 8. točke 22. člena.
AJM THE VAN!:)
drgac pa:
MODERATORJI: imam predlog, glede na to da je danes 1.december in stem tudi posebna priloznost...
bi vam predlagu, oz. vam bom kar iz pravil pastu...
torej:
Slo-tech lahko ob izredni priložnosti podeli splošno amnestijo. Takrat prenehajo sankcije iz 1., 2., 3. in 8. točke 22. člena.
AJM THE VAN!:)
Zgodovina sprememb…
kwa sm pa zdej ze spet narobe naredu...?!
zakwa pa mojga predloga ne upostevate?! RASISTI:)
jst pa res nimam srece s polcaji...:(
btw: obrazlozitve od trillian se nism prejel.
lp, Vedno najCr00ky
zakwa pa mojga predloga ne upostevate?! RASISTI:)
jst pa res nimam srece s polcaji...:(
btw: obrazlozitve od trillian se nism prejel.
lp, Vedno najCr00ky
Zgodovina sprememb…
Myth ::
Upam, da sem dobil pravi link in lahko tukaj torej izrazim svoje mnenje glede teh forumov. Prebral sem samo polovico "Vasi predlogi", tako da ne vem ce se je o tem ze kaj govorilo. Tukaj je:
Rad bi samo povedal, da ko včasih kaj iščem, ne najdem nič pametnega. Opažam da je preveč sličnih tem. In enostavno te takrat mine da bi bral vse enainisto skozi parkrat. A ne? Bi šlo da bi nekaj tem dali v eno ali nekaj podobnega? Ali pa spisali en dober članek na to in izbrisali tiste teme nato?
To je samo moje mnenje in če se kdo strinja ali ne , vesel bi bil, če odgovorite na to vprašanje. Pa hvala lepa.
-----
Drugace menim, da je slo-tech en in edini dober naslov v sloveniji z temami glede racunalnistva.
En lep pozdrav
Rad bi samo povedal, da ko včasih kaj iščem, ne najdem nič pametnega. Opažam da je preveč sličnih tem. In enostavno te takrat mine da bi bral vse enainisto skozi parkrat. A ne? Bi šlo da bi nekaj tem dali v eno ali nekaj podobnega? Ali pa spisali en dober članek na to in izbrisali tiste teme nato?
To je samo moje mnenje in če se kdo strinja ali ne , vesel bi bil, če odgovorite na to vprašanje. Pa hvala lepa.
-----
Drugace menim, da je slo-tech en in edini dober naslov v sloveniji z temami glede racunalnistva.
En lep pozdrav
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
OwcA ::
@Mr|ce: v nekaterih oddelkih imaš na vrhu razglašene teme, kjer naj bi bili podatki bolj strnjeni, a so žal te teme pogosto preveč razvlečene. Delamo pa na poenotenem sistemu predstavitve najpomembnejših podatkov za vsak oddelek.
Tem, če se le da, ne brišemo, zaklepamo pa preveč podobne/podvojene in preusmirjamo na že obstoječe.
Z veseljem bi pokrili vsa pogosta vprašanja s članki, a trenutno nimamo niti slučajno dovolj člankopiscev za kaj takega.
Tem, če se le da, ne brišemo, zaklepamo pa preveč podobne/podvojene in preusmirjamo na že obstoječe.
Z veseljem bi pokrili vsa pogosta vprašanja s članki, a trenutno nimamo niti slučajno dovolj člankopiscev za kaj takega.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
pa ful je težava novico napisat da se naj kdo spomni pa napiše kakšen članek...
če koga zanima tematika naj lepo v forum pogleda ktera so največkrat pojavljena vpršanja na forumu.
če koga zanima tematika naj lepo v forum pogleda ktera so največkrat pojavljena vpršanja na forumu.
ŽirC ::
V redi bi blo ce bi dobival maile za novo privat temo, zato ker je zelo malo osebkov, ki se sprehodi do konca foruma in cekne zasebna sporocila.
