Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
OwcA ::
Trenutna verzija
goku16
registriran: 13.02.2003 Poslano: 22.09.2003 13:29:37 | popravi | zmolzi | polepšaj
Kako to vidiš?
Samo komentarje, ali še kaj drugega?!?
Ali lahko poveš kaj sem imel napisano preden sem popravljal?
Navijanje je kamen modrosti
[Ta odgovor je spremenil goku16 dne 22.09.2003 ob 13:31:04.]
[Ta odgovor je ustvaril goku16 dne 22.09.2003 ob 13:29:40.]
Verzija ob popravku
goku16
registriran: 13.02.2003 Poslano: 22.09.2003 13:29:40 | vzpostavi prejšnje stanje
Kako to vidiš?
Samo komentarje?!?
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
goku :) ::
hudo
Kakšna zmešnjava pa je to pol? A se vi sploh znajdete v tem
Sicer pa sej folk sploh ne popravlja toliko svojih odgovorov
Kakšna zmešnjava pa je to pol? A se vi sploh znajdete v tem
Sicer pa sej folk sploh ne popravlja toliko svojih odgovorov
Zheegec ::
zmolzi
Se ne morem zadrževati da ne bi prilepil enega smajlija
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Tic ::
Kaj pa naredi ta Zmolzi?
Aja, drgac jst ucasih popravim svoj post tut 5x:) Ups .. sory admini
Aja, drgac jst ucasih popravim svoj post tut 5x:) Ups .. sory admini
persona civitas ;>
Da se razumemo, mi vidimo celotno zgodovino sprememb, le če kliknemo na [Ta odgovor je spremenil OwcA dne 22.09.2003 ob 16:13:05.], drugače vidimo samo kolikokrat je bil odgovor spremenjen, kdaj in kdo ga je.
goku :) ::
AAAAAAAAAAAAA
Se mi je zdelo, da ne more biti to taka zmešnjava. Najprej sem misli, da vidite najprej prvega, nato drugega (enega za drugim).
Gandalfar --> sploh se ne obremenjujem, me pa zanima kako je to
Se mi je zdelo, da ne more biti to taka zmešnjava. Najprej sem misli, da vidite najprej prvega, nato drugega (enega za drugim).
Gandalfar --> sploh se ne obremenjujem, me pa zanima kako je to
Mercier ::
Prestavljene teme bi lahko po nekem času izginile iz oddelka, kjer so bile prvotno objavljene. Po enem mesecu zgubi pomen in smeti oddelek, IMHO.
Al je to že?
Al je to že?
undefined ::
> Prestavljene teme bi lahko po nekem času izginile iz oddelka, kjer so bile prvotno objavljene.
Agreed. Tista "senca" bi lahko ostala gor en teden, potem pa se briše.
Agreed. Tista "senca" bi lahko ostala gor en teden, potem pa se briše.
Lahko si izklopite prikaz prestavljenih tem ("Prikazujem povezave na premaknjene teme") v temi iz katere so bili prestavljeni (ni popolno, priznam).
Zgodovina sprememb…
> Lahko si izklopite prikaz prestavljenih tem
Potem pa išči na slepo kam se je tema premaknila? Slaba rešitev. Bolje, da se za nekaj dni senca vidi, potem pa avtomatično zgine.
Potem pa išči na slepo kam se je tema premaknila? Slaba rešitev. Bolje, da se za nekaj dni senca vidi, potem pa avtomatično zgine.
Načeloma se strinjam, da bi bila začasna povezava boljša, opozoril pa bi še na posebne oddelke Teme 24 ur, Sveže teme in Moje teme, kjer vidiš teme neglede na oddelek.
Zgodovina sprememb…
Primoz ::
Položaj teme se ne dviguje.. če je prestavljena.. pač ponikne, kot da ne bi bilo nobenega odgovora več.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
hruske ::
Anketa naredi hecno slikco... zamaknjeno vse skup. ko da bi bil pijan.
Pa prevelik font je tm, predlagajte vprašanje za anketo...
Aja, pa zakaj mi na prvi strani ne prikaže odgovorov na anketo, četudi nanjo odgovorim?
Pa prevelik font je tm, predlagajte vprašanje za anketo...
Aja, pa zakaj mi na prvi strani ne prikaže odgovorov na anketo, četudi nanjo odgovorim?
Marjan ::
Teli citati men že malce najedajo...
A se ne bi dal tako, enega čisto enostavnega taga nardit za quote? Ker zdej folk (tisti, ke več pišemo na ST) uporabljamo:
> Ja Bohmarija, zakaj pa ocene v testih niso skinabl?
ki je bolj tako tako...
Če bi bil npr:
//mk-klavz/Ja Bohmarija, zakaj pa ocene v testih niso skinabl?/
In bi ti potem skripta lep obrobljen quote naredila, z napisom "Citat mk-klavz:"
Ane?
A se ne bi dal tako, enega čisto enostavnega taga nardit za quote? Ker zdej folk (tisti, ke več pišemo na ST) uporabljamo:
> Ja Bohmarija, zakaj pa ocene v testih niso skinabl?
ki je bolj tako tako...
Če bi bil npr:
//mk-klavz/Ja Bohmarija, zakaj pa ocene v testih niso skinabl?/
In bi ti potem skripta lep obrobljen quote naredila, z napisom "Citat mk-klavz:"
Ane?
roCkY ::
Še bol pregledano pa bi blo, če bi bil ctat obarvan.
Pa še to. A je kateri od mojih predlogov zgoraj vsaj na "to do" listi?
Pa še to. A je kateri od mojih predlogov zgoraj vsaj na "to do" listi?
njok ::
Po mojem ni treba barv in obrob. <blockquote> in <i> sta cisto dovolj. [ st.citat ... ] pa ni slaba ideja.
Zakaj mi tisti del podvoji?! Ce med [ ] oklepaji nisem pustil presledka, mi je javljalo napako, češ da manjka en </Array> Primoz? :)
Zakaj mi tisti del podvoji?! Ce med [ ] oklepaji nisem pustil presledka, mi je javljalo napako, češ da manjka en </Array> Primoz? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njok ()
Bistveno bolj izpopolnjeno obliko citiranja že pišemo, bojte se st.citat
Kje naj jih ne prikazuje?
Če misliš na seznamu Mojih tem, potem poskusi z ikonco obkljukane mape na vrhu/dnu.
Če misliš na seznamu Mojih tem, potem poskusi z ikonco obkljukane mape na vrhu/dnu.
pirx ::
Zaradi tega nisem odpiral novega topica, upam pa, da bo predlog oz. prošnja tudi tukaj videna
Torej najprej ena veliiiiiiiika pohvala za vzdrževanje in urejanje tako dobrega foruma! Edino kar pogrešam, pa mogoče ne samo jaz, je poseben oddelek za računalniške mreže - nekakšen "networking".
Ker zdaj zaenkrat je malo težje poiskati kakšne odgovore na vprašanja v zvezi s to temo. S takšnim in drugačinim povezovanjem pa se srečujemo čedalje bolj pogosto.
Upam, da boste vzeli ta predlog v razmislek :)
Keep up the good work!
Torej najprej ena veliiiiiiiika pohvala za vzdrževanje in urejanje tako dobrega foruma! Edino kar pogrešam, pa mogoče ne samo jaz, je poseben oddelek za računalniške mreže - nekakšen "networking".
Ker zdaj zaenkrat je malo težje poiskati kakšne odgovore na vprašanja v zvezi s to temo. S takšnim in drugačinim povezovanjem pa se srečujemo čedalje bolj pogosto.
Upam, da boste vzeli ta predlog v razmislek :)
Keep up the good work!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirx ()
Še kdo vidi potrebo po kakšnem novem oddelku?
Nekateri oddelki so postali res golomazni, vprašanje je le za kaj se vam zd i njabolj kritično, oziroma kakšne teme pogrešate.
Nekateri oddelki so postali res golomazni, vprašanje je le za kaj se vam zd i njabolj kritično, oziroma kakšne teme pogrešate.
Gandalfar ::
Trenutno se večina omrežnih debat dogaja v oddelku Internet. Bi bilo za razmislit o preimenovanju oddelka.
Neandertalec ::
Če sem kje spregledal, me razsvetlite, sicer pa ne bi bilo slabo, če bi bili članki, novice (brez komentarjev) na voljo tudi v printer friendly obliki. Za to bi zadosotoval že čisto navaden HTML, črno na belem (grše kot je, bolje!), brez navlake levo, desno in zgoraj, na začetku ali koncu se lahko doda še obvestilo, da je bilo sneto s Slotecha in copyright.
CaqKa ::
ma toti printer friendly se že tak dolgo packa da je joj... ko se mi zdi da je bistveno manj dela kot s biločem drugim na todo listi...
Mislim da sem enkrat to željo že izrazil, ampak ne vem kaj je bilo potem iz tega. V forumu zelo pogrešam eno ikonco z navzdol obrnjeno puščico, ki kaže na modro črto, ki linka na #neprebrano.
Kateri post? Ce se slucajno nismo razumeli - mislim v temi, da bi se pomaknil do prvega neprebranega posta.
Hmm.. ne razumem zakaj tocno bi bilo to uporabno saj te ze tako vrze direktno na modro crto?
Ne, če kliknem na vse kadar odprem temo. Ali pa, ce najprej odprem temo, potem pa se sele prijavim.
Saj ni tako tezko tistih parkrat za url dopisat #neprebrano, vendar tudi se ena ikonca ne bi smela predstavljat prevelike tezave.
Saj ni tako tezko tistih parkrat za url dopisat #neprebrano, vendar tudi se ena ikonca ne bi smela predstavljat prevelike tezave.
Ful dobra ideja. Če temo odprem iz strani me postavi na modro črto in je OK, če pa odpiram iz outlooka pa me postavi na vrh teme in je treba modro črto poiskat!
> Hmm.. ne razumem zakaj tocno bi bilo to uporabno saj te ze tako vrze direktno na modro crto?
Če klikneš na kakšno drugo kot prvo stran, tega ne stori. Bi blo vredno nadgradit.
Če klikneš na kakšno drugo kot prvo stran, tega ne stori. Bi blo vredno nadgradit.
Tole sodi delno v predloge delno tudi v pritožbe. Morda je že kje o tem kaj napisano ampak moram povedat še sam.
Pravkar sem se spravu iskat ( tema: mrtvi piksli na LCD) nekaj svojih objav, en link v eni od objav in del diskusije v "megalomansko temo", ker sem hotu mal združit in prenest v pravkar aktualno temo in presenečen opazil nekaj rdečine. Sicer nič pomembenga (kar sem iskal je še not) pa vendar. Odgovori so bili brisani po več kot mesecu dni od objave! Res da v delu, ko smo nekoliko skrenili s teme. Očitno nekoliko neposrečeno krčenje res že nepregledne teme.
Predlagam, da poiskusite v forum spravit vse kar sem že predlagal (modra črta in pametno odpiranje podstrani okoli nje, izpis po uporabnikih, preverjanje novih objev ob pošiljanju sporočila...) v tej temi in še, da se pošlje mail ob kakršnemkoli posegu moderatorjev!!!
Pravkar sem se spravu iskat ( tema: mrtvi piksli na LCD) nekaj svojih objav, en link v eni od objav in del diskusije v "megalomansko temo", ker sem hotu mal združit in prenest v pravkar aktualno temo in presenečen opazil nekaj rdečine. Sicer nič pomembenga (kar sem iskal je še not) pa vendar. Odgovori so bili brisani po več kot mesecu dni od objave! Res da v delu, ko smo nekoliko skrenili s teme. Očitno nekoliko neposrečeno krčenje res že nepregledne teme.
Predlagam, da poiskusite v forum spravit vse kar sem že predlagal (modra črta in pametno odpiranje podstrani okoli nje, izpis po uporabnikih, preverjanje novih objev ob pošiljanju sporočila...) v tej temi in še, da se pošlje mail ob kakršnemkoli posegu moderatorjev!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
Glede na to, da se zadnje čase v komentarjih velikokrat komentira vse prej kot novice, bi lahko storili kaj glede tega. Moderatorji, vidim, že delajo na tem. Mogoče bi pomagalo, če se uporabniku, ki nekajkrat pošlje neustrezen komentar, najprej onemogoči dodajanje komentarjev za dan, nato dva, tri, teden, mesec...
mchaber ::
Glede na to, da se zadnje čase v komentarjih velikokrat komentira vse prej kot novice, bi lahko storili kaj glede tega. Moderatorji, vidim, že delajo na tem. Mogoče bi pomagalo, če se uporabniku, ki nekajkrat pošlje neustrezen komentar, najprej onemogoči dodajanje komentarjev za dan, nato dva, tri, teden, mesec...
To je pa res
Al je AMD vs. Intel ali Linux vs. Windows ali Ati vs. Nvidia.
To je pa res
Al je AMD vs. Intel ali Linux vs. Windows ali Ati vs. Nvidia.
.
Vesoljc ::
eden večjih in za nekatere živce parajoč problem je ponavljanje tem, ker osebki na znajo ali nočejo poizkusti poiskati že obdelano temo. tudi če se spraviš iskati nekaj, zna biti iskanje precej jalovo. tudi sam sem nekajkrat zaman iskal svoje teme...
kaj pravite na to, da bi tema imela neke vrste indeksne/iskalne ključe? ob kreaciji teme, user poda osnovne ključe, z možnostjo dodajanjev ključev, če se tema razširi še na kakšno drugo smer.
se mi zdi, da moramo folk čimprej navadit na to, da ob objavi teme, objavijo tudi čim več informacij o svojem problemu...
"meni pa unreal zašteka! KWA JE NAROBE???!???!"
dost je tega
kolikor vem, je pa tudi iskanje po ključih boljše kot full text search, pa če je to full ali samo pseudo, neeee?
kaj pravite na to, da bi tema imela neke vrste indeksne/iskalne ključe? ob kreaciji teme, user poda osnovne ključe, z možnostjo dodajanjev ključev, če se tema razširi še na kakšno drugo smer.
se mi zdi, da moramo folk čimprej navadit na to, da ob objavi teme, objavijo tudi čim več informacij o svojem problemu...
"meni pa unreal zašteka! KWA JE NAROBE???!???!"
dost je tega
kolikor vem, je pa tudi iskanje po ključih boljše kot full text search, pa če je to full ali samo pseudo, neeee?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
BSD-jas ::
Se je morda kdaj kaj razmišljalo o uvedbi objavljanja kakšnih mnenjskih oz. provokativnih pamfletov, kolumen ali kakorkoli se že reče, ki sicer nekako ne sodijo v isti koš kot strokovni članki, skratka nekaj podobnega, kot je Nežmah v Mladini, 5. stran v delu (ali pa še Ježevi komentarji), Crnkovič v Sobotni prilogi in kasneje v Financah, Vesna Vuk Godina v Oni ipd. Seveda se ne bi nakladalo o politiki LDS vs SDS, temveč o Slotechovskih temah (se pravi rač. ipd.). Jaz jih lahko takoj sproduciram nekaj za začetek. Seveda je fora, če je pod njimi še prostor za komentarje bralcev, lahko pa temu služi kar forum s kakšnim posebej temu namnenjenim oddelkom.
frenk ::
jest pa predlagam, da se čimprej popup okna nardijo za PM, al pa saj nekj podobnga, ker folk sploh ne odgovarja na PM...in če folk ne odgovarja, se drugmu folku tud ne da več pisat in tako to zamre...to je pomoje zdele najbol pomembno
p.s.: pa še nekj...recimo ko se v forumu zgovarjamo in ko recimo nekaj pišemo v stilu, da na začetek vrstice damo nick, potem dvopičje in nato še besedilo, ki je namenjeno osebi s tem nickom, bi bilo fajn, če bi ta oseba na nek način izvedela, da mu je v neki temi nekdo nekaj napisal...lahko bi bilo na podoben način kot "teme zadnjih 24h", le da bi bile tam teme, v katerih je bilo nekaj naslovljeno na uporabnika in uporabnik tega še ni videl
p.s.: pa še nekj...recimo ko se v forumu zgovarjamo in ko recimo nekaj pišemo v stilu, da na začetek vrstice damo nick, potem dvopičje in nato še besedilo, ki je namenjeno osebi s tem nickom, bi bilo fajn, če bi ta oseba na nek način izvedela, da mu je v neki temi nekdo nekaj napisal...lahko bi bilo na podoben način kot "teme zadnjih 24h", le da bi bile tam teme, v katerih je bilo nekaj naslovljeno na uporabnika in uporabnik tega še ni videl
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
frenk: saj je dovolj, da pogledas v moje teme in bos notri videl vsa nova zasebna sporocila
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 524448 (1993) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39585 (31930) | Mavrik |