Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
BaRtMaN ::
Primoz, posluši roCKYja.
Poleg tega bi pa pri iskanju po forumu ZELOOO rad, da bi se lahko iskanje omejilo samo na en oddelek v forumu.
Poleg tega bi pa pri iskanju po forumu ZELOOO rad, da bi se lahko iskanje omejilo samo na en oddelek v forumu.
Tomi ::
zigam: klikni na je "spremenil", in se bo pojavil post v prvotni in vseh nadaljnjih oblikah.
metrodusa.blogspot.com
hruske ::
Sej ne vem če to ne paše bolj med prijavljanje napak...
Ko namreč kliknem povezavo na nit med mojimi temami, ki ima več strani, se ne odpre na #neprebrano, ampak na prvi strani, kar je nekako.. pomanjkljivo.
Al je to že na to-do?
Ko namreč kliknem povezavo na nit med mojimi temami, ki ima več strani, se ne odpre na #neprebrano, ampak na prvi strani, kar je nekako.. pomanjkljivo.
Al je to že na to-do?
goku :) ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima če imate morda že v načrtu kakšen lan?
Mene pa zanima če imate morda že v načrtu kakšen lan?
Navijanje je kamen modrosti
Tomi ::
Kaj ni dovolj, da smo imeli pred približno mesec Slo-tech NEST '03.
Slo-techovci smo tudi deloma ljudje.
Slo-techovci smo tudi deloma ljudje.
metrodusa.blogspot.com
Vsekakor ste ljudje in ne vzeti tega kot provukacijo, norčevanje ali kaj podobnega. Vendar vsakdo ima načrte in morda ste že naredili kakšen načrtek
c3R4R ::
S takim LANom, ko je bil NEST je kar precej TRDEGA dela in GARANJA... Tko, da na kakšen večji LAN počakaj eno leto...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
kuglvinkl ::
V ekipi, ki je delala LAN sicer nisem bil, ampak, kolkr poznam pobe, bodo vzeli ves data v kup, naredili analizo in premislili za naprej. To je žal vse kar to lahko rečem za zdaj.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Sergio ::
Če bo šlo vse po takem maslu, da še sami ne bomo vedeli, da smo drsali po le-tem, se lahko nadejate česa manjšega čez kakšne pol leta. Sicer pa čez 13 mesecev ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Mislim, da imam imenitno ponudbo, katero ne boste mogli zavrniti,a se moram o tem še malce pogovoriti za drugima akterjoma
Če neki začneš potem povej do konca,a?
Če neki začneš potem povej do konca,a?
No eden od dveh akterjev sm jst...
goku16, vem kaj se ti roji po glavi...
goku16, vem kaj se ti roji po glavi...
Da eden od nju si ti. Drugače pa sta poleg tebe še dva akterja ne smemo pozabiti....
Ziga Dolhar ::
Primoz: pri anketi uporabljaš preklemano majhne radio gumbke ... daj jih ali povečaj ali pa dodaj label tag ;-). Hvala!
https://dolhar.si/
Smajli pri pisanju komentarjev so nerodno postavljeni, ker je pod njimi veliko prostora. Če bi jih razporedili navpično, bi s tem pridobili večje okno za pisanje novic, komentarjev, odgovorov... kar se mi zdi, da ne bi bilo slabo.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Predlagam, kaj ko bi se anketna vprašanja malo hitreje in pogosteje menjala?? Da ni ena in ista anketa cel teden...
darh ::
@criLin15: se javiš da si boš zmišljeval vprašanja in odgovore?
Excuses are useless! Results are priceless!
Aja, zadnjič sem se malce zanimal za naslednji slo-tech lan party, to pa zato ker smo mi pripravljeni ponuditi prostore, pomagati organizirati...
Če vas stvar zanima se lahko zmenimo!
Če vas stvar zanima se lahko zmenimo!
@xbite
se javiš da si boš zmišljeval vprašanja in odgovore?
Hm... Tega sicer nism rekel, ampak bi se lahko potrudil!
Poglej. Tale anketa "Kateri stil Slo-Techa..." je že skor en teden. Pomojem mnenju bi se morale ankete menjavati na cca. 2-3 dni... Odvisno od odgovarjanja folka in kako "vroče" je vprašanje...
Kdo od "glavnih" skrbi za anketo??
se javiš da si boš zmišljeval vprašanja in odgovore?
Hm... Tega sicer nism rekel, ampak bi se lahko potrudil!
Poglej. Tale anketa "Kateri stil Slo-Techa..." je že skor en teden. Pomojem mnenju bi se morale ankete menjavati na cca. 2-3 dni... Odvisno od odgovarjanja folka in kako "vroče" je vprašanje...
Kdo od "glavnih" skrbi za anketo??
cri15lin, se ti ne zdi pošteno ljudem dejansko dat možnost, da glasujejo?
In verjemi, večina ljudstva strani ne obišče vsakih pet minut.
In verjemi, večina ljudstva strani ne obišče vsakih pet minut.
Narod naj glasuje!
Večina folka res ni vsakih pet minut na slo-techu, ampak v 2-3 dneh pa pomoje večina obišče (kdor je imel namen)... Kaj praviš?
Večina folka res ni vsakih pet minut na slo-techu, ampak v 2-3 dneh pa pomoje večina obišče (kdor je imel namen)... Kaj praviš?
boom-bar ::
Anketa je čist vredu.
Jst mam sam eno majhno prošnjo ki nebi smela biti problem:
V podnaslovu od teme igre piše
vse razprave o igricah
če ni pretežko bi prosu da zamenjate v
vse razprave o igrah, ker mi je to tako padlo v oči že prvi dan da sem skoraj zapustil forum.
Jst mam sam eno majhno prošnjo ki nebi smela biti problem:
V podnaslovu od teme igre piše
vse razprave o igricah
če ni pretežko bi prosu da zamenjate v
vse razprave o igrah, ker mi je to tako padlo v oči že prvi dan da sem skoraj zapustil forum.
Legalizirajte mehke droge!!!
njok ::
En predlog za lažje citiranje. Vsak post naj ima checkbox, ki se pred pisanjem odgovora označi, izbrani odgovori se potem pokažejo, kjer se sedaj zadnja dva (oz. toliko, kot jih imamo nastavljenih).
CaqKa ::
to njok... ful dober predlog daj primož porihtaj to
pa citiranje naj vsebuje blockquote in bold
pa citiranje naj vsebuje blockquote in bold
largie ::
ne da se mi brat cele teme, mogoče je to že kdo predlagal:
bi šlo da bi na prvi strani pod novicami pisalo tudi kdaj je bil napisan zadnji komentar, ne samo kdo ga je napisal?
bi šlo da bi na prvi strani pod novicami pisalo tudi kdaj je bil napisan zadnji komentar, ne samo kdo ga je napisal?
Moj predlog:
Da bi forum imel možnost "Nove teme"... Pod katero bi se izpisale vse nove teme od našega zadnjega ogleda...
Zakaj? Zato, ker se mi zdi, da bomo tako lažje pregledali in preleteli forum... Sej so bistvu tud "Teme zadnjih 24 ur" ampak je to preobsežno za hitro prečikiranje...
Funkcija "Nove teme" bi bila pomoje dobra rešitev...
Odgovor?
Da bi forum imel možnost "Nove teme"... Pod katero bi se izpisale vse nove teme od našega zadnjega ogleda...
Zakaj? Zato, ker se mi zdi, da bomo tako lažje pregledali in preleteli forum... Sej so bistvu tud "Teme zadnjih 24 ur" ampak je to preobsežno za hitro prečikiranje...
Funkcija "Nove teme" bi bila pomoje dobra rešitev...
Odgovor?
Ne!
Sveže ti prikažejo vse aktivne teme od tvojega zadnjega ogleda foruma...
Nove teme pa bi pokazale vse NA NOVO ODPRTE TEME od tvojega zadnjega ogleda foruma...
Kapiš?
Sveže ti prikažejo vse aktivne teme od tvojega zadnjega ogleda foruma...
Nove teme pa bi pokazale vse NA NOVO ODPRTE TEME od tvojega zadnjega ogleda foruma...
Kapiš?
Predlagam, da se ukine HTML oznaka pošta, ker je itak ne smemo uporabljati
Primoz ::
Kako misliš, da je ne smeš uporabljat?
There can be no real freedom without the freedom to fail.
tx-z ::
Tomi: a to da vidm kaj je blo napisano deluje od zdej naprej al že od starih; kr kerkol k pogledam da mi je kdo spremenil post ne morm kliknt na "spremenil". a se vid tut za druge?
tx-z
Thomas ::
Razen "moje teme", "teme zadnjih 24 ur", "sveže teme" .... bi bile lahko še "omenjen v temi". Torej če bi kdo rekel v katerikoli temi "Thomas", bi se ta tema pojavila med še "omenjen v temi".
Ne pa da ne vem, zakaj se mi kolca včasih.
Ne pa da ne vem, zakaj se mi kolca včasih.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Itak Thomas Pa še Moderatorski oddelek in Zasebna sporočila drugih bi imel zraven, ane?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
Samo če in kadar mene omenjajo. Sicer ne.
Ne omenjaj po nemarnem Gospodovega imena! - I. zapoved.
Ne omenjaj po nemarnem Gospodovega imena! - I. zapoved.
Jaz imam en predlog za admine, če želite brat novice prijavljeni.
naredite en DIV tag, zraven pa še javaskript, ki bo to odkril oz. skril nazaj.
naredite en DIV tag, zraven pa še javaskript, ki bo to odkril oz. skril nazaj.
flipflop ::
>>>En predlog za lažje citiranje. Vsak post naj ima checkbox, ki se pred pisanjem odgovora označi, izbrani odgovori se potem pokažejo, kjer se sedaj zadnja dva (oz. toliko, kot jih imamo nastavljenih).
Zelo dober predlog.
Zelo dober predlog.
Tudi jst imam en predlog. Naj se izbrisan post recino po 24h popolnoma izbriše.
Zato, ker če post ne sodi v temo naj se povsem izbriše, ne pa da bode v oči še 100 let
A.. zgleda da potrebujemo funkcijo "Ne prikazuj zbrisanih sporočil"... goku ima pač probleme stem...
Jest pa v mojem predlogu nisem mislil, da bi delovalo le za "Thomas", ampak vsakemu uporabniku za njegov nick.
Sergio ::
To zna biti težava. Zadeva bi morala namreč tvoje ime znati tudi sklanjati :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
krho ::
Fantje ali lahko naredite e-mail sporočila v skladu z MIME standardom.
Ker sedajle niso.
Vem, ker delam na e-mail clientu.
max dolžina ene vrstice naj bi bila 76 znakov.
To sicer ni sila, ker vecina klientov to prebavi moj tudi.
druga stvar je da, če že uporabljate quoted-printable, zakodirajte cel del mime sporočila tako, ne pa da je tako kodirana samo predzadnja vrstica v text/plain in dodajte content-encoding="quoted-printable"
Ker sedajle niso.
Vem, ker delam na e-mail clientu.
max dolžina ene vrstice naj bi bila 76 znakov.
To sicer ni sila, ker vecina klientov to prebavi moj tudi.
druga stvar je da, če že uporabljate quoted-printable, zakodirajte cel del mime sporočila tako, ne pa da je tako kodirana samo predzadnja vrstica v text/plain in dodajte content-encoding="quoted-printable"
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
To daš v preference, katere besede loviš. Do ene 32. Vpišeš recimo not "Sergiota, Sergiotu, Portorož, .... "
Got it?
Got it?
Ah. Thomas, večja težava je pri tem, da sem jaz zelo proti kakršnemukoli dictionary-based sklanjatorju ;-). Sicer pa se da "Sergio" prav lepo da sklanjat, težave so pri implementaciji pravil, ki so v Pravopisu zapisana v takelem stilu:
"Včasih se pri sklanjanju nekaterih besed staroslovanskega izvora zgodi to in ono ..."
p.s.: druga težava je pebkac. Marko -- Markota, pivo -- pivota. Nekateri se znajo zabunit, med drugim se znajo skregat že sami slavisti [Eda, Edota, Ed].
"Včasih se pri sklanjanju nekaterih besed staroslovanskega izvora zgodi to in ono ..."
p.s.: druga težava je pebkac. Marko -- Markota, pivo -- pivota. Nekateri se znajo zabunit, med drugim se znajo skregat že sami slavisti [Eda, Edota, Ed].
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 524631 (2176) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39596 (31941) | Mavrik |