Lp, ZirC
Lp, ZirC
c3R4R ::
@CaqKa
Kolikor jst spremljam forum so najpogostejša vprašanja: Kako naviti? Kako hladiti? Kero plato za ta sistem? Kero grafo za ta sistem?, ... Vse še predno (domnevam) se preberejo odlični članki. Npr. od Owce mislim, da Osnove navijanja 1, potem "Kaj kupiti?" sta celo 2!! dela od AtaStrumfa in tako dalje. Mogoče bi problem rešili z boljšo, vidnejšo postavitvijo linka do ČLANKov. Ali pa, da ko se uporabnik na novo registira, da se ga že tam usmeri na nek način na članke, predno podvajamo teme na forumu...
Bi se dalo storiti kaj v tej smeri?
Kolikor jst spremljam forum so najpogostejša vprašanja: Kako naviti? Kako hladiti? Kero plato za ta sistem? Kero grafo za ta sistem?, ... Vse še predno (domnevam) se preberejo odlični članki. Npr. od Owce mislim, da Osnove navijanja 1, potem "Kaj kupiti?" sta celo 2!! dela od AtaStrumfa in tako dalje. Mogoče bi problem rešili z boljšo, vidnejšo postavitvijo linka do ČLANKov. Ali pa, da ko se uporabnik na novo registira, da se ga že tam usmeri na nek način na članke, predno podvajamo teme na forumu...
Bi se dalo storiti kaj v tej smeri?
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Ni rečeno, da nekdo, ki do sedaj ni bil registriran na slo-techu ne zna navijati! Morda bi moral najprej obvezno prebrati članek vodič po slo-techu
hmm... članki ter testi v "še se kadi" bi se morali na random izmenjevat.. tudi z onimi starimi.
hruske ::
Slo-techu ful manjka tistega osebnega odnosa... tako da bi recimo ob prijavi dobil eno zasebno sporočilo, ki ti na kratko pove kaj je kje.
Potem ko npr. objaviš prvo novico, da ti malo pove o novicah, pisunjenju, kakšni so kriteriji, kaj je dovoljeno, kakšni so komentarji, etc etc.
Pa tako da bi te vodili povsod. Socializacije. Tega ni. Pol pa pričakujejo admini, da se bomo kulturno vedli po forumu.
Sploh mi je všeč ideja, da bi lahko v forum postal šele čez kak dan ali dva, tako bi se mnogi, ki še nimajo računa umirili in bi pač *morali* prebrat forum ane. Kot neke vrste filter.
Sam jz nism admin, tako da bo moja beseda vredna pol povoženega in s peto pomečkanga pokurjenega piškavega čika. Še manj.
P.S.: Men sicer ni problem bit kulturen.
Potem ko npr. objaviš prvo novico, da ti malo pove o novicah, pisunjenju, kakšni so kriteriji, kaj je dovoljeno, kakšni so komentarji, etc etc.
Pa tako da bi te vodili povsod. Socializacije. Tega ni. Pol pa pričakujejo admini, da se bomo kulturno vedli po forumu.
Sploh mi je všeč ideja, da bi lahko v forum postal šele čez kak dan ali dva, tako bi se mnogi, ki še nimajo računa umirili in bi pač *morali* prebrat forum ane. Kot neke vrste filter.
Sam jz nism admin, tako da bo moja beseda vredna pol povoženega in s peto pomečkanga pokurjenega piškavega čika. Še manj.
P.S.: Men sicer ni problem bit kulturen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hruske ()
kuglvinkl ::
Slo-techu ful manjka tistega osebnega odnosa... tako da bi recimo ob prijavi dobil eno zasebno sporočilo, ki ti na kratko pove kaj je kje.
Se mi zdi dobra ideja.
Pol pa pričakujejo admini, da se bomo kulturno vedli po forumu.
Vzemio za primer Recklessa.
Notranji vidiki, dejavniki brzdanja:
- zadovoljivo razvita samokontrola;
- pozitivno sprejeta (self-concept);
- močni jaz (ego strenght);
- dobro razvit nadjaz;
- močan občutek odgovornosti, umsejrenosti k določenemu dolgoročnemu cilju;
- zmožnost odkrivanja nadomestnih zadovoljitev;
- racionalizacije, ki zmanjšujejo notranje napetosti;
- sprejemanje in predanost veljavnim vrednotam, pravilom, institucijam in običajem.
Zunanji dejavniki brzdanja pa:
- institucionalno ojačevanje veljavnih norm, ciljev in pričakovanj (vem da je ST zakon, samo tolk daleč še nismo:));
- obstoj razumnih socialnih pričakovanj;
- učinkovito nadziranjein disciplina (mehanizmi družbenega nadzorstva);
zagotavljanje razumnega obsega dejavnosti;
- priložnosti,d a se posameznik čuti sprejetega v družbeni skupini, dasi izoblikuje ustrezno identiteto in pridobi občutek pripadnosti.
Izgleda, do bo treba mnogo več, kot pa "AI" vmesnik, ne?
Ne, če vem, da se nekje talajo dobri nasveti in se mi glavna mašina usuje, bom milo rečeno, pozabil na stran, ki pričakuje od mene, da so ohladim.
Se mi zdi dobra ideja.
Pol pa pričakujejo admini, da se bomo kulturno vedli po forumu.
Vzemio za primer Recklessa.
Notranji vidiki, dejavniki brzdanja:
- zadovoljivo razvita samokontrola;
- pozitivno sprejeta (self-concept);
- močni jaz (ego strenght);
- dobro razvit nadjaz;
- močan občutek odgovornosti, umsejrenosti k določenemu dolgoročnemu cilju;
- zmožnost odkrivanja nadomestnih zadovoljitev;
- racionalizacije, ki zmanjšujejo notranje napetosti;
- sprejemanje in predanost veljavnim vrednotam, pravilom, institucijam in običajem.
Zunanji dejavniki brzdanja pa:
- institucionalno ojačevanje veljavnih norm, ciljev in pričakovanj (vem da je ST zakon, samo tolk daleč še nismo:));
- obstoj razumnih socialnih pričakovanj;
- učinkovito nadziranjein disciplina (mehanizmi družbenega nadzorstva);
zagotavljanje razumnega obsega dejavnosti;
- priložnosti,d a se posameznik čuti sprejetega v družbeni skupini, dasi izoblikuje ustrezno identiteto in pridobi občutek pripadnosti.
Ne, če vem, da se nekje talajo dobri nasveti in se mi glavna mašina usuje, bom milo rečeno, pozabil na stran, ki pričakuje od mene, da so ohladim.
Your focus determines your reallity
hruske ::
Kuglvinkl, me veseli, da se ti zdi ideja o vodenju z zasebnimi sporočili dobra ideja.
Aja, a pa sm dodal, da bi na prvi strani pod reklamnim bannerjem visel okenček z obvestilom?
Ne, zakaj? Gre samo za to, da se nekdo, ki je nov, dokaj težko vključi v forum, če ni stalen, vsakodnevni obiskovalec. V odnosih v zivo človek dokaj hitro začuti, kdo je zabavljač, kdo znalec, in (žal) kdo "ni resen".
Zato se mi zdi ideja o "moderiranju" uporabnikov zanimiva. Ker tistega recklessa itak le redkokdo došeže, če pa že, pa težko obdrži.
Hmnja... se strinjam.
Aja, a pa sm dodal, da bi na prvi strani pod reklamnim bannerjem visel okenček z obvestilom?
Ne, zakaj? Gre samo za to, da se nekdo, ki je nov, dokaj težko vključi v forum, če ni stalen, vsakodnevni obiskovalec. V odnosih v zivo človek dokaj hitro začuti, kdo je zabavljač, kdo znalec, in (žal) kdo "ni resen".
Zato se mi zdi ideja o "moderiranju" uporabnikov zanimiva. Ker tistega recklessa itak le redkokdo došeže, če pa že, pa težko obdrži.
Hmnja... se strinjam.
LP spet.
Glede tega se res poraja vprasanje, ja. Ce je kdo nov oz. n00b. Zase recem, da nisem. Preprosto nimam casa na pretek za vse in da bi vsak dan gledal forume in cital dolge clanke. Mogoce da tu in tam potrebujem kaksen nasvet, drugace se sam okey znajdem. Mislim da to vsak zase lahko rece in presodi.
OwcA: @Mr|ce:v nekaterih oddelkih imaš na vrhu razglašene teme, kjer naj bi bili podatki bolj strnjeni, a so žal te teme pogosto preveč razvlečene.
To mislis teme, ki so krepko osvetljene?
Vprasal bi, zakaj? Da se "avtorji" ne bunijo?
Koliko pa vas je?
P.s.: Stran je dobra, novice so res sveze. Mogoce da je premalo clankov, a to si omenil, da vas je premalo. Vodic sem si samo malo pogledal in nekako nisem zasledil, kaj ne bi sam ze vedel. Sem mislil, da mi bo mogoce pomagal, a ni. :)
En prijeten vecer vam zelim se naprej.
Glede tega se res poraja vprasanje, ja. Ce je kdo nov oz. n00b. Zase recem, da nisem. Preprosto nimam casa na pretek za vse in da bi vsak dan gledal forume in cital dolge clanke. Mogoce da tu in tam potrebujem kaksen nasvet, drugace se sam okey znajdem. Mislim da to vsak zase lahko rece in presodi.
OwcA: @Mr|ce:v nekaterih oddelkih imaš na vrhu razglašene teme, kjer naj bi bili podatki bolj strnjeni, a so žal te teme pogosto preveč razvlečene.
Koliko pa vas je?
P.s.: Stran je dobra, novice so res sveze. Mogoce da je premalo clankov, a to si omenil, da vas je premalo. Vodic sem si samo malo pogledal in nekako nisem zasledil, kaj ne bi sam ze vedel. Sem mislil, da mi bo mogoce pomagal, a ni. :)
En prijeten vecer vam zelim se naprej.
OwcA ::
Da.
Predvsem zato, ker zgleda čudno, če teme izginevajo. Učinek je pri brisanju in zaklepanju tako ali tako isti, še posebaj zato, ker si lahko nastaviš, da ti ne prikazuje zaklenjenih tem (Nastavitve->forum->Prikazujem zaklenjene teme).
Koliko pa vas je?
Ljudi, ki redno pišejo članke trenutno ni. Drugače recimo 5 člankopiscev plus priložnostni.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
rc-car ::
A bi lahko v seznamu tem (forumu), pri tistih temah kjer pride do preloma teme, v link dodali še anchor #neprebrano, da nebi bilo treba scrollat do modre črte.
Če je povsod, ne vem zakaj ni še pri prelomljenih temah...
Če je povsod, ne vem zakaj ni še pri prelomljenih temah...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Ja, en večji problem foruma. Če je novih postov toliko, da grejo že na novo stran, se bo odprl prvi post na zadnji strani teme, ne pa recimo 39. post na predzadnji strani teme.
OwcA: Hvala, bom naredil to. Vsakrksno novo mnenje bom zapisal kar semle, dobim najhitreje odgovor :)
Glede clankopiscev, ne da bi sedaj sam rad postal, zanima me, kako postanes eden izmed njih in koliko casa ti sploh to vzame? Ce gledamo, da imas mogoce 8h delo, spis 7h, 2h za bluzenje na netu :) in ti ostane 7h? pa recimo da bildas je to 6h :P ?
Ne da bi sedaj sel iz teme, lahko odgovoris tudi pvt, in se opravicujem, da tukaj to pisem.
Se en lp naprej.
Glede clankopiscev, ne da bi sedaj sam rad postal, zanima me, kako postanes eden izmed njih in koliko casa ti sploh to vzame? Ce gledamo, da imas mogoce 8h delo, spis 7h, 2h za bluzenje na netu :) in ti ostane 7h? pa recimo da bildas je to 6h :P ?
Ne da bi sedaj sel iz teme, lahko odgovoris tudi pvt, in se opravicujem, da tukaj to pisem.
Se en lp naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 524444 (1989) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39583 (31928) | Mavrik